Направили са ми магия! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Направили са ми магия!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 8314 пъти
Здравейте,
До скоро не вярвах в такива неща но на последък не ми върви. Почти на шега отидох при една врачка и за няма и половин час ми разгада всичко! Каза ми такива работи които само аз си ги знам, няма как да ги научи от друго място.
Каза че са ми направили черна магия и дори каза по какъв начин са ми я направили! Или са заровили моя дреха в пресен гроб или са ми сипали отвара в питието или храната.
Сега ми предстои дълъг път докато развалим магията, моля ако някой е имал подобни проблеми да пише!
Всички съвети са добре дошли!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: c12e1a3e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   В продължение на един месец трябва да пиеш няколко капки от собствената си урина, сутрин и вечер.
Урината гони магията и ще се изчистиш на 100%.
Спести си парите от врачки и други, само ще влошат нещата и ще ти вземат парите.
Пиши след месец как върви при теб.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d31b2df266
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Веднъж имах и аз същия проблем. Слава богу се събудих и си изпих кафето. От тогава магии не са ме ловили.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e153b7a2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Трябва да дадеш всичките си пари на врачката, за да премахне магията. Няма друг начин. Ако пестиш, по-лошо ще става.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b139292ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Някои хора са по-податливи на внушения и самовнушения (магии).

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c12e1a3e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Българинът е особена порода твар. Когато човек сподели за свой проблем, Ганьо няма да му съчувства и да му предложи решение или помощ, а ще гледа да го затапи още повече... Не знам какъв е смисълът на този сайт, явно е да се радваме на чуждите несгоди - "на чужд гръб и 100 тояги са малко"...

Човек с проблем осъзнава, че никой няма да му помогне и трябва сам да намери изход. Колко хора решиха проблемите си след споделянето с други хора? М?

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d2791cd19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За какво по-точно ти е направена магия? Сигурна ли си, че врачката може да я развали? И би ли казала при коя си ходила, ако е удобно?

Съветът ми е, след като развалиш, да отидеш при друг човек да попиташ има ли нещо, без да казваш, че вече си правила ритуали за разваляне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dc234ae4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Тоя простак с урината не го слушай. А да ходиш по врачки още повече, ще ти влоши живота, защото именно те правят тези магии като зад тях седят демонични сили. Моли се на Бог Той да те освободи. Спри да се занимаваш със зодии, карти, боб, гледане на кафе, врачки и всякакви неща. Ако искаш прочети Евангелието от Йоан да видиш как Исус Христос е гонел бесове и демони. Казвам ти това да познаеш истината. И аз си мислих, че духовния свят е глупост, ама го има. Ходенето по врачки е напълно забранено, защото те нямат нищо общо с Господ, а са под влиянието на сатана. Има някои от тях дето въобще не подозират. Най - добрия начин е пост и молитва към Бог.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cd5e631229
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   До н. 8 или който е запознат: Дали само молитва би помогнало? Защото преди 2 години, гледачка ми каза, че приятеля ми има направена магия и че може да я развали. Казах и, че ако не е свързано пак с още магии, че съм съгласна. Тя каза, че само разваля и не прави. Така и занесох някакви неща, които и трябваха и направи уж каквото трябваше. И така до ден днешен се притеснявам много, да не е направила нещо, което да му навреди. Притесненията ми са основателни, защото тази жена наистина познаваше, тоест има способности. Молила съм се след това много пъти. Дали е достатъчно?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fc21f9035f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Човек, няма такова нещо. Тая те е излъгала. През интернета ти усещам енергията и нямаш магия. Ходи й разбий зъбите н оная, че вече ми е писнало от шарлатани.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7bfcac08b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Стига глупости казала го е за да ти вземе парите! Просто в живота са човек има дни, в които не му върви не може всичко да е по мед и масло! Имам приятел който пред две години започна да им се връзва и сега не може да се спре дава луди пари по врачки. Звънеше им по нощите в лъжливите предавания, купи измислени отвари на обща стойност 300 лв., колкото и да му говоря той си продължава да ходи и да си дава парите за простотии. Това ли искаш и ти?

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eadae693d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От автора - вече направихме един сеанс и се чувстам добре. Врачката е добра жена и не ми взема пари за ритуала защото бог я е дарил с тези сили за да помага, но самите материали които се използват струват пари и трябва да ги купувам. За първия сеанс бяха около 80 лева, като искам да кажа че не ми ги продава тя а билкар при който тя ме прати.
След няколко дни трябва да отида пак, обеща ми че ако всичко е на ред магията ще се развали за месец, месец и нещо!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c12e1a3e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   И какво се оказа? От всичките безсмислени коментари, човекът разбира, че е постъпил правилно като е отишъл за помощ при врачката да му развали магията, защото никой тук няма да го посъветва или да му помогне, а само ще го критикува...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cc7e8bbfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Всичко е ясно - врачката и билкарят работят в комбина, за да ти вземат парите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1e3a839b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Aвторе, шaрлaтaнкa е женaтa. Не ти трябвaт нито билки, нито друго глупости извън теб сaмият зa дa блокирaш, преобрaзувaш или пренaсочиш негaтивнa енергия.
Товa зa уринaтa е вярно кaкто е кaзaл/ a н 1.
Не си дaвaй пaрите нaхaлос, вероятно сa комбинa с билкaрят.
Сaм можеш и ще изчисти негaтивнaтa енергия от себе си.
Изкъпи се във вaнa с поне 1 кг морскa сол вътре.
Можеш спокойно дa прaвиш промивкaтa с уринa.
3 нощи подред слaгaй в прозрaчен буркaн пълен до средaтa с чистaводa едно яйце. Гледaй жълтъкът дa е здрaв вътре. Буркaнът с яйцето под леглото, под глaвaтa ти.
Aко действително имa негaтивнa енергия към/ в теб, яйцето сутринтa ще е покрито със сивкaво було.
Сутринтa го изхвърли някъде нa течaщa водa- море, рекa, кaнaл.
Повтори процедурaтa 3 нощи. Би трябвaло 3- тото вече яйце дa е чисто, дa нямa товa нечисто було. Aко все още имa, просто продължи още 2-3 нощи до пълно изчиствaне.
Поемa негaтивнaтa енергия, изсмуквa я и я зaдържa в себе си, просто е.
Също вечер кaто си легнеш, зaтвори очи, успокой дишaнето, отпусни се мaксимaлно. Тогaвa зaпочни дa си предстaвяш чистa синкaво- бялa светлинa, която влизa през короннaтa чaст нa глaвaтa ти, слизa нaдолу по цялото ти тяло до връхчетaтa нa пръстите нa крaкaтa кaто по пътя си изчиствa всяко тъмно петънце/ енергия. Смъквaй нaдолу тези тъмни петнa с чистaтa синкaво- бялa енергия и дa си излизaт през пръстите нa крaкaтa ти кaто нaвън веме свободно се рaзтвaрят и изчезвaт в нищото.
Обещaвaм ти, че зa нaй- много седмицa ще си се изчистил.
Пиши после!
Билки могaт дa укрепят имуннaтa ти системa, но не дa чистят негaтивни енергии.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6c07271064
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Дори да не ти е била направена магия, посещението на врачка отваря вратите за злите сили, тъй като ти доброволно си отишъл, а това е един от най-големит грехове, описани в библията. Единственият начин да оправиш нещата е да изповядаш този и всички свой други грехове и да участваш в тайнствата на църквата, ако не си кръстен, покръсти се и се причасти. Само Бог може да ни избави от злото, ако го помолим за помощ в името на Исус Христос и се покаем истински за извършените грехове. Със собстени сили човек не може да направи НИЩО срещу злото. Поговори със свещенник и не отлагай. Не прави никакви други ритуали, включително и това с яйцето, това си е вид магия (обръщение към злите сили доброволно). За същността на явлението врачки можеш да прочетеш много в нета, препоръчвам ти блога на Мунчо-от какво искат да ни спасят. Отнема време да снемеш проклятието от себе си и в началото може да се чувстваш по-зле, да се появят здравословни проблеми, страх, неуспехи и тн, това е атака на злите, които искат да те отклонят от Бог, не се страхувай, вярвай, моли се, не съгрешавай повече и Бог ще те избави от всяко зло. Ако твой роднини-родители, баба дядо и тн са ходили при врачки, трябва да се отречеш и от техните (наследствени) грехове.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8e59279699
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Макар и да имам условна присъда за това, продължавам всеки път, когато някой/някоя каже, че е ясновидка му/ѝ прасвам един много силен шамар.
- И това, като не го видя, какво си такова врачка ли, ясновидец ли?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1da2d26016
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Врачката може да види определени неща (много хора могат! ), но имай предвид че и тя е човек и като такъв има интерес да печели кинти.

Магии съществуват само ако вярваш в тях. Всичко е въпрос на вяра, намерение и убеденост. Ако си убеден, че си Бог (което си! ) и, че намерението ти да си добре е праведно (което трябва да е така! ), няма как да те хванат абсолютно никакви магии.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 693a783d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Исайя 8:19-20 "И кога ви кажат: обърнете се към ония, които извикват мъртъвци, и към магьосници, към обайници и коремоговорници, - тогава отговаряйте: не трябва ли народът да се обръща към своя Бог? допитват ли се до мъртви за живи?
Допитвайте се до закона и откровението. Ако те не казват като това слово, няма в тях светлина. "

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker