За Властните ХОРА :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За Властните ХОРА :)
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3590 пъти
Здравейте На Всички Читатели :)

Искам просто да споделя че Адски много се кефя на властните хора в този живот :) аз съм Мъж който, просто разбрах че в този живот не си ли властен, в йерархията си нищо !

Изключително се кефя когато вида някой мутра или нещо подобно да слиза от некав зверски скъп и як джип, направо очите ми остават в него :) Мога само да правя поклон на такива хора и да кажа само че добре са си устроили живота и в правилна посока са тръгнали !! Обаче не всеки има качествата, достойни да бъде властен ;) от всяко дърво свирка не става !! много мразя обаче некой който има власт и това да му дава предимство да мачка всеки срещнат, такива не ги ценя :) аз обичам властните но справедливи хора които защитават по слабите от себе си и мачкат шибаните изроди дето се мислат за "вижте ме кой съм" Браво на тея наистина властни и достойни хора !! добре е че ги има защото е хубаво когато некой изверг мачка невинни хора , в този момент да има некой над него който да му покаже кой командва парада :) Властта е всичко в този живот :) имаш ли власт дори и най големите откачалки ще ти правят път щото знаят че моментът в който тръгнат срещу теб , те са мъртви и погребани !!! имаше тук от моят град един такъв пич ама меко казано властен , той просто е бог ;) Има милиони , милиарди пари в почти всяка банка , има сумати имоти , апартаменти из цялата страна а да не говорим колко връски има в България че и даже в чужбина !! има Джипове , БМВ-та , Мерцедеси , абе всякви скъпи неща !!! винаги когато мине от някъде всички го гледат с отворена уста ;д просто е уникат , освен това е мн корав , нацепен целият в татуировки , голям пичага е ;)

Спомням си миналата година синът му учеше тука в даскалото и единият ден некви го пребили и то мангали и синът му се прибира у тях и оня го питал кво е станало и синът му като му казал че са го били , оня като запали джипа си и гледам точно пред даскалото събрани тея дето са били синът му и това което видях беше брутално , тоя ги прегази с джипа си ;х директно мина през тях и ги разхвърли из целият път .. останах изумен , от там качи се той до дирекцията и вика на деректорите "ейй чуйте ме много добре , ако още веднъж синът ми бъде докоснат от който и да е , ще ви вдигна даскалото във въздуха разбрахме ли се" и директора само му вика "както кажете господине , вашата дума е закон за нас" :Д ;д

Умряха от страх тея , тоя като се развилня , после идват ченгетата и тоя само им вика "кво бе проблем ли имате нещо с мене а" и ченгетата викат "а не бе споко , щом си ти няма никав проблем" .. от тогава се убедих кво нещо е да си властен , просто е Уникално !!! тоя вика "мога да правя с всеки каквото аз си пожелая и не ми дреме от никой и нищо щом става дума да въвеждам справедливост" Просто от него ден нататък и до ден днешен никой не смее да каже дори думичка на синът му на тоя пич , щото знаят кво ще стане ако го ядосат ;х Та мисълта ми беше: ДА СИ ВЛАСТЕН ЗНАЧИ ДА СИ БОГ !! ВЛАСТТА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА СИЛА КОЯТО ТЕ ПРАВИ НЕПОКЛАТИМ И НЕРАЗБИВАЕМ В ТОЗИ ЖИВОТ ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: b2d8fe91cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Колко невежество и простотия има по тоя свят, не е истина. Дано някой ден се осъзнаеш, но да не е прекалено късно.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 16c8092547
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче,я вземи стани една мутра!Аз ще ти кажа как-взимаш си един пластмасов пистолет,ограбваш банка,купуваш джип и като те подгонят ченгетата мачкаш и газиш наред!И после като видят,че си ти,ще кажат:"аааа,ти ли си,щом си ти няма проблеми!"И продължаваш да си джиткаш джипа и властта и татуировките!Животът е прост и лесен,братле!Като теб самия!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e589240d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох личи си ,че не си дорасъл напълно и доста криво разбираш нещата, а те са толкова жалки за съжаление, че ..нямам думи!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cb1964a839
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох...направо ми е жал за теб.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: de779432e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не знаех, че мутрите са справедливи хора...

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ac662352aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз познавах навремето един подобен - не доживя 45 г.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: bf50b93c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си много зле мислещ човек!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 204be3326a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И така,и не е точно така пич.Темата е много ,много обширма.И когато се научиш да пишеш правилно можем да поговорим със всички в чата много,ама много дълго.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 914172feb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Нямаш представа какво е истинската сила, но предполагам че някой ден ще научиш истината. Но за сега едва ли можеш да се надяваш на нещо повече от това да бъдеш кученце на тея дето карат мерцедеси. Със здраве приятел.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17663fbe38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти сам си го написал "Адски" много се кефиш....това е адско мислене, само някой дълбоко заблуден може да се възхищава на хора които нямат грам човечност в тях, и са постигнали власта и влиянието си с цената на бой,кървища,наркотици, убийства и кой знае какво още...Това ти мислене ще те отведе в тъмни пътеки.Внимавай, защото после ще е късно..

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8d558169ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жалко, че има хора с подобни разбирания за живота.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2899d18844
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мога да не се намеся и аз в дебата който сте направили тук ;)
И така , добре де Автора е решил просто да сподели че се възхищава на Властните и строги личности , и какво лошо намерихте вие в това , та веднага взехте да го нападате че дори и хипотези му давате какъв е що е ;х просто е нелепо бе хора !! ами нали всеки един човек си има хора и неща на които се възхищава и всеки може да мисли както той си иска и никой не е в правото да го поучава как да мисли !! Аз си мисля че просто ви е яд и завиждате че самите вие не сте такива като тоя човек който Автора дава за пример ;) Защото когато лисицата разбрала че не може да стигне гроздето казала че е Кисело ;) че и вашата работа е такава май ;дд Властта че е всичко в този живот това е ясно като бял ден и няма как да го оспорите това нещо щото властните хора имат ли спокойствие ? - ИМАТ !! имат ли пари ? - ИМАТ !! Независими ли са ? - НЕЗАВИСИМИ СА !! Е че какво по хубаво може да иска един човек от всичко това ?!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 79856c9038
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Е,номер 12,аз пък не искам да съм като тези хора!Не искам да имам такава лумпенска и агресивна деструктивна власт!Властта трябва да носи справедливост,а не власт на джунглата-по-силните да имат надмощие над по-слабите!Само хора,които са кухи отвътре и нямат нищо в тиквите си парадират с вещи и мускули,защото нямат нищо друго значимо!Съжалявам ги!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 23d306e60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12: властните хора имат ли спокойствие ?

ДТ: Не, непрекъснато са на тръни. Особено онези, които авторът описва, никога не знаят откъде и кога ще писне куршума.

Номер 12: имат ли пари ?

ДТ: Че да не са само те, дето имат?

Номер 12: Независими ли са ?

ДТ: Не, зависят от армия пазванти, капризите на съдбата, конкуренцията, следващия кандидат-властен. Ти да си чувал за някой "властен" доживял 60?

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 36c1698859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако има нещо вярно за прегазените деца, ще кажа ,че тоя не е мутра , а психично болен човек. Колкото до номер 12 е мноого заблуден: Имат ли спокойствие? - НЕ НЯМАТ !! Имат ли пари ? -ДА ИМАТ !! Независими ли са ? - ДА ЗАВИСИМИ СА!! Толкова сте зле , че е излишно да се пише .

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2899d18844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз заставам зад мнението на Автора и на номер 12 ;))) Защото извинете много обаче познавам един от моят град който всеки го бие и го мачка , чуди се момчето как да се спаси и защо го бият и го мачкат според вас - защото знаят че няма защита и че е един никой в обществото нали ? именно поради този факт , а ако примерно е някой властен и някой здравеняк май няма да го мачка никой и ще си живее в спокойствие нали , много се извинявам обаче за предпочитане е да си властен и тежък човек отколкото да си истривалка на хората !!! защото горчивата истина на 21 век е че живеем в ужасно агресивно общество в което просто се налага да имаш власт за да спираш гаднярите да те мачкат защото ако ти самият не си властна личност обществото те мачка , има два вида хора ДОСТОЙНИ И ЖАЛКИ - всеки сам си кове съдбата и избира от кой вид да бъде , и щом плюете Автора и властните хора ами тогава бъдете истривалки и се оставяйте да ви мачкат бе , щом мислите че властта не е хубаво нещо бъдете си обикновени но Мачкани , защото това е истината , не си ли властен и достоен човек в този живот УМИРАШ !! само силните оцеляват . Не виждам нищо лошо в това което Авторът е споделил , но така е то , празни личности като вас умеят само да плюят и да завиждат но не и да бъдат реалисти .. поне вижте нещата от реалната им страна ;) няма значение до колко години ще доживее един властен човек , той изживява ли си дните щастливо - изживява ги нали ?! защото поне гарантира сигурност както на себе си така и на семейството си а слабаците в този живот какво гарантират ?! сами си отговорете :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker