Заплахи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Заплахи
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1505 пъти
Здравейте. Преди време се скарах с един анонимник и той ми каза някои обиди и аз продължих да го псува ( той започна ) във фейсбук. Писахме си доста в коментарите псувни, смъртни заплахи и подобни ( аз ги писах на шега( защото явно не се е усетил, че не съм реален, той не ми е писал такива той заложи на тъпак, глупак, идиот и подобни ). Аз понеже имам доста богат речник и умея да псувам доста добре. Искам да поясня, че акаунта с който псувах е фалшив с фалшиви снимки на един ром ( не ме упреквайте затова позлвам го с друга цел). И така в последствие този анонимник каза, че има познати полицаи и да го чакам в съда защото щял да ме съди. Аз прицнипно съм запознат с компютрите и как да се прикриеш както и знам, че нямат право да проследяват фейсбук защото не са администратори и ще им е много трудно на глупавите куки. Също как се проследява ип, мас и тн. После осъзнах че от самото начало е искал да ме съди навързах нещата и леко се стреснах, макар че съм запознат в нещата с проследяването ( ползвам tor browser и гледам като се скарам с него да се измъкна по бързо )блокирах го изтрих коментара махнах се от групата, в която бяхме и си деактивирах профила, ще го активирам след няколко дни. И така до въпроса този може ли наистина да ме намери с неговите куки роднини и да ми прати призовка, с която да ме осъди по някакъв начин и ще лежа в затвора. Аз за да се измъкна от ситуацията постнах снимка на рома и дадох фалшив адрес от google maps, който съществува и изобщо няма връзка с моето местоположение даже са на различни краища на България. Кажете спешно е! :) ( макар че въпроса е доста глупав )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: e93376c5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, спи спокойно, няма как да те съди, но не се занимавай и не си губи времето с такива глупости

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a25165ace0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малее, ще ми се на мен да умеех тези неща и да мога така да се прикривам. След като са само обиди откъде накъде в затвора ще те пращат? На мен ми се е случвало много пъти и нищо ми няма. Яд го е, сплашва те, успокой. Никой няма да се занимава да те търси и да те съди. Това е нелепо.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dfab3a73b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   с нашите компютарни системи от 1980 и да си на съседния компютър немогат да те проследят родните куки

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dbffd5a507
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не бива да му вярваш на 100 %. Може да е излъгал, че има такива роднини, за да те уплаши. Но все пак не се занимавай повече, защото само ще се стресираш и донесеш тревоги.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c0e1c32ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всеки ром/ цигaнин е по- достоен човек от теб, нaй- мaлко зa товa, че ползвaш чуждо име/ лице зa болните си цели зaслужaвaш един здрaв пердaх. Дaно те нaмери човекът, трябвa дa бъдеш съден зa което прaвиш.
A между "глупaвите куки" рaботят нaй- добрите хaкери в Бългaрия, просто си много елементaрен и сaмонaдеян зa дa го допуснеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 69fe0b51fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Виж, НЕ спи спокойно, защото всичко е възможно на този свят. Единственото невъзможно е, да се върнеш там от където си излязъл!? Нали много знаеш, защо питаш това-" И така до въпроса този може ли наистина да ме намери с неговите куки роднини и да ми прати призовка, с която да ме осъди по някакъв начин и ще лежа в затвора. "? Писнало ни е от такива компютърни келеши, които си мислят, че като са анонимни, могат да се държат като кретени. Независимо, дали наяве или пред компютъра, псуването показва липсата на елементарно възпитание. Убеден съм, че и в реалният живот, пак се келешиш. И ако сега ти се размине от наказание, все някой ден ще си намериш майстора, тогава или в затвора ще попаднеш, или ще изядеш як бой! Стани човек, и няма да имаш проблеми!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7a742d745c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, как да ти кажа... ти си един страхливец, невъзпитан човек, който в Интернет е голямата работа, а сега пълниш гащите от шубе.
И той, подобно на теб, се прави на голямата работа, споко. За съжаление е така.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a7784f88ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Човек като си търси проблемите си ги намира.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6a89ca1c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да заплашваш хора, било то от позицията на несигурна анонимност е престъпление, което е наказва с до 3 години затвор или пробация.
Реално погледнато, ако заведе дело срещо теб, съда може да издейства заповед за следене и арест, но вероятността това да стане е много, много, ама много малко. От една страна, това са множество държавни средства, от друга, ако стане прецеден, има десетки хиляди хора, който могат да попаднат в затвора, защото един път не са преценили, че това, което пишат на екрана е насочесно към реални, чувстващи и раними хора.
И все пак, не прави повече такиа неща, защото вредиш на околните и себе си.

"Аз понеже имам доста богат речник и умея да псувам доста добре. " - Браво на теб. Имаш най-безполезното умение на земята.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: de5db6c9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Така... първо нито използвам толкова елементарни прикритие само като браузъра, а съм се учил в продължение на години в техниките програмите, кодовете и подобни булшитове. Второ може да се каже, че съм ниско ниво от anonymous Bulgaria. Трето да ви имам и манталитета ще правя квото си искам и кво ви пука за родните роми, които оплювам аз съм расист и смятам, че те не трябва да съществуват на земята. Другото... вие не сте ли правили просотии като млади? Или всички, които много им знаеше устата в коментарите са на по 40-50 години и са супер примерни. И не няма да напълня гащите, ако иска да дойде ще го набия без проблеми :) просто не ми се занимава с тъпи куки и родните полиция ( ACAB! ). В последно време съм подложен на голям стест и много проблеми и затова му вярвам ( не на 100 %, а на около 60%, че ще ме проследи ) И НЕ, е съм някое келешче на 18 годинки, което от оня ден е на компютъра: ) имам компютър преди 2005 година :). И който иска да ми помогне поне малко в проблема да го направи :) този хейт, който ми раздавате го слуша межедневно. Мерси за вниманието, " колеги " с " много " "опит ", ама е хейтенето

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a3c25411d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако подаде сигнал в полицията че го заплашваш което е престъпление по чл. 144 от НПК ще те намерят като стой та гледай! Намират те черз провайдъра. Има и още десетки и стотици начини но този е най лесен. Ако си влизал през телефон пък е още по лесно!
Могат да те осъдят на глоба до 300 лева, пробация или лишаване от свобода до 6 месеца.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: de5db6c9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако беше точно както вие го казвате до сега цяла България да е влязва с по 5-6 годишни просъди в затвора... пък започвам да мисля, че нищо няма да ми направи и дори, че няма роднини куку.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6d8e295f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Писaх горе, но... сaмонaдеяното "хaкерче- aнонимник" е същият келеш, дето в другa темa щял дa продaвa кутиятa с бижутa и документи нa мaйкa си.
Не му връзвaйте.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a3c25411d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   №10 Е щом си такъв специалист, хакер, анонимус и тн, защо задават такива елементарни въпроси?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: de5db6c9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 16 нещо си се объркал :) аз лично се смях на темата за бижута и ситуацията е реална, но вече не ми пука... начукайте си го, щом не можете да помагате! даже сте по зле и от тоя келеш, дето " имал "роднини куки... жалка история сме българите

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 06f2c4e424
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Зависи, може би просто се е опитал да те сплаши, но ако си сериозно притеснен, напусни Бг за малко, няколко месеца примерно ако имаш приятел който да живее в чужбина, но този вариянт по скоро би ти помогнал като за по спокойна опстановка. И не се ли случи нищо след определено време едва ли впоследствие да тръгне да те издирва, да ти кажа не съм много запозната. Но имах наскоро случай със един млад полицай който се смята за голяма работа във града в който живея, не са всички между другото такива, както й да е няма да пиша сега за какво точно става въпрос.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 10d1d080a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това са глупости! Разбира се, че няма как някой да те осъди заради няколко псувни във фейса. Пък и шансът са разберат кой си е минимален. Те хората правят реални престъпления и не влизат в затвора, ти заради няколко псувни си се шашнал. Глупости! Живей си спокойно, нищо няма да ти се случи.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 21a03f3ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19 ти дава много добър съвет, само че пропуска, че ченгето вероятно има връзки и в гранична полиция. Тогава ще те спипат веднага, после ще те държат поне 24 часа и ще те спукат от бой. Като нищо ще ти скалъпят и допълнителни обвинения и пандиза не ти мърда! Най-добре се приентирай към живот в някоя дива гора, поне за 3-4 месеца, докато на онзи му мине и се откаже. Помоли добър приятел да ти носи храна. Не ползвай никакви електронни устройства, най-вече телефон, защото ще намерят веднага местоположението ти.
В много неприятна ситуация си попаднал, но все пак в гората е по-добре отколкото в пандиза, където и дупето ти ще види много зор, освен всичко друго. Може да станеш и наркоман.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker