Мнения за играта Тривиадор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мнения за играта Тривиадор
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 7574 пъти
Здравейте,
Пиша тук, за да чуя вашите мнения за играта Тривиадор (бившата Conquiztador). Как смятате в победата в играта въпрос на знания ли е или по-скоро на налучкване, бързина и късмет. Малко съм играла на новата версия, но като цяло смятам, че играта не показва само знанията на хората, а е по-скоро въпрос на налучкване. Често пъти при познавателните отговори печели някой, който е казал съвсем различен отговор, но просто най-близък. Например отговорил е с 1200 на въпрос, чийто отговор е 400, но понеже другите са отговорили например 1300 и печели той. Това според мен не е въпрос на знание, защото не знаеш точния отговор дори и не се доближаваш до него и не може да парадираш, че имаш богата обща култура на базата на това или че си интелигентен. Другото е че в играта имаш само 10 секунди за отговор, та то понякога не можеш да прочетеш въпроса написан на 3 реда. Често пъти всички дават еднакъв отговор, но най-бързия печели, това също не значи, че той знае повече, а просто по-бързо е цъкнал на клавиатурата. Освен това често пъти въпросите са кой актьор е играл в еди кой си филм и разни подобни и правилния отговор според вас въпрос на интелигентност ли е или просто е гледал този филм, а друг не е и за това не знае отговора, което също е до късмет, не можеш да си гледал всички филми.
Та въпросът ми е смятате ли, че победителите са много интелигентни или всичко е до късмет, налучкване, бързина и жокери.
Интересно ми е вашето мнение, защото играта е създадена за забавление и проверка на бързина, знания, а не за определяне на коефициент на интелигентност. И смятате ли, че победителите имат по-висок коефициент на интелигентност или обща култура.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3e30839db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти.
Играя тривиадор отскоро, преди бях запалена по conquiztador. И така- не смятам, че говорим за много високо IQ, както ти си написала- бързина, късмет са от много голямо значение. Представи си, щом аз съм побеждавала безброй пъти, когато бях на 12-13. Едно обаче е сигурно- играта обогатява, научаваш нови и интересни неща, ако си избереш тема история например, виждаш дали си понаучил нещо в училище и т. н. (Аз лично много се радвам, като разкъцам някакви въпроси. :Д) След време ще се случи някой въпрос да се повтори или да е подобен на такъв, на който си отговаряла вече- тогава вече не говорим за налучкване. Сега като се замисля, да, знанията да са в огромен плюс, защото дори да не знаеш коя година точно е станало нещо, можеш да познаеш века.
Като цяло интересна и занимателна игра за хора, които имат свободно време и искат да го оползотворят по някакъв начин. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 68e87794d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Питаш нещо и сама си отговаряш... Е какви отговори очакваш? Всеки, който твърди, че е умен, не е. Още по-малко, защото печелил на Тривиаодор

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e561f37033
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сериозно ли? Повечето въпроси се повтарят и като ти се паднат веднъж, дваж няма как да не го запомниш. Естествено, че се налучква и след като видиш верният отговор го запомняш. Някои неща естествено човек си ги знае от обща култура например кой е създателят на българската държава, кога е основана и т. н. Или както каза, ако си гледал филм/песен знаеш отговора на въпроса. Понякога времето не стига и тогава просто от бързане грешиш. Не знам.. мислех, че това на всеки е ясно?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e561f37033
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сериозно ли? Повечето въпроси се повтарят и като ти се паднат веднъж, дваж няма как да не го запомниш. Естествено, че се налучква и след като видиш верният отговор го запомняш. Някои неща естествено човек си ги знае от обща култура например кой е създателят на българската държава, кога е основана и т. н. Или както каза, ако си гледал филм/песен знаеш отговора на въпроса. Понякога времето не стига и тогава просто от бързане грешиш. Не знам.. мислех, че това на всеки е ясно?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e70936114b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен от многото игране въпросите като цяло се наизустяват и става мн. лесно. А вече докато ги научиш и въобще ако се стараш да си запомняш грешките ще напреднеш доста, защо пък да не станеш и един от най-добрите.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d121e5749d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако искаш да научиш нещо играй травиадор свят (world)
Иначе ако не ти харесва Недей играй никой не те кара. Но старата версия беше значително по-добра но тази е направена че да си даваш парите

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3721a1c197
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   И според мен знанията не са водещ фактор. Общата култура има някакво значение, понеже ще ти е по-лесно да се ориентираш във времето и така ще имаш по близки отговори. Водещ в играта е опита, от който получаваш бързина и преценяш по-добре как ще се развие играта, а и с повече играене, някои въпроси се научават..

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: eeea7d8df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Играта е много яка и образователна

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 02121b3094
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Много е хубава и образователна, но дизайна ѝ е лош ПП.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 02121b3094
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравейте. Искам да попитам нещо. Не бях влизал в играта близо година, тъй като бях зает с доста неща. Сега дали ще стане да влезна със стария акаунт или трябва да започвам наново?

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 88d63531e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   От 11 успях да влезна, но по време на един турнир заби и сега не мога да играя.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3e77534348
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   В крайна сметка играта води до оглупяване- меко казано. В началото наизустяваш няколко по-интересни факти, а после ги повтаряш докато се зомбираш. Има група хора, които целодневно киснат в нея със сто различни акаунта и буквално стават неадекватни. Прочетете само какви съобщения си пишат и какви епитети използват. Игра за зубрачи, а не за мислещи хора. Провокира ниски страсти, а не натрупване на знания. Жалко!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bc99a4ff8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здравей!

Аз играя Тривиадор България от много време. Не играя често дори сега вече съм я спрял. Близо 50-ти левел съм и не бих казал, че е лесно.

Наистина има много въпроси, които се преповтарят, но проблема е, че тази игра има и много нови и неверни въпроси и това прави зубренето на въпросите невъзможно почти.

А колкото до чата: наистина подкрепям донякъде Н:13, защото винаги, когато рядко съм отварял чата виждам прости хора обиждащи се и си мислят, че са някаква голяма работа. Аз в чата писах само веднъж и написах обида по една жена, защото беше висок левел над мен и не прие, че съм по добър, когато играх с нея и я бих и ме напсува и аз избухнах.

За това си имаше причина въпреки, че не беше коректно от моя страна, но не можех да приема факта, че тази жена беше възрастна в пъти над моите години.. и че ме заплашваше.. Кълна се, ако тази жена и знаех адреса щях да я намеря и щях да я предам на правоохранителните органи..



Не играйте Тривиадор често, защото след време ще станете зомби и ще приемате играта много на сериозно..
Има много хора в тривиадор, които са загрижени повече от това да не загубят в игра и да са номер 1 отколкото за техните деца те да са добре. Повярвайте ми... така, че не взимайте играта на сериозно..

Аз въпреки, че съм близо 50-ти левел нивга не бих обидил някой по малък левел от мен, че ме е бил и че е показал бързина и умения, които аз не съм могъл да приложа в една игра. Аз се гордея, че има хора, които знаят..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 02121b3094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз също много рядко играя, преди играх всеки ден, но ми омръзна ха едни и същи въпроси и играя много много рядко. Дори забравих да я сложа на новия ми телефон

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 16fcb6db97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   тривадор-касичка

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 037f05576c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   В по-голямата част въпросите са меко казано обидни и тъпи, защото съдържат години в съства си. Понякога слагат базата ти така, че другите буквално да те задушат. Не е обща култура да попиташ кога е роден ейди кой си непознат от училище дори чуен, например някой си Карл, за който ти няма къде да чуеш въобще.
Вчера ми се падна през коя година е умряла Уитни Хюстън и отговора на " проверения" въпрос беше някъде в 1990 - тите години, при положение, че тя умря през 2018... Тази игра е толкова идиотска, че направо ми иде да ги удуша - пример: на колко години Моцарт е написал непозната на обществеността опера... Не че не знам, де, знам, че е написал първата си опера на 12 години, ама той е автор на около 10-15 опери! От къде да ги знам всичките? Дори и човек като мен, който има понятие от музика и учи такова нещо в университет не може да знае всички музикални произведения на Моцарт, та те са повече от 1000!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 99f86913a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Има и една друга игра, подобна на конквистадор и тя е quizbattle.net
Българска е, много е интересна, завладяваш градове от световна карта, самите битки са много готини, има общ голям чат и лични чатове, а можеш и да си правиш игри с приятели. Тази игра е от 5 години и все повече се развива в положителна насока.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fae509f02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не играйте. Всичко е за пари манипулират те от всякъде като ти пускат роботи

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker