Какво се случва - всичко лошо идва от мъжете в живота ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво се случва - всичко лошо идва от мъжете в живота ми!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1242 пъти
Накратко. Жена съм на 21 и туко що всъщност установих нещо. Всичко лошо което ми се е случвало в живота, всъщност е свързано само с мъже.

Брат ми ме пребиваше от бой (той има психичен проблем);
На баща ми не му пука за мен (майка ми почина отдавна);
Шефа ми ме изнудваше да спя с него;
В даскало бях аутсайдер и най много бях подиграване от момчетата;
В момента шефа ми (друг) също ме тормози много сериозно;
Последната ми връзка беше домашно насилие, бившия ми се опитваше да ме убие постоянно.. няма да навлизам в подробности.
Имала съм и друга връзка, в която бивш ми посягаше.

А аз само искам всички хора да са щастливи на планетата, не преча на никой, изнесох се от нас след като завърших 12 калс и се издържам сама. Всичко правя хората да са доволни. Който поиска помощ винаги съм там. Там ли ми е грешката?
И същевременно нямам нито един приятел/ка. Не мога да се впиша из между хората някак си. Осиновена съм и имам проблем с интеграцията в обществото. Какво се случва. Всеки мъж казва, че не би ударил жена а го прави. И то не виждам причина честно ви казвам. Примерно бившия ми ме биеше и ме насилваше защото бях почнала да отказвам секс, тъй като имах женски проблеми и ме болеше, дори доктора при който бях на лечение му каза, че не бива.

Не знам какво се случва. Някой ще ми каже ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: d8c6ea3f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/483-2013-12-06-14-09-24.html Прочети това ако искаш да се оправиш,
моля да пуснат линка ми това е текст за хората с проблеми.
Ако искаш да се оправиш прочети го,
ако го подминеш твой проблем така продължавай.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 69e9d4e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За баща си и брат си не можеш да сториш нищо, освен да се дистанцираш от тях и да не поддържаш контакт, но мъжете в живота си си ги избраш сама. Внимавай, защото често жени, които са били жертва на домашно насилие винаги се връщат към мъж-насилник. Вероятността и следващият мъж в живота ти да е насилник е много-много голяма. Потърси психолог, защото сама ще е трудно да се справиш.
И да, спри да се раздаваш за хората, а помисли малко повече за себе си. Има много самоучители за позитивно мислене, но според мен при това тежко детство ти трябва професионална помощ

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 76574f8e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Семеен модел. Привличаш се от такива хора и допускаш поведението им, защото така си свикнала от дете. Поработи със специалист.
Има и свестни мъже!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 48b4decde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен също ти трябва консултация със специалист - психоаналитик или психотерапевт, но може и психолог. Ти подсъзнателно сама си ги избираш тези мъже, защото проблемът се корени в ума ти. Все пак гледай да опознаваш партньорите преди да се впускаш във връзка, защото виждаш последствията. И посегнат ли дори веднъж - напускай! Ако не се чувстваш щастлива в работата си, напусни и нея, намери си по-добра (не казвам, че ще е лесно, но ако не пробваш как ще разбереш? ). Висше образование имаш ли? Ако не, защо не помислиш какво те влече и не запишеш?

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bb8b8c401d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям и 1 и 2. 1 е прав, че за да може човек да постигне качествени промени в живота си, трябва абсолютно да се откаже от манталитета на жертва. 2 е прав, че е много трудно човек сам да постигне това отказване, защото идентификацията с предишния модел е много силна и моделът има тенденцията да се самовъзпроизвежда, за да се усилва (лавинообразен ефект).

Затова и аз препоръчвам на авторката да потърси професионална помощ от психолог и/или психотерапевт.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2dd644106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че не ти избираш а мъжете избират теб. Там ти е и грешката. По принцип насилника си личи още като му видиш физиономията и обноските. Това не означава, че някой клепоух добродушен и хрисим на вид, не може да излезе психоговедо, което да тормози жени, но шанса е много малък. Така, че той външния вид по принцип си показва. Второ, при пръв опит за насилие си събирай багажа. Трето, определено си имала кофти дество, опитай се да се дистанцираш от това и да не си вменяваш, че има само изроди край теб, защото е много вероятно да останеш сама.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 88a05f5365
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке не се отчайвай. Всичко за което разказваш вече е минало. Опитай се да забравиш за тези мъже и спре да правиш такива равносметки. Не го смятай за съдба или лоша карма, просто не си имала късмет досега. Това не значи че всеки мъж с който се запознаеш ще бъде насилник. Има и добри мъже, които не посягат на жените си. Моят баща например е такъв. Затова не спирай да вярваш в доброто у хората. Ще стрещнеш твоя човек някой ден. Според мен сега трябва да се концетрираш върху себе си и твоето бъдеще. Ако шефа ти те тормози не позволявай да те манипулира, а ясно му кажи, че така няма да стане. Покажи увереност. Ти си силна личност, щом си преживяла всичко това и сега сама се издържаш значи си силен човек. Ясно му покажи че не може да те тормози, а ако продължи си потърси друга работа. Според мен е по-добре да посетиш психолог, защото когато споделиш проблемите си ще ти олекне и ще продължиш напред. Ако нямаш средства или не искаш напиши историята си в дневник. После го затвори и спри да мислиш за миналото. Според мен си почини малко от мъжете известно време - и ще разбереш че и без тях можеш да се справяш сама както се справяш сега и да си щастлива. Прочети книгата на Джон Кехоу Подсъзнанието може всичко и ще промениш начина си на мислене. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9871b43dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Става това, че си нямала пълноценен живот до сега и може би, без да осъзнаваш, даваш вид на човек, който е бил тъпкан и ще бъде. А на лошите хора, това им трябва- слаб човек насреща.

Дано да ти се промени живота- пожелавам ти го, стреми се. Понякога е много трудно, но не невъзможно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f63a37fa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се занимавай с мъже тогава. Как ще иска да те убие някой през времето на връзката? При първия опит май нямате връзка вече. Аз лично гледам да избягвам хора дето се опитват да ме убият.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker