Последното ми писмо до теб ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Последното ми писмо до теб ...
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 9265 пъти
Здравей!!! Първо искам да ти кажа Честит Имен Ден и най-искрено да ти пожелая най- съкровените ти мечти да станат реалност!!!

Когато бяхме заедно на всеки твой празник всеки път имаше някаква причина или пък не бяхме в добри отношения, та никога не успях да ти подаря нещо за да ти остане за спомен от мен. Ето сега имаш Имен Ден, но този път нито сме заедно, нито сме в добри отношения, пък и двамата знаем, че краят е факт…. Въпреки всичко обаче, аз исках за първо и последно да ти подаря нещо, което съм сигурна , че ще ти хареса. Винаги когато усетя някъде аромата му ще си спомням за теб. Така, че ще те помоля да уважиш последното ми желание към тебе и да го приемеш.

На моя Имен ден ти ми пожела да открия истинската си любов и с нея да изживея това което не съм изживяла с теб. Само че, незнаеш факта, че истинската ми любов беше ти, а останалите ти пожелания с това, загубиха смисъла си.

Но пък аз от своя страна мога да ти пожелая същото и то най-искрено, защото, когато обичаш някого искаш той да е щастлив и да живее, независимо, че не е до теб и ти страдаш от това.

Виж знам, какво ти минава в момента през главата….. НЕ, НЕ ПРАВЯ ОТЧАЯНИ ОПИТИ ДА СЕ ВЪРНЕШ ПРИ МЕН, ТОВА СИ ГО ИЗБИИ ОТ ГЛАВАТА, НЕ ГО ИСКАМ….. НЕ ГО ИСКАМ ЗАЩОТО ТИ НЕ МЕ ОБИЧАШ ТАКА КАКТО АЗ И НЕ ИСКАМ ДА СИ НЕЩАСТЕН, САМО ЗАЩОТО ЗА МЕН ТИ СИ ВСИЧКО.

Знам, че ти искаш стабилност, искаш сигурност, а според думите ти съм прекалено малка и не съм готова да ти ги дам…. Да, може би преди половин година, ако знаех, какво точно се върти в главата ти, сама без да ти казвам, щях да се опитам да ти покажа,че нещата не стоят , така както изглеждат привидно и, че съм доста по - зряла, от това което виждаше ти. Казваш ми, малка си, млада си, за да ме последваш натам закъдето аз съм тръгнал. Казваш ми: „имаш още да поживееш и да видиш”, но в крайна сметка, какво трябва да му гледам на тоя живот повече? Купони ли?? Честно казано, когато си нещастен не ти се и забавлява, така че те отпадат , или пък простотията на хората, или пък грешките който тепърва ще направя, за да стана човек ? Кое от всичките тия неща, трябва да преживея? Не мисля че са ми нужни.

Човек има една истинска любов, а аз я намерих и изгубих ….. или по точно,аз за него не бях ИСТИНСКАТА!!! И като казах това се сетих за една песен, която ме описва идеално:
И какво като съм жива, щом не мога да те имам?
И какво като съм млада, щом нещастна ще заспивам?
И какво, че други има? Няма други.. Не за мене..
Ще умра преди да свикна да живея пак без тебе..
Кой ме прокле във любовта все безпътна да вървя
и да съм първа във света по нещастия..
Моето сърце защо ми е, щом далеч от теб тупти?
Името защо ми е, щом не го изричаш ти?

За това, че няма да умра, няма…преди време ти казах, че никой без никой не умира, но съм се ЗАКЛЕЛА пред себе си, че това, което правя в момента и писмото и подаръка и всичките тези прояви на слабост, са ПОСЛЕДНИТЕ неща в тоя ми живот, който излизат от СЪРЦЕТО МИ за мъж. От тук натам ще мисля само и единствено с РАЗУМА СИ. Знаеш, че никога не са ме интересували парите или положението на един човек, а само сърцето му, както и аз съм се водила от това което ми говори моето. Да но осъзнах, че не трябва да е така…..слушайки разума си ще живеем с по-малко проблеми, а пък и когато не даваш сърцето си на никой, то няма как да бъде разбито. Макар, че като се замисля от моето не остана много за разбиване….. Един ден когато имам деца, а аз искрено се надявам това да стане, защото децата са смисъла на човешкия живот, тогава и само тогава, ще отворя сърцето си и то единствено за тях, за никой друг.

Казах, че съм се заклела и наистина ще го изпълня…….( не си мисли, че ще мине месец, два пет, година или две и ще се отрека от това си обещание.) Ще съм с други хора, ще имам други връзки някой ден, неизбежно е, но НЕ, за това няма да се отрека никога !!!! Имам си достатъчно доводи и аргументи да го изпълня….

Сложила съм си вече усмивката и ще демонстрирам щастие, от сега нататък….нали така трябва?
И остана още нещо, което искам да ти кажа….Когато обичаш някой не го оставяй, заради това че нещо ти е завъртяло главата за момент …..Бори се за него, а ако усетиш че и този човек истински те обича не му позволявай да си тръгне. Много трудно е да намериш някой който да те обича заради самия тебе, да те обича въпреки недостатъците ти, да те обича не заради това, което имаш, а заради това което си…. Да е готов да те последва, независимо дали имаш нещо и дали си някой или не ………….Незабравяй…, „ЧОВЕК Е ЩАСТНИВ, ТОЧНО ТОЛКОВА, КОЛКОТО САМ СИ ПОЗВОЛИ ДА БЪДЕ!!!”
Аз преди време не си го позволих и сега ще страдам за това цял живот..!!!!

PS: На Диска има снимки, който съм почти убедена че си изтрил и нашата песен, която вече не е наша. Не е нужно да го изхвърляш и писмото също, един ден може да си спомниш за мен и да искаш да го препрочетеш или да се сетиш за някои наши хубави мигове, но това си е твое лично решение дали ще ги запазиш или не.

Пожелавам ти приятно изкарване на Именния Ден , както и на празниците, който наближават дано намериш това което търсиш, обичам те повече от себе си и искам да си
МНОГО ЩАСТЛИВ!!

След написването на последният ред на писмото сърцето ми се затвори ЗАВИНАГИ!!!
Сбогом, моя истинска любов…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: ca60af0812
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стана ми много мъчно, когато прочетох тази история. дори се разплаках,защото разбирам как се чувстваш. Мога да ти пожелая само успехи и много щастие. Ти поне си '' сложила'' усмивка на лицето, макар и да не е искрена.Аз все още не мога ;((

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4d935fd58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Много тъжно и истинско,но уви-последно.Не тъгувай за нещо,което не е било истински твое!Светът не свършва!Човекът просто ти дава шанс да намериш истинската си половинка!Какво по-хубаво от това?

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 90b00febaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   :((((((((

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e0d1e5118b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дано се оправите :(

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9a21e3c153
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Нека ти припомня, че ако обичаш някого силно, ама много силно, пусни го да си иде. Ако не се върне - значи не ти е принадлежал. Ако се върне....нататък знаеш. никоа не ми е звучало логично, но в последно време започнах да се замислям над тази фраза...помисли и ти, пък може да ти олекне на душата.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7fa69792c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ОТ Автора към 2 .... шанс за какво ?;( не го искам знам че никога няма да изпитам отново това истинско чувство ;( жалко но.... факт ;(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c63775cf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Щом връзката ви е свършила, значи това не е любовта на живота ти. Знам, че си искрена, че вярваш в написаното и в клетвата си, но зная, че след време ще се чувстваш по друг начин. И ще намериш оправдание да нарушиш обещанието си. Това е много хубаво, всъщност.
Един съвет: не се заричай в нещо, под влиянието на някаква моментна емоция.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: de96686940
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тъжно...но много добре написано.Никога няма да те забрави!Както и аз,никога няма да забравя моята приятелка,която беше също 10 год.помалка от мен.Но наистина,разликата беше голяма и се чувстваше.Такъв е живота...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: bf97f057f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зле.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 078b5cb313
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора до №8 Ей аз никъде не съм споменала колко ни е разликата? да 10 години е, но шантавият ми мозък почва да си мисли някой неща.... това писмо тепърва ще го пращам и ако вече е прочетено от точният човек, май не е мн добре. Ти от къде си ?

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: de96686940
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Нм 8 съм.Не се притеснявай,със сигурност не съм твоя човек :).Прати го,мн добре си го написала.Трябва да го прочете.Мисля,че за втори път пишеш и затова реших че е 10 год разликата :).Аз съм мн далеч от БГ,не съм идвал мн отдавна,а и няма да е скоро :).Просто,много ми хареса писмото ти и сетих се на една моя стара любов,на която много често мисля.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7fa69792c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да благодаря ти и да предположих, че някой ще се досети, че писмото и по-старата история са писани от един и същи човек :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 54ce48214b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Писмото ти е прекрасно, много истинско! И аз също съм писала подобно писмо, не съм го публикувала тук. Той за мен беше сбъдната мечта, но чувствата не бяха взаимни. Жалко е, когато хората се разминават. А и разликата във възрастта за него беше също проблем - 12 г. Не разбирам, защо факторът възраст може да е такъв проблем, ако има истинска любов? А и всички истниски връзки са с голяма разлика във възрастта - над 5, 7, 10 г. Сега, няколко години по-късно аз не съм го забравила няма ден, в който да не мисля за него. Той е завинаги в сърцето ми, място където не допускам вече почти никого.
Успех ти желая!
Без име, 23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker