Живота с куче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живота с куче!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1037 пъти
Здравейте, имам проблем, който малцина го имат! Много искам да имам куче, но баща ми мисли, че това е най-големият проблем, мисли си, че ще изподере и изяде всичко, имам много приятели с кучета и казват, че не е вярно. По принцип кучетата разрушават, когато са оставени сами за дълго време, при мен това няма как да се случи. Апартамента ни не е малък и нормално може да побере голямо куче, но не мисля, че породата и големината на кучето, баща ми просто си е наумил, че кучетата рушат всичко. Майка ми е съгласна също и сестра ми. Чувала съм да казват, че живота с куче е по- интересен и по-хубав. Той е международен шофьор и често отсъства, така че не виждам как кучето ще му пречи, при положение, че ще го вижда за 2, 3 дена в месеца. Дайте някакви съвети как мога да убедя баща си да вземем куче.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 27bccfb27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баща ти си е у тях и той решава. Когато си имаш жилище, си вземи и лъв ако искаш.
Малките кученца са като бебета. Пикая и серат навсякъде, скимтят, гризат мебели и какво ли още не. Разбирам го баща ти въпреки че аз имам куче.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 31bd5d3725
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав е човекът, а отделно и за кучето не е добре да живее в апартамент. Виж, ако имахте къща с двор по-става, но между 4 стени не си е работа, само ще го мъчите.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f03f95fc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Дайте някакви съвети как мога да убедя баща си да вземем куче. "

Много лесно - кажи му, че ще бъде плюшено. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d7a4602550
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Охх и аз съм като тебе. На 21 съм и до преди 1,5 година имахме куче, което вече не е сред нас, за съжаление. От тази година си мечтая да си имам куче, за което да се грижа, но баща ми твърдо не позволява, което ме вбесява много! Бил викал, че много тежко преживял раздялата с нашата любимка, макар че не видях и сълза да проронва, ама както и да е. Сега като си помисля и направо ми иди да го намразя, защото не иска да разбере, че без куче не е същото за мене в тази къща. То е единственото животно, което ми дава радост. Човек не може да ме накара да се чувствам добре и изпълнена с позитивна емоция, както кучето. Човекът е жалък използвач, а кучето никога не мами, верен другар и голям сладур :D.
Виж, кажи на баща си, че той нема да участва в грижите за кучето. Къв е той, че да ти пречи в такова хубаво желание! Ако пак не ще да те разбере, почакай известно време да мине. Може да помолиш майка си да говори с него, защото може би нея по-ще я разбере. Успех във вземането на куче. И ако успееш да си вземеш му купи меко килимче или легло и играчки, за да играе с тях и да ги гризе, без да се притеснявате за мебелите. Дано съм помогнала. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1754cf0c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Освен да си вземето едно и да го изправите пред свършен факт баща ти, но дали няма да има доста скандали... Не разбрах там за породата и големината, ама хайде започнете от малко куче, че хора, които не са имали досега, направо да се метнат на голямо... не бива. Йоркширски териер, Джак Ръсел, Болонка, Дакел, Ши Тцу, дори Мопс или Бигъл са все страхотни малки и по-кротки кученца, можеш да избереш една от тези породи. Не ти препоръчвам мини пинчер или чихуахуа, че са си злобнички по природа. Кажете на баща ти, че той няма да има никакви отговорности за него, вие (ти) ще го наглеждате, ще го извеждате, ще му чистите и ще го храните. Докажете му, че сте достатъчно отговорни и ще видиш :) Късмет, сподели после какво е станало!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker