Един скапан живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Един скапан живот
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2746 пъти
Здравейте на които и да сте не знам защо въобще пиша тук но ако не си излея душата някъде ще се пръсна. Не искам да будя у вас съжаление или нещо от сорта просто искам да си споделя с някой това е. Ще ви разкажа за моя живот и защо съм го нарекъл скапан и след като прочетете моята така да се каже изповед ще се убедите че е такъв. Така значи аз съм на 23 години ( момче съм ) живея в голям град във квартал с преобладаващо ромско население. Добре сложен съм може да се каже за красив не знам сам не мога да кажа за себе си имам средно образование което за върших преди 3 години ( държа да подчертая че не съм от ромски произход ) някой сега ще си кажат нищо тревожно но не е така сега започва истинската за мен трагедия бих нарекъл.

Първо да започна със квартала в който живея никък не го харесвам защото само този който е живял и живее в такъв квартал знае за какво говоря. Тук и малкото Българи които са останали са подложени на системен физически и психически тормоз просто е нетърпимо на мен специално не веднъж са ми скачали на бой и то без никаква причина просто ей така за техен кеф не веднъж са ме ругали имало е случай в които ми скачат да ме бият идва от някаде полиция и то сигурно случайно защото там полиция идва рядко (нищо че министър Цветанов казва пред медий че в ромските квартали има засилено полицейско присъствие) и какво вместо да бъде арестуван някой от тях защото не са един или двама а скачат на бой повече арестуват мен и защо? Защото на полицайте така им изнаса по лесно е да приберат 1 от колкото цяла тумба защото веднага се събират цялата им там рода и започват да сипят лъжи и кви ли не измислици и да се оплакват и от какво? от нищо! изкарахаме наркоман крадец и какъв ли още не а аз никога през мизерния ми живот не съм пробвал наркотици или камоли да открадна нещо.

Не искам да насаждам умраза към тях нека всеки сам да си направи сметката аз съм си я направил отдавна!Второ нямам приятели може би няколко но едвали може да се нарекът такива за последните 3 години са ми се обаждали има няма 10-на пъти сигурно да проверят да ли съм жив но в последните 5,6 месеца никой не ми е званял никой не ме е попитал как се чувствам или дали да ми помогне със нещо.Плюс това все още съм девствен а съм на 23 не зная какво е да се влюбиш в някого никога не съм усещал женска ласка от никоя жена преди време още докато учех са ме заговаряли момичета от учелище но щом ме попитат от кой квартал съм и направо блокирам веднъж се усмелих и казах на едно момиче а тя направи такава физъономия че още е пред очите ми а беше преди 7 години гледаше ме като втора ръка човек не мога да го забравя.От тогава нещо се прекърши на две в мен и се отказах отвсякакви опити просто няма смисъл.Вече не знам мъж ли съм а същевременно съм дете защото не съм спал още със жена.

Затова пиша тук защото просто няма на кой да споделя нямам приятели нямам приятелка а за родители какво да кажа на тях не им пука особено за мен просто не ги интересува.Лошото е в случая че нямам работа кадето и да потърся все казват че ще ми звъннат и до там.Вече нощем не мога да спя набутвам се с какви ли не хапчета за да заспя излизам много рядко и когато го правя се лутам с часове по улиците просто уж да се разсея вървя без цел и посока но не помага много пъти съм мислил да се самоубия даже веднъж за малко да прекрача границата и да се хвърля от един мос но не знам какво стана вкамених се целия даже не можах да се провися от моста просто съм жалък страхливец това съм аз.Не знам вече дойде ми до гуша въобще не е трябвало да се раждам.Със какво съм заслужил този живот никумо нищо лошо не съм направил!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2f3bdd12a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни работа,смени жилището, ако то ти е проблема!Не чакай да ти звънят,а ти се събирай с млади хора!След като ти липсва самочувствие и мъжество,как да те хареса момиче? Започни тренировки-фитнес,тренирай и ума си,чети повече,обогатявай речника си...Няма нищо лесно,живота е борба!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f98f34c99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недей така. Няма ли някакъв вариант да се преместиш да живееш другаде? Или да следваш висше в друг град приерно? Така ще срешнеш много нови хора, ще завържеш приятелства, нищо чудно и да си намериш приятелка. В никакъв случай не мисли за самоубийство, та ти си едва на 23, в разгара на младостта и силите си. Не знаеш как ще се завърти живота и дали след 10 дена няма да си щастлив :). Потърси ти твоите приятели, излез с тях на кафе примерно, намери си някакво хоби. Вдигни глава живота ти тепърва започва :). Стегни се и не се отчайвай, сигурен съм, че имаш куп положителни качества, позволи на хората да ги забележат - излизай по-честичко и търси контакти с хора.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c60997ca17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лесно се дават такива съветчета, но средствата и силите нужни за постигането им често са непосилни. Все добрите хора го отнасян на тоя шибан свят!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 77dbd0da1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Братле не се отчаивай и аз се смятам за красив но дълго време ме мъчиха пъпки и също като тебе имах проблеми с момичетата ,бях девствен до 20. Съветат ми към тебе е много прост-вярвай в себе си бъди мъшкар винаги с голямо самочувствие ,представяй си когато си сам че имаш всичко което искаш и го поискай с цялото си сърце.Както казаха по горе не чакай някой да ти се обади ти направи първата крачка, излизай харчи си парите с кеф и резултатите няма да закъснеят. Проблема ти е не е е толкова сериозен че да мислиш за самоубийство.Оптимизъм, вяра в себе си и енергичност това е формулата според мен. Успех, не се предавай

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker