Налегнала ме е такава депресия, че имам чувството че нищо от това няма да се осъществи и незнам какво да правя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Налегнала ме е такава депресия, че имам чувството че нищо от това няма да се осъществи и незнам какво да правя!
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2909 пъти
Здравейте пиша ви тъй като вече не зная към кого да се обърна за съвет. Много харесвам сайта и реших да споделя историята си. Всичко започна лятото когато се наложи приятелят ми с когото съм вече почти 5 години да замине да живее и работи в чужбина. Тогава се почувствах много самотна и тъжна и започнах да излизам повече по клубове и да отделям повече време на най добрата ми приятелка, която и тя нямаше приятел и бяхме заедно по цял ден .

Една вечер в клуба се запознах с едно момче и той ме покани да излезем на кафе, след това излизахме още няколко пъти и докато се усетя и вече се събудих в леглото му. Стана всичко много бързо и неочаквано – след това се наложи да замина в моят роден град и само се чувахме по телефона, уж ми казваше че сме заедно а след като мина малко време спря да ми се обажда даже и телефона не вдигаше, общо взето имах чувството че се подиграва с мен и дори когато си отидех при него той все нямаше време за мен. Съсипа ме неговото отношение, толкова много плаках че му бях повярвала, че му се доверих а той само е искал да се забавлява с мен без нищо обвързващо.

И след това най лошото вече наистина се случи- най добрата ми приятелка на връщайки се от село катастрофира с колата и почина. Тя бе едва на 22 толкова много мъка преживях тогава че не мога да го опиша с думи, болката не спира загубата е огромна и не мога да спра да мисля колко ми е мъчно за нея и колко много неща искаше да и се случат- да се ожени, да завърши да изживее живота си щастливо. Нещо което искам и аз да намеря щастието си, да създам щастливо семейство да имам прекрасни деца които много да обичам и да успея да реализирам това което уча. Но едва на 23 ме е налегнала такава депресия, че имам чувството че нищо от това няма да се осъществи и незнам какво да правя. Моля за съвет някой които се е сблъсквал с подобно нещо да ми каже как да се измъкна. И ако мислите че съм глезла и това го пиша ей така без да го чувствам повярвайте всеки ден си мисля защо за толкова кратко време живота ми се обърка така . Благодаря ви че прочетохте историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17a518169f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не мисля, че си глезла. Преживяла съм всичко това, в т.ч. и депресията.

Начина е, колкото и клиширано да звучи, да си промениш мисленето и да мислиш положително. За момчето - не си имала опит, излъгала си се. Тегли му чертата и повече не го мисли. За приятелката си не съжалявай - щом е станало това, значи е трябвало да стане. Откъде знаем, че тя сега не е на по-добро място?

Това с момчето ти е за поука, да не лягаш веднага с някой дето ни го знаеш ни го познаваш що за човек е. Съзнателно си наложи да мислиш само положително, и да имаш работа, да се занимаваш с нещо. Като вземат да те връхлитат лоши мисли, игнорирай ги. Също е важно да не се самосъжаляваш. Вземи решение вътрешно в себе си, че ще се оправиш на всяка цена от депресията. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e36b66fb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина е ужасно това което ти се е случило едно след друго. Не знам дали ще ти олекне каквото и да прочетеш тук. Загубата на най-добър приятел не се запълва с нещо друго. Съдбата е странна понякога, но не зависи всичко от човека. Опитай се да продължиш живота си, все пак ти си жива и трябва да продължиш да се бориш за щастието си. В живота си ще срещнеш много хора, никой няма да я замести, но не затваряй сърцето си за хората около себе си. така никога няма да излезеш от тази депресия. Това с момчето наистина е било игра, щом търси вечно оправдание, за да не ти вдига или да те отбягва. Опитай се да бъдеш силна и да зачеркнеш срещата си с него. Не се вглъбявай в това че сте били заедно, няма да го промениш, няма да го накараш да разбере че ти не си играеш и търсиш обич. Ако можеше да обича нямаше да се държи така с теб, ако беше човек на място поне щеше да говори лично с теб и да ти каже че иска да прекратите каквото е имало. Ей, има толкова момчета, ще срещнеш когато му е писано някой който ще те обича, вероятно не един:) Опитай се да правиш нещо което те радва, някакво хоби, за да не мислиш за него и за загубеното приятелство.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: decc4f9aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Смъртта на близък човек докарва подобно състояние.Битката ще е дълга и трудна, може и да не успееш сама, така че се замисли и за психолог.Да,животът често е несправедлив, но на теб ти е даден шансът да го живееш и си длъжна да го направиш!Да, тя не е успяла да осъщестяи всичко, но ти имаш още време.Не се знае и на нас докога ни е писано , така че се научи да живееш всеки ден като последен и гони целите си!Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e10e3110fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей !
На 33 години съм. Преживях и все още преживявам доста лични драми. Депресия бе думата която описваше най-добре състоянието ми за около година, та дори и повече.

Кое ми даде сили - вярата и надеждата. Не става отведнъж. На мъката трябва да й се отдадеш за да ти мине. Ако погледнем на болката, страданието и житейските несгоди,като на добър урок по "живот", ще разберем колко всъщност полезни са, колко по-силни , устойчкиви, добри и самоуверени можем да станем. Стига само да не се затворим в чени мисли на самосъжалени.

Не прави големи планове, опитай се да се радваш с цялото си същество на най-малките неща, които ти се случват всеки ден. А те наистина се случват, просто често сме слепи за тях.
И не забравяй да благодариш за всичко, което имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker