Манипулаторите...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Манипулаторите...?
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3534 пъти
Здравейте!

Поводът да пиша тук е нещо, което ми се случи съвсем скоро. Много бих искала да ви разясня всичко, цялата ситуация, но просто няма как да стане, защото ще трябва да ви кажа и кой е човека, а това не е препоръчително.
На кратко...влюбих се в мъж, който само за 1 ден успя да ми втълпи, че той е ВЕЛИК, че е мъж, който преди всичко иска АЗ да съм ок...

Първата ни среща мина в ужасно много диалог, при него разговорите са преди всичко останало. Вече няколко дена след тази среща, най-често изричаните думи от мен са: "ТОЙ КАЗА!"

Знам, че ме манипулира, но знам, че не го прави с лоши чувства. Знам, че този човек много би ми помогнал в живота за напред. Знам, че всяка, която е била с него се превъръща абсолютно и тотално в негов клониг. Като цяло аз нямам нищо против да се превърна в една самостоятелна, борбена и силна жена, която е способна да мине през всичко с високо вдигната глава... Но! Но! Не се ли губи индивидуалността по този начин?!?
Искам да разбера мнението на повече хора, да разбера, какво мислите за манипулаторите? Не е нужно да се водите от моята изповед, а просто това да е повод да дискутираме темата за манипулаторите:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5541cb47a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С такъв човек няма да бъдеш себе си никога!Ако е и насилник и тиранин-животът ти ще бъде ад!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 138c2cebe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки е такъв, в какъвто хората са го превърнали. Личния опит те променя. Направи си извода.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0604d756cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Странно, все съм си мислела, че да манипулираш означава да накараш някой да направил или каже нещо,което да помогне да постигнеш ТВОИТЕ цели. Не виждам как превръщането ти в силнаи бирбена жена е манипулация,освен ако след това не му послужиш за нещо,но тогава няма да си непременно силна...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: fa58589cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам един подобен на главата ми, знаеш ли кво еби му майката и го зарежи. Аз също мисля да сложа край на връзката си в момента съм в процес на обмисляне. Знам че винаги е трудно, но докато е време трябва да се действа докато не ти е изпил още мозъка.Не е последния мъж на земята а пък една жена винаги може да си намери мъж и никога няма да остане сама.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 796a8419af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей ...да познавам много добре този тип хора ..някога имах връзка с такъв човек ..така ме беше обсебил че още малко дет не си промених името заради него ...и точно това се повтаря винаги искам ти да си добре ..казваше ми как да се обличам ,как да се държа ..как да говоря ..нямах право сама да си поръча в заведение ..всичко зависеше от него ..и когато се разделихме ..осъзнах че нито са ми останали приятели с които да излизам ..и че трябва да изграждам отначало самоличноста си защото от старата нищо не беше останало ..така че съвета ми е ...бягай ..колкото може по надалеч ...отстоявай себе си ,принципите си и възгледите си ..никой няма право да те проектира ...

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ee33d80732
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може би точната дума не е "манипулатор". По-скоро това са по-силни хора, или поне на нас ни се струва така, защото често зад тази маска се крият комплекси. Но погледни нещата от хубавата им страна. Ако ти успяваш/та макар и под негово въздействие/ да ставаш по-силна, по-независима, по-борбена, то и ти така в един даден момент ще спреш да си зависима както от другите, така и от него. И тогава ти ще определяш правилата, т.е живота ти ще се развива така както ти го виждаш и искаш. Не говоря за борба и сили на характера, а просто за човешката индивидуалност, за собственото "АЗ".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker