Щастие...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Щастие...?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1004 пъти
Като вляза във Фейсбук всеки се снимал по партита, или под ръка с някое готино момиче, селфи в колата с мадамата си, на вечеря някъде с приятели, по барове, усмихнати, тагване от всякакви места. Всички изглеждат толкова усмихнати и щастливи. Само аз не изглеждам така. Какво ли ми има... Не съм бил смотаняк през целият си живот. В тийн възрастта си (между 14 - 16г. възраст) съм излизал с доста момичета, тогава особено при изгряването на сайтовете за запознанства всяка седмица ходех на кафе и разходки с различни момичета, прегръщахме се, целувахме се... А на 15г. възраст беше и първият ми интимен контакт с момиче.

На 17г. се хванах с НЕЯ - едно прекрасно момиче от моето училище и бяхме 2 години заедно. Максимално отдадени един на друг, без никакви странични хора, нито приятели. Само аз и тя. След нея се промених. Завърших, намерих си работа, започнах по малко пак да излизам с момичета. Като че ли ми вървеше и все имаше на някое момиче да звънна, да излезем, да пием по нещо, да си кажем приказката, да се гушкаме. И така до преди 7-8 месеца...

Сега, през 2016, съм на 23г. и не съм имал интимен контакт с момиче от началото на тази година. А ми липсва. Отдавна забравих какво е момиче да ми звънне и да има желание да излезе с мен. Забравих какво е мириса на жена. Забравих какво е да погалиш красиви женски коси и женско тяло. И тук не акцентирам върху интимната част. Липсват ми женските обятия.

Все едно съм празен. Като че ли отблъсквам момичетата с нещо и не мога да разбера с какво. В лицето не съм хубав, и сам си го знам, усмивката ми също не е. Но тези фактори не са ми пречили никога. На ръст съм между 180-184, със стегнато тяло. За това мисля, че всичко е до характер, но в какво по-точно, по дяволите..? Стереотипа за перфектна външност е глупост и не вярвам в това. Вярно е, че мъжът трябва да е готин, но съм от голям град и виждам по центъра хубави и не хубави момчета и момичета, вървящи, щастливи, сякаш нямат едничка грижа на света.

В момента не работя и нямам една стотинка. Работя на свободна практика и си докарвам някакви пари колкото да не искам от родителите ми, но те ми стигат да си покривам яденето и сметката за телефона. За излизане нямам пари. Не живея с нашите и постоянно мисля дали ще се побера в парите за месеца. Апартамента ни е среден по площ и сме си го поделили с моя роднина, но не завися от нея. Храната и всичките ми приготовления си ги правя сам. От майка вземам в крайна нужда, когато вече нямам никакви и жената ми дава колкото да изкарам. Макар, че тя работи добра работа по специалността си, но жената не ми е длъжна с нищо.

И с приятелствата вече не е същото и не мога да обвинявам никого. Всеки има право да следва живота и мечтите си. Всички се разбягаха на някъде. Има на кого да се обадя за излизане, но хората вече не са същите. Всеки се е самовглабил в проблемите и низшата си и живее.

Мислел съм дали не ми повлия това, че преди месеци загубих близък човек от семейството. Всичко ми се срина за един миг... може и от това да е.

Ако ви се занимава да пишете споделете какво мислите, ще се радвам да си поприказваме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2859d50b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Красота, просто красота :) Е приятелю, такъв е живота, идва и си отива. Трябва да му се радваме докато можем...кой каза, че трябва!?
Нямаш избор :(

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 80e9b9bfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки има такъв период в живота си и като всеки друг и този ще мине. Относно твоите наблюдения, не мисли, че всички са щастливи на 100%, защото не е така. Аз съм момиче на 15, водя си нормален живот за моята възраст и като цяло не мога да се оплача от нищо. Където и да ме видиш ще бъда с компания и ще се смея и усмихвам. Аз попринцип съм си общителен характер и МРАЗЯ да оставам сама (имам чувството, че ще откача). Затова пък, когато съм сама не съм на върха на щастието. Всеки има моменти на щастие и такива на пълно отчаяние. Много зависи кога и как, ако ме разбираш. Пък и всеки показва емоциите си по различен начин, човек може да е по-щастлив отколкото изглежда.
Повярвай ми и липсата на човек, с когото да споделяш ежедневието и любовта си, е голяма и страшна. (поне за мен).
Аз си нямам приятел и на този етап не си търся, но и на мен понякога ми се иска да си имам сродна душа. В такива ситуации най-доброто решение е дъъъълъг разговор с приятел. :) Съветът ми е да излизаш повече, не говоря да ходиш в някви долнопробни места гъмжащи от идиоти, а там, където ще ти е приятно да позноваш някого. Може да се включиш в някоя сплотена група, спортна или подобна. Започни и някаква работа- така ще си изкарваш парички и ще бъдеш около хора всеки ден.
И приятелка ще си намериш скоро, аз вярвам в това. Момичетата все още харесват момчета като теб, не се притеснявай! Ето ти едно цитатче, обаче не знам автора. "Един ден някой ще ти покаже защо не се е получило с всички останали. " Това е от мен, ще следя темата ти :) надявам се да намериш и ти своето щастие!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e3dfa46eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ей я се стягай бе момче:)Живота наистина е прекрасен ,но трябва да положиш услилие.На 23 и аз не бях от най-щастливите.Учех работех ,приятели почти нямах..Но започнах хубава работа намерих любов ,но всичко иска време.Недей се отчайва твърде си млад.А от мен да знаеш живота не се връща назад ,за това трябва да гребеш от него с пълни шепи.Започвай да си търсиш работа да изкарваш кинти.Без пари за съжаление нищо не става.Като имаш някой лев в джоба ще видиш как се избистря картината.И благодари всеки ден за всичко което имаш.Според много народи си богаташ ,че имаш покрив и храна.Хайде усмихни се хубавото тепърва предстои.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ccee82522d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам какво е да работиш на свободна практика и колко е трудно особено в началото. Стига да имаш воля и да обичаш професията си-ще се справиш и всичко ще бъде наред!
Знаеш ли какво ще ти кажа за фейсбук... скоро бяхме на екскурзия, в един планински курорт, с приятели на годеника ми. Аз имах много работа преди това-и удома и в професионален план и за това настоях ние да сме в друг хотел със спа услуги където да мога да си почина, а и не се чувствах добре и предположих, че ако се насиля с изтощитетелен преход ще се разболея. Имаше още едно момиче в групичката и я викнах при мен да се печем на басейна. Като цяло тя не беше доволна че приятеля и не и обръща внимание и се забавлява без нея, въпреки че, тя съзнаваше, че ако тръгне с тях не само че ще пречи, но и няма да стигне далеч. Иначе във фейсбук през половин час качваше снимки, тагна се от хотела ми, снима и качи коктейла с който я почерпих, вечерта се снима с приятеля си и писа, , feeling inlove" въпреки че цял ден се беше оплаквала, че не и обръща внимание... От фейсбук излизаше, че е най-щастливата жена, а реално не беше така и всъщност се държеше така сякаш не иска да е там.
До там с фейсбук и щастието-всеки може да си слага някакви снимки и статуси, но това въобще не значи че го мисли и чувства.
За мен също стереотипите за мъжете и жените са глупост. И аз не съм красавица и нямам перфектно тяло за разлика от приятеля ми, но не мисля че това е повод да се притеснявам и комплексирам. Не съм дебела, имам някое кило отгоре, но какво от това? Поне зимата ще ми е топло :D :D: D Въобще, за мен това което те прави привлекателен е това дали имаш увереност или не и как се възприемаш самия ти. Ако, не си доволен от живота си не можеш да очакваш да ти се случват хубави неща!
Имам един приятел, с който като по-млади играехме непрекъснато компютърни игри. Той никога не е бил чак красив, но е симпатичен-всъщност Нърд е доста точно определение за него... Ама пък някак винаги привличаше жените-я за случаен секс, я за връзка... Като тийн главно до секс го докарваше, те мацките му се сваляха, а не виждат, че на него само УОУ и комикси са му в главата :D :D :D

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 102e92b9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Проблема ти е, че си се взел насериозно. Всеки мъж, на който не му върви с жените казва, че е заради парите :D истината обаче е друга. Аз като жена ще ти кажа АЗ какво търся в мъжа - да ме обича, да се чувствам сигурна и защитена с него, да ме гледа по ОНЗИ начин. Не ми пука дали е дебел или слаб, дали се мисли за грозен ако аз го намирам за специален. Мрънкаш, че нямаш връзка от 7 месеца. Аз пък не съм била с мъж от години, защото не мога да открия човек, който да ме вълнува. Имала съм възможности, но сърцето знае най-добре. Истината е, че не се ли чувтваш самодостатъчен, то няма как друг да те приеме. Не ме разбирай погрешно, нямам предвид да си надут и да си мисли, че като си 180 с хубаво тяло и вече си Цар. Както и да изглеждаш, чувствай се уверено в кожата си, без да парадираш с това. няма нищо по-отблъскващо от мачо, който се мисли за велик а е нищо (не казвам, че твоят случай е такъв). Това е, което мога да ти кажа.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a80129a60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изтрий си тъпия фейсбук, намери си работа и започни да следваш нещо, което те влече. Не бъди притеснителен, излизай с жени, заговаряй ги. Животът ти ще се подреди, но не и докато седиш и наблюдаваш другите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 21ecfa29ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пфф, ходели по барове. Ако мислиш, че това ще те направи щастлив си намери работа и почно да ходиш. Жени бол, буквално повече от половината население. Не знам защо си правиш живота труден. Като ти харесва нещо, отиваш и го правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker