По какви критерии определяте един мъж за МЪЖ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

По какви критерии определяте един мъж за МЪЖ?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 3918 пъти
Любопитно ми е какво гледате в един мъж? Финансовото му състояние, начин на обличане, зъби, прически, тяло, държание и характер, очи, ръст? Май изброих всичко...

Мъж, на 23г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: c99d4c9c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговарям на въпроса ти от заглавието
По какви критерии определяте един мъж за МЪЖ?

За мен един човек от мъжки пол е МЪЖ, когато

1. Е над 21 г. /преди това е момче/
2. Не живее при родителите си или други роднини!
3. Не е девствен (то и жената става от момиче в жена тогава... )
4. Учи редовно или има сериозна работа.
5. Финансово независим от родители, освен ако не учи редовно или не е инвалид с 90% ТЕЛК
6. Къпе се всеки ден, сменя си бельото и дрехите всеки ден и ГИ ПЕРЕ.
7. Има контрол над теглото си, фитнеса си и живота си.
8. Прави това, което го прави щастлив и е доволен от живота си и начина си на живот.
9. Не вини другите, обстоятелствата, а търси решение на проблемите...
10. Самоопределя се като мъж, не като жена, хермафродит или транссексуален
11. За мен като жена един мъж е МЪЖ ако е хетеросексуален, но може да се спори тук по въпроса

Общо взето е това.
То и за жената важат горните неща.
Хората като цяло са в различни цветове, височини, дебелини и така нататък и всички сме мъже или жени...не е голяма наука, но ако не си изпълнил горните, за мен си момиче, момче, стара мома, стар ерген или мамино синче, момиче...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fbc2f8ca17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжа е мъж когато има пенис и топки, това дето трябва да покрива някакви женски блянове го забрави. Сега що за мъж е, това е отделен въпрос, но си е мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0db3d84a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   #1, По-голяма простотия не можа да измислиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8ed3c64ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любопитно ми е кога една жена е ЖЕНА?

Когато не се разголва като не яла бой уруспия.. да си показва разголени парчета плът из социалните мрежи да се мажи с грим и като цяло суетата да и е фикс идея.. да се издига от кифла в по голяма кифла и с голямо самочувствие а иначе бол в главата куха лейка.. това ли ви е качественото бе женки.. не сте пипали мотика през живота си.. една баба на село има повече качества от вас и е по ценна за обществото..
много подбирате жените ама ако нямахте някой "израстъци" за нищо няма да ставате 90%.. така че моля не ми се правете на света вода на големи перфекционистки търсете си рицаря на бял кон другаде.. има и качествени жени не забравяйте! това значи че като имате гърди и фон дютени не значи че не сте заменими! Всички ще увехнете.. ще ви оклюмат единствените ценности и тогава тежко ви ако не сте се научили да плетете и перете докато сте се фръцкали по дискотеки.. жените сте боклуци 90% обзети от мания за красота.. суетни боклуци.. (останалите 10% да не се обиждат.. тези за който съм писал си се познават.. )

"свобода на словото"

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a5cbf0dd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Номер 1, май така ти е леко изкривена представата като гледам.
2. Много мъже, особено в провинцията с ниски заплати, живеят с родителите си. Тук критерият ти отпада веднагически.
6. Не е задължително да е всеки ден. Оптимално да, но ако не се поти обилно, може и на всеки два дена.
7. При положение, че човек спи по 8 часа, работи по 8 и пътува от и до работа по 30 мин(поне), то остават 7 часа в които МЪЖЪТ трябва да се види с женицата, хапне, пийне и накрая отиде на фитнес. Е ние в България ли живеем или сме американски фото модели?

Ей, съсипахте ни с вашите претенции.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8b1e24de1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Както винаги в темите какво точно харесват жените в един мъж, всяка жена изброява това и онова, има списък с минимални изисквания и една камара претенции,

НО!

Реално ходи с някой надут палячо, който живее с техните, които му дават пари и му плащат сметките, мама му пере и му готви, поне докато стане на 48г. ; не работи и няма трудови навици; завършил е с 3. 25 общ успех средно-специално; не учи висше; има поне няколко татуировки и обици; слуша чалга; къпе се от време на време; говори надуто празни приказки и предимно цинизми и псувни; контролът върху живота му включва само да не допусне да остане без цигари; играе компютърни игри и лови покемони; бръсне си краката и се самоопределя като хетеросексуален; има самочувствие без покритие и се бие по гърдите, че е истински МЪЖ!

Жените се обръщат към него с думите: "- О, мило! "

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a9510ca5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз, като мъж, ги определям по един критерии - ако има пи... член в гащите, мъж е. Обаче светът е шарен и има най различни видове мъже, както със всяко друго нещо на този свят. Но, като гледам, теб те интересува да видиш твоя образ в описанията на жените, които ще пишат, затова ще то кажа следното. Твоето финансовото състояние, твоят начин на обличане, твоите зъби, твоите прически, твоето тяло, твоето държание и характер, твоите очи и твоят ръст са еталон за определяне дали някой е мъж. :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3279985ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Номер 1, ти така като те гледам си някоя фръцла с претенции, ама май ще си останеш самa в живота като гледам. Ти колко млади хора познаваш, които са абсолютно независими от родителите си и живеят сами на квартира? И един друг въпрос - вие, повечето фръцли, когато ви попитат какъв трябва да бъде един мъж, не спирате да изреждате и да описвате какви качества трябва да има, а я ми кажи ти самата, какво можеш да предложиш на един мъж? Каква жена си ти? Можеш ли да готвиш, ако не, имаш ли желание да се научиш изобщо? Би ли разделила по равно всички задължения в семейството и би ли ги изпълнявала съвестно? Или знаеш само да се хилиш и лигавиш? Момиченца, знаете само да искате, а всъщност сте едни несериозни лигли с много претенции. Можеш ли да разбереш един мъж и да му помогнеш, когато има проблеми? Или знаеш само да искаш? Аз в момента нямам нито работа, нито собствен апартамент, живея с нашите, но съм 1000 пъти повече мъж от всяко лайно с пари, което ще срещнеш през живота си. Защото си държа на думата, готов съм на всичко за момичето, което обичам и бих направил всичко за нея, бих и осигурил нормален живот, ако се наложи, стига да ми покаже че ме уважава, както и аз я уважавам. Но най-много мразя пикли, които като се съберат с другите, подобни на тях, "приятелки" почват да се подиграват на момчетата с тях и да ги осмиват. Вие не заслужавате истински мъже, а само бой без спиране.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7e457525e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Да, от момиче след полов акт се става жена, но от момче след полов акт се остава момче, защото дори и от психологическа гледна точка, не би могло да се определи като прогресивна стъпка в живота на един мъж, ама трябва да ти сече пипето за да го разбереш, а и след извършена пенетрация също няма видима разлика. Как изкарвате матурите и дипломите по университетите, голямо невежество лъха от първи пост.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4c52ed8ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Първо, не мога да скрия разочарованието си от коментар номер 1!!!
Много повърхностно написано, от жена при това... писна ми от измислените стереотипи!
За мен мъжът - това е поведение, няма нищо общо с външния вид. И преди съм го казвала, истинският мъж е този, който би защитил идеите си, достойнството си, ЖЕНАТА до себе си, дори той да е 40 кила и висок 1. 60 м, мускулите не те правят мъж, ако не се държиш като такъв! Истинският мъж не променя мнението си през 5 минути, НЕ изневерява на жената, която твърди, че обича, никога не би ударил жена, и като цяло друг човек без причина! Да си някаква мутра, изживяващ се като орангунтанът бодигард на квартала си, не те прави никакъв мъж, а просто комплексар.
Познавам хомосексуални мъже (разбира се не клоуни тип Азис), които се държат много по-мъжки от хетеросексуални такива, и като цяло са много повече мъже в истинския смисъл на думата.
Колкото до привлекателността, харесвам мъжът да има свое собствено излъчване, да има нестандартна, мечтателска и романтична гледна точка - а тяло, цвят на очите или косата, тези неща хич не ме вълнуват. Хигиената и спретнатият външен вид, разбира се, са задължителни според мен. И нещото, което най-много ме отвращава е простотията. Няма нищо по-противно от простак със самочувствие, който се държи като Тарзан само за да се прави на интерес. Това мога да кажа.

ELSA
ELSA

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2bb5dd24f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да обижда жената до себе си, да не му пука за нея и да има кинти. Да има малоуно, дивашко излъчване на неандерталец и по-възможност да е мошенник на дребно... Здрасти, Митак, разпозна ли се? И най-важното, да е от Сливен.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4fa4d78a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не живее при родителите си? Ти как го мислиш това всеки да има свой апартамент на 20 години. Вие жените ме изумявате с глупостта си, значи ако имаш двуетажна къща трябва да се изнесеш на квартира, защото иначе не си мъж. Когато ти мила събереш пари за собствено жилище, а не разчиташ на мъжа си, който си избрала 10 години по- възрастен от тебе, за да ти осигури покрив над главата, тогава можеш да пишеш по този въпрос. И после като те бие да не идваш да пишеш тук как не можешэда си тръгнеш, защото нямаш къде. Аман от златотърсачки, ти живееш при вашите, а мъжът трябва да ти " подари" жилище. Къде отиде любовта, за която всички жени говорите, или това само за във форума, а навън само чичковци с дебели сметки търсите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5a8568dd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Със сигурност трябва да си спал с 44 девеци за да си истински мъж. Да ходиш на фитнес всеки ден. Да имаш минимум 1 милион в сметка. Хахахахаха

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 21bca8bf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Твърда опозиция на изброените от №1 условия.
1. Има мъже и на 18, има и много инфантилни над 21.
2. Когато цените за квартира са големи и заплатите малки, нормално да нямаш голям избор и да живееш при родители или роднини, това не те прави нито дете, нито некадърник. Поради редица причини един мъж може да живее при родителите си. За мен това са глупости и ще ти го докажа лесно, тъй като аз не познавам един откъснал се от семейната среда, за да се хареса на жена като теб. Хубаво е да има самостоятелни мъже и жени, но не при всеки е толкова лесно и това не ги прави неузряли и неможещи. Поинтересувай се колко взимат депутатите и тогава ще усетиш идиотското в светоусещането си.
3. Далече съм от мисълта, че това ще те направи зрял човек, това зависи от средата и обстоятелствата. Може никога да не е правил секс и пак да си зрял, сериозен и отговорен, поне при мъжете е така. Вие сте тези, дето драматизирате с тая девственост. Има ли значение кой ще скъса ципата, за него ли ще се омъжиш? Само глупости пишете!
4. И тука ограничено мислене.. ЗАЩО няма да е мъж, ако не учи и работи? Може да не му се учи и да не работи заради някакъв физически проблем или неуспех в търсенето на работа. Ти изобщо от коя планета си???
5. Да, може да живее при родители и пак да е финансово независим от тях, както са повечето ми приятели. :)
6. Тука си права.
7. Отново глупост и то впечатляващо смешна - И какво, ако от 75 кг, стане на 90 и пусне леко коремче ще го зарежеш?
8. Това е хубаво и правилно, но не е критериий за мъжество.
9. Това е най-баналното, което може да чуеш от всяка жена или момиче, значи някой ми чупи крака и ми проваля спортната кариера примерно, започвам да се оплаквам от болката и случилото, а ти ще ми кажеш, че си търся оправдания и не съм мъж, така ли да разбирам?
10. Очевидно е, че ти определяш, не той. Много си зле.
11. Вярно е.


"То и за жената важат горните неща.
Хората като цяло са в различни цветове, височини, дебелини и така нататък и всички сме мъже или жени... не е голяма наука, но ако не си изпълнил горните, за мен си момиче, момче, стара мома, стар ерген или мамино синче, момиче... " Забрави да добавиш, че са умни и тъпи. Ти примерно си от вторите. :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 57d6a77c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автора пита, какво харесваме в тях. Авторе имай хигиена, винаги мириши хубаво, хубава усмивка никога не е за изпускане, стил на обличане, чувство за хумор, лично аз харесвам да има плътни устни, но не винаги е ставало. Също така начин на мислене и да може да се оправя сам. Ето това гледам аз. :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dd19ac4197
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 1 - първа и трета точка доста си противоречат. Хем до 21 години бил момче, а не мъж. Хем за да е мъж, задължително трябвало да не е девствен. Тези сега дето от 12-13 годишни не са девствени за мъже ли да ги считаме или не?

А пък ако е самостоятелен, образован и финансово стабилен, пък представи си на 30-40 за пръв път е спал с жена, значи е супер пропадна. Щото то това нали е голям героизъм и се иска много акъл. Досега гаджетата ми не съм ги питала, кой на колко години е загубил девствеността си, ама вече ще знам, че това е най-важното.

Изискването пък за къпане всеки ден и лична хигиена се отнася и за жените. Не знам защо това да е признак, че си истински МЪЖ.

А дали един мъж е ИСТИНСКИ МЪЖ си личи основно по отношението му към жените. Интересът му към тях, уважението, грижата, кавалерските му качества.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 85762e6f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами един мъж е МЪЖ, ако е ДОБЪР! Ако е възпитан, ако не е агресивен, не е простак, не е бияч, не е алкохолик, не е мързелив, а работи, дори и да живее при родителите си, той трябва да работи или да учи, но не и да бездейства. Трябва да бъде с чувство да хумор, но най-вече ДОБЪР! Да обича жената до себе си. Абе с една дума мъжът и жената да се обичат, да са щастливи заедно и да са достатъчно умни да си разнообразяват сивото ежедневие, за да не си омръзнат. А за външния вид: жената ще го хареса такъв, какъвто е! Истинската жена се влюбва първо в характера, после във външността.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7c3662bd8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   За мен най-важно е да си пасваме. Да можем да водим разговор и да се допълваме. Финансовото му състояние е без значение. Държа мъжът да е честен и да не изневерява. А ако го направи да има смелостта да ми каже. Разбира се е важен външния вид, но не очи и зъби, а да е поддържан и чистоплътен.
Момиче, 20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 86b5f2a734
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   На първо място поставям външния вид. Хубав външен вид, хубаво тяло, да се поддържа, облеклото. Това са нещата, които първи правят впечатление. След това вече идват обноските и поведението. Например прави ми впечатление дали ми отваря вратата, дали се изказва правилно. За мен правилния изказ и говора като цяло имат доста голямо значение. Мразя хора които имат диалект или някакви простаци на които речника им се състои от 5 думи, 3 от които са "кво ста брат". Как се държи с мен, дали вниманието му е изцяло мое или примерно се разсейва с неща като телефона си. Лично аз не харесвам стеснителни, срамежливи, лицемерни и лъжливи хора. Искам той да е весел, забавен, непринуден, открит, искрен, да споделя с мен, да ми казва истината, а не да ме лъже или премълчава нещо. Самата аз съм страшно открита и искрена, нямам срам или притеснения от нещо и искам човека до мен да е същия. Прави ми впечатление до колко е независим, доколко е амбициозен и какви цели има в живота. Предполагам има още толкова много неща, които макар вие да не знаете, правят впечатление на нас жените, и тук става въпрос за тези неща които ежедневно правите.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1659bfb3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Лицето, що се отнася до физически характеристики. Харесвам мъже с изразителни, умни очи и хубави устни. Останалото не ме вълнува. За характер, за мен отношението му към мен е най-важно. Ако един мъж се държи искрено добре с мен, обича ме, верен ми е и е до мен и в хубави и лоши моменти, няма да има по-добър от него.

Жена на 25 г

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1659bfb3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Лицето, що се отнася до физически характеристики. Харесвам мъже с изразителни, умни очи и хубави устни. Останалото не ме вълнува. За характер, за мен отношението му към мен е най-важно. Ако един мъж се държи искрено добре с мен, обича ме, верен ми е и е до мен и в хубави и лоши моменти, няма да има по-добър от него.

Жена на 25 г

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 192c0d17a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   До номер едно :) Теснпгръда хомофобка нкщо повече не си!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 452f07175c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Директно по темата - Истински мъж е това, което не отговаря на описанието на постинг 1. :-)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: de87655fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Истинският мъж е джентълмен. Ако си джентълмен от малък, такъв и умираш, завинаги е. За мен това е най-важното, а и то не е малко, защото включва в себе си много и разнообразни качества. В този ред на мисли - не се впечатлявам от финансово състояние, професия, за външния вид пък да не говорим. Тези неща са временни, а и не са определящи за която и да е личност, не само за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 03674bb584
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Зъби ли? Ти май си пил докато си го писал това.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 45c68e9c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Вече съм отговаряла в подобна тема, но ще пиша пак.

Емоционално стабилен, уверен в себе си и в своите способности!
Целеустремен - не просто да вади добри пари, а да преследва мечтите си докрай... и да продължва да мечтае и да си поставя нови и нови предизвикателства! И всичко това да прави не с цел просто да си намери приятилкъ, а да го прави, защото го иска, защото му е желание - идва му отвътре! Трябва да му е в кръвта, в природата!



Нормално е на 20 да няма собствено жилище, но просто е някак жалко още да живее в детската си стая.
Нека излезе на квартира. Щом е още с малка заплата - ами да си намери съквартиранти - момчета на неговата възраст, за препоръчване с неговите интереси за да може взаимно да се надъхват да се развиват.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dfaa0a1e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   За мен е супер нахално една жена да поставя изисквания за това какъв трябва да е един мъж и да му определя калъп и образец в който трябва да се вмества. Жената няма правилни критерии да преценява, това е същото все едно аз да кажа, че една жена е жена само ако е красива, умна, възпитана, не живее с родителите си, работи или учи, финансово независима е, има амбиции и мечти които не просто фантазира а преследва, добра домакиня е, добра съпруга и майка е която може да се справя с домакинството, знае как да се облича, поддържа и има безупречна хигиена, не изпада в депресии и моментни настроения, не вини другите а сама се взема в ръце и решава проблемите си. Значи ако някоя жена не покрива всички тези изисквания тя не е истинска жена така ли? Коя жена може да покрие тези изисквания за да бъде жена? Сигурно 99. 99% от жените не покриват изискванията и не трябва да бъдат разглеждани като истински жени а да бъдат вкарани в категорията нежелани, какво мислите? Не ви харесва нали? Ами тогава не третирайте и мъжа с подобни безумни изисквания. Златното правило гласи "не прави това на другите което не искаш да бъде правено на теб".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1333aca74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Автора

Номер 26, що пък трябва да съм пил бе? Милиони жени по целият свят гледат усмивката (зъбите) на един мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c99d4c9c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   Oт номер 1. Май само 27 ме е разбрала.
Първо момичето пита за ЛИЧНИ критерии. Няма тук прав и крив - всеки си прави сметката и има свое, лично мнение по въпроса.

Вижте, много ми стана странно, че тук за масата народ е едва ли не ненормално един Мъж над 21 г. да не живее с родителите си. Била съм фръцла, но значи една фръцла може на 19 г. да се изнесе, да се издържа, да си плаща наем... Какво остава за един мъж? Как да уважавам Мъж, който живее в детската си стая и майка му го пере на 22 г.?
Който не е способен да живее над 21 г. самостятелно и не учи редовно, не е инвалид... сори, но това не е мъж за мен.
Това е момче.
Да си мъж не е само да имаш пенис между краката си.
Трябва някъде да се постави граница. 21 г. според мен е добра възраст, нормална възраст да очакваш от един мъж да може да си плаща една елементарна, младежка квартира и да не чака на родителите си да го обслужват и да го хранят.
И не...не може да си независим ако живееш при родителите си, защото не знаеш нито колко струва реално жилището като наем, нито как работи пералнята, нито колко струва хляба в магазина, а само си изкарваш джобни за джиджи-биджи и СИ МИСЛИШ, че си независим.
Ако беше независим, щеше да живееш на квартира, в общежитие, при приятели, с приятелка, но не и при мама и тати...
Освен това е много неудобно - отиваш на гости при 30-годишния ти приятел, който живее в детската ти стая и майка му спи в съседната стая докато правите ....
Сори, не се получава...
Това не е мъж ЗА МЕН.
Ако вие живеете така, това си е ваш проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7fe2d1ce1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До номер 31.
Аз съм мъж или момче, както искай ме приемай, на 21 години. Живея при нашите и работя. Заплатата ми е ниска, уча редовно. Може да изляза на квартира, дори ми се иска. Защото това ти дава свобода и лично пространство. Особено, ако имаш приятелка. Та, да, не съм независим от родителите. Да, разчитам на помощта им. С обикновенна заплата да живееш на квартира и да си плащаш семестрите не е просто допълнително усложняване. Това е загуба на време и в много случаи, особено ако си редовно, то или учението или работата изостава. Предпочитам да спестявам, нарича се икономия.

Много си вярвате, че определяте сами живота си. Над вас седят много етажи, не само в работата, ами и в политиката, които определят как ще се развивате, които са наложили системата, съобразно психологическата природа на обществата. В крайна сметка е доста смешно, когато чуеш някой да казва, че е независим, защото знае как да си включи пералнята и да си плаща тока. Който ток, всъщност го прозивежда друг.
Представете си, че някои наследяваме бизнес за милиони, който трябва да управляваме. Как мислите. Че няма да знаем колко струва къщата ни? Която ни е дадена наготово? Мъже ли не сме? Ами добре. Но работническото мислене...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 846e96f59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   До 31 - Живея с майка ми и баща ми, на 24 съм и от 4 години съм на постоянна работа. Не съм взимал пари от тях и плащам всички сметки, купувам им лекарства и си пера и чистя обувките сам. Купувам си, пици, баници, китайска храна и др. за да не им бъда в тежест. Завърших МЕИ и не мога да си намеря работа по специалност. Скъсвам се от работа на две места и едвам си докарвам 1000 лв. Къде с тия пари ще отида да живея на квртира, къде? Наеми, интернет, телефон, храна? Ако съм сам може и да с еоправя, но ако бъда с жена, която ще иска да я издържам и отказва да работи? Един бивш съученик извади голям късмет преди години, защото си намери момиче, с което работи и си живеят вече трета година щастливо. Той също се намира в незавидно положение. Да не говорим, че като стана на 50-60 няма да мога да виждам нищо, защото не съм добре със зрението и многократно щяха да ме блъснат на улицата. Как така ти ще ми казваш дали съм мъж? Аз съм самостоятелен от 19 годишен и никой не ми дава джнобни!!! Няма къде да отида да живея с тия мизерни пари. Най-големият боклук сред приятелите ми е връзкар и отговаря напълно на изискванията ти, аре да не споменавам какъв подъл човек е. Уредиха го на хубаво място и получава достатъчно пари, за да живее с ебати пичката, да кара кола и да плаща 500 лв наем. Като израснахме беше абсолютен фекал, като порасна си остана такъв. Винаги гледа да не с емине, да не се труди, да се подиграва с някой за да е готин пред другите. Ей такива нещастници ги наричате мъже. Ще хвана някой път някой такъв и ще му нацепя една тупаница пред жена му и дете то, та да видят какво е мъж. Мъжът е характер, смелост, сила, борба, тестостерон и най-вече чукач, а не МАНГИЗОносач на меркантилни кокошки. Сам мога да си готвя и да си пера, не ми трябва жена за това, а за секс. За един секс не си заслужава да ви покриваме това, това, това, това, това още 10 пъти и това, ясно ли ти е? За едни 15 минути кеф и престиж пред приятелите. За една дупка Господ ще държим за палтото, бахти. Погледни каква оценка си събрала на коментара, дали някой разсъждава така?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f979f0eace
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Въобще, такива безкрайни изисквания имат само някакви кокони и градски кифли, които в действителност са били цял живот на издръжка на мама и тате.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c109ffcd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Май наистина много хора не са разбрали какво точно пита автора с тази тема.

Той пита МОМИЧЕТАТА и ЖЕНИТЕ по какви критерии определят мъжът за МЪЖ.

Или казано по - просто:
иска всяка, която пожелае да му драсне мнение какъв мъж харесва.
=> коментари като н29 са излишни в тази тема.

от номер27

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9a369e409a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   29, Чичо ти не си мъж, не се бъркай в темата! Истинският мъж се познава по семейството му, ако децата му са възпитани, добре облечени, щастливи, ако жена му е доволна и спокойна това е истински мъж, който е успял да направи добро семейство, тези които тормозят семействата си са боклуци и нямат място на този свят!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e67efe8e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Малко ще съм краен, но мъжа е Мъж тогава, когато държи в ръката си меч, който се върти като ъглошлайф и хвърчат глави. И когато е направил на някое дете, но се грижи за него като свое без натиск от институции и от жената. Не е достатъчно само да имаш топки и да слагаш тук и там.
Повечето "мъже" днес сме да си го кажем направо- п... и

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a7e5ddd63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Здравей авторе, не знам защо но като чета в интернет разбрах, че повечето жени харесват брадати мъже. Също така според мене искат да са високи. Ниските мъже ги отблъскават. Не знам но много искат...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3fda973eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   За други неща може и да се намерят кусури в мнението на дамата, коментирала първа темата (която в следващите си мнения доразвива тезата си), но в едно е напълно права - не може мъж на 25 години още да живее с мама и тате, още по-малко пък в детската си стая, а съвсем пък е недопустимо да бъде там с брат/сестра, понеже и такива случаи има...

Това го казвам от позицията на мъж, който по стечение на обстоятелствата от 15 годишен живее над 6 месеца в годината абсолютно сам, а откакто станах студент на практика живеех вече сам постоянно. Сега съм на 31 години, и имаше един период от около 3 години в живота ми, когато бях в чужбина и живеех с майка ми - ами, беше си неприятно, защото на определена възраст човек вече има своите нужди и не му е до живот с родителите. Добре, че този период вече отмина, сега отново си живея сам и си ми е добре. Не, че животът с майка ми беше чак такъв кошмар (все пак живяхме в къща на 2 етажа, а не в една стая), но голям и зрял мъж още да живее с техните...

Да, тя е дала като долна граница 21, докато според мен реално е 25, но това вече е друга тема. Като цяло е напълно права, и ако погледнете картинката отстрани ще се убедите в същото. 30 годишен мъж кани жена в тях, и когато отиват там се оказва, че това е детската му стая, с облепени в плакати стени, настолен компютър, на който е заредена някоя игра и снимки от всички периоди на детството му - найс, а? :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a544fec8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Аз съм мъж на 23, но ще споделя мнението си. Тези въпроси за истинския мъж и истинската жена може би ще вълнуват човечеството дълги години, като гледам споровете по темата са просто неизчерпаеми.
Истинският мъж ли? Не харесвам категоризирането на хората, като ги поставяме в строги рамки и стени, които сме изградили в съзнанието си на база собствения ни опит и възгледи за живота.
Въпреки това, мисля че има някои основни качества, които е добре човек да притежава, за да успее, не да се впише в категорията "истински", а да види, че човекът до него е щастлив, да види, че с действията си спомага за по-добър начин на живот на хората, било то дори само с една усмивка, която да оправи нечии ден.
За мен един мъж трябва да притежава качества, като емоционална интелигетност, да изразява ясно позициите си, да защитава същите тези позиции. За мен е мъжкарско да не се притесняваш от неща, като самотата, а да се стремиш да я разбереш и да преминеш през нея.
Мъжкарско за мен е да защитиш и защитаваш жената с думи
( в излючително краен случай и физически)Както споменах емоционално интелигентните хора се оказват и много често успешни. Под това определение аз включвам цялостното държание на един мъж. Мъжкарско е да запазиш хладнокръвие, когато нещата не вървят, а още по-голям мъж ще си, ако успееш искрено да покажеш на жената до себе си, че я обичаш и ще се справите заедно с всичко въпреки труднистите. За мен е мъжкарско да бъдеш позитивен и най-вече да не хленчиш, че живота е кучка. Това по мое мнение може да се постигне от един интелигентен човек. Сигурен съм, че в България има хиляди истински мъже особено в малките градове и села, защото условията са по-трудни. Изобщо да бъдеш мъж означава да си тежиш на мястото и думата ти да се чува, защото хората знаят, че си дал обещание и ти имат доверие. Мисля също, че един мъж трябва да изглежда добре, но не говоря да се стреми да бъде, като някой конкретно, а най-вече да бъде себе си, да бъде единствената и неподправена версия на себе си, защото уникалността на един човек е нещо наистина красиво и всеки трябва да я подчертава. Ако един мъж е спретнат, чист и изглежда добре, това означава, че е достатъчно готов да се грижи и за друг човек, а даже и в последствие за трети. Може да си мъжкар до костите, но въпреки това да си слаб и по-нисък. Мускулната маса не определя мъжкарството.
За жените? Тяхната роля за мен в живота е просто да бъдат жени, да бъдат красиви и най-вече да покажат на мъжа, че го ценят, за да го стимулират. Една жена за мен трябва да изразява и подчертава женствеността си. За жалост в България превръщаме жените си в домакини (изключвам тези, които наистина обичат да готвят и да се грижат за къщата постоянно) Разбира се това са неща от битовизма, които няма как да не се правят, но именно тук мъжът може отново да се прояви, като покаже, че може да се грижи и сам вкъщи или просто да помага. Ако нещата са 50/50 ще има баланс.
Харесвам жени, които умеят да разговарят с един мъж и да му показват, че го обичат. Ако жените разговаряха по-често искрено с мъжете си тогава може би щяха да се проявят доста повече мъжкари :)
Изказвам мненеито си, а не, че това точно е истинския мъж и истинската жена. Това е просто виждането ми за нещата.
И да подчертая не съм казал, че притежавам качествата, за които говоря, но ще спомена, че се опитвам да ги придобия и да открия и други такива качества, които отговарят на личността ми.
Животът е игра не задълбавайте излишно в подобни проблеми. :)

Soulsavers

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cdb72a28ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   И аз съм опонент на номер 1, но за това с родителите е права. Не е секси 30-годишен мъж да живее при мама и тати, а те да го издържат до края на живота си! Той трябва да гради

семейство и кариера, дородителите в повечето случаи пречат. Разбира се изключвам, когато те са болни или възрастни, и м у се налага да ги гледа, както и ако той е болен или неработоспособен! Но същото се отнася и за жените!!! Аз лично от 18-годишна живея самостоятелно

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6f4e4b10b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Това за живеенето отделно не може да е критерий, просто защото много хора живеят сами, само че мама и татко им плащат масрафите ( не само наема ) или пък имат още едно свободно жилище. Да, можеш да работиш и на 16, само че хората, на които наистина тези пари са им жизнено нужни, си живеят с родителите, както е казал номер 34. Останалите работят колкото да имат за дискотека, за дрешки, телефончета и други глезотии. Средната заплата в България е около 900 лева, а с тези пари няма как да си финансово независим. Да не говорим, че има "млади", вече минаващи 40, които все още разчитат на родители. Иначе си живеят отделно.
Преди някой да реши, да пише, че съм неудачник или нещо подобно - не съм. Имам много добра професия и изкарвам предостатъчно. Знам обаче откъде съм тръгнал и колко е трудно положението в България. Благодарен съм на Господ, че ми даде шансът да се развивам.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 73b942f3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   29

37 Лелче ясна си ми, за разпоретините когато се "наживеят" и се наситят на блудства им идва момента да си намерят второ татенце което да ги дондурка, това те наричат "истински мъж". Тук изобщо не става въпрос за мъжа като характер а за най-обикновен плащач който да поддържа държанка. Това не е мъж а глупак който често се случва след дълги години плащане наглата и неблагодарна държанка да го остави, защото "трябва да следва сърцето си" понеже някой и писал по фейсбук. Това не са истински жени, това са едни блудници където ги има навсякъде, но заради скапания феминизъм който им промива мозъка са се увеличили извънмерно много в морално деградиралия западен свят. Такива блудници излизаха с мутри - не случайно мутрите бяха с по-една сюрия красиви жени-държанки, защото имаха пари, в миналото в окупирана от нацистите Франция излизаха с нацисти, защото нацистите бяха завладели Франция и изобщо по цял свят се предлагат на тези мъже с пари. За тях мъжа е мъж само когато има пари които да им дава, един плащач. Те не интересуват нито колко хора е измамил и навредил за да има тези пари, дали е престъпник, нито що за противен и гнусен тип е, не това което ги интересува са да има пари. Всичките тези измислени изисквания за това да живее сам, да е независим и т.н. са само индикации дали има пари, тях това ги интересува. Затова като изброих кореспондиращите качества в 27 които трябва да притежава една истинска жена за да е адекватна на "плащача" много ми наскачахте щото не ви хареса. Най-добре ви е един глупак плащач който да я приема "каквато е", но да има пари да и дава, защото подобен тип жени гледат на мъжа не като партньор с характер а като на ходеща касичка с пари която да им задоволява прищевките а самите те не смятат, че са задължени с нещо на касичката и не са "закрепостени", защото живеят в "21 век" и могат да си правят каквото искат. Това не са истински жени, това са едни движени от алчност използвачки. Истинската жена цени в мъжа характера и отношението му и компанията му. За съжаление моралната деградация, чалгаризацията и времената на мутрите бабаити формираха у много жени една погрешна, опорочена и изкривена представа, че са едни държанки за чиято компания трябва да се плаща и съответно търсят хора "истински мъже" които да могат да си позволят да заплащат хонорара им. Тъжното е, че има много добри и свестни момичета, истински жени които са сами и които копнеят за мъж в живота си който да е с тях в добро и зло и да ги подкрепя морално и на чието рамо могат да поплачат и които ценят компанията и отношението му.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0963469cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Мускулест, с татуировки, прическа, богат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4858b3c958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Харесвам забавните мъже, които постоянно правят глупости и ме разсмиват, най-вече трябва да се усмихват повече, а не постоянно да са сериозни. Също би било хубаво ако разбират от изкуство и музика, или ако не, поне да обичат музиката. Не е нужно да са супер интелигентни, а да бъдат джентълмени, да не се държат като простаци

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e6a61ee319
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Тука половината изобщо не отговарят на въпроса. А именно какво прави мъжа, мъж. Жените тук начело с Но1, (която изби рибата) масово казват какви мъже харесват, а не кое ги прави мъже. Принципно жените понятие нямат кой мъж какъв е и как да различават истинския мъж от комплексара. За да са в безопасност си изграждат едни такива списъчета с изисквания, като но1, който расте все повече и повече, след всеки изминал комплексар, с който се запознават.


Мъжа е мъж, когато има житейски опит. Това дълъг и труден процес обаче и не е фиксиран, за никого и никога. Някой тук е прав. Има и 18 годишни сираци, които са повече мъже от тези на 30, гледани от маминцата си, като писано яйце. Другото вярно нещо е влиянието на майката върху мъжа-стараейки се детето им да е винаги подсигурено, в безопасност и да не страда, всъщност го отглеждат в аквариум и после то става негодно, несамостоятелно и не само има опастност да се превърне в мека китка ами и май вероятно ще е негоден член на обществото. Има разбира се и "мъже" които възпитават момчетата си така.
Първото нещо което баща ми ме научи в живота е да губя, каквато и игра да сме играли заедно той никога не ме оставял да печеля, колкото и да плачех след това. Един мъж приема загубата и страданието за част от живота, не циври и не се агривира след неуспехите, а просто се поучава от тях

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: ee76b69c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Номер 1 е покъртителен заблуден индивид. Всички сме чували за мухляри, които живеят сами под наем, но сме далече от мисълта, че са мъже. Интересното е, че само поради това че са под наем, намират някоя кухарка(номер 1) и й пълнят фурната.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 225479aefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Да е отговорен, честен, да се грижи за жената и да си държи на думата.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 35997ab2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Висок и физически здрав. Това е за физиката. Характерът трябва да е силен, когато каже нещо да застава зад думите си, да изпълнява обещанията си, да работи нещо постоянно, а не да сменя работите си през няколко месеца, да защитава близките си, да уважава живота -
съответно да не убива и да не се бие, освен в случаите на самозащита и защита на друг.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 1e807472b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Явно си расъл без баща, щом стигна до там да питаш по форумите жените какво е да си МЪЖ.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker