Как да получа кученце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да получа кученце
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1432 пъти
Здравейте, ето и моята история! От много време искам кученце. Майка ми каза, че ще ми подари за рождения ден, но той мина и не го получих, защото кучето на нейната приятелка е породата, която аз искам /йоркширски териер/ и целия им апартамент е в локвички! Повтарям ѝ постоянно, че искам кученце, но нищо! Говорих с баба и дядо, за да ги помоля да ми помогнат, но те като чуха почнаха да ми викат, че ако искам куче, трябва да го гледам в гаража, не в стаята! Не съм съгласна! Наясно съм, че ще имам много отговорности ако го получа-извеждане на разходка, почистване след него, хранене и още куп неща, но много искам пухкавата топчица! Тъй като съм на 12 и ходя на училище ще трябва мама да ми помага понякога, но ще има тази възможност, защото имаме семеен бизнес и ходи на смени! Другия проблем при мен е, че ще ми е малко трудно да извеждам кучето, защото пред нашия блок има улични кучета, които се пускат по хората и домашните им любимци! Искам и мога да намеря начин да го извеждам! А когато отивам при баба, а то е всяка събота и неделя не знам как ще взимам кучето с мен като те не искат и да чуят! Но въпреки всичко ще намеря начин стига да го получа! Искам от Вас да ми дадете съвети как да накарам семейството ми да склони, за да може новия член на семейството, колкото може по-бързо да се присъедини към нас!!!
Благодаря, предварително!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 88eb5a0c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Помисли дали все пак ваще не са прави. Ако живеете в къща с двор става, но ако искаш кучето да живее в апартамент в блок.... ммм там не му е мястото! На първо място ще се мъчи то заради липсата на пространство, второ това е съпътствано с много проблеми - изядени мебели, смърдящ апартамент и нервни съседи, защото кучето няма как да пази тишина...
Разбирам че имаш желание но отглеждането на животно си е не малка отговорност!!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f007bbc699
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много желая за още едно куче, но мама и тате казват:
- Имаш си куче, не ти трябва още едно!
Какво да правя? Моля, помогнете.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9f17c564e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, ама ти нямаш никаква идея как ще го гледаш, искаш да го получиш, но след това ще му мислиш как ще станат нещата. Това не е правилен подход.
Родителите ти ще ти вземат веднага, ако чуят ясният ти и конкретен план как точно смяташ да станат нещата. В момента те чуват "Искам куче", представят си как ТЕ ще трябва да се грижат за него и ти по никакъв начин не индикираш, че осъзнаваш какви грижи изисква то.
1. Щом около вас има бездомни кучета, нападащи хора с домашни любимци, вашите не биха желали да попаднеш в новинарските хроники след подобна атака. За целта трябва да се подаде подаде молба/оплакване към приюта в града ви, за да ги приберат от улицата. Докато тази глутница е там, аз не бих те пуснала да си разхождаш кучето навън.
2. Прочети малко за това как трябва да се почистват екскременти от кучета, както и как се обучават кучета на хигиенни навици. Сподели с майка си наученото, за да разбере, че се интересуваш от това как да полагаш грижи за желания любимец без да й утежняваш живота.
3. Подготви се за МНОГО чистене. Хубаво е, че си избрала малка порода. Но все пак ще бъде много чистене. Ако не обичаш да чистиш, дете, не си го причинявай, защото иначе месец по-късно вашите ще го изхвърлят като мръсно псе навън.
4. Ангажиментите ти в училище ще се менят през годините. Затова е хубаво да научиш кучето си на разнообразен режим. По-добре в твоя случай е да не знае, че разходките му са точно в 5 сутринта и/или следобед. По-добре да е с плаващ режим и винаги да чака ТИ да го разходиш. Използвай майка си само тогава, когато няма да нощуваш вкъщи. Иначе след половин година ще й писне да го разхожда и ще го изхвърли като мръсно псе, както вече споменах.
5. Кучетата не живеят 6 години при добри грижи. В тази връзка - кучето ще бъде твое в следващите 15-ина години. Много хубаво си помисли ти какво ще правиш след като завършиш гимназия. Не може да заминеш да учиш в чужбина. Не може да живееш в общежитие. Трудно се намира квартира с домашен любимец.

Не обичам когато деца искат домашен любимец, а родителите - не. Децата в 85% от случаите получават желаното, а след година-две или дори повече се търси нов дом за животното. Просто отбелязвам. И аз едно време исках животни, и аз не ги гледах, нашите ги подаряваха или караха на село.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker