Какво е това отношение? Защо към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво е това отношение? Защо към мен?
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2321 пъти
Дълго време подтисках желанието и нуждата си да споделя тук, но ето че сега ми прикипя и реших да си го излея на клавиатурата. Ще запазя абсолютно всяка информация за себе си в тайна, просто ще споделя проблема си и няма да се задълбочавам толкова, защото не си струва. Винаги съм имала врагове. Било то заради това, че съм си изправила косата по - добре или че се справям по - добре в нещо. И в двата случая - за мен е гадно. Но напоследък ми се случва нещо, което ме кара да изляза от онзи свой нескопосан, лабилен образ и да разруша всеки, който се опитва да ми го направи зле. Само че съвестта ми ме спира, искам да съм добрата, тази която минава през всичко с усмивка и не се поддава на ничия грозна порочност въплътена в злото насочено към нея самата...

Имам страхотно семейство. Хора, които винаги са правили всичко за мен. Така че дори да не съм имала нищо, да не ми е липсвало нищо. Имам си страхотен приятел, който прави всичко за мен. И като казвам всичо, минах през ада, но го допуснах до себе си, макар и трудно и сега за нищо не съжалявам... Тук няма да задълбавам, в това отношение съм добре, който не вярва, не е от значение, проблема е друг.

Има едни момичета... Мислех ги за приятелки, дълго време. Правила съм много неща за тях. Аз съм много всеотдаен приятел, но за жалост не могат да ме оценят и от това много ми тежи. Случи се така, че колкото повече ме опознаваха, толкова повече завист се насъбираше в тях. И понеже съм доста наивна, си затварях очите и отричах твърдоглаво дори фактите.

Проблема е следния. Аз си живеех живота спокойно, никога не съм искала да ги дразня, да парадирам или нещо подобно. Всичко си е било за мен, дори не съм се хвалила нито съм ги критикувала тях самите.

Така се случи, че се сгодих. Едната ми честити, само за да види колко е голям камъка на пръстена ми, а другата само каза хубав е и нищо.. А бях на сто про;ента сигурна, че са говорили зад гърба ми за това... А като си представя, че исках те да са ми шеферки... Не, вече не! Не! И днес, случайно виждам следното нещо. На стената на Фейсбук на едната... изтеглила си късметче и ни в клин, ни в ръкав го постнала и написала като заглавие: " Е, по - добре отколкото брак :D ... " Късметчето гласеше, че може да развали връзката си заради краткотраен флирт...

В този мен всичко в мен се преобърна. Почувствах се ужасно. Защо хората се държат така с мен? Защо им е да се захващат с мен? Защо им е да се опитват да ми бодат очите? Аз в крайна сметка бях само добра към тях. Защо трябваше да ми почернят най - голямото щастийце пред последните няколко години и неуспешни връзки? Нима не мога да бъда щастлива? Нима е по - добре да спиш с всеки, и да нямаш нищо смислено в живота? Аз искам здраво семейство, искам да живея живота си пълноценно. Не мога да си представя какво може да е това ужасно нещо, което буди завистта в тях. Не съм имала много неща, които съм искала и от които съм имала нужда, но не съм завиждала и съм се радвала за другите. Защо някой да не се зарадва с мен, особено когато искам да споделя част от щастливите си мигво с него?

В онзи момент, когато зе взирах в монитора и Фейсбук ме поглъщаше с коварните си " очи ", искаше ми се да и напиша, че е по - лесно да рушиш, отколкото да градиш... Но реших да не кажа просто нищо, защого пренебрежението е най - добрият лек срещу това...
Бях свикнала без приятели, но с врагове не се живее. Трудно е, когато някой така целенасочено и устремено се цели право в теб, и не само това - обединили са се три госпожици, на които на възрастта не им утива, вече сле големи, а те се държат като в гимназията... Имам чувството, че общата злоба ги обединява... Сай им само чалга, връзки за бо една нощ, големи деколтета и евтин грим. Нещо, за което никога не съм ги съдила, но като се замисля май това играе важна роля, чрез която установявам защо се държат така.

Дразня се само, че не мога да ги сложа на място. Че онзи ден ми розиха в чантата, а аз дори не им се скарах.. А трябваше... От къде на къде ще ми ровят в чантата?! Неуважение, невъзпитание!

Просто нямам думи за днешните дами... Имам чувството, че ако видят паднала старица няма да и подадат ръка. Едната от трите ходи с един мъж на 45 и се гордее с това... Той и дава пари, а тя се захласва по младите батковци, които гледат по - добре изглеждащите момичета...

Затворен кръг.
Искам да се защитя от такива хора. Да ги държа по - дабече от себе си. Да нямат досег до мен. Искам да запазя свещенният си кът далеч от тях... далеч от чужди ръце.. Искам да запазя душата си и това което съм... Не искам никога да ставам като тях!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9936d53a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Ганди е проповядвал мир но не се е страхувал да се бори за нештата в които вярва . Ти би трябвало да направиш съштото не допускаи злобните приказки на 3 празноглавки да ти сасипян настроението чувствата и годежа(честито) . Прави както до сега не им обруштаи внимание все пак ако ти кажат "супер честито много се радваме за теб" по добре ли ще се почувстваш . Не ти трябва чуждото мение за да те прави по штастлива ти вече си имаш мъж които да испълнява тази задача . Штастието и любовта вече са до теб сега трябва само да се оттървеш от злобарките опитвашти се да ти навредят .

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 53565a4154
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С последния абзац си си отговорила сама-като искаш здраво семейство и да живееш пълноценно,дръж далеч от себе си такива хора!Успех ти желая!
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d3d6278b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ми не ставай! Какво толкова? Защо се вторачваш в тях. Голяма си, сама можеш да си избираш обкръжението. Просто ги игнорирай и си гледай живота. Не виждам смисъл да се занимаваш с клюките на дребните души, след като има претенции да си над тях.
Спокоен семеен живот ти желая и не допускай в него усойници. Дръж ги настрана от мъжлето ти и всичко ценно за теб!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 50e449ff23
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Завиждат ти. Знаеш ли, те се чувстват много по-зле от теб.
Успокой се. Ти си постъпвала с тях според разбиранията си, а те - според своите. Различни сте. Не съжалявай за нищо. Научила си урок, който ще ти е полезен за в бъдеще.

Един съвет от мен - не споделяй щастието си с нещастни хора. Те няма да те разберат. Както гладният не вярва на сития.

Честит годеж! Наслаждавай му се. Не оставяй онези момичета да ти помрачат щастието. Дистанцирай се. Ако още не ти е олекнало, може да споделиш какво ти тежи с годеника си. Неговото разбиране и подкрепа ще ти помогнат да разбереш кои са наистина важните неща, които си заслужават емоциите ти.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d250ec4ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката: Номер 4, евала ти правя! Чувствам се страхотно! Благодаря!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a8efc02faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А може би причината винаги някой да се "захваща" с теб е факта, че все още се връзваш на такива работи? Понякога е много забавно да гледаш реакциите на човек, който се "връзва" на нещо - ти само го побутваш леко с пръстче, а той подхваща цял репертоар от заучени салтанати - сръдни, ревове, депресии...
Замисли се...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d250ec4ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Номер, 6, те незнаят че ме боли от държанието им. Никога не съб показвала явно какво мисля и чувствам, за това споделих тук. Мерси все пак

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker