Заплашват ме в интернет, как да постъпя ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Заплашват ме в интернет, как да постъпя ???
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5117 пъти
Здравейте на всички читатели на този прекрасен сайт :))))

Пиша тук поради една много гадна причина и ако може помогнете и ми кажете как да постъпя че положението си е доста сложничко :(

Та така писах една историйка в един анонимен сайт , за животът ми се отнасяше, писал съм и много други историйки относно моите разбирания, за любовта, за приятелството, абе общо взето съм писал няколко историйки ! и естествено то като напишеш нещо, половината хора са съгласни с теб, другата част пък те критикуват и т.н.

Но се появи един много кофти проблем, някакъв човек започна системно да коментира всяка моя историйка която напиша, дори незнам от къде разбира коя история е моя и коя не е ;х

И продалжи да ми пише ужасни коментари, че съм долен, жалък, че съм заслужавал жив да ме одере и такива всякакви темподобни неща се съдържаха в коментарите му ..

Много ме депресираха тези коментари щото постоянно в тях той ме искарваше всякакъв, и аз не издържах и започнах и аз да го псувам и да го нареждам, и мн пъти му казах да спре да спами на историйките ми, но тоя не само че не спря ами и незнайно как е разбрал градът кадето живея, знае цвета на очите ми, теглото ми, образованието ми, абе много лична информалция ми публикува за мене самият и аз бях като шокиран , и сега в последните коментари в които ми писа тоя човек, ме заплашва че щял да ме убие с голи ръце и че ще ме изправел пред справедливостта , много скоро щял да ми вгорчи жалкият животец , и всякакви други темподобни работи , писах му да се спре защото ще се обърна към полицията , все пак това е един вид интернет издевателство над човека според мен .. та той заплашва сигурността ми, разбрал е почти всичко за мен и дори не го знам що за човек е тоя но едно е сигурно - тоя е някакъв абсолютен психопат ;х просто нямам думи, и сега се чудя какво да направя щото дори незнам какво да очаквам и какъв е тоя , ако вие сте на мое място как бихте постъпили , към полиция ли да се обърна и какво точно да кажа ? , или просто трябва да взема някакви други защитни мерки спрямо тоя ненормалник .. ако може помогнете по някакъв начин, направо нямам думи какво да кажа ;х

Благодаря че ми прочетохте историйката :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: e520aaf74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо бих си купил нова ланкарта и бих помолил нет доставчика за ново IP

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 325f30ecc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Случайно да си чувал за полиция ? защото съм чувал от далечни истории че се ходи там в такива случай >_>

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7d3820365d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обърни се първо към администраторите на сайта.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f3500fc93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Била съм на твоето място и знам какво е.Опитай сe да не му обръщаш никако внимание, обръщай се към администраторите.Значи има едно такова правило, да казваш на родителите си ако някой тe нагрубява или тормози :)Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 01655f3c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така...
Този е някой твой познат, вероятно съученик, който иска да ти направи гадно.
Много е лесно. Примерно само като ти знае IP-то и лесно ще разбере коя история е писана от теб. Вероятно в някоя от историите си си го споменал и той се е обидил. Абе не се притеснявай, лапешка работа. Или наистина е психопат или някое малко дете, защото нормален човек (имам предвид над 14-15 години) никога няма да направи такава глупост.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 2247b5975d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами сега ако ти прочете историята тук???

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: eeef71745b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   член 250а от ЗЕС:

Чл. 250а. (1) Предприятията, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги, съхраняват за срок от 12 месеца данни, създадени или обработени в процеса на тяхната дейност, които са необходими за:

1. проследяване и идентифициране на източника на връзката;
2. идентифициране на направлението на връзката;
3. идентифициране на датата, часа и продължителността на връзката;
4. идентифициране на типа на връзката;
5. идентифициране на крайното електронно съобщително устройство на потребителя или на това, което се представя за негово крайно устройство;
6. установяване на идентификатор на ползваните клетки.

(2) Данните по ал. 1 се съхраняват за нуждите на разкриването и разследването на тежки престъпления и престъпления по чл. 319а – 319е от Наказателния кодекс, както и за издирване на лица.

(3) Други данни, включително разкриващи съдържанието на съобщенията, не могат да бъдат съхранявани по този ред.

(4) Предприятията, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги, са длъжни да унищожат данните след изтичането на срока по ал. 1.

(5) За данни, до които е осъществен достъп и са били съхранени, ръководителят на органа, отправил искане за достъп, може да поиска предприятието, което ги е предоставило, да ги запази за срок не по-дълъг от 6 месеца, считано от датата на предоставяне.

(6) Данните по ал. 1 се обработват и съхраняват в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни.

Ако написаното от теб не е просто кьорфишек (или не си "отшелника") подай жалба в най-близкото районно.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f19db3a8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   защо такива Пу.ки не се заяждат с мен , за да се срещнат с справедливостта !

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1692bfe336
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Този човек е някой, когото познаваш. Дори може и за приятел да го смяташ... Отваряй си очите, наблюдавай ги. Обади се в полицията. Да му научат IP-то. Има програми, съвсем достъпни в нета, чрез които можеш да разбереш кое IP на кой адрес е локализирано. Това също ще ти е полезно. Не му отговаряй повече. Прави се на глух и на сляп. А е редно и да се обърнеш към админите. Те би трябвало да отстраняват такива коментари или въобще да не ги допускат за постване. Успех!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1c7a81c7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Целия трафик се следи на ниско ниво, тези данни ги има в интернет доставчиците. Полиията във всеки момент може да направи справка единствено трябва да ги накараш

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 387815e56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   запомни едно нищо от мен.. Кучето, което лае не хапе, така че да не ти пука кой какво казал.. Кажи си майната му и продължи напред...
Мери

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f92503cefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Подай сигнал на www.cybercrime.bg !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6d6215210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   №13, не си права. Има схема за много наши и чуждестранни непоискани търговски съобщения, в която те кара да се отпишеш по имейл, посещавайки сайтовете на търговците. Те ти източват данните и ги пращат на други администратори за сравнение на IP адресите. След това се източват данните с алгоритми при заподозрян адрес и така институциите заравят томахавката. Електронните мошеници може да са бившите телефонисти-измамници. Сега има много фирми, които например се възползват икономическата криза и публикуват обяви за работа относно една сфера в продажбите, която няма нищо общо с официалния сайт на фирмата, възползвайки се от неспособността за стабилност в икономика и мита за преструктурирането на един частен бизнес. Има и такива лица, които обаче ти пращат примерно електронни писма, които са празни, но не ти посягат на данните. Точно в това се състои успехът на измамата в интернет - по имагинерен начин се развива прогресивно някакво престъпление, което илюзионно не променя нищо, докато после се търси кой е извършител, но е минало примерно даже много време след измамата в немаловажна област, свера.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8bbc5cea6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Ехх, млади и зелени още деца, Вие сами се психясвате с тези компютри. Какво толкова си се вързал на задявката на някой който си няма работа и си търси занимавки в нета. Най голямата ти грешка е, че си се поддал на агресията му и това го прави по нагъл, атакувате с твоя страх от неизвестното. Нали знаеш поговорката-" накажи простака с мълчание, това го убива". Опитай първо с това оръжие, не му обръщай никакво внимание, и ако продължи да те тормози, тогава в полицията-те знаят как да го намерят. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker