Притесняват се от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Притесняват се от мен
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1667 пъти
Здравейте! Историята ми ще бъде малко странна, но наистина от много дълго време ме измъчва този въпрос. Аз съм на 23 години, студент съм и работя паралелно, за да се издържам.
Това, за което искам да споделя е относно хората около мен. Всички хора от моето обкръжение, приятели, семейство и всички познати.
Всички хора или почти всички хора, които познавам изпитват някакво притеснение от мен. Просто не мога да си го обясня зашо е така. Когато вървя срещу бякой познат ако се направя, че не ги виждам винаги ще ме подминат, когато обаче ги поздравя ми отвръщат на поздрава и започваме да си говорим, но защото аз съм ги спрял. Започва да се превръща в проблем, защото виждам как хората гледат да ме избягват изключвам най-близките ми приятели.
Никога не си позволявам да се държа зле с някой даже напротив. Много често иронизирам самия себе си, за да се почувства човекът добре и въпреки това забелязвам как изпитват някакъв вид неудобство и притеснение просто го усещам.
Това общо взето е и причина да прекъсна взаимоотношения със страшно много хора.
Реших да споделя историята си. първо тук казвам първо, защото бих отишъл и на. психолог. За мен наистина се превръща в проблем. Дори в близки хора усещам подобно нещо.
Някакви идеи на какво може да се дължи. това?
Ще. се радвам да бъде публикувана историята и да прочета различни мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0dcef2c56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си много умислен и странен. Много мислиш и си притеснителен, а явно и дразнещо добър в отношенията. Отпусни се, изпускай парата някъде, тренирай. И бъди малко от малко непукист.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4b9f90d324
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че това с поздравяването се дължи на някакъв вид притеснение от тяхна страна, това е принципът на повечето хора - ако той не ме поздрави пръв, аз също няма да го поздравя. Така някои те пробват и да видят дали ги уважаваш, странно, но факт. Дори аз съм така на моменти, а не трябва. Може би общуваш с прекалено притеснителни хора или не знам. Ако дадеш още малко подробности, би било супер. Но може би само си внушаваш. Забравих да спомена, че ако и ти си по-срамежлив и неуверен, хората също ще се притесняват и бягат от теб, защото всеки търси такъв, който да го отваря повече към света, не обратното. Но не ми се вярва ти да си затворен, след като спомена, че обичаш да се шегуваш, самоиронизирайки се. Съжалявам, че не можах да дада смислен съвет, но ще следя темата с интерес и ще се включвам. :)

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 910af16eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Възможно ли е просто изражението ти да е прекалено сериозно? Аз самият съм такъв и при мен това е причината.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b546fd90b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миришеш но не усещаш защото си свикнал.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3d2fc3b171
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ами намали самоиронизацията. То бива малко, ама като е много често, как искаш другите да те вземат сериозно, като ти самият не се? Сигурно те мислят за откачалка. Други причини може да са излъчването, характерът, маниерите или външният вид. Също има някаква вероятност просто познатите и близките ти да не струват. Без да видя точно какво е положението, не мога да дам обективно мнение.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 521b77ae83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, определено не дадох много информация и сте си извадили малко.погрешно впечатление.
Не съм стамежлив, ама.даже изобщо дори.бих казал,че съм супер общителен.Самоиронизирам се,когато.видя,че наистина би помогнало.Колкото и и прехвалено да прозвучи наистина смятам,че изглеждам добре.Жените наистина ми обръщат много внимание и не мога да го скрия.Нещо друго е.В един от коментарите прочетох за излъчването.Да, много често съм сериозен и имам леко агресивен вид, а и татуировките,които имам допринасят за това,но всъщност съм много добронамерен и отворен към хората.Мога да кажа,че съм пълната противоположност на притеснителен човек даже са ме обвинявали, че съм надут,а не е целенасочено просто това съм си аз не мога да се държа по начин,който не отговаря на същността ми.
Дали може хората именно от това да се притесняват? Коментарът,че съм добър ме накара да се замисля всъщност имам агресивен вид хаха с благ характер странно е. Стига да не ме ядоса някой тогава наистина ми пердето както се казва.
Благодаря за мненията все пак. Надявам се още хора да изкажат мнението си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ab5c2dbf9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото може би си в обкръжението на злобни хора и клукари. Те ще се зарадват ако видят някой клукар за да развият тема за разговор която по ги вълнува, може да не знаят как да се държат отчитво и добре към съответен човек.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 53e76d2fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   бъркаш някъде в себеоценката си. Прави си експерименти. Дръж се всеки път по различен начин и наблюдавай реакцията. Но ако държиш да се харесваш на хората е чисто и просто загуба на време. Аз исках например да бъда харесван и правех пируети в поведението си. Ами разбрах, че не е по силите ми и е безмисленно занимание. За да си харесван трябва да подхождаш на характера на другите. Това няма как да стане. Относно притеснението което виждаш у другите. То не е заради теб, а заради тях си и причините са различни, най-вече заради техни си мисли, които не отговарят като истина на твоите разсъждения. По улиците като се разминаваме с познати все гледах да поздравя първи. Някои отвръщаха, други не на поздрава. Гледах с колата като тръгна на някъде да качвам на стоп, за да не ми се сърдят утре. В работата.... същата работа. Вече станах по сдържан-не поздравявам всеки, не качвам на стоп всеки и в работата ревизирах поведението си. Резултата е... ами не се чувствам толкова обременен и сякаш се отърсих от няколко свои предразсъдъка. И дори изпитвам известно задоволство от този факт, защото разбрах че много лесно може да изгубиш себе си ако търсиш целенасочено неща които са със субективен характер.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker