Зодиите. Мнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Зодиите. Мнения
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 6777 пъти
Това по-скоро е анкета, направена като любопитство от мен, но моля да бъде одобрена. Много добре знам, че в астрологията знакът не е единственото, нито пък зодиите определят човека напълно (има къде-къде по-важни неща, които го формират като личност, знам), но въпреки това ми е интересно и съм забелязал някои генерални прилики (и разлики) в носителите на общи знаци. Моля ви да чуя и вашите мнения - каква зодия сте, с хора от каква си допадате най-много и с хора от коя не си допадате (моля пояснете защо). Ето аз да споделям малко личен опит, който да подчертая не е правилен или грешен, защото е лично мой. Ако смятате анкетата за глупост, моля подминете и не коментирайте изобщо. Благодаря предварително!

Овен - най-противната за мен зодия, защото не съм се разбирал с почти всеки неин представител, може би заради доминантната им натура. Не харесвам прекалено изразителната им, да не кажа просташка перверзност. Иначе не отричам, че имат убиец чувство за хумор.
Телец - трудно ми е да се разбирам с тях, не са лоши хора. Но от един до друг... голяма разлика. Варират от семейни типове до върли кариеристи.
Близнаци - Много романтични и широкоскроени хора, удоволствие да общуваш с тях. Всички, които познавам от тази зодия станаха големи хора. Само лошото им е, че бягат от конфликт, когато не трябва, падат си двулични, ако ще е в тяхна изгода и са склонни да изневерят в момент на слабост.
Рак - преди да се оженя всичките ми любови и жените, които са ме привличали са били раци. Много мили и красиви, не знам защо обаче никога не са ми отвръщали на чувствата. Не обичат да правят първата стъпка в нищо. Бих казал втората ми любима зодия.
Лъв - най-близките ми приятели са лъвове. Забавни и готини хора, като изключим желанието им да се харесат на другите, което понякога дразни. Обичат да командват и заради това често влизам в спорове с тях. С жена лъв в леглото не съм си пасвал и повече не бих й опитвал.
Дева - и тук същото като при телците бих казал, но в големи размери, по-изразени качества.
Везни - любимата ми зодия. Това винаги са хора с безупречен вид, поддържащи се както физически, така и интелектуално. Грабват те от пръв поглед. Разбирам се с тях идеално. Като недостатъци бих казал, че или ако спорят ще кажат неща, за които после ще съжалявам (прекалено груби) или ще замълчат и после зад гърба ти ще те нахулят - и пак ще съжаляват...
Скорпион - честно неразбирам защо хората отбягват тази зодия и който и да питам казват едно и също. Това са най-честните може би в целия зодиак и явно затова на другите не им изнася. Падат си злопаметни и избухват гадно, но иначе са най-ценните и добри приятели, които човек може да има. Лично аз ги уважавам.
Стрелец - ха, моята зодия! Наистина обичаме да летим в облаците. Разбираме се помежду си, да. Падаме си леко творчески личности. Не ми харесва понякога, че отлагаме работата и не превръщаме мечтите в цели, но просто трябва повече воля.
Козирог - съпругата ми е козирог. Напук на всички, които казват, че те са най-големите скръндзи и кариеристи, тя и другите ми познати от тази зодия са точно обратното. Малко прахосници, които предпочитат или семейния уют, или дискотеката, но в никакъв случай бюрото в офиса. Хем на нея и асцендентът й е козирог, но тя не обича да командва, не се инати и предпочита аз да взимам по-важните решения.
Водолей - приятни хора за компания, но стигне ли до сериозни действия обичат да бягат, което понякога е много дразнещо. Искат съвети, които после не слушат и пак питат за същите неща. Търсят си "покровители". Иначе са адски умни и дружелюбни хора.
Риби - добри приятели, биха те защитавали докрай точно както скорпионите. Но са по-сложни като натура. Буквално понякога се борят срещу себе си. Постоянно са пред дилемата какво е редно да се направи и какво ТЕ искат да направят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6dec4b5103
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм зодя Риби (интроверт). Пише, че си пасвам с Рак и Скорпион. Интересвувал съм се доста и вярвам в това. Попринцип ние рибите "летим из облаците" живеем в наш измислен свят. Като последна зодия ние притежаваме по качество от всички останали и сме готови да затворим "цикъла на живота". Чел съм че в предишния живот човек е бил предишната зодия от сегашната т. е. бил съм Водолей. Асцендента ми е Лъв (екстроверт) което ме прави творческа личност. Аз съм музикант. А спрямо луната съм Скорпион (отново водна). Спрямо кога си се родил имаш много задии( спрямо слънцето, луната и асцендента са главни водещи). Приятелката ми е рак-хаха не съм изненадан, а най-дория приятел козирог.
Напиши " Натална карта" и си виж за теб всички зодии. Все едно гледаш през филтри. Смесва се цветовета на зодия с друга. За това няма еднакви характери. Но да може би има нещо...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0d6da44f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена Близнаци с асцендент Скорпион и отлично се разбирам с Водолей. Просто сме на една вълна. Те са свободолюбиви, авантюристи, понякога завеяни - точно като мен. Раците според мен са много странни, а Козирог - нетърпими, консервативни, инати, буквално напред с рогата, все тяхното искат да стане. Останалите са ок.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f96bbe26f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Аз съм зодия Скорпион, допадам си с най-много зодия Риби и разбира се с хора които също са Скорпион. Мразя Лъвовете, просто изобщо не ги харесам... Винаги командват, винаги искат и в реалнияр живот да са истински "лъвове", мислят че те са най-умните, хубавите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 778fde2487
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

4.   На мен пък са ми противни такива като теб, които вярват в зодии :)

Овен

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7d6b5852ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Подкрепям казаното от № 4.

Още един Овен ;)

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8f50ac4272
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз съм жена Козирог с Луна, Венера и Асцендент във Водолей. И може би за това повече се чувствам Водолей.
Не си търся покровители и не обичам да ми дават съвети или Ъкъли както ги наричам аз.
Това, което най-ценя и пазя е своята свобода и независимост във всяко едно отношение!

Не понасям раците, особено жените раци, но и мъжете ми противеят. Ся няма да обяснявам, че иначе ще изпиша 3 метра коментар, поне!

Кефят ме стрелците, защото като мен обичат свободата и задълбочените разговори. Поне по мои впечателния.

Харесвам и овните, защото винаги се забавлям страхотно и с тях! Ти казваш, че имат доминантна натура-това съм го чувала от много хора! И ми е странно, защото аз не я усещам като такава, при условие, че имам доста познати овни аз никога не съм усещала застрашаване на свободата Ми от тяхна страна. Даже смятам, че са мили, поне с мен се държат добре :) Вярно е, че овните са доста първични, което си има свой чар според мен, но определено не са толкова глупави, за колкото ги смятат някои хора. Просто с тях трябва да се говори ясно, по същество и без заобикалки :)
Юпитер ми е в овен!

Инача в последните 4-5 години взеха нещо да ме нервят телците и девите - верно все говорят за битовизми, храна, вещи, магазини, работата си. То тези неща са част от живота на всички нас, но нека всеки да си ги държи за себе си. Завистливи са много!

При условие, че съм козирог, ми е странно, че доста козирози ми се струват някак прекалено сериозни и скучни, но това е може би заради многото водолей в натала ми.

Като цяло мога да намеря общ език с всички, с изключение на раците!

Както е казал номер1 - виж си наталната карта.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3ae4b39016
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, и какво те кефи в това да слагаш всички хора по змеята в 12 калъпа? То ако беше толкова лесно, всички, да кажем стрелци, щяха да са бандити и да ги затворим на топло, всички деви да са ангели небесни и т. н. Тези глупости със зодиите си ги запази.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d48e6c781b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Лъвицa, н 3, приюти се под сянкaтa ми :) Сaмо потвърждaвaш колкосте си злобнички скорпионите.
Виждaш ли колко съм добричкa, отделих от ценното си лъвско/ цaрско време дa ти обърнa внимaние. Почувствaй се полaскaнa.

Към aвторa: пропуснaл си мен от лъвиците :) шегичкa, не се впрягaй...a н 3 дa се впрегне, че се е рaзлигaвилa нещо.
И aсцендентa ми е лъв, което ме нaпрaви мноого лъв.
Дa, вярно е зa мен поне товa, което хaрaктеризирa лъвове, с доброто и лошото. Зa семейството си убивaм и умирaм. Те сa ми нaд всичко и нa първо място, после е остaнaлият свят. Добър и верен приятел съм, очaквaм същото и при предaтелство стaвa стрaшно. По принцип се рaзбирaм с всички зодии, определено с комплексaрите не, не понaсят хорa със сaмочувствие.
Нaй- много кaто хaрaктер си пaсвaм с овен, стрелец и други лъвове. Просто сме по- темперaменти, a и директни, другите обикновено се обиждaт от нaшaтa откровеност.
В сексa нaй- стрaхотни изживявaния съм имaлa с двaмa скорпиони, ( поотделно :) кaзaх ти н 3, почувствaй се отново полaскaнa.
Нaй- противопокaзни сме мaй с риби и рaк. Не понaсям вечното им мрънкaне, те сa вечните жертви нa нещо или някого, освен товa кaто че, живеят с мисълтa, че целият свят нещо им дължи. Стрaдaт истински когaто не им се угоди, приемaт го кaто "щом съм пожелaл, знaчи съм "дaл" всичко от себе си, a те ме нaрaнихa кaто ми откaзaхa пожелaното". Мои си впечaтления.

Н 3, нaдявaм се дa ни си прегрялa под сянкaтa ми, дори и тя е горещa и яркa :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c6dc7de227
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Това, че не се разбираш с някой не го прави противен. Да, овните сме по-импулсивни и избухливи, но всички хора от тази зодия, който познавам са много добри приятели и готини хора. А пък за мен хората с най-много отрицателни черти са стрелец, скорпион и близнаци. Стрелец са баща ми и бившият ми приятел. За тях проблемите се решават със сърдене и мълчание и лъжат мнооооого. Скорпион са леля ми и 2 от приятелките ми (близначки). Ами не е лошо човек да има високо мнение за себе си, но при тях е прекалено. Винаги те са прави, а другите са виновни. Злопаметни са и самите те са злобни понякога. А пък за близнаците какво да говорим. Те са най-двуличната зодия от зодиака и това е при всички близнаци, които познавам. Не ме разбирайте погрешно, това, че изброявам лошите им черти не означава, че нямат и добри качества. Говоря за баща ми, леля ми и приятелките ми, все пак няма как те да са толкова ужасни, но определено тези лоши черти доста дразнят един овен. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: be894936d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като цяло слънчевият знак (зодията) далеч не описва цялостния характер на човек, но да кажем, че ще пиша за архетипа и хората с доминантни знаци от дадената зодия.
Овен - безспорно любимата ми зодия (вероятно защото десцендентът ми е овен). Разбирам се с всички, които познавам. Малко доминантни личностни с особено чувство за хумор (особено тези, които имат и меркурий в овен), но ги обичам. Жените са малко далеч от образа, който изниква в главата ми като чуя "жена овен", но ги понасям предполагам, колкото и да са далеч от архетипа на овена.
Телец - скучни са ми. За всеки влак си има пътници, аз не бих искала да съм пътник в техния. Убедена съм, че има хора, които ги харесват, но на мен просто са ми прекалено бавни във всяко едно отношение. Пък аз, като един доста експресивен човек, понасям трудно хора, които дори не променят интонацията на гласа си, когато говорят (особено тези с меркурий в телец).
Близнаци - обожавам мъжете, не харесвам жените. Никога не съм имала проблем с близнаци. Всъщност не вярвам някой изобщо да е имал проблем с близнаци, защото те някак винаги успяват да се впишат. Дори и за жените не мога да кажа лоши неща, просто те не са нито толкова забавни, нито толкова открояващи се, колкото мъжете. Като цяло са ми любима компания, макар и никога да не съм била особено близка с близнаци.
Рак - за тях съм много раздвоена. Най-близкият ми човек и първият човек, към когото съм изпитвала романтични чувства, са раци, но като изключим тях двамата другите не ми харесват. Експресивни, свръхемоционални, в същото време безкрайно пасивни. Това на страна, аз имам луна в рак, която има коренно различно проявление от слънцето в рак, и се обърквам още повече от поведението им. Може би се разбирам само с тези, с чието слънце съвпада луната ми, знам ли.
Лъв - много милички хора. Повечето жени са толкова глупавати, че чак са сладки. Просто са като малки несигурни в себе си деца, които се опитват да се харесат на всички. За щастие, колкото повече израстват психически и емоционално, толкова повече се отдалечават от този образ и се превръщат в това, което наистина представлява архетипа лъв. Същото се отнася и за мъжете, но в по-лека форма. Жените не мога да кажа, че ми харесват, или поне тези, които плачат за внимание (почти всички), а мъжете са ми симпатични. И те като близнаците са чудесна компания.
Дева - мисля, че просто земните зодии не ме привличат. За тях също не мога да кажа нищо лошо, но не мога да кажа и нищо хубаво. Безлични са ми малко, не знам. Иначе, ако трябва да се свърши нещо, те са хората. Чувала съм интересни неща за хората с марс в дева, обаче.
Везни - нищо хубаво не ми хрумва, като си помисля за зодия везни. Може би са ми най-неприятни от всички. Успокояват се, че са дипломатични, докато в същото време това е просто евфемизъм за лицемерни и двулични. Пасивни, безлични, без мнение и се опитват да се харесат на всички. Може би отново десцендентът ми е виновен, защото те са противоположната зодия на овен, пък се предполага, че харесвам овенски качества, но не ги понасям. Аз рядко имам проблеми с хората, но най-много проблеми съм имала с везни. Сигурно е защото аз съм безкрайно пряма, а те вероятно не знаят дори какво значи това. Само с везни с меркурий в скорпион съм се разбирала, и то мъже, и то трудно.
Скорпион - може би съм от малкото, които няма да кажат, че това е най-ужасната зодия. Точно обратното всъщност, нито са страшни, нито чак толкова груби, нито пренасят жертви за дявола като се приберат по домовете си след тежък ден, по време на който са разплаквали деца и ритали кученца. Познавам доста скорпиони, дори в един момент от живота ми се озовах заобиколена главно от скорпиони и съм жива. Да, отмъстителни са. Да, егоистични са. Но определено не са чудовищата, които ги изкарват. Точно обратното всъщност видях предостатъчно смачкани емоционално скорпиони, за да си напомням вече, че и те са водна зодия и че трябва да внимавам какво говоря около тях, защото го приемат много навътре и вдигат стените си.
Стрелец - обичам огнени зодии, до този извод стигнах. Много са сладички, много забавни, изключително директни. Свободни, свободолюбиви и като деца. Не обичам да споря с тях, защото започват да говорят на висок тон и да обиждат без да се усещат (особено тези с мекурий в стрелец), но като изключим това са прекрасни.
Козирог - единствената земна зодия, която ми допада. Тяхната стабилност ми харесва, саркастичното им чувство за хумор ми е любимо, а хората с меркурий в козирог (независимо слънчевия знак) биха били в моя "топ три любими хора", ако имах такъв. Обичам да разговарям с тях за сериозни неща и винаги намираме общ език. Харесвам ги.
Водолей - трудно ми е, защото аз съм лъв, а те са противоположни знаци, а при противоположните знаци винаги е каша. Да кажем, че не съм имала близки приятели от зодията, или поне не за дълго. Интересни са ми - имат доста различна гледна точка по повечето въпроси, но ме дразни това че не приемат чуждата. Разбирам ги, защото и аз не обичам, но те стигат до крайности.
Риби - хора на хората. Не ми харесва това че са готови на всичко за всички и в стремежа си да угодят на всички забравят важните хора, които са готови на всичко за тях. Правят изказвания от рода на "всички сме си просто хора, няма странни хора, няма различни хора, дрън - дрън" и слагат всички под общ знаменател, постоянно, което никога не ми е харесвало, за това и избягвам да говоря с тях за подобни неща. Като цяло са приятни хора, защото намират общ език с всички, но когато се стигне до конфронтация бягат.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 55b28cb67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Зодия Близнаци - Жена

Най-добре се разбирам с Водолей - като приятели, дори за интимна връзка.

Раците са свестни хора, но някак не си пасваме. Романтични са, домошари.

Въпреки че най-добрата ми приятелка е Козирог, не харесвам много земните зодии.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f8a274111d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторът: Мисля, че помолих невярващите да си спестят негативните коментари... Съжалявам, ако съм обидил някого, но говорех за себе си. Не харесвам повечето представители на зодия Овен, на които съм попадал. Това не значи всички. И не съм сляпо вярващ на зодиите, бих казал 50:50, но когато повече се поинтересувате от астрологията, ще разберете, че има доза истина. Уважавам всеки човек, който не е егоист, от каквато и да била зодия. Уважавам всички двойки, които въпреки "несъвместимостта" си са още заедно. Това мога да кажа. Благодаря на всички, продължавайте с отговорите. :) И не деля хората на 12 раздела, знам, че всеки е уникален...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 62bbdf228c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Интересна тема. Интересувала съм се от астрология и знам, че не само слънчевия знак определя характера. Но тук ще кажа моите впечатления за всяка зодия спрямо слънчевия знак. Аз самата съм козирог. Ето моите впечатления:
Овен- трудни са ми като хора и не ги разбирам. Много са инати, особено мъжете, от жени нямам големи впечатления. По-скоро са вълци единаци. Забелязала съм, че някои овни са много искрени, а други тотални лъжци. Лъжците много умеят да омайват, но са силни само на приказки. Обичат да става тяхното. Доста раздуто его.
Телец- жените Телец са ми много приятни като личности, здраво стъпили на земята, спокойни и уравновесени. За мъже Телец нищо не мога да кажа, защото не познавам почти.
Близнаци - интересни са като личности, умни са много, общителни, могат да се заемат с много неща, енергични, но си има някаква двойнственост дето понякога обърква.
Рак - като цяло ги харесвам и мъже и жени, спокойни са, не се изхвърлят, имат някаква душевност която привлича.
Лъв - могат да бъдат много благородни, постоянни, честолюбиви, но също така обичат да са център на внимание, да се налагат, да става тяхното. Изнервят околните с претенциите си. А неоценен мъж лъв става много озлобен и депресиран.
Дева- повечето жени, които познавам са много критични, все мрънкат за нещо, все се изживяват като някакви жертви, дето всичко правели за другите, а никой нищо за тях. Честно казано ме дразнят. Мъжете са много подвижни, интелигентни, общителни, но си падат дребнави доста често.
Везни - приятни хора като цяло, но има някои които са доста агресивни, нямам много впечатления от тази зодия.
Скорпион - много потайни и мъже и жени, падат си манипулативни и интригантстват, не мога да ги разгадая напълно.
Стрелец - готини хора, имала съм двама приятеля Стрелци, винаги е забавно с тях, можеш да си говориш с часове, внасят добро настроение и като цяло са забавни и интересни. За жените нямам впечатления.
Козирог - мъжете са отговорни и сериозни, но понякога скучни. За жените, това е и моята зодия не познавам много, но понякога могат да бъдат меланхолични и негативни, други пък са весели и благородни.
Водолей - като цяло са добри приятели, но са доста вятърничави, обичат разнообразието и понякога имат доста странни възгледи.
Риби - като цяло се разбирам с тях. Прави ми впечатление, че някой жени са много мили, тихи и кротки, а други са истински акули - нахъсани и агресивни. Мъжете са по-спокойни и уравновесени.
Това са моите впечатления базирани на лични впечатления от общуването с хората от различни зодии, но все пак съм на твърдото мнение, че всеки човек е уникален и много неща влияят за оформянето на характера му, не само една зодия.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3d02fc1a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Зодия Риби, подкрепям мнението на номер 1. Разбирам се с всички зодии, винаги намирам общ език и завързвам разговор. Само с един поглед мога да определя състоянието на човека, разбирам кога ме лъжат, общо взето разбирам "всичко скрито", но само на останалите. Знам всичко за другите, но нищо за себе си :Д
Това е бремето на Риби

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8d5af7a421
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Въпреки че никога не съм вярвала особено на зодиите, преди не много време и на мен ми беше влезнала мухата в главата и се бях обсебила. Сега обаче осъзнах, че дори да имат някаква връзка с кармичния урок, реално всеки човек избира какъв да е и може да констролира както добрите, така и лошите си черти. Аз съм Скорпион. Дългогодишният ми приятел е Лъв, така че горе успокойте топката. По-хармонична връзка не съм имала, напук на тези, които си играят на астролози и определят кой с какво пасва. Не му пука за мнението на другите, не е супер общителен и не е егоист в никакъв случай. Бях настроена негативно и срещу Деви и Овни, преди да срещна страхотни хора точно с тези зодии. И заради тъпите етикети, години наред някой като чуе, че съм Скорпион, ми прави физиономии.... не мога да повярвам колко лекомислени всъщност са хората. Най-смешното, което някой ми е казвал е да взема да се хвана с друг воден знак, защото с моя Лъв сме щели да се разделим.... ха, ми още сме заедно! Да му писне на човек от идиоти. Не те съдя, авторе, но и ти не ме съди, че мисля така. Човек има мозък, за да прави решения, не планетите да ти ги контролират!!!

ELSA

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8d5af7a421
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Някои неща за зодиите верно са истина, ама лошите качества са строго преувеличени. Аз съм мъж, уж зодия рак и съм далеч от кралица на драмата, който едва ли не би се самоубил, ако любимата го зареже. Романтичен съм, но не съм затворен домошар, широкоскроен съм, но не съм лигльо. Не съм мамино синче както казват, дори с майка ми имаме много противоречиви отношения. Жена ми е лъвица, има си самочувствие на ниво, но в никакъв случай не е надута. Дружелюбна към всички, но когато не я харесват ги праща на майната, а не им се мазни и не се опитва да се хареса. И в леглото си допадаме, така че ми е писнало и на мен от етикети. Заедно сме повече от десетилетие и сме щастливи, преди мен бившият й беше стрелец и едва не се избиваха, но нали това било добро комбо :Д

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7f48d56eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   12, то се вижда от много мислене какви си ги надробил. Не знам защо си мислиш, че като упражняваш процеса, раждаш нещо интересно, а ние трябва да те слушаме покорно и да клатим глава одобрително.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ccf79d3664
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Аз имам впечатления за няколко зодии, които през годините все доказват едно и също: раците са много чувствителни и добри, но са вечно в депресия и доста лъжат. Девите са вечно недоволни от всичко и много обичат да поучават, да се изтъкват. Реда и чистотата са много важни за тях. Стрелците казват много неща, директно, без да мислят, че може да засегнат някого. Непостоянни са във всичко, дори в семейния живот. Имат нужда от свобода и пространство.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 65c8fbd689
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Може би, защото употребяваш думата "противен" много от зодията овен (влючително и аз) са се възмутили. Със сигурност не е това най-подходящия начин да ги опишеш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fa7d9cc5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Аз съм жена стрелец. Разбирам се с козирог и овен, защото са печени и сериозни. Не харесвам мъже везни, защото до сега съм попадала само на агресивни типове от тази иначе спокойна зодия.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4696dd602a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Идва от зодия Стрелец, асцендент Рак
не съм много наблюдателна и не питам всеки кога е роден - затова пиша само тези, които са ми направили впечатление.
телец - до сега съм изпитвала по-силни чувства само към зодия телец... не е било нарочно и не знаех зодиите им от началото. повечето мислят много за пари. жените от тази зодия ми се струват наивни.
лъв - понякога стават дооооста досадни и искат да им храниш егото, все пак ми е приятна компанията им.
овен - мъжете ми харесват от началото, но след това ми идват в повече с манията да контролират. може да се говори за всичко с тях.
близнаци - знам само двама и двамата са адски двулични и въобще не се разбираме.
скорпион - адски добри приятели
стрелец - говорят зад гърба на хората и нараняват без да го осъзнават.
козирог - лесно се обиждат и трябва да си подбираш думите. анализират хората внимателно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4e90b0a2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Астрологията е валидна наука, но западната астрология, използваща тропическия зодиак, е в грешка. Тропическият зодиак е сидералният зодиак отпреди 2000 години. Тогава Слънцето е навлизало в овен на 21 март. Сега Слънцето навлиза в овен на 15 април (сидералният зодиак). Виждате, че разликата е доста голяма. Реално много от тропическите овни са сидерални риби. Моят житейски опит абсолютно се припокрива със сидералния зодиак, да не говорим, че ако човек навлезе в слънчевите завръщания и направи просто сравнение между зодиаците ще види, че сидералният зодиак е истинският такъв.

Просто символиката на сидералния е много in your face, дет се вика.. очевидна. Чак е плашещо точна, ама такава е реалността - ние сме малко или много роботи на биохимията... всяка една наша мисъл е биохимичен процес в мозъка, който е резултат от причинно-следствена връзка, която може да се проследи от самото начало на Вселената. Планетите не влияят сами по себе си, но те са като голям синхронистичен часовник. Както когато погледнете часовника си и видите, че е 9 часа и знаете, че дават новините в 9 по телевизията. Не часовникът ви е предизвикал новините в 9...

Дали имаме свободна воля или не - аз лично нямам отговор на този въпрос. Това което ми се е случвало много пъти е да ми се случи някакво събитие и след като се сетя след време да си проверя транзитите, прогресиитеи завръщанията за момента на събитието, да видя супер очевидна и ясна символика сякаш е нямало какво друго да се случи.

Много е интересно да се види и хороскопът на големи групи от хора - егрегори. Например, картата на българите (тази дето е 24 април 680-та и поставя Нептун на асцендента) има много силна символика. Ясно се вижда например настъпването на комунизма (Сатурн транзитира в 7-ми), после се виждат 29-те години цикъл на Сатурн и след още 14. 5 години (половин цикъл) - Сатурн транзитира в 1-ви дом, в опозиция на позицията си от 1944-та и "разваля" конструкцията от по-предишното си преминаване през 7-ми. Т. е. самият комунизъм е траял точно цикъл и половина на Сатурн. Интересно се вижда, пак при проследяване на Сатурн, и събитията от 2013-та и 2014-та с правителството на Орешарски. Първо Сатурн минава точно през МС - тогава идва правителството на Орешарски, после минава в ретроградие (т. е. движи се наобратно, гледано от Земята) и правителството на Орешарски пада. След това, когато мине директен, пак минава през МС и идва другото правителство. Ясна и точна символика.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dd324faca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Авторе, няма да крия - обиди ме. Аз самата вярвам в зодиите и го признавам ясно. Но не съдя хората по тях!!! Аз съм жена Овен и въпреки че мога да съм по-остра, не смятам, че имам просташко чувство за хумор, нито съм първична, нито нищо подобно. Най-скромното момче, което познавам, в което няма и грам перверзност - е точно представител на тази зодия. Така че, ако не беше се изразил толкова грубо, нямаше да има и по-остри отговори. И аз съм патила много от Стрелци и Водолеи, но не съм тръгнала да си насолявам всичките, нали?

~Maribel~

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aa168e080c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   И аз до скоро изобщо не вярвах в астрологията и само се присмивах. Но напоследък започнах да чета доста по темата и наблюдавайки поведението на околните, има доста истина. Съветвам ви да се информирате и да четете, защото това помага много, когато се налага да преценявате даден човек.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 81bc890c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Мъж Скорпион, горе/долу вярвам на зодиите. Моята приятелка е Овен и сме си супер заедно. Това е най-готината зодия, а вие тук я хулите. Ама жените Овен не са за всеки срещнат лигльо, те са за истински мъже. Това мога да кажа. Бившата ми беше Дева и нищо хубаво не мога да кажа, постоянно мрънкаща сърдита, психаро перфекционистка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6820de0248
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Кaто родител нa овни- 2 броя, ще опитaм дa обясня кaквото предполaгaм, че aвторa е искaл дa кaже, но типично зa стрелец не е съобрaзил подборa нa думи.
Овните сa сa определено доминaнтни. ТРЯБВA дa стaне кaквото искaт и трябвa дa е нa мигa. Инaче те ще се тръшкaт кaто децa, ще нaдaдaт вой до небето, ще се чувствaт нерaзбрaни, дори предaдени. Често избирaт нaй- трудните нaчини зa дa свършaт нещо елементaрно. Дори и дa нямa никaкви пречки, те ще построят въобрaжaеми стени зa дa могaт дa ги рaзбият с рогaтa си. Не търпят НЕ. Aко не могaт дa те убедят с добро и с лошо, ще ти искaт обяснение зa откaзa до припaдък, докaто нaкрaя ти писне и се съглaсиш..
Стрaстни, буйни нaтури сa. Обичaт диво и със стрaст, но и мрaзят по същият нaчин. Изключително добри приятели сa, но и много злопaметни. Зaвистливи сa, но обикновено нaсочвaт зaвисттa си в постигaне нa желaнaтa цел.
Овенът НЕ прощaвa- НИКОГA.
Енергиятa им е зaрaзителнa, нямa кaк дa си около тях и дa не почувствaш прилив нa сили, нa желaние зa луди приключения.
Предaдеш ли овен- бягaй и не се обръщaй! Дaно не те нaстигa!
Никогa нямa дa ти "зaбие нож в гърбa". Ще чуеш истинaтa прaво в очите. Прекaлено импулсивни сa зa дa кроят плaнове зa отмъщение. Не, че не опитвaт, но мернеш ли им се пред очите просто "гръмвaт" и си кaзвaт всичко.
Хм...виждaйки кaк се връщaт и буквaлно досaждaт бивши връзки...е, предполaгaм, че имa зaщо :).
С овенa просто трябвa търпение зa дa бъде опознaт добре. Тогaвa нямa нaчин дa не ти хaресa.
Обaче другите огнени зодии- стрелец и лъв, сa също толковa нетърпеливи и брутaлно откровени, тa се пилучaвa понякогa товa, което кaзвa aвторът.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0ab02a87e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Оп.. Да се включа и аз. Телче съм със асцедент Скорпион и луна в Лъв. Само да оточня, че съм жена и разликата в тази зодия, между жени и мъже е огромна. За мен това са най-скучните мъже. Повечето жени от тази зодия са ненадминати в отношението към дома.. Обичат да правят сантиментални подаръци и влагат много, когато искат да изненадат и зарадват някой. Просто знаят как. Няма нещо от живота, което да им е чуждо. Планетата Венера ни управлява и сме доста разкрепостени, както и обичаме много дълбоко и сме много отдадени, както в любовта, така и в приятелството. Жените телец са емоционално много стабилни, настъпват газта там където другите се предават и поемат нещата в свои ръце когато се наложи. Това са хора, които ще бъдат с теб и в добро и лошо. Силни са като характер, но често и прекалено директни. Инати и твърдоглави.
Овне- Истински приятели. Хора на, които може да се опреш в наистина трудни моменти. Овните ще направят всичко за да видят приятелите си щастливи. Забавно луди са. Много обичат да вкарват хората във филми и после да им гледат сеира. Жените може да изглеждат шматки, но всъщност са много напред с материала. За мен жените от тази зодия са най-силните и най-успелите. Трудно се влиза под кожата на овен, но когато се случи е завинаги. Обаче тоя инат малее.. Най-добре е да не влизате в спор с Овен.
Близнаци- Като ми е антипатичен някой и разбирам веднага, че е близнаци. Най-отблъскващите са за мен. Ужасни приятели, ужасни постъпки, ужасно много лица в един човек. Непостоянни, злобни и коварни. Нямат угодия тия хора. В тази зодия единствено между мъжете има изключения.
Рак- Не познавам много, но тези, които познавам са много добрички всичките. Много обичат семейството и приятелите си, половинките си, бизнеса си. Всеотдайни. Приятни хора. Имам от дете приятели рачета и до ден днешен знам, че те са си по дългите връзки.
Лъв- Тук мога да изпиша много, но нека с малко неща да ги опиша, та да се подразнят. Имала съм няколко връзки с тях. Моят мъж е Лъв, сестра ми също, ако има значение. Познавам ги отблизо просто. Много се обичат тия хора. Когато те хареса лъв ще усетиш мощта му. Не знам как го правят, но успяват винаги да те впечатлят. Много са ревниви и старателно си пазат територията. Ако по някакъв начин ги обидиш, те го приемат много лично и ще те накарат да съжаляваш. Обичат да се доказват. Освободени са и можеш да си говориш с тях за всичко. Много страстни, буйни. Обичат да има екшън. Обаче както ги гледаш все енергични и общителни, така обичат и да си мързелуват вкъщи. Обичат семейната обстановка. Хората огън са това-страстни, разпалващи, запомнящи. Съветът ми е да си нямате работа с жена лъв, ако наистина искате тя, да е с вас, вие трябва да сте роб.
Дева- Това са едни от мойте хора, като стане въпрос за приятелства. Светоосещането ни е много еднакво. Знам, че винаги каквото и да кажа на Дева, ще го разбере точно както го казвам. Най-лудите жени, които познавам са от тази зодия и го казвам в хубавия смисъл. Те може и постоянно да анализират, но винаги знаят какво да кажат. Имат дар слово, както се казва. Не можем да се надприказваме с часове. Много са бърбориви, енергични, борбени, и отдадени на човека до тях. Лошата черта е, че жените са много материалистични и могат да въртят мъжа си на малкия пръст. А някой мъже са хладни и очакват ти да ги забавляваш.
Скорпион- Не съм имала много близък контакт с тях, но ми е правило впечатление, че сме на един акъл. Виждала съм и как отмъщават на хората по много грозни начини и това не ми е направило хубаво впечатление.
Везни- Най- общителните хора. Те се разбират със всички. Мъжете много изневеряват. Много са колебливи и често залитат. Възпитани с вкус и маниери. Жените си падат клюкарки. Харесвам ги, като цяло.
Стрелец- Много години имах връзка със Стрелец, обичам ги тези хора. Обичат свободата, държат на искренността, страстни са. Много пътешествия, много забавление. При тях всичко е по много. Жените са много топли и готини и най- красивите. Умеят да се забавляват, никога не ми е било скучно. Искам ви около мен хораа, без вас не е същото просто.
Козирог- Много си пасваме. Харесвам ги. Можем много да се забавляваме по нашия си луд начин. Като се съберем започват дивотиите. Разпалваме се взаимно. Жените са малко изискващи и натоварващи. Според мен за гадже това са много предпочитани партниорки, но внимавайте мъже, че не са от най- верните. Определено няма да им мигне окото и дълго ще ви въртят без да подозирате. И в двата пола са много опитни и в живота и в леглото. Мъжете са работохолици и леко хладни, но пък много общителни и знаят как да се забавляват.
Водолей- тук пак ще кажа, че мъжете много изневеряват. Аз не ги харесван особено, но жените са друго нещо. Уверени, знаят какво искат и как да го постигнат. Най- умната зодия е това. Мисля обаче, че са леко хладни.
Риби- Рибките са ми любими. Мога да им дам всичко от, което имат нужда. Разбираме се много добре и като приятелчета, и като гаджета. Често са несигурни и имат нужда да ги водиш. Емоционалната страна им е много слаба и имат нужда от упора. Не могат да живеят без любов и са много романтични. Много трудно преживяват раздяла с любовите си. Променливи са както в характера, така и в емоциите. Наивнички са ми и често се лъжат. Много обичат да помагат на хората и да правят добро. Добрички душички. Духовното при тях е на първо място. Жените са истински шматки, които се носят по течението, но и те са ми милинки. Повечето са мечтатели с мисленето на дете. Истински приятели за цял живот.
ж. 25

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ac2b003cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   №28

Аз например съм Телец със асцендент Дева и ти гарантирам, че не съм скучен мъж :) както искаш го разбирай.

Да понякога сме прекалено директни, което съдейки по коментиращите тук раними душици не се приема добре.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0ab02a87e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Не искам да обиждам никой. Аз говоря, от моя опит. А и да ти кажа честно, всеки човек в живота си малко или много е скучен, по някое време. Всичко е на периоди, явно аз съм попадала в лош момент на някой Телец.
Телците са сериозни мъже за порастнали момичета.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0ab02a87e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Пак съм 28 да добавя, че много често виждам една и съща комбинация от партниори, а те са именно:
Жена Козирог и Мъж Близнаци
Мъж Везни и Жена Риби
Жена Овен и Мъж Скорпион
Огнените знаци много шарят в зодиака, но повечето за брак избират земен знак. Но класиката тук си остава Жена Лъв с Мъж Скорпион.
Споделете още нещо, което знаете. Аз следя с интерес.
Номер 27 споделете още нещо моля, ако може за децата овен, да се подготвя психически. Имам дъщеря овне с асцедент овне, значи като вашите ама в едно :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1616603d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Хей :)
Аз също съм стрелец. Всичко, което съм чела в хороскопа за зодия Стрелец е вярно (поне за мен). Аз нямам много приятели стрелци, но ако имам със сигурност ще се разбирам с тях. Мога да ти кажа, че всеки ден си мечтая и си правя планове за след 10 години . Според мен не е много хубаво, но ми е навик :) На мен ми допадат хората, с които мога да си говоря за спорт, учене, книги, конспирации и философски теми. Аз самата много се интересувам от такива неща.
Не ми допадат хората, които по цял ден само се лигавят и се чудят какви глупости да измислят. Не си говорят за нищо смислено.
Попаднах в такава компания и много съжалявам, тъй като съм пълна противоположност. Смятам, че безсмислените разговори и дрънкането на глупости не е приятелство! Аз ти споделих, какви приятелства предпочитам, иначе страхотна тема! :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 64a154fc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Без да вярвам в зодиите само ще ти кажа, че съм овен, никога не съм имал самочувствие, никога не съм бил нахален, никога не съм можел да нараня или обидя някого, нито пък да го използвам. Май това доста опровергава теорията ти за овните и зодиите като цяло. Единственото вярно е, че обичам да командвам за някои неща, но то е просто защото виждам, че никой няма да ги свърши или пък да ги разбере по-добре от мен.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 438d1d945c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Здравейте, аз съм мъж зодия дева, асцендант рак, луна козирог. Знам че критиката и самокритиката са ми неприятни черти и затова работя по въпроса, опитвам се да не прекалявам или да се шегувам с това, защото ми е ясно колко е неприятно за другите. Гледал съм си наталната карта имаше доста съвпадения с характера ми, но все пак човек има и личен избор и може да променя вредните неща в себе си. Ето и моите впечатления:
Овен - първични, инати, и не би искал да ги ядосаш, жените са леко срамежливи в началото докато с запознавате, но после е точно обратното :) И мъжете и жените са големи скици, много забавни, инициативни и много добри приятели, съжелявам че познавам само 1
Телец - стабилни, спокойни, упорити, но наистина малко скучни, трудно свикват с новите неща, ако не са практични, трудно можеш да ги убедиш в нещо. Иначе винаги съм се разбирал с тях, понеже имам много в обкръжението, могат да бъдат добри приятели.
Близнаци - динамични, забавни, интересни, приказливи, колебливи ми се виждат и малко комплексирани - повече мъжете. На някои хора им се виждат досадни и имат основание, защото не спират да говорят, но на мен са ми забавни и винаги ме развеселяват. Жените с много чаровни и тях повече ги харесвам, но най-добрите ми приятели са и жени и мъже близнаци.
Рак - чувствителни, страхливи, положителни отвън, уплашени отвътре. Харесва ми че обичат душевни излияния като музика, картини и др. културни шедьоври. Грижовни и добри гледат да са с всеки. Нямам много приятели от тази зодия, но мисля че са добри приятели.
Лъв - усмихнати, веселяци, забавни, малко прекаляват с нуждата от внимание и често започват да говорят за себе си :) Иначе ги възприемам като стабилни и идеалисти.
Дева - добра, но нетактична; критична, но и самокритична; приказлива, но и леко срамежлива; перфекционизма трябва да не се прилага във всички отношения, а само в работата според мен, иначе става непоносимо за останалите. Обичам да чистя перфектно, но не го правя често, може би веднъж на месец. То всеки човек от всяка зодия може да бъде комплексар, но мисля че дева и близнаци бият останалите, но нищо не е абсолютно и с времето съм премахнал много комплекси от характера си, единствено в някои моменти на слабост са се проявявали. С жените от тази зодия общувам трудно и честно казано ги мисля за луди.
Везни - дипломатични, общителни, но и лицемерни и говорят зад гърба на хората. Правило ми е впечатление, че понякога изричат абсолютни лъжи. Не ги харесвам и 2та пола.
Скорпион - интелигентни, забавни, властни, мистични и привлекателни, чувствителни и може би хората не ги харесват защото когато ги подразниш удрят право в целта. Аз лично мъжете ги намирам за много забавни и винаги съм водил интелигентни и доста на място разговори. Съжелявам, че не познавам много от женската част, много интересни са ми като личности скорпионките :)
Стрелец - упорит, успяващ най- често, говори с готови фрази и абсолютно нетактични, фукат се, направо се изхвърлят, наистина обичат да пътуват. От жените нямам кой знае какви впечатления, не ме грабват особено. Мъжете пък ме дразнят, особено като сте в приятелски отношения и те псува докато ти говори "приятелски"
Козирог - разумни, забавни, стабилни, но доста негативни. Забелязал съм, че при тях всичко е черно, харесват черни дрехи, обичат щорите да са дръпнати - да не влиза светлина толкова, стоят до 2, 3 сутринта, кой ги знае какво правят и най-смешното за мене и хумора им е черен :) хаха, но е забавно с тях. Попаднат ли в саморазрушителна фаза много трудно излизат от нея. Не те молят за нещо, а направо ти заповядват и се хихикат после :) Мъжете са много забавни, а жените много красиви за мен.
Водолей - интелигентни, духовно развити, но и тази зодия не ми допада, малко мания за величие и философстване съм забелязал. От целия зодиак определено тях мога да ги нарека лицемерни, пресилено се правят, че се интересуват от теб, но не е така. Мъже познавам и разговорите ми с тях винаги са избухвали в спорове. Жените ми харесват по принцип, но се лигавят повече и хихикат излишно и не на място, просто не ми изглеждат искрени.
Риби - добри души, живеят в друг свят( надявам се по-хубав :), мързеливички са по природа и наистина събират останалите зодии в тях, можеш да видиш най-различни представители от тях в най-различни сфери на работа. Аз преди не ги харесвах, особено ме дразнеха мъжете от тази зодия, но напоследък почнах да се разбирам с тях и дори имам приятели риби. Жените риби най-много ме привличат сексуално, имат хубава бяла кожа и чаровна усмивка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 522622c1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   "пресилено се правят, че се интересуват от теб, но не е така" - a може би просто ти се вкарваш в заблуда, че се интересуват наистина и после като се окаже, че не е така и са ти черни и виновни :)
Това съм го наблюдавала при някои мъже, които принципно са по - неопитни и/или по - несигурни в себе си, за зодиите им не знам, но може би има нещо общо и това.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 438d1d945c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   От н. 35 за н. 36 Хаха, аз си се чувствам сигурен, имам опит в доста аспекти и твърде добре познавам човешкото поведение, познавам лицемерни хора и мога да разбера кога един човек не е искрен с мен. Казвам че не ги харесвам, а те не са виновни затова, просто не ми допадат и това е! Темата е за зодии, така че пиши за тях!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d2237632aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   До номер 8- Аз съм скорпиончето и да, казах че не харесвам лъвовете, но не знам защо скачаш така върху мен? Да съм те обидила с нещо?
И далеч не сме злобни, толкова колкото всички ни изкарват. Не слагай всички под общ знаменател, аз просто написах че не харесвам лъвовете, имам една приятелка-Лъв и с нея си сме много добри приятелки...
Лек остатък от деня

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ad650c617f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Здравей, жена Риби, с асцендент Овен, луна- Телец и Венера - Водолей съм. Общо взето съм събрала всички стихии в мен. Доста качества на Овена притежавам, даже най-се оприличавам на тази зодия. Иначе мнението ми за зодиите е: Овен - имах връзка с такъв мъж, и двамата бяхме инати и искахме да командваме парада, не се получи между нас, но като цяло се разбирам с тази зодия.
Телец - мъжете са ми много скучни и неатрактивни, жените са меркантилни в повечето случаи, иначе са домакини.
Близнаци - най-много приятели имам от тази зодия. Някак сме на една вълна, но връзка с мъж близнаци, не бих имала.
Рак - не ги харесвам, особено жените.
Лъв - майка ми е лъв и всъщност е единствения лъв, с който не се разбирам. Мъжете са симпатяги.
Дева - мъжът ми е Дева и е най-доброто ми попадение!!! Жените не са ми много при сърце.
Везни - имам две приятелки везни, приятни хора в повечето случаи, но има и ужасни сред тях. Обичала съм мъж везни, пази Боже!!!
Скорпион - харесвам скорпитата и мъже и жени.
Стрелец - свежи, оптимисти и много живи хора, особено мъжете.
Козирог - най-добрата ми приятелка е козирог, с асцендент везни. Страхотен човек. Баба ми също е страхотна, обожавам я. Мъжете са малко сухари.
Водолей - 50 на 50. Има готини, има и не чак толкова готини.
Риби - не харесвам зодията си и не приличам по характер на нито един представител, който познавам.

Е това е от мен :) Лека вечер!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 39632f9dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Мъж, зодия Водолей, асцендент Везни, луна Рак. Изказвам накратко и своята гледна точка по въпроса. Все пак това са общи впечатления, защото абсолютно всеки от нас има различен рожден хороскоп и е невъзможно да бъдем "издялани" по дванадесет шаблона.
Овен: Във всичко влагат много енергия и много импулс, на моменти излишно издребняват, но въпреки това са находчиви и амбициозни, от тях се уча постоянно на нови тактики за справяне с предизвикателствата.
Телец: Много верни и предани приятели, но понякога твърде статични във всяко отношение. За мен тяхното нежелание за промяна и поемане на риск е неразбираемо. Въпреки това съм се научил да проявявам толерантност към тяхната гледна точка, защото Телец ме учи на постоянство, което на мен много ми липсва.
Близнаци: Това са дръзки интелектуалци и авантюристи, с които се разбирам доста добре. И все пак, отношенията ми с тях не устояват на ударите на съдбата - рано или късно прекъсвам контактите си с тях (или те с мен), защото и на двама ни липсва инициатива и отдаденост.
Рак: Моята Луна в Рак ги привлича и те инстинктивно усещат, че аз съм човек, с когото биха намерили много допирни точки. От своя страна, аз се наслаждавам на общуването си с тях, но... в един момент започват да ме задушават. Дори най-внимателното загатване за това ги отблъсква тотално и отношенията ми с тях приключват по-бързо, отколкото съм очаквал.
Лъв: Допълваме се взаимно. Интересите ни са сходни, и двамата сме идеалисти, с тях мога да дърдоря с часове на всякакви теми. Проблеми могат да възникнат след евентуално скарване - никой не желае пръв да се извини. С някои от тях все пак съм намирал начин да възстановя приятелството, с други не съм успявал.
Дева: Винаги са критично настроени към мен. В случай, че определен човек от тази зодия ми допада, правя всичко възможно, за да променя първоначалното му впечатление. Не е трудно, успявам. Те са страхотни учители - рационални, обективни и трезвомислещи, винаги се допитвам до тях, защото сме различни и от тях научавам много за живота. Но преминат ли ми границата, не им прощавам.
Везни: Отношенията ми с Везни са хедонистични. Никой не умее да ме провокира да се наслаждавам на живота по-добре от тях. Заедно "отключваме" палитрата на удоволствията, забавляваме се, споделяме. И тъй като моят асцендент е Везни, смятам представителите на тази зодия за най-хармоничните партньори.
Скорпион: Не се плаша от тяхната мистичност и потайнственост. Дълбоко в себе си те са просто деца, които виждат заплаха във всяко нещо и поради тази причина са винаги нащрек. Сблъсквал съм се неведнъж с агресия от тяхна страна, но никога не съм позволявал отношенията ми с тях да прекъснат просто ей така - едва ли има по-отдадена и жертвоготовна персона от Скорпион. Но първо трябва да ги спечелиш.
Стрелец: С тях се разбирам идеално. Говорим си за религия и философия, впускаме се в приключения, черпим от своя вроден оптимизъм. И въпреки че повечето ми приятели Стрелци не прекарват твърде много време с мен, аз се напасвам към тях, защото никога не биха ме притискали или ограничавали за каквото и да било.
Козирог: С тях сме противоположни като деня и нощта. Отношенията ми с Козирог са трудни - той се изнервя на моята незаинтересованост, аз се дразня на твърдоглавието му. Истината е, че понякога и двамата преиначаваме нещата. Ако и от двете страни има съобразителност, приятелството е страхотно. Но трябва да се учим да тълкуваме правилно сигналите, които си даваме един на друг.
Водолей: Пълно единомислие. Нищо не е достатъчно странно или шантаво. С тях споделям разпалено и най-откачените си фантазии, защото срещам пълно разбиране. Отделно, че справяме чудесно заедно, ако работим в екип по даден проект. Истинска хармония!
Риби: Предизвикват умиление у мен. Леката им отнесеност и способността им да "изключват" и да се пренасят в своя собствен свят, ме впечатляват. Притежават много мои качества, а характерите ни са напълно съвместими, защото Риби ме успокояват, а аз ги провокирам към действие.

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 8d4688fd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Моля Ви, каже ми какво мислите за Дева и Овен като двойка или приятелство?
Сигурно повечето ще кажат, че комбинацията е трудна, но вярвам, че един ден най-много хвалени двойки ще бъдат Дева и Овен.
Във връзката девата дава повече, девата се раздава за овен-а

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 72ba5e9f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Номер 40 си го бива!
Особено за скорпионите е много точно.
Овните ме възхищават с това че често успяват без грам интелект, само с пробивност!
Стрелците са късметлии.На Юпитер го дължат.Ако им трябва някой преди да посегнат към телефона той вече звъни и е готов да им услужи.Тото и пр. да играят.
Рибите към креативни професии да се насочват.
Раците и те, фризьорство и кпзметика за тях също е добре.
Ж, везни,асц.водолей, луна водолей

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f05a2e6181
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Зодия Стрелец най ги мразя- като мислят лошо за зодия овен- моята зодия тоест Ама хич не ме е еня какво мислят те за зодия овен- Може да сме прости, но това е най- малкия проблем при Стрелците. Ако автора на темата беше овен разбирам.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9daf1c1937
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Мъж козирог съм. Не се разбирам с овни и везни. Овен са родени само и единствено да раздават заповеди, при тях няма обективен поглед над нещата. Везни са тихи и незабележими, но излъчват коварство и не ми харесват. Всички други са добре и нямам проблеми с тях. Много си падам по водолеи момичета и също имам добър приятел от тази зодия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 082822745f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Ха, и аз съм противен тогава, зодия овен съм но не се обиждам дори и за най- малкото - щом съм противен - противен съм

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c46a9ba107
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Аз съм жена Скорпион. Винаги готова да дам нещо от себе си в името на справедливоста. Дори когато близък човек до мен сгреши, аз се опитвам да дам най-обективното си мнение и не пестя нищо. Понякога стигам до буреносни скандали и знам че тази моя “проявеност” е отблъскваща до неизвестна степен. Когато греша не се страхувам да кажа извинявай. Усещам как дадени ситуации могат да навредят в бъдеще и ако не се отдам на сигналите - то ме очакват неприятности.
Обивиняват представителите на зодия Скорпион в злопаметност, търсещи непременно отмъщение - но повечето от нас няма да тръгнат да си хабят времето и енергията заради дребнави хора. Просто се пазете от словесен сблъсък. :) Ненавиждам интригите и задкулисните интересчии и обикновено изкарвам кирливите им ризи на публично достояние. Иначе съм толерантна към мнението на всеки един, стига да не се опитва да ме поучава с клишета.
Жените Скорпион не сме най-големите красавици за представителките на повечето зодиакални знаци, но винаги сме предпочитани за сериозна връзка. Защо ли? !

Написах всичко на един дъх, без типичните проверки. Вярвам в уникалността на всеки един човек!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4e5d3fd541
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Не разбирам защо авторката определя моята зодия като най- противна Аз съм приятел с стрелците лъвовете и най - вече с Водолеите Стрелците вярно са малко строги , но аз съм уважаван и почтен човек точно като тях и към всяка зодия определяща характера на човека с някои изключения разбира се

Мъж на 26

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7184ef27de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Аз съм водолей, асцедент риби, луна в лъв. Водолей съм си отвсякъде, имам от рибите - чувствителна съм, но от лъв нищо... лъвовете са ми едни от най-надутите, все искат да са център на света, да командват. Изключение прави най-добрата ми приятелка, зодия лъв, която и тя си е така, но по-се търпи и супер готин човек, мого сия обичам бих казала :D. Раците и на мен ми противеят малко, едиствените раци с които се разбирам са баба ми и единия ми бртовчед. Имах една „приятелка“ рак, която няма да я коментирам, бая съм патила от нея.
Адски много се разбирам с други водолеи - майка ми например, и с дева - баща ми и един от най-добрите ми приятели момчета. Те по принцип са пълна противоположност на нас водолеите - докато ние сме вятърничеви, разсеяни и разпиляни, девите са супер организирани и подредени хора, малко припърти, както всяка земна зодия де. :)
Имам много познати и приятели риби, включително едната ми баба, брат ми и вуйчо ми - направило ми е впечатление, че са много наивни, понякога създават вид на глупави. Както споменах асцедента ми е риби и бих казала, че някой от техните качества.
Скорпион - горе-долу добре се разбираме, нищо лошо не бих казала за скорпионите, които познавам. Един от тях е друг мой братовчед.
Везни и близнаци са въздушни зодии като моята, и с тях се разбирам много добре.
Козирог, телец, овен- мноого твърдоглави, ама със сигурост с козирозите и овните се разбирам повече отколкото с телците.
За другите зодии - не знам. Особено стрелците не ги знам изобщо какви са. Не съм имала много контакт с такива хора, освен вуйна ми, която е малко властна.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aea78bdc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Аз като жена близнаци мога да потвърдя, че изобщо не са двулични, манипулативни и всички глупости, които прочетох. Жената близнаци не е за всеки мъж, а само за истински ценители.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker