Аз и коката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Аз и коката
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 3971 пъти
Здравейте. Момиче на 17 съм и от три месеца насам смъркам кокаин 2 до 3 пъти седмично. Като количество не съм стигала до повече от 0. 5, което на практика е нищо(според думи на употребяващи)Знам че не е безвредно и не води до нищо хубаво, но адски много го искам, мисля, че вече съм развила някаква зависимост от него, с идеята да спра посетих дори психолог, с който правим сеанси, но между това, което се говори и действията има разлика. Друго налице е че в момента не се чувствам добре психически, нямам упора до себе си и едиснтвено това ме кара да се чувствам добре. Та въпрос ми е хора които имат личен опит да ми кажат какво може да се случи ако продължа да употребявам още известно време й може ли да има някакви сериозни последици. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7398c7abda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кокаинът е известно, че няма страшни странични действия, освен че променя същността ти и така нататък, НО се развива зависимост и понеже е най-скъпият наркотик после минаваш задължително на херо и други наркотици до пълно пропадане.
С две думи трябва да си богат, за да можеш да си позволиш кокаин и ще живееш дълго и щастливо... може би. Братовчедът на мъжа ми взима редовно кока от 35 години и е на 67 г. - здрав, спортен, няма никакви проблеми, но той взима само чат-пат и не е взимал нищо друго освен кока, но като е взимал го разбира всеки и е неприятно. Освен това хората стават престъпници, за да си купуват наркотика и действително изменя характера, същността - няма начин. Мисли дали си заслужава.
Всяка дрога е опасна, влючително изписаните от лекар психотропи. Мисли дали си заслужава - рискуваш непредвидими мозъчни промени, рискуваш да попаднеш дори в затвора заради това, рискуваш да си принудена да крадеш или проституираш за поредната доза.... всеки наркоман иначе е почнал като теб - не си мисли, че не си на „правилния“ път за една кариера на наркоманка. Ако така си си представяла бъдещето - моля, продължавай.
...колкото до оправданието ти да взимаш наркотика - то е детинско. Винаги наркоманът ще си има подобно оправдание

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 26c5358e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Единственият начин да спреш коката е да спреш коката. Сега. Веднага. Не "когато ми е по-добре" или "когато съм в настроение"... Иначе затъваш и ставаш жертва на страстите си и натези, които печелят от тях.

Но в крайна сметка животът си е твой, решавай си как ще си го съсипеш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b61ecfbff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не се занимавай с глупости ами си хвани гадже!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9ddefb1229
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти наистина ли вярваш, че това което ти продават е кока? Ако си вземеш 0. 5, от тях 0. 3 са амфети и други лайна. Категорично СПРИ да взимаш каквито и да е наркотици, дори цигари и трева. Минал съм по този път и съм много щастлив, че отказах тези боклуци, освен да ти съсипят живота друго няма да стане. Но да знаеш, че отказването е много трудно, някои хора стигат до самоубийство от отчаяние. Просто кажи НЕ на дрогата! Не ставай наркоманка, това е противно. Нищо не може да ме отблъсне повече в едно момиче от това да се друса.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3667b49e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката:Имам възможността да си го позволявам и може би в това в проблема, прекалено многото възможности не водят до нищо хубаво, опитвала съм и други наркотици като амфетамини и пико, но коката ме влече най-много, може би се залъгвам с това, че всички богати я вземат в продължителен период от време и им няма нищо. Знам, че не е хубаво, но това е единственото, което ме прави щастлива. липсва ми любов и внимание, които получавам чрез кокаина...

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 44f3e22e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма опасност, шмъркай си. Утрои дозата, взимай го 10 пъти дневно, смеси го с белина и перхидрол.

Едно наркоманче по-малко тъкмо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7398c7abda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, ти си на 17 г. и си била богата? Няма такива сладки - твоите родители може би са богати, но ти сигурна ли си, че ще можеш цял живот да си позволяваш кока, а и както ти казаха горе - ти сигурна ли си какво ти продават?
Примерно ако ти продадат бял хероин вместо коката със сигурност умираш.
Но ти решаваш все пак - знай, че кариерата на наркоман винаги завършва в канафката.
Не гледай разни чички и лелки, който СЛЕД като са направили състояние са почхали чат-пат по партита да шмъркат - тяхното е лесно, но ти на 17 г. много по-лесно образуваш и зависимости. На 30-40 г., когато въпросните чички и лелки все още са се борили за своето състояние, ти ще си пълна развалина, а мама и тати няма да имат винаги пари за коката ти.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f248a48de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съжалявам ви но нямам личен опит в областа, но се уча активно от глупоста на хората.
Не мога даже да си представя,че давам 100лв/грам. на абсолютно непознат /дилар/изрод, за незнайно какво съдържащо пакетче от 1/един/ грам. И това, за да се погубя млад,даже непълнолетен,прав и здрав. Без да се радвам на благата предоставени ми от родителите. Без переспектива да стана самия аз родител и да даря блага на свои деца.

Ако са ви много парите, защо не вземете да дарите на нуждаещи се?. Или егоизма ви не го позволява.


М50

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4ce4c380c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Първо ти сигурна ли си, че това е кока? Защото дилърите смесват какви ли не боклуци, пък ти си вярвай, че е кока. Второ, сериозно ли вярваш, че това ти решава проблемите? Или затъваш още повече? Пишеш, че вашите са богати и можеш да си позволиш кока, ама дали ти ще си богата един ден? Така, че спри с тия простотии и се вземи в ръце! И не, няма такива извинения като "сега съм депресирана", "сега съм тъжна"! Или го правиш или не го правиш! Без извинения! А ако толкова много държиш да видиш в какво ще се превърнеш ако продължаваш така, разходи се до някой център за лечение на наркозависими. Гледката едва ли ще ти хареса. Ама ако искаш да свършиш така, давай! Животът си е твой! Ние останалите ще пътуваме, ще се влюбваме и ще се радваме на живота, пък ти се трови с разни гадости, които ти продават за кока, а всъщност никой не знае какво е вътре.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8bfd940671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Шмъркам от време на време от доста години, предимно на партита или купони с приятели. Зависимост не съм имала и нямам.
Намали употребата. Наркотиците са за забавление, а не ежедневен ритуал.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: dcce1287d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каквото и да ти напиша няма да има никакъв смисъл, защото ти си човек със свободна воля, както и всеки от нас.

Опитай се да запълваш емоционалната си празнота с нещо, което няма да ти вреди на здравето. Нека е скъпо, нека е ексцентрично, но да не ти вреди на здравето.

Също искам да ти кажа, че който сега те наранява емоционално чрез вниманието си или Невниманието си - просто не заслужава твоята компания и твоето присъствие и след време 100 процента ще съжалява за отношението си към теб!

Просто да не ти пука от тези, за които ти писах и по - принцип не се връзвай на разни там изказвания по твой адрес. Гледай себе си - бъди мила с всички, но бъди егоистка!

Щом си се родила в семейство с големи финансови възможности - ами възползвай се на мах от тях, както ти е кеф :) но си пази Здравето и Спокойствието!

Надявам се разбра, че съм на твоя страна и ти съчувствам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker