Вече не харесвам градския транспорт и да ходя по центъра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вече не харесвам градския транспорт и да ходя по центъра
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1856 пъти
Преди бях почитател на градския транспорт и обичах да се возя, смятах хората които казват, че никога не биха се качили на него за надути пуяци. Но вече ги разбирам. Все повече и повече стават негативните, гадни хора в превозните средства. Аман от вечно мърморещи пенсионери, цигани, миришещи на некъпано и като цяло злобари. Вече имам чувството, че за да се чувстваш добре в големите ни градове трябва да живееш закрепостен в кола-къща-офис-фитнес и да не се разхождаш много много по улиците защото просяците те дебнат отвсякъде. Човек не може да се разходи в парка без да го емнат за пари, а тези си докарват 100 лева на седмица сигурно. Накрая ще взема и аз да прося от тях преди те да са ми просили, да ги видя как ще се чувстват.

Язък за хубавите нови превозни средства, с кола си е доста по-приятно и по-малко стрес, въпреки че има агресивни шофьори на пътя. А за просяците на всяка пряка в центъра да не говоря, вече в центъра не стъпвам заради тях, защото са агресивни, плюят, крадат, псуват и кълнат. Мисля да се изнеса в по-малък и спокоен град.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3a3d06df89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой е тоя голям град, на който центъра е пълен с плюещи и кълнящи просяци? Да знам за обща култура. :D

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6375c89f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Затова е най - добре да си направиш постоянни източници на доход и/или да бачкаш от компа и към 30-35 да се изнесеш на село!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 685fb84a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имам новини за теб, ти си същият, като тези, от които казваш "аман".
Виждам поредната кола с една шамандура вътре, която не може да се вози в градския транспорт, защото "Все повече и повече стават негативните, гадни хора в превозните средства. Аман от вечно мърморещи пенсионери, цигани, миришещи на некъпано и като цяло злобари... бла, бла, бла, дрън, дрън, та пляс, аз съм най-най-най, а те... "

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d9d42c69f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз използвам градския транспорт само за да отида на работа. От среден град съм, но работата ми е на място където неможе да се предвижа пеш а пък с кола става скъпо.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d02cfdb4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Хайде, хайде не е чак толкова зле колкото го изкарваш. Намери си място в градския транспорт по-далече от орките и неприятните хора и ще си ОК. Що се отнася до просещите, не бива твоето отношение да е такова, това е лошо. В Светите Писания се казва "Блажени милостивите защото ще бъдат помилвани" и още "когато ти просят давай". Така, че не се отвръщай от даване на милостиня според възможностите си, защото милостинята покрива грехове и избавя от смърт, Бог е милостив към милостивите. Давай колкото ти се иска, но да е от сърце дори да са само стотинки.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 178580417e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И това е одобрено в сайта?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cac227a659
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално, всеки втори човек се качи в кола, задръсти улиците и съответно усложни функциите на градския транспорт и конкретно в София, заради което и се появиха злобарите. Никой не иска да закъснява за работа, защото улиците на София не са предназначени за толкова коли и буслентите също! От километри се вижда, че се стремят към унищожение ба транспорта и на никой не му пука, а увеличението на билетите е за да се накачат още хора в колите, че нали горивото излиза по-евтино и ето ти резултат - Никаква функционалност на обществените транспортни услуги, ама трябва да си малко разумен за да го разбереш. Това ти мислене е желан за тях резултат, но не и за народа. Не всеки има кола и така много хора ще го закъсат, пък унищожението на градския транспорт е признак на страховит обществен регрес на 21 век. и закъсалите мизерници от Северна Корея нямат задръствания и катастрофи по улиците. Тук се разчита на масова консумация на телефони и коли и то успешно, то вече няма нормален човек дето да не със слушалки или във фейсбук през телефона. Когато някой млад се качи в автобуса и не извади телефон всичко живо се пули в него, дали е нормален. Абе, никъде не я виждам тая държава. Има много прости консуматори и страшно много чужденци, за чужденците този съсипан къс земя е манна небесна, а за нормалните е същинско адско място. За джихадистите дори и за атентати не ставаме, защото нашия атентат е достатъчен на 10-ти 1989-та. няма да има по-страшен.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 734aaf57ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз също обичах центъра и да се возя с транспорта, но сега ми е най-противното нещо от деня! Не си сам

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d0844312c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   @7 проблемът не са колите, а че цяла София е пренаселена. В България освен да живееш в София ( някой друг голям град) ще мизерстваш за по 500 лв. И после софиянци мрънкат, че само селяни имало. Ами, ако можеше да се оцелее в друг град освен Великата София, нямаше да ходят хората.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: af99c598ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прав си брат. Смрад и мангали, емигранти и съмнителни убийци и клошари по градския. Удоволствие за 2 лв - да дишаш вонята на всякакви отрепки. София ако говориш за тук е адски гадно да се пътува с градския, но бедняците нямаме избор........макар цените на билета да са като за богаташи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9fef17b2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Де да бяха проблем само циганите, пенсионерите и клошарите. Доста гнусни са и т. нар. българи.

Млади мъже смърдящи на пот, запуснати и на 20г. вече с шкембенца, небръснати и с мръсни обувки или тези дето от 9 сутринта миришат на втасала биричка. А пък жените, дето пушат повече и от циганките и като ти се доближи миришат на мърша. А пък като извадят и някой мазна баничка или фъстъчки или захрупат и после поизтупат трохите на седалките - красота.

Пък и възпитанивто им на ниво - клатят се без да се държат със смартфона и кафето в двете ръце и се чудиш дали първо ще те настъпят или полеят. Ама нищо де, нали после ще ти кажат "извинявай", нали са културни, учили са за разлика от циганите.

Приятно е да видиш и как български мъже сядат на по две седалки с разкрачени за гинекологичен преглед крака, лелките си държат торбите на съседната седалка, докато хората стоят прави и как мама с дебелия гъз остава да заема място, след като подреди 3-годишния синчец да заема сам и седалка вместо да й седне в скута.

Приятно пътуване в Градския Транспорт!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e17638bdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напротив, проблемът е точно в тях и 7 е прав. Онзи ден гледах една линейка 10 минути си пробива път да мине, хората не застават по шосето и не карат автобусите да пълзят като змии от спирка до спирка! Също така е хубаво да се отбележи, че преди имаше паркирани коли по тротоарите и си беше безумие, а сега и на самите локални улици в кварталите. Как да се чувстваш свободен от тези автомобили. От 2008ма до днес имам блъснат роднина и двама приятели един блъснат с колелото, друг блъснат на завой по локална улица без пуснат мигач за ляв завой, шфорчето е бил лекенце на 20-25 годинки с някакво маце в колата. Идиотско е да ти казват, че българите живеят под прага на бедността, а навън всеки кара кола друсан, пиян или побеснял. Да не говорим, че всеки втори шофьор е тотален снобар и не ползва колата си по работа. Една част от мъжете използват кола за да свалят гаджета, друга просто се глези, трети просто си носят навиците от провинцията, да не се мине да позлва автобус, че било пропаднало. В тая държава само полицаите са горе-долу наясно със ситуацията, но за жалост са им вързани ръцете. Колите са много сериозен проблем и нека тия които не слизат от тях да си знаят, че частично са виновни за всички закъснели пожарни и изгорели хора, за всички закъсели линейки и умрели от липса на бърза медицинска помощ, за всички ибягали престъпници от забавените в задръстването патрулки. Колкото до градският транспорт, опрделено ще му извършат евтаназия за да освободят улиците за масовият еснаф. Съжалявам това е родната действителност. И аз познавам хора с автомобили и те ги позлват веднъж в седмицата!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9c21e4d5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съгласен съм, освен това много от автобусите са малки ,,щъркели".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker