Искам Просто Да Споделя ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам Просто Да Споделя ;(
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2766 пъти
Много Ми Е Тежко На Душата Хораа :( Загубих всичко вече , стигнах дъното на пропастта .. чувствам се ужасноо ;( Чувствам се толкова сам .. На адски мн хора дадох доверието си но те разбиха всяка част от душата ми ;( Адски мн хора които ме обичаха аз ги наръних несъзнателно и сега толкова много ме боли ;( Просто не намирам вече абсолютно никакъв смисъл в живота .. семейството ми е разпокъсано и разбито , в нас цари пълен ад , малоумен и умопомрачен брат имам заради който всичко отнасям аз и стават най различни разправии в къщи , пиян и перверзен отвратителен вуйчо имам който почти всяка вечер мъкне разни алкохолици и откачалки в къщи и разправят как са вършили най различни перверзии и уродски нещаа :( на ръба съм вече да полудея и да извърша некоя глупост ;х нямам приятели , нито гадже а толкова много искам да имам тея нещаа , просто цялата обстановка ми е неква ужасно стресираща .. всеки ме мрази и проклина още в училище винаги съм бил третиран и отхвърлен от останалите , в момента имам мн врагове и целият ми град са некви скапани откачалки които нямат съвест и уважение към никого .. един самотник и отшелник съм аз , никога не съм имал нищо в този живот , нито в компании съм се събирал нито с момиче съм бил само в нас в мрачната стая или редките случи когато имам пари ходя тука до един магазин да пия и се напивам като луд после се прибирам тръшкам шибаното си тяло в мрачното легло и започвам да крещя , да плача и да проклинам живота , намразих вече всичко което ме заобикаля , искам да убия някого или да убия себе си толкова ми е писнало вече от всичко , единственото което поне малко ме разтоварва от тъгата и агонията ми това е интернет пространството и си пиша с разни хораа които уж ме разбират и са с мен но нали като се обърна в самотната стая пак съм сам и няма никойй до мен ;( има две три момичета в скайпа с коит се разбирам и днес две от тях ми казаха че уж ме харесват аз пък си харесах едно др момиче и споделих с тях за тва те ми се разсърдиха и ги наръних без да искам сега незнам дори кво да направя ;х сигурно на мн от вас изглеждам жалък и смешен като си търся приятелства в нета но разберете аз в моят град и от реалният ми живот виждам че няма свестни хора и просто си търся нещо по различно което да е от нетаа но поне да знам че има нещо там на коет да се надявамм ;( това е моят живот , неспособен съм дори да общувам с хоратаа то и не искам да имам контакти с тази ужасна младеж която е днес просто защото не си допадам със тяхх не ми харесва и тва което те правят и говорят и то едва ли некога ше си намеря човек като мен който да споделя моите разбирания за живота просто вече нищо няма смисъл нервно ми е криво ми е мрачно ми е , навън е тихо но в душата ми вали ;( ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7054c0c2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си?
Трябва да смениш средата. Ако си пълнолетен, напусни семейството си и града, отиди в друг град, намери си работа там и така. Ако не си на такава възраст стискай зъби докато станеш. Друго не мога да ти препоръчам - трябва да учиш, за да може да си намериш платена работа и да бъдеш самостоятелен и независим, и да се махнеш от това, което те потиска. Мисли за това.
Хората и условията няма никога да бъдат такива, каквито на нас ни харесва. Затова бягай, спасявай се. Но за целта трябва да имаш някаква специалност, професия. Нещо, на което да разчиташ да ти осигурява прехраната.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: eb56c47539
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   аз съм момиче и съм като тебе само частта без семейството ;xx кажи скайп ако искаш

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 48a9b375a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всъщност какво точно означава емотиконът ";(", който толкова често използваш? "Тъжно намигане" ли, и ако да - какъв е неговият смисъл? На мен ми изглежда като: "правя се на много тъжен, но ви намигам за да покажа, че всъщност се базикам".
Според мен в случая по- би подхождал :"( - плач, хленч.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 13dbeed070
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе момче! Вземи се в ръце. Знам, че ти изглежда невъзможно да живееш друг живот, но със сигурност може. Няма как в целия град-както ти казваш да няма 1 свестен човек. Не може все да е така. Търси си контакти. Само така ще се измъкнеш от депресията. Не се затваряй в себе си и не се ядосвай на всички, около теб. Всички ние си имаме дразнители около себе си, но не всички им обръщаме внимание. Просто игнорирай това, което те изнервя и си гледай живота. Така, като чета начина ти на комуникация, мисля, че си малко над тийнейджърска възраст. Нормално е в този период от живота ти да преживяваш някакви неща, които да ти се струват съдбоносни и да мислиш, че си на дъното ( някой пък мислят, че са на върха ), абе все крайности. Уверявам те , че след време ще гледаш с други очи на нещата. Всичко е въпрос на време да ти се разтика положението.


.......От една ......"леличка"..

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 79886373f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В момента, приятелю същото е и при мен?

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b7ce79868d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ох, незнам на колко си години и какъв товар си натрупал, но животът ти трябва да продължи. И аз се чувствам почти така, само че съм на 30 и съм жена. И ми е адски трудно като гледам какви хора има около мен. То не бяха използвачи, лъжци, простаци, жестоки хора и за всички тях се разпилях, защото не осъзнах навреме, че човек трябва да внимава на кого дава от себе си. Сега незнам имам ли сили да продължа, за първи път съм отчаяна и ме е яд колко безмислено се оставих да бъда ограбена емоционално. Дано нещо даде енергия на такива хора като нас да продължим, и то не просто да продължим, а да успеем да бъдем щастливи и пълноценни. Но едно е сигурно - живота предлага изненади и в тях е надеждата - дано са хубави :).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0a7297dbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Скайпа ми е xakera.v.deistvie който иска да пише

за коментар номер 3 - символът ;( означава плач това и малките деца го знаят , ако използваш скайп не си ли забелязал/а че точно тая емотикона значи ПЛАЧ ?! но явно не си , нема смисъл ти обесняам .. за останалите коментари Мн Благодаря за подкрепата но просто вече не издържам и не намирам никакъв смисъл в живота ;(

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fbf118066f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че сега е момента да започнеш наново така както ти искаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker