Незнам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Незнам какво да правя
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2571 пъти
Здравейте ! Искам да ви споделя моята история... Ще започна направо ! На 16 години съм. Майками и баща ми са разведени имам много лоши спомени от детството си...!

Баща ми я биеше после заминахме с майками в друг град те се разведаха и да не навлизаме в подробности..! Напоследък съм много затворено момче..не обичам да съм заедно с приятели затворен съм в себе си,обичам да съм сам,агресивен съм понякога ,карам се с нашите с баба ми ... не се смея когато съм на даскало не общувам много с приятелите си! Стоя сам..искам да съм като другите мой приятели! Да общувам с тях както те помежду си но просто немога !

Майками е в чужбина , живея при баба си и татко си ! Татко ми е с друга жена вкъщи която се държи добре с мен но е голяма интригантка между мен и бабами.. Имам много натрапчиви мисли, все си мисля глупости, че някой от приятелите ми са обратни, че ме използват за някой неща иии т.н Искам мнението ви: как да се променя? да не съм толкова затворен в себе си да съм общителен да се смея ! понякога се опитвам да го правя но немога..непрекъснато си мисля, че ако кажа нещо всички ще ми се смят ще ме помислят за тъп за луд и т.н! Напоследък не ми пука за нищо каквото се случва но все пак съм си необщителен Моля ви помогнете ми дайте ми 1 съвет :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: b13b6917fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей ..и моите родители се разделиха преди 3 г ..и аз много се затворих в себе си ..и колкото и да го обяснявам на другите няма как да ме разберат защото си имат своите стабилни семейства и подкрепа ..нещо се пречупи в мен ..и аз не мога да се зарадвам на нищо ..или пък се правя на много щастлива пък вътрешно направо ми се плаче ..не мога да намеря подкрепа и разбиране от никого ..обикновенно хората се страхуват от някакви драми и сълзливи истории ..всеки иска да бъдеш клоуна в компанията и всичко да е розово ..няма съвет който да ти дам ..да ти кажа излизай с приятелите си няма гаранция че ще се чувстваш добре с тях ..да ти кажа намери си приятелка ..не се знае и там какво да се очаква ..просто времето е твоя лек ..

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: cdba199eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто се променяш! Никой не може да ти каже какво да направиш. Прави нещата както ги чувстваш.
Да ти дам съвет .. ами започни да общуваш повече със съучениците си, вмествай се в общи разговори без да се натрапваш много и да налагаш до край свое мнение, отпусни се, помагай и околните ще те приемат. Не може да стоиш и нищо да не правиш и да си обгърнат с внимание! Трябва малко инициатива и от твоя страна. Успех! : )

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9fdda09c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей:) Това,което ти се е случило,наистина не е приятно,но не си единствен,спокойно.Трябва да намериш сили да продължиш и да не се затваряш в себе си,защото това ще те съсипе.Излизай,опитай се на пук на всичко,което ти се е случило да бъдеш един по-добър човек,дай шанс и на хората около теб да го разберат,да ти помогнат и да бъдат твой приятели:) Смей се,забавлявай се,радвай се на живота,дай си шанс сам на себе си да бъдеш щастлив:)Не се дръж лошо с хората,заради това,което ти се е случило,това е голяма грешка и ще навредиш най-много на себе си! Успех и смело напред:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 16e5105252
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, мило момче, доста песимистично си погледнал на живота си, а точно сега трябва да се веселиш, да си безгрижен, да имаш приятели. Винаги обаче на думи звучи по-лесно отколкото да го приложиш. Знай, че в живота на всеки има нещо тъжно понякога и че може би и твоите приятели и връстници имат притеснения, но пред другите се правят че всичко им е наред, че са уверени и нахакани. Дори в много случай когато човек се държи грубо, недружелюбно, студено, агресивно е защото е по-раним, и търси внимание, обич, а иска да прикрие това. Не иска да знаят останалите че му е трудно, не иска да бъде съжаляван. Според мен се опитай да се радваш на всичко наоколо- имаш много познати, може да говорите за спорт, за любими игри, за това което те вълнува или впечатлява, за любими животни, за даскалите, да карате изжън училище колело ..всички имате общи интереси и грижи, просто трябва да преодолееш мисълта че някой ще ти се изсмее, или какво си мислят всички. Няма всеки да те харесва, но човек намира хора с които се вълнуват от общи теми. За да не мислиш за кофти неща, може да се запишеш на спорт-там ще се запознаеш с много нови хора, или на някакъв курс, или да си вземеш домашен любимец, или да рисуваш...просто опитай когато ти идват песимистични мисли, да правиш нещо от което се чувстваш по-добре или по-полезен. Ей, всички сме били неуверени в дадени периоди от живота си, но знай, че всеки човек е уникален и е обичан! Ти също! Вярвам че ще се справиш и че хубавите приятелства и моменти тепърва ти предстоят. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker