Не съм като другите. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не съм като другите.
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 4297 пъти
Какво толкова, че съм различна от останалите? Какво толкова, че предпочитам да си остана вкъщи пред телевизора или със списанието, вместо да отида на дискотека и да се напия? Какво толкова, че не искам да съм световно известна, а просто искам нормален и спокоен живот?

Не съм задръстена както може би ще ме упрекнете... Както всички! Това, че съм се сблъскала със живота твърде рано ме направи различна. От дете трябваше да се справям сама, можех да разчитам само на себе си, трябваше сама да взимам важните решения в живота си, трябваше да отделям от едните джобни, които майка ми (която ме мразеше и упрекваше) ми даваше, за да си купя необходимите неща.
Осъзнах, че ми трябва само свобода! Мога да живея, да се издържам и да се забавлявам сама. Не ми трябват фалшиви приятели, защото всички гледат да те използват. Не ми трябват и ужасни родители, за които съм издънката в семейството. Мога да съм сама, без да се чувствам самотна! Преборих се с тежка форма на депресия съвсем сама, без ничия помощ и нямам намерение отново да се отчайвам и да се депресирам заради ужасните си родители и заради всичките приятели, които ме предадоха!
Ще продължа напред, без да ми пука за другите, ще мисля винаги първо за себе си и ще живея живота си така, както аз искам! И за финал, ще завърша с моя девиз: "Аз живея сред хората, но не живея за хората!"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: d9479408e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първата крачка в правилната посока вече си я направила (самостоятелното преборване на депресията). Сега си си направила някои погрешни изводи и съответно избори (да мислиш само за себе си), но това е по-добро от нищонеправенето. Вярвам, че скоро ще се коригираш и съвсем уверено ще тръгнеш по правия път.

Преди малко писах в темата на момичето от "Една трагична участ...", хвърли и там едно око, ако имаш желание.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f7a164c8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И що си мислиш, че си много особена. Нищо кой знае какво по-различно не виждам в теб. Май си търсиш внимание.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 39cf9af9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Браво, че си такъв силен характер. Правилно разсъждаваш - не трябва да прекланяш глава пред трудностите. Естествено, че ще правиш това, което ти доставя удоволствие. Само не допускай грешката да страниш от всички и да намразваш хората , щото като гледам натам си тръгнала. Животът е хубав и повечето хора са добри, явно досега не си попадала на много такива, но не позволявай това да влияе на представата ти за хората като цяло. В живота такива силни личности като теб най-добре се справят, въпроса е само да насочиш цялата си енергия позитивно. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3518d090aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто си темерут, не че си особена.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5ea4819730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   №2 не мисля, че съм особена, мисля, че съм различна!
И да такава съм. Ако познаваш друга, която се е преборила с тежка депресия, оживяла е след три опита за самоубийство, паднала е от четвъртия етаж и се е отървала само със счупена ръка, полусирак е и и се налага да се справя с истеричната си майка и нейния мъж алкохолик, друга, която сама се бори в живота си и не разчита на никого, друга, като мен, моля те представи ми я!

Не знаеш нищо за живота ми, за да ме критикуваш и не не търся внимание, няма как да го получа от хората които четат моята история. Просто искам да си изкажа всичко за да ми олекне. Не си длъжна да четеш историята ми, не съм молила за негативното ти мнение!
Авторката

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a5e563ea6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е как живееш сред хората, като си се затворила в себе си, не излизаш, че даже си се преборила сама и с тежка форма на депресия. Кой ти постави диагнозата депресия, че и в тежка форма? А накрая, че да вземеш и да се излекуваш сама. И за какво ти е свобода, като не правиш нищо и си седиш вкъщи? Май си се озлобила твърде рано, а от това само ще загубиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6d20b41a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само така. Позната картинка - и аз предпочитам да седя у нас с кутия сладолед и филма по кабеларката и хич не ми е и проблем.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вие никога няма да разберете как живеем ние различните от това общество , никога няма да прозрете истината , а само можете да нападате и да ни наричате озлобени а поне веднъж запитахте ли се Защо сме озлобени бе маа му стара ? дали няма някаква причина да сме така а ?! никой не се ражда такъв просто животът и хората те променят и превръщат в нещо което може би никога не си искал да бъдеш !! живеем в неподходящо време , в гадни и свирепи времена , и всеки се опитва да те смачка .. какъв друг избор ни остава освен да бъдем злобни и да се защитаваме ??!! аз например отдавна съм се дистанцирал от това болно общество защото не намирам мястото си в него , и се чувствам адски различен защото аз не търся интереси , аз не бих нарънил никого без причина и презирам днешните младежи защото извинете много но това не са хора !! Това са по скоро ГОВЕДА , за мен са такива :))) Авторке Идеално те разбирам и съм с тебе напълно , дори ще ми бъде мн приятно ако имам някакъв контакт с теб , така че ако се чувстваш заинтересована пиши ми на [изтрит] надявам се че мога да ти бъда Добър събеседник :)))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d9479408e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До №8 и автора:

Из книгата “Четирите споразумения” или Практическо ръководство за лична свобода от Дон Мигел Руис (мъдростта на Толтеките):

ВТОРОТО СПОРАЗУМЕНИЕ – Не приемай нищо лично

Каквото и да става около вас, не го приемайте лично.

Приемате нещата лично, защото се съгласявате с всичко казано. Веднага, щом се съгласите, отровата преминава през вас и вие сте в плен на Съня за Ада. Причина за това е така нареченото чувство за собствена значимост. Личната значимост или – да приемаш нещата лично – е върховната проява на егоизма, тъй като смятаме, че всичко е свързано с нашето „аз“. По време на обучението или опитомяването си ние се научаваме да приемаме всичко лично. Смятаме, че сме отговорни за всичко. Аз, аз, аз, винаги аз!

Но другите хора не правят нищо заради вас. Правят го заради себе си. Всеки живее в собствения си сън, в собствения си ум; неговият свят е съвсем различен от онзи, в който живеем ние. Когато приемаме нещо лично, ние смятаме, че другите знаят какво има в нашия свят и се опитваме да проектираме своя свят върху техния.

Каквото и да правят, чувстват, мислят или казват хората, не го приемайте лично. Когато ви казват, че сте чудесни, те не го правят заради вас. Вие знаете, че сте чудесни. Не е необходимо да вярвате на другите хора, които казват, че сте чудесни. Не приемайте нищо лично.

Ако успеете да превърнете това второ споразумение в навик, ще откриете, че нищо не може да ви върне обратно в Ада. Престанете ли да приемате нещата лично, ще почувствате огромна свобода. Дори целият свят да злослови за вас, ако не го приемате лично, ще бъ-дете имунизирани. Може някой умишлено да ви изпрати емоционална отрова, но ако не го приемате лично, няма да я погълнете. Когато не приемете емоционалната отрова, тя ще стане още по-вредна за този, който я изпраща, но не и за вас.

Ако спазвате това споразумение, можете да пътувате по целия свят с напълно отворено сърце и никой няма да ви нарани. Ще можете да кажете: „Обичам те!“, без страх, че ще ви се присмеят или ще ви отхвърлят. Няма да се боите да поискате онова, което ви е необходимо. Ще можете да кажете „да“ или „не“ – което изберете – без да се осъждате и да изпитвате чувство за вина. Ще можете винаги да следвате сърцето си. Тогава дори насред Ада ще изпитвате вътрешен покой и щастие. Ще можете да останете в блаженство и Адът въобще няма да ви засегне.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак съм аз номер 8: не мога да разбера защо ми трият скайпа тея модератори бе .. ;х наистина адски искам да си поговоря с момиче като теб но след като ми трият скайпа просто не знам как да стане това :( ако тоя път се публикува пиши ми на [изтрит - това не е сайт за запознанства!] мисля че както казах мога да те разбера и трябва повече хора да има като теб :))) Благодаря за вниманието !!

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: aa7804081e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ей, номер 8, омръзна ми от тебе, човеко.... Различни били, и с какво по-точно? Че седите пред компютъра, надявайки се някой от виртуалното пространство да ви забележи ли? Изправете се пред истинския живот, който е навън!!! Това, че другите не са ти по вкуса не е оправдание да се криеш в миша дупка. Или пък, ако те устройва, прави го. Мен обаче подобно съществуване не ме задоволява. И аз не харесвам всички, и аз смятам, че сред хората има повече зло, отколкото добро, но това е светът, приеми го. Лесно е да седиш отстрани и да съдиш другите (думата "говеда" не е много подходяща), явно не обичаш да ти е трудно, да се бориш. Жалко тогава, защото всичките ти празнословия се обръщат срещу теб. По простата причина, че никой друг не те чува.

Ти, авторке, заслужаваш похвала, че си се справила с всичко описано по-горе сама, но това ли искаш наистина? Истински приятели съществуват, макар че сега не ти се вярва. Потърси и ще ги намериш. И най-важното - за да имаш приятели, трябва да бъдеш приятел. Повярвай, с точните хора ще ти се ходи на дискотека. :)))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5ea4819730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   №11 може би си прав. Наистина аз много се владея от настроенията си. Ако съм тъжна всичко ми изглежда зле, ако съм щастлива обичам целия свят, ако съм ядосана ми е криво на всички. И т.н. и т.н. Тази история я писах в момент на яд и донякъде бях наранена. Наистина това е може би втория път в който пиша история и сега като погледна нещата отстрани не съм толкова зле. Както казах моментни настроения. А и да си изкарам яда. Обещавам няма да пиша вече истории!

№9 това от книгата ми хареса. Наистина е много вярно. Ще потърся тази книга, трябва да я прочета! Много ти благодаря.

№8 това е сайт за споделяне на истории, а НЕ е за запознанства. Спри да си пишеш скайпа няма да ти пиша!

Мерси на администраторите, че трият скайпа. То знае ли се кой какъв е?! То така е лесно да манипулираш "Аз съм като тебе хайде да си пишем". Аз като не те знам кой си какво да ти пиша?

А да не забравя и №4. Първоначално като видях коментара реагирах остро. След като видях какво значи темерут, ами може и тва да съм знам ли. Темерут - Човек с егоистичен, опърничав нрав, мълчаливец.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   от Номер 8: не ми грее как мислите и стига ми пишете романи защото не ми се четат изобщо !! Обществото ми обърна гръб и аз обърнах гръб на обществото !! .. колкото и да се опитвате да ме направите като вас няма да го допусна !! писнало им било ми не ми пишете бе ейй аз пиша на авторката не на вас !! Да различни сме - не пречим на никого и искаме чиста и свята справедливост и спокойствие за всеки човек от нашият вид !! Точка по въпроса ;)))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5ea4819730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Коментар №13 е от мен авторката!
И №8 дразниш и мене, човек. Това не ти е сайт за запознанства.
Авторката

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Виж сега Авторке Не си права Затова защото

"№8 това е сайт за споделяне на истории, а НЕ е за запознанства. Спри да си пишеш скайпа няма да ти пиша!"

Проблемът си е лично твой ! ако щеш ми пиши , знам че не е сайт за запознанства но да ти кажа под секрет че човек в трудно положение има нужда да поговори с някого който ше го разбере и ще бъде съпричастен на болката му ! особено ако даден човек е преживял това което ти преживяваш истрадал човек винаги ще те разбере ;))) но така е то в днешно време и ръка да подадеш на някого , дори за тва виновен те искарват ! Ти губиш Авторке аз не губя Нищо !

"Мерси на администраторите, че трият скайпа. То знае ли се кой какъв е?! То така е лесно да манипулираш "Аз съм като тебе хайде да си пишем". Аз като не те знам кой си какво да ти пиша?"

Понекога точно от такива запознанства Излиза истинското приятелство , дори има хора които са създали семейство по тоя начин ;))) АЗ не манипулирам никого , както казах само идиотите прават тези неща , ако аз бях манипулатор нямаше постоянно да говора срещу Обществото , помисли малко авторке преди да приказваш ! Като не ме знаеш кой съм какво да ми пишеш ли ? - ми нали с времето хората се опознават задават си въпроси от които намират отговорите в последствие , но когато дори не приемаш приателско рамо и не даваш шанс на човек , ти как искаш да го опознаеш , така от небесата ли ?! Последното което ще ти кажа е че няма абсолютно нищо лошо в това да се запознаеш и да си пишеш с някого , в крайна сметка никой няма да се пресегне и да те убие през скайпа !! повечето тук те освиркват и не разбират болката и различността ти , но аз щях да те разбера ама като ти харесва да те критикуват а не да те разбират окей тогава !! продължавай в същият дух !! аз ти влязах в положението дори се почувствах гадно от изповедта ти исках да ти вдъхна малко надежда а ти отказваш че и ме нападаш .. сори авторке но ти самата не знаеш какво искаш всъщност ! Имам в скайпа си момичета които ми дадоха шанс , не ме отхвърлиха за разлика от теб .. измина вече година и сега тея момичета умират за мен и ми казват "Радваме се че те познаваме" просто защото те ми дадоха шанс и аз се доказах пред тях какъв човек съм .. Те спечелиха от контактът си с мен а ти само и единствено ще загубиш ! аз съм момче което в днешно време ще намериш Адски Рядкоооо !! Сори Авторке ако съм те притеснил но просто ме подтикна да ти цитирам некои неща от живота ;)) Всичко Добро :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5ea4819730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Да, да, да изгубих толкова много от това, че не си писах с теб...
И аз мога да цитирам:
"стига ми пишете романи" /Като гледам ти също не пестиш място!/
"Понекога","прават","говора" /Ти в часовете по български език да си влизал случайно?/
"Имам в скайпа си момичета които ми дадоха шанс , не ме отхвърлиха за разлика от теб .. измина вече година и сега тея момичета умират за мен и ми казват "Радваме се че те познаваме" просто защото те ми дадоха шанс и аз се доказах пред тях какъв човек съм .." /И след като имаш момичета, които "умират" за тебе, защо кажи търсиш други?/
Ще ми разбереш болката ти, ама друг път. Ти май си търсиш само с кого да си пишеш, кой да заблуждаваш. И какво чак толкова ще спечеля от контакт с тебе? Едни упреци към обществото и истории как и ти си като мене и много добре ме разбираш? Това е само излишно натоварване, да ти чета аз простотиите. А тези момичета, дето "умират"(В кавички, защото коя ще умира за болен мозък - като тебе?) за тебе какво спечелиха от контакта си с теб? Манипулираш ме с глупавите заучени реплики, с които искаш да ползваш някого за чатене. Добре тогава, като си "Адски Рядкоооо" момче, опиши какъв си. Какви качества притежаваш, че си толкова рядък екземпляр?
Сега сигурно пак ще изпишеш един роман колко губя, че не си пиша с теб. Не си прави труда, ако още в началото не започнеш с отговори на въпросите ми и с логични доводи към тях, няма да си правя труда да ти чета коментара.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке струва ми се прекалено много си озлобена нещо , просто това се забелязва !

"И след като имаш момичета, които "умират" за тебе, защо кажи търсиш други?"

Защото колкото повече хора имаш в контактите си толкова по добре Авторке , логично е ;))) защо да не търся други ?!

хаха ето виждаш ли коя щяла да умира за болен мозък като мене ? - авторке ти чуваш ли се бе ? защо не посетиш психолога ? май ти имаш сериозни проблеми с главата , не аз !! от къде разбра че съм болен мозък ? от това че те разбирам и че исках просто да те подкрепя ли ? сега разбирам че това за теб е болен мозък ;х Кои са момичетата които умират за мен ли ? - тези които имат много повече мозък в главите си от теб защото ценят това което им се дава от живота а не го отхвърлят както ти правиш !

кажи ми с една дума "не искам да пиша с теб и това е" кво си седнала да ми се злобиш тука ?! какъв е смисълът ???

търсил съм си хора само за чат и съм манипулирал , боже боже Авторке ти верно говориш само глупости .. каква ше ми е на ман файдата да чатя с хора дето не са ми приятни и не споделяме едно мнение бе човек ? ми нали всеки търси тоя с който чата ще бъде полезен и приятен ? видях че имаш нужда да говориш с някого поне така изглежда от изповедта ти .. помислих че си мой тип човек и ще се разбираме но явно не си !! образът който се показва от изповедта ти изобщо не съвпада с този който изписваш в момента в злобните си коментари спрямо мен ! за какви заблуди и манипулации говориш ? чакай малко ако ми даваха пари за тва нещо да щех да манипулирам ама не печеля нищо ! защо да заблуждавам ??? а дори да искам чат кво лошо има в това ми нали за това са създадени тея комуникации за да си чатят хората ;))) щом мислиш че това което ти пиша са простотии тогава не ги чети и не ми отговаряй повече ;))) значи аз ти пиша простотии а ако некой идиот се спре и започне да ти говори за перверзии и глупости сигорно него ще го приемеш нали ? вие момичетата просто не знаете какво искате честно ти говоря !! хем така - хем така сте .. нямало да ти вляза в положението чакай малко бе дори не си ми дала шанс и вече твърдиш хипотези и на кво отгоре твърдиш хипотези бе , дори две думи с мене не си разменила за да кажеш какъв съм що съм ! ДА ще говора против обществото , ти самата говориш против него !! какво очакваш да ти кажа ? че обществото е добро или че живеем в спокойни времена ли ? е няма да ти го кажа щото аз съм реалист и виждам реалната истина каква е !! с кво претендирам че съм човек с главно "Ч" ли ?

1- не използвам момичетата като парцали и не ги търся само да праа секс с тях и после да им причинявам болка , но повечето днешни младежи точно тва правят нали ?

2- аз не нарънявам невинни момчета и момичета , не насилвам , ама тръгни по улиците на България да видиш в какъв ад живеем , проституция , разврат , дрога , жестокост , насилие и прочее ..

3- аз обичам хората които заслужават да бъдат обичани а идиотите нямат сърца и мачкат невинните хора .. Редно ли е а ?

4- аз мачкам идиотите за да браня хората като мен които поне не пречат на никого и заслужават по добро бъдеще пред себе си !!

5- и ти ще ми казваш че съм щял да ти твърдя тези неща за обществото .. хаха а ти какво очакваш ? според теб това дето изброих ти за редно ли го намираш а ? или ще го отречеш ли че това е Реалността в България в днешни дни ?!!

Ето с това авторке претендирам че съм Различен защото наистина съм и ще бъда такъв завинаги !! обществото е скапано следвателно аз го презирам и ще се боря за мира и правото в тази страна !!

какво щеше да спечелиш от контакта си с мен ли ? - щеше да имаш добър сабеседник който немаше да ти ръси простащини а щеше да ти е приятно да контактуваш с мене !! друго нема да ти кажа ;)) другото остава загадка нека да ти е гадно че не си ми дала шанс и никога няма да разбереш какво си изгубила !! сори Авторке злобна си но не към когото трябва !!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5ea4819730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тоя роман забрави да го прочета. Казах ти човече не си ми приятен. Единствения, който се злоби си ти. Моля те не ме занимавай с глупости. Не искаш да четеш романи, а защо ти ги пишеш? Айде стига, отабонирвам се да чета коментарите по историята, че то такива като съм ги виждала. Ох, не ми се занимава, зарязвам я тая история, ще я помня като една детска глупост, щото не всичко е толкова зле колкото изглежда. И колкото до коментарите, хич не си прави труда, като ти се пише вземи напиши книга за бавно развиващи. Аз НАМА да чета МАЛОУМНИ коментари на прости хора! Спри да си показваш идиотията и НЕГРАМОТНОСТТА!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Тоя роман забрави да го прочета. Казах ти човече не си ми приятен."

В тоя "роман" както го нарече се крие много голяма истина ;))
не съм ти приятен .. хах ЗАЩО ? .. защото ти цитирам истината и исках да те подкрепя ли ? Авторке твърдиш ми абсурди с които няма как да се съглася !!

"Единствения, който се злоби си ти. Моля те не ме занимавай с глупости."

Аз не се злобя , злобата тръгна от твоя страна ;) аз просто ти отговарям на коментара ! И не те занимавам с глупости а ти пиша самите истини Авторке ! като не искаш да ти пишат коментари тогава не публикувай историйки ;))

"Не искаш да четеш романи, а защо ти ги пишеш?"

Пиша ги защото ако забелязваш по горе , твоят коментар е "роман" и няма как да ти отговоря на кратко , просто ме подтикна по подробно да ти разясня некои неща които определено не са ти Ясни :)

"И колкото до коментарите, хич не си прави труда, като ти се пише вземи напиши книга за бавно развиващи. Аз НАМА да чета МАЛОУМНИ коментари на прости хора! Спри да си показваш идиотията и НЕГРАМОТНОСТТА!"

Авторке , аз книги не пиша .. не знам кой е бавноразвиващият тук , но това определено не съм аз !
не знам какво малоумно и просто видя в коментарите ми , но простотията лъха точно от теб щото аз нито веднъж не те обидих а погледни се ти , как обиждаш а дори не ме познаваш :))) кой тук е малоумният ?! Не съм нито неграмотен нито идиот , вече споменах в горните коментари че аз презирам днешното Общество и идиотите Така че вземи първо погледни кво пиша и тогава прави безсмислените си хипотези !!

Завършвам тоя спор с финалното изречение:

ТИ СИ ГУБЕЩАТА В СЛУЧАЯ !!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: aa7804081e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Абе, номер 8 (и 20), разбрахме ти вече позицията и мнението...Ти се потруди да ги разтръбиш и то с някакви огромни фермани, които отдавна спрях да чета(понеже те са пълни с все едни и същи думи и фрази). Извинявай, ама вече те познавам като петте си пръста, знам какво ще напишеш и как ще го напишеш. Просто... спри да си избиваш комплексите и да дразниш хората, които и бездруго мразиш...

Номер 11

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 11 мога да ти кажа че изобщо не ме познаваш , щото ако ме познаваше поне малко нямаше да ръсиш неща за мен в които изобщо не си вярваш :) нито избивам комплекси , нито пък дразня хората , просто като всеки човек имам правото да коментирам дадена историйка и го правя !! друг е въпросът дали на некои ви изнася или не ;))) цитирам истината и докато вие пишете коментари ще пиша и АЗ :)))

Хайде със здраве !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 66bea81510
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Добре,и какво от това,че вече не си в депресия?Не се хвали,а кажи как си го постигнала,за да помогнеш и на други-а така-само хвалби!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5c0435e235
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 8, 18 и не знам си още колко.

Мога цял пост да пусна относно твоите писания, ама едва ли ще го приемат.

"но когато дори не приемаш приателско рамо и не даваш шанс на човек , ти как искаш да го опознаеш , така от небесата ли ?! "

На това дори се засмях! Че нали ти това правиш, ти не доспускаш хората до себе си, освен чрез скайп, защото "през него няма да те изядат".

"Последното което ще ти кажа е че няма абсолютно нищо лошо в това да се запознаеш и да си пишеш с някого , в крайна сметка никой няма да се пресегне и да те убие през скайпа !! "

Ти чуваш ли се, бе човек!? Явно за тебе единствения път за запознанство е чрез скайп и други онлайн чатове. А не смяташ ли, че тези хора, които са по интернет пространството са и навън. Хората не се делят на такива, които излизат с приятели и се забавляват ("говедата") и на такива, които седят в тях и се чудят от къде да намерят някого, че да си пишат по скайп с него ("стойностните" хора, според теб). Тези, които са навън, те са и по интернет! Май за това не си се сетил!?

"Имам в скайпа си момичета които ми дадоха шанс , не ме отхвърлиха за разлика от теб .. измина вече година и сега тея момичета умират за мен и ми казват "Радваме се че те познаваме" просто защото те ми дадоха шанс и аз се доказах пред тях какъв човек съм .. "

А замислял ли си се защо само момичетата по СКАЙП ти го казват!? Не си ... Защо не излезеш някой път да видиш какво става навън, а? Няма да е лоша идея. Не знам колко умират за теб, ама нищо няма да излезе от вашия контакт, мили друже. Да това ще си сам срещу всички докато не се промениш.

Аз съм сигурна, че няма нищо да постигна с този коментр спрямо теб, защото ти си вече толкова озлобен срещу света, толкова си отцепен, че трудно може да се осъзнаеш. И помисли малко-ако всички те дразнят, явно проблема е в теб. Аааа ... не, извинявай. Ти си най-стойностния човек, а всички други говеда.

Ама тези говеда са накрая щастливи, те се радват на живота и създват семейства в крайна сметка. А ти седиш сам и си чатиш с момичетата, които "умират за тебе".

"ама тръгни по улиците на България да видиш в какъв ад живеем , проституция , разврат , дрога , жестокост , насилие и прочее .."

Живяла съм във три западно-европейски държави и в Америка, включително. Не ми обяснявай какво ставало с проституцията, развата и прочие, защото това НАВСЯКЪДЕ ГО ИМА. Проститутки навсякъде има, разврат!? .. За тебе сигурно и хора, които се целуват на улицата се брои за нещо като разврат. Дрога!? - Когато бях в Калифорния на улицата спокойно можеш да си дръпнеш, а и можеш да забележиш доста хора около теб, които го правят.

Жестокост, насилие!? - има го, но НЕ САМО ТУК. В Италия мафията толкова и обхванала държавата, че стойността на човешкия живот се е обезценила. Била съм там, живяла съм и повярвайте в някой по такъв квартал някои хора дори не се въодушевяват, когато видят труп на улицата. За това не ми говори, поне до там не сме стигнали.

"другото остава загадка нека да ти е гадно че не си ми дала шанс и никога няма да разбереш какво си изгубила !! "

Дано не си такъв човек за какъвто си те мисля, ама вече не виждам вероятност да си друг. Аз и ще се радвам ако не те срещна на живо. Четох скоро, че ако имаш много близка дебела приятелка и ти започваш да прихващаш от нея :D .. Твоето е същото.

Имаше една поговорка.

"Не се цепи от колектива, за да не ти го нацепят колективно". Май са ти го нацепили вече, а?.. Ти си знаеш.




"Ти се потруди да ги разтръбиш и то с някакви огромни фермани, които отдавна спрях да чета(понеже те са пълни с все едни и същи думи и фрази). "

Абсолютно съм съгласна с това! Няма какво да допълня.

---------------------

АВТОРКАТА-МИСЛЯ, ЧЕ ТИ ОТГОВОРИХ НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, но в обратния ред.

Аз хич не смятам, че си озлобена, както един индивид тук. Спокойно, и от тишината писва, и от купона. ... и от злобата .. ама не ти писва, а се уморяваш, номер 8!

Авторке, ще си намериш и ти мястото. Явно предпочиташ по-тесен кръг от приятели, както и аз. Аз обичам да се забавлявам на шумни места, но не в група от 30 човека. Всеки е различен. Обаче има много хора, които също обичат да си останат вкъщи. Ще си намериш наколко човека и заедно ще си седите вкъщи : ]]]

Приятно прекарване, където и да си.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: aa7804081e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аааа, номер 8, нямам против да пишеш коментари, стига те да не съдържат фразите "деградирало общество" , "младите хора в днешно време са говеда", "АЗ съм различен", "това е истината" (твоята прословута всемирна истина, за която вече всички сме чували, но е толкова всеобхватна, че е трудно да вникнем в нея) и т.н. Схвана ми мисълта, нали? :))) И между другото дразниш, с това мисля, че повечето тук ще се съгласят, понеже в тези говеда твоите влизаме всички ние в частност!

П.П. Браво на номер 24 :)

Втори послепис: Пак се обръщам към номер 8, не за да се заяждам, а за да му кажа, че с враждебност нищо не се постига. Опитай да бъдеш по-умерен в изказванията и писанията си, защото не всеки те разбира еднозначно и виждаш какво става...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2d318b66bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Вижте какво , Правете каквото искате , Деградирайте и вие както скапаното и болно общество , АЗ само ще седя и ще ви гледам как пропадате все по надолу ! Номер 24 както виждам опитваш се да ме копираш , което малко или много ме кара да се чувствам Горд че вземаш пример от мен !! пишеш моите дълги "романчета" , копираш ми абзаците и после коментираш .. ;д хаха дори нямаш собствен стил ;))) само едно ще ти кажа - Плюеш ме , клеветиш ме , отричаш истината но тайно в себе си ти знаеш че съм прав !! себе си няма как да излъжеш нали знаеш ;))) много добре виждаш обществото , виждаш и хората , знаеш че всичко което съм написал е правилно ама се дразниш нали ? знам дразнещо е когато ти казват истината в очите .. хаха , ама трябва да се приема , така или иначе истината е една единствена , не са 5 или 10 ;))) Искарах те извън контрола ти нали ? - хах никак не беше трудно , човек като ви цитира действителността , луди ставате и се злобите ;д Много странна логика !! и кво си мислиш сега ? - Че Ще ти чета фермана ли ? - достатъчни ми беха само два три реда и просто спрях да го чета щото не ми се четат простотии а и съм мн по умен от теб и нямам намерение да ти падам на нивото !! Живейте си в измисленият си и сив свят , където цари само простотия и разврат , бъдете гадини и в същото време жертви на уродите , щом така ви харесва !! исках да разбера някои хора тук , исках да дам едно приателско рамо , да си дискутираме на некои теми , но както казват: Едно е да кажеш на човек , съвсем друго е да кажеш на магаре !! вие в случая не ме разбрахте !! както и да е , яд ме е че изобщо си изгубих толкова време с морално пропаднали хора като вас тук !! аа .. и още нещо , не си играйте да ми пишете коментар защото след като изляза след малко от сайта , едва ли ще вляза повече !! просто тоя сайт си казвам че го няма и забравам за него !! още веднъж последно да кажа - живейте в счупеният си свят , Губещите сте вие !!

От Номер 8 - Най добрият ви "симпатизант" ;д

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 91f508c4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Боже, момиче, ако не бях сигурна в здравия си разум, щях да кажа че аз съм писала тази история. Та това е моят живот и моето мислене 1:1. Докато не прочетох, че има и друг като мен, мислех, че аз съм най-странния човек на света, защото не се вписвам в очакванията на масовката от обществото.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 61006bc6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Според ме ти трябва да излизаш малко. И аз съм така, предпочитам да си седя вкъщи а не да излизам по молове и разни такива. Но все пак обичам да излизам да се разхождам в парка или по плажа или в гората. Защо не опиташ и ти. Аз така се успокоявам от стреса.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d89d42ec20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Чета и не вярвам на очите си дето се вика. И аз от 15 годишна работя и родителите ми ме заебаха малка да се грижа сама за себе си, преживях много неща, много предателства и депресий можеби, но не съм такова злобно и надменно човече! Как може някой си да твърди че младите са еди какви си, как изобщо някой си позволява да поставя хората под общ знаменател? !! И тя-авторката, разбирате ли била единствената, различната, неповторимата, защото е преживяла толкова много.. Миличка. ти поглеждала ли си колко страдание има около теб? Виждаш ли болните хора, хората останали без работа гладуващи, малтретираните деца, изоставени??? !!! Знаете ли те колко са различни всъщност или не виждате по далече от носа си? Използвайте трудния си житейски опит за да помагате и да давате съвети искренно, а не да сеете обиди и да се мислите за по-умни и по-различни от другите, защото това е грозно и жалко отстрани! До авторката и Номер:8.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 334e76289e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Кфо да ти кажа, не си единствената. ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker