Най-добрият приятел на мъжа ми - пълен простак! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-добрият приятел на мъжа ми - пълен простак!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 3219 пъти
Преди да ме помислите за поредната нервна съпруга, която не харесва приятелите на своя мъж и иска цялото му внимание, ще ви кажа, че това далеч не е така. Аз се разбирам с всички негови приятели и приятелки, уважавам ги и уважавам личното му пространство, но има един човек, всъщност най-близкият му приятел, с който колкото и да се насилвах да общувам - така и не успях да го харесам, а все повече ми пада в очите с типичното за него просташко разхайтено поведение и огромното самочувствие.
Ще нарека човека Кристиян, защото ще се наложи да го споменавам често. Мъжът ми и Кристиян се познават още от първи клас, докато и двамата са учели още в техния малък роден град. Били са най-добри приятели до постъпването на мъжа ми в университета в София, където двамата се запознахме всъщност. Кристиян е отишъл да учи в Стара Загора и след това са се отдалечили. Но миналата година този Кристиян се премести в София, при това с помощта на мъжа ми - в Лозенец, нашия квартал. От тогава двамата не са спрели да излизат, да общуват и подновиха приятелството си напълно. Мъжът ми често казва, че това е вторият човек, който го разбира най-добре, след мен. Когато ме запозна обаче бях шокирана. Това е човек, който се държи доста разкрепостено, дори слободно. Хвали се как забивал всичко от 15 до 55 години и с подробности описва как е мамил жени да легнат с него, докато имал връзки с други такива. Това го разказва на мъжа ми, а той се смее на всичко това сякаш е за похвала. При други наши общи срещи, той дори ме е хващал за гърдите да прецени "истински" ли са. Това лично ми беше много обидно, но се засмях и аз, че да не развалям на мъжа си настроението. Чудя се как мъжа ми, който е много чувствителен, интелигентен, романтичен и мечтател по душа да бъде приятел с такъв простак и да му се кефи? Прочетох от любопитство техни чатове, за което може да ме обвините, но в тях това, което е писано е направо без коментар... Сега определено вече не искам да излизам с този човек повече и мъжът ми знае, но в същото време не искам да оставям мъжа сам, защото откъде да знам, че този няма да му повлияе нещо. Не мога да му забраня да общува с Кристиян, но като излязат, направо отвътре изгарям, искам да го убия и не го понасям. Какво да направя, за да спра да се ядосвам? Имам чувството, че ще избухна. Трябва ли да излизам и аз с мъжа си или да го оставям насаме с приятеля му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 96e88d750b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си“
С две думи сигурна ли си, че мъжът ти е по-стока от приятеля си?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3d4358f24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжът ти определено не е добре и ти го виждаш в друга светлина, което е за тебе изненада, следователно не познаваш добре съпруга си. Ако той е чувствителен, интелигентен и романтичен просто няма да други с токъв човек. А пък неговия приятел да ти хване гърдите пред съпруга ти, за да провери дали са истински и той да си трае.. направи си сама извода. Утре може да реши и да те сваля... И друго не разбрах как мъжът ти след като е толкова възпитан твърди, че един простак може да го разбира най - добре, след теб.
Не ходи на срещите им, но говори със съпруга си сериозно в прав текст и му обясни притесненията, които имаш за това приятелство, не му спестявай нищо. Ако е толкова културен и интелигентен ще те разбере и ще сведе контактите си до минимум с него, а после полека лека ще ги прекрати изцяло, ако не бъдещето ще покаже какво ще се случи..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bbfcf978e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Моят мъж не би допуснал да има приятел (подчертавам - приятел), който ей така да хваща гърдите ми и то в негово присъствие. А ако се случи някой идиот да ми посегне по този начин, определено няма да му е забавно и няма аз да му разваля настроението със забележкатзабележката си. И аз да мълча в унижение, за да им е кеф на двама пръчове? Не! Изобщо - мъжът ми не дава вид и поведение на човек, за когото жена му е добиче, с което може да се хвали, след като качествата и са били проверени чрез палпация. И кой мъж би бил О. К. с това?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c6a600ccbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен яко някой приятел на мъжа ми ме хване за циците или тупне по дупето, такъв ще му отвъртя, че и двамата сериозно ще се замислят. С простаците не се действа възпитано, запомни добре!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ce78a33c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абсолютно съм съгласна с номер едно, за съжаление. Щяд да пиша нещо подобно, но ето че е казано много добре.
Сори, ама наистина проблемът май е мъжът ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b6141ef415
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Виждaш мъжът си кaкто ти се искa дa го видиш. Обичaш обрaзa който е в глaвaтa/ предстaвaтa ти, a не реaлният. Знaеш, сляпaтa неделя...
Aко мъжът до мен не сaмо позволи, a се и хили нa подобно поведение от приятел към мен, със сигурност ще го нaтиря дa си се обичкaт двaмaтa по между си. Дaли при тях не е тaкa? ! Отвори си очите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f5b556b603
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно като №1 и аз ще те попитам, не мислиш ли, че и мъжа ти е като приятеля си! Знаеш ли кои стават най-добри приятели? Ами себеподобните по начин на мислене, поглед върху живота и морал. И като цяло с еднаква интелигентност и култура. Така както описваш мъжа си-чувствителен, интелигентен, романтичен и мечтател по душа не виждам какво сходно намира в приятеля си. Не казваш колко време сте женени с мъжа ти и сигурна ли си, че си му разбрала /преценила /добре характера. А пък и пред други хора да ти пипа гърдите и мъжа ти да си мълчи, някак си не го разбирам. Той няма ли мъжко, съпружеско достоинство и да реагира както подобава. Странни съпрузи имало в новото време и няма да се изненадам ако неговия приятел покаже и по-интимна бизост с теб. Как ли ще реагира съпруга ти тагава.
Ако въпроса е само как да не се ядосваш, ами слагаш перде на очите си и ги пущаш да ходят когато и където си искат. Само, че това рано или късно ще се отрази на връзката ви с мъжът ти. Защо не споделиш всички твои тревоги от тази ситуация със съпруга си и виж какво той ще каже и как ще реагира. Дали ще се съобрази с твоите възражения относно поведението на приятеля му. Ако не, очакват те трудни времена напред.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 42dc50033e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не общувай повече с Кристиян, остави мъжа ти да си излиза сам с него. Хем е по-добре за мъжа ти да си има лично пространство и време насаме с приятелите си, хем ти няма да се ядосваш покрай този. Не питай за него, не го споменавай у вас, освен ако мъжът ти не сподели/разкаже нещо. Не го мисли, гледай да не се засичаш с него и ще спреш да си късаш нервите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 42dc50033e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   В отговор на 2 ще добавя, че ако на мен мъж ми постави ултиматум да избирам между него и някой от най-близките ми приятели, няма дори да се замисля. Ако някой се опитва чрез манипулации да изхвърли важен за мен човек от живота ми, той е този, който няма място в него.
Авторке, съветвам те да помислиш малко, преди да послушаш съвета на 2, защото ако мъжа ти има темперамент като моя, ще изхвърчиш преди да си се усетила.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6a3f1f526c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Директно кажи на мъжа си, че не ти допада онзи човек, нито присъствието му близо до теб и ако иска да се вижда с него да си се виждат насаме!

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ab26e298d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Явно мъжлето ти е комплексар и е "чувствителен, интелигентен, романтичен и мечтател по душа" само от шубе да покаже себе си. Ако забогатее повечко ще има да гледаш сеир от първи ред. Явно не се познавате истински.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b39b31efd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето, ще ви разкажа за днешния разговор със съпруга си. Седнахме на масата и му казах в прав текст, че поведението на този е възмутително и е странно какво намират да си говорят, като този е един себичен маниак. Реших, че трябва да спра с компромисите от моя страна. И мъжът ми каза, че не било вярно, бил малко "екстремен", но иначе добър човек и го е подкрепял много пъти. Спори с мен, за да защити този идиот. Най-много това ме наранява. Аргументите са му, че повечето му приятели и колеги били двулични и фалшиви, а Кристиян какъвто и да е - поне бил искрен човек. Ами нека всички станем простаци, поне ще сме искрени... И не знам дали споменах, но това е човек на 33 години, не на 23! (Ние с мъжа ми сме на 32) Но разговорите между нас винаги са много зрели и изпълнени с уважение, като за вече "големи хора". Този се държи като тийн, после защо се чудя, че мъжът общува с него? !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6114bf3cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мъжа ти ако мога да го нарека такъв, си е тотален женчо. Как може да позволи други да пипат жена му за циците. Що моята никой не я докосва даже, макар че има сумати приятели и знаят що за стока съм. Бой наред и дисциплина до дупка. Баси вие сте толкова разкрепостени, че не трябва да сте заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 358e209e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мила бий шута и на мъжа си, и на този приятел! Според мен не са стока...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 68d1400f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ако някой(без значение кой) хване жена ми за гърдите да прецени "истински" ли са, ще последва шут в топките за да преценя аз истински ли са му, доколко надалеч могат да хвръкнат или му е малко мозъка. С няколко думи - ще го смеля от бой.
Говори с мъжа си и в прав текст му кажи какво мислиш, как се чувстваш и каква трябва да е реакцията на мъж, чиято съпруга е опипвана пред очите му. И не на последно място - уважение дължи преди всички на теб самата. В противен случай що за семейство сте? Да си поема ролята на мъж!!! Пффф...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 74aae8fbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, след като прочетох описаното от теб, силно се съмнявам дали определението "простак" не е комплимент към този, след като така се държи. Определено щом е такъв има за какво да се притесняваш. С времето този ще въведе мъжа ти в някоя ситуация, не че е задължително, но е възможно и мъжа ти сам ще прецени и ще го отсвири. Явно с твоите думи не става. Този определено внася смут в живота ви и може да попречи на нормалното ви съществуване като двойка. Отдели време и бъди искрена с нахалника и му кажи в очите, че държанието му е детинско и няма да има вашето семейство или семейно щастие, докато се хвали колко ученички или лелки е забил. Ти си длъжна морално да пазиш семейното огнище, докато простака, не е подкокоросал мъжа ти да върши същите неща. Дръж го настрана от вас, колкото се може повече и не се притеснявай, че си чела нещо, в твоята ситуация си абсолютно права.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fccd7f1f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Леле, ужас! Има два варианта. Или мъжът ти излиза с Кристиян заради "доброто старо време", защото наскоро се е преместил в София, не познава никого... , т. е. по сантиментални причини. Или наистина не познаваш мъжа си и всъщност е същия простак като Кристиян и съответно неговата компания му е приятна защото са си лика-прилика, а всичкото това с милото и възпитаното отношение е само поза, защото знае много добре, че ако ти покаже истинското си лице ще го зарежеш.
Честно казано аз доста ще се притесня, ако приятел на мъжа ми си позволи такова отношение спрямо мен, а мъжът ми не само не реагира, но го приеме и като забавно. След такава случва вкъщи определено ще хвърчат искри и дори чинии. Да не говорим, че и ако не съм напълно в шок, което е възможно, въпросният Кристиян също може да отнесе някой шамар, но може и да му се размине, защото едва ли ще очаквам някой да се отнася така с мен и в първия момент няма да реагирам от възмущение. Обаче вечерта мъжът ми доста ще трябва да обяснява...
Ти си решаваш, ама аз на твое място доста щях да си говоря с мъжа си как е редно да се държат приятелите му в мое присъствие. Няма смисъл да го навиваш да остави Кристиян, защото за съжаление няма да те послуша, особено ако наистина държи на него и на приятелството му, но поне докато ти си с тях нека спазват някакво елементарно поведение.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f9f7255896
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Известно е, че противоположностите се привличат. Мъжът ти явно е по-скромен и тих човек и чрез този негов приятел опознава дивата страна на живота. Всеки мъж си мечтае да спи с много мацки, но не всеки го може. Това с опипването може да се приеме и като по-груб майтап. По-важното в случая е как този Кристиян се държи с мъжа ти. Дали са истински приятели или се опитва да се възползва от него. За това трябва да внимаваш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3d4358f24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Според ном. 9 Кристиян е по значим човек в живота на съпруга ти за разлика от теб и ти трябва да се примириш с това! И какви са измеренията и последиците на тази значимост, твоето унижение като съпруга. Страхотно...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9133b9dc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   С какъвто се събереш такъв ставаш- има такава пословица. Мъжа ти щом е избрал да е с него да се бяхте разделили ако продължи това нещо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 844796bc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Много голяма моралистка е авторката, но и коментиращите. В 21-ви век сме, в Европа, малко по-сЛободно го давайте, не се афектирайте толкова от нормалното човешко поведение. Какво толкова е станало? Стига с този фалшив балкански морал от турско време, съвременните хора тройки правят, не знам знаете ли?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fccd7f1f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Да, номер 23 правим тройки, ама ги правим с хора които харесваме, а не позволяваме на всеки изпаднал боклук да ни опипва. Така, че едното няма нищо с другото. В личния си живот мога да съм разкрепостена колкото си искам, но това не означава, че всеки е свободен да си прави с мен каквото си поиска. Ти как ще се почувстваш ако докато си ходиш по улиците ти се залепи някакъв изпаднал пиян тип и почне да ти се натиска и да те опипва, а? Въпросният Кристиян явно не само не привлича, ами направо отблъсква авторката, така че тя е в пълното си право да се възмущава от такова поведение.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b0efcdca30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мъжът ти или е сляп, или няма вкус към хората. Все пак не си прави генерални изводи за приятеля му. Но не позволявай на този приятел да се държи така с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d5409d6553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Виждам, че темата не е от днес. Но искам и аз да си кажа. Ние сме двойка малко над двайсетте и сме от няколко години заедно, живеем си заедно и нещата са сериозни. Той има двама подобни приятели като с единият гледа да излиза като ме няма, тъй като веднъж бяхме на ресторант и онзи реши да показва порно снимки на моя там и освен това сменя момичетата като носни кърпи.. Другият е към 30 - те, говорил е преди време какви са цените на стриптизьорките в Англия, където живее, но тогава чашата преля и казах, че не ми е приятна темата и той спря. Наскоро обясняваше как е нормално обвързаните да си изневеряват, как вчера се запознал с някаква и на следвашата вечер се надява на обаждане за секс среща и моят така мазно се усмихваше. Един път бяхме излезли на дискотека /музиката не беше чалга/, онзи цяла вечер се опитваше да свали за една нощ сервитьорката. Сега го подканва за чалготека, там не ми се мисли какво би било. Явно и аз виждам моя човек в друга светлина? А той държи на мен, показва уважение към мен като сме с други хора, и се съобразява до голяма степен. Преди малко му казах по телефона какво мисля, отговорът беше, че съм искала да остане без приятели и ми трясна телефона. Има си и други приятели, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 459a9c1d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   И аз имам такива приятели. Лошото при мен е, че работната ми среда е съставена от костюмарчета и снобари. Супер скучно е с тях и имам нужда да разпусна. Като се прибера на село, сядам на масата с местните, пуска се чалгата и се почва с ракиите и салатите.
Жените не трябва да се месите във всичко, някои работи просто не ги разбирате. Остави известна свобода на мъжа си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ea38cc65b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 26 пусни си собствена тема, няма нужда да изравяш стари такива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker