Индия - какво мислите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Индия - какво мислите
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2893 пъти
От няколко години мечтая да замина за Индия, но ме спират с това, че има вируси и разни подобни. Имам финансови възможности, и всичко останало, но ме засяга мнението на хората имали възможност да посетят Индия. Какво мислите, какви са хората...? Понеже искам да посетя първо мегаполисът Мумбай, казват, че Делхи е ужасяващо, а там кошмар.
Ще ми е нужно мнението Ви и препоръките Ви за пътуване в Индия и какви са опасностите там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8ba1f71ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Индия и е най-отвратителното място, което съм посещавала, а съм била на доста места и на 4 континента.
Хората са като животни (да ме прощават животните, аз така да се търкаля в калта само хипопотама съм виждала), зверска мръсотия, болести, мъжете смятат жените за нищо, отвличанията и изнасилванията са ежедневие (дори и за бели туристки!! )
Ако ти е такава мечта, отиди с организирана група.
Златният град, Удайпур и храмът Джайн много ме впечатлиха. Тадж Махал разбира се е класика.
Не казвам, че няма какво да се види, напротив има. Но оостановката извън забележителностите и хотелите е потресаваща.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 95fff65b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изключително голяма престъпност има в Индия защото хората са много бедни и необразовани, убийства, изнасилвания, кражби и грабежи. Изглежда романтично но реалносттта е потресаваща, вярно че това е страната и с най много милиардери в света, но те са шепа в сравнинение съсъ стотиците милиони бедни от най различни касти. Ако ходиш отиде първо временно и непременно с някой.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1fa051d05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здрасти. Нещо много несериозно звучиш. Искам да замина за Индия?
Добре искаш, но поне напиши защо искаш. На екскурзия, емиграция, по работа или заради сапунките. Не е по различно от една циганска махала там..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 254f0241e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 - не ти ли стана ясно, защо иска да ходи в Индия.
Защото е гледала филми като малката булка и други индийски. Просто много се е заребила по съпунките.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: dd30982a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здрасти аз съм на 23 и ако ми платиш билета бих дошъл с теб щото ми е писнало от всичко тука (сериозен съм)

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: dd30982a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Здрасти на 23 годиин съм и бих дошъл с теб ако ти трябва компания.. и на мен ми е писнало от всичко тука. Но нямам възможност за самолетен билет.

(пиша коментара втори път не знам защо модераторите са го изтрили не съм нарушил никое правило, напротив може да си помогнем с авторката на темата)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: eafb06da46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти, сравнително скоро имаше подобна тема и там писах по-подробно, но и на теб ще ти го напиша. Омъжена съм за индиец, но живеем тук! Разбира се ходила съм в Индия многократно, но и пари да ми дават няма да остана там за постоянно. Да, определено има какво да се види като храмове и други забележителности, обаче животът на хората там е ужасен и няма нищо общо с това, което ти показват в сапунките. Семейството на мъжа ми изобщо не са бедни и апартаментът им е хубав, обаче като излезеш на улицата и те втриса! Пренаселено, шумно, мръсно с невъзможен трафик... с две думи жив кошмар! И ти говоря за центъра на Делхи, а какво е по гетата не искам и да знам! Иначе хората са доста готини или поне тези, които аз познавам, както вече споменах семейството на мъжа ми принадлежи към средната класа и повечето им приятели и роднини са си образовани и живеят в хубави апартаменти, обаче при това свръх население си е ясно, че по улиците има всякакви хора, от съвсем нормални до пълни изроди. Така, че общо взето не е много за разходки за сам човек, а и като те видят, че си европеец (светлата кожа няма как да я скриеш) веднага почват да те лъжат с цените. Да не говорим, че 10 секунди разсейване са ти достатъчни за да останеш без пери (джебчиите са им феноменални). Така, че ако толкова искаш иди на екскурзия, но с организирана група и не се завирай по места не посещавани от туристите, че като нищо ще останеш без пари и документи.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 65bc3aa31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Индия е много хубава и интерсна страна аз също искъм да живея там и много харесвам тази страна.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 223313882f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Вземи намали малко сериалите!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5c9de773e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямa по- мизерни хорa от индийците! И говоря точно зa мизерни, мръсни, нехигиеничнк, нa тях товa не им прaви впечaтление. Познaвaм достa индийци и всички сa тaкивa. Нaскоро обнaдеждени приехме покaнa зa домaшнa вечеря в едно индийско семейство. Бяхме със съпругът ми и синът.
Понеже женaтa е достa чистa нa рaботa вярвaх, че ще сa изключението. Е, не! Тоaлетнaтa непочистенa с лaйнaтa! В кухнятa слоеве мaзнинa по плотa, печкaтa и подa. Сaлонът също кaто другите повещения миришеше ужaсно, по зямaтa имaше сaлфетки изцaпaни с хрaнa ( нaдявaм се) a покривкaтa нa мaсaтa мръснa, с мaзни петнa. От столовете можех дa остържa нaслоенaтa мизерия.
И те с гордост ни рaзхождaхa в aпaртaментa си...
Всички индийци които познaвaме сa тaкивa. Те просто не го виждaт кaто мръсно, не знaм кaк не се стрaхувaт от зaрaзи.
Естествено беше aбсурд дa остaнем зa вечеря. Дори не ни се нaложи нещо спешно дa измисляме. Хукнaх към кухнятa и повръщaх в мивкaтa докaто ме зaболя коремът. Не можех дa се върнa в тоaлетнaтa и дa видя отново лaйнaтa им тaм.
Съпругът ми веднaгa се включи и кaзa, че цял ден съм тaкa и по- добре дa ме зaведе в спешното. Тръгнaхме си. В къщи се изкъпaхме зa втори път зa вечертa и aко щете се смейте, но си дезинфекцирaхме телaтa, a после и го прaтих до aптекa зa aктивен въглен. Още кaто се сетя ми се нaдигa порив дa повръщaм.
Не съм мaниaчкa нa темa чистотa, но товa е отврaтително.
Вие сте луди aко смятaте дa живеете сред тях.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 80dc1e7466
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 10 това което си написала е пълна лъжа аз изобщо не вярвам на това което си написала. Дори и да има нещо вярно аз съм сигурен че ти много много преовеличаваш. В индийските сериали показват индийски семеиства и при тях изобщо не е такова каквото ти си описала. Аз вярвам повече на сериалите от колкото на това което си написала.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9f031c97fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 12 по сериалите няма да ни покажат лошите си страни от битието разбира се! Да си виждала по турските сериали да ти дават забулени жени а?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 163fbe9bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И още нещо номер 12, преговори правописа!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 164d78369e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хахахаха!!! Номер 10 ме разби. А сериалите им саинтересни, но не показват истината. Не знамавтора що е искал да живее там. Дано да му е влезнал акъла в главата. Единственото по-хубаво там са природата и климата.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3a2f571729
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Н 12, дaлеч съм от мисълтa дa те убеждaвaм в кaквото и дa е. Имa много инфо из нетa зa стрaнaтa им- ЧЕТИ, също когaто решиш, върви нa еднa ексурзийкa и ще видиш с очите си зa кaкво иде реч.
Имaй в предвид обaче, че цялaтa мизерия която ще видиш нa място, ще е в туристически зони, по- богaти рaйони един вид и сaмо от тях дори ще ти се изясни мaлко кaртинкaтa.
Aз не обиждaм нaциятa им, имaм и приятели сред тях, но сa МИЗЕРНИ. Поне зa нaшaтa културa!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7014088acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Индия е мизертна държава през очите на онези които не виждат красотата и богатствата и. Тя е една необикновенна страна която е поразила много хора с магията си. Повечето хора които отидат в индия не виждат красота и магията и. Хората които вижадт магията и красотата и са много малко ето защо когато някои харесва индийските сериали или иска да живее в индия всички му казва че индия е мизерна държава в индийските сериали не показват реалния живот там. Това е защото повечето хора не виждат магията и красотата на индия и си мислят че този които е харесал инддия или индийските сериали е заблуден. Надявам се че с това което написах ще отворя очите на много хора и те няма да критикуват онези които харесват индия или индийските сериали.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 06e4d8c8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Преди две години брат ми ходи до Индия на екскурзия. Разказа ми много неща, но ще се опитам с няколко изречения да опиша нещата. На брега на свещента река се събират много хора, където йоги правят упражненията си. Един йога се изпънал точно на брега и пикае в реката, десетина метра по надоло, един друг йога се потопил във водат и като си показа главата на повърхноста си праи фонтанчета с устата си.
НАЗДРАВЕ!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 06e4d8c8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Преди две години брат ми ходи до Индия на екскурзия. Разказа ми много неща, но ще се опитам с няколко изречения да опиша нещата. На брега на свещента река се събират много хора, където йоги правят упражненията си. Един йога се изпънал точно на брега и пикае в реката, десетина метра по надоло, един друг йога се потопил във водат и като си показа главата на повърхноста си праи фонтанчета с устата си.
НАЗДРАВЕ!
В същото време една голяма змия пълзи надоло и влезе във водата и на никой не му прави впечатление и не им пука, все едно са видяли мравка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 164d78369e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   От номер 15 до номер 17:
Да, прав си. Индия има ценни подправки, една от най-уникалните природи в света и красиви животни. Но те са и един от най-големите замърсители на планетата. Май това им е минуса, иначе уникална култура и държава. Религията им е съвършена. Няма такива неща, като например, че всички друговерци трябва да се избиват, както в исляма и юдеизма. Имат хилядолетна история. На всеки 5 години правят най-големия фестивал на света. По телевизията рядко се показва нещо друго, освен мизерията там. Една красива, но неуправдана държава.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 792f83c346
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ще се опитам да съм кратък по необятна тема. Индия не е друга държава, Индия е друга планета. Толкова друга, че там може да живееш нормално само ако имаш ужасно много пари, за да си позволиш скъп квартал и условия, и нормално обркъжение. Ако заради сериалите ще ходиш, ще е загуба на пари и време. Индия може да бъде прекрасна за хора които я разбират и приемат! Но заради романтично любопиство - не ти трябва.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 06e4d8c8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Като искаш да ходиш до Индия - Заминавай...
Само не забравяй, преди да отидеш да си вземеш обраен билет, зщото ако те оберат и нямаш пари, с тяхните заплати ще ти отнме години да работиш и спестиш за пътуването. Когато се прибереш обртно, няма да ти минава и през ума да наричаш България бедна и мизерна страна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 75d1df5e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ах тези сериали, защо не отидеш във Франция, там също има много индийци, цигани и всякакви и страната има също велика история, красива архитектура и дори Париж е много по-чист. В Индия добре живеят само супер богатите като тези от филмите - семейство Барадвадж, но по улиците ще срещнес мизерни хора, гледки които ще те накарат да сметнеш България за Швейцария. Иначе наистина ми харесва религията им и разните им традиции, това че всички живеят заедно в една голяма къща и че вярват в богинята Дурга и се благославят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker