Голяма цветна татуировка над лакътя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Голяма цветна татуировка над лакътя
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 879 пъти
Обмислям да си направя голяма цветна татуировка над лакътя,но проблема е,че страдам от кератозис пиларис и не знам как ще се държи татуировката на кожата ми.Искам да подчертая,че това не е кожно заболяване,а просто козметичен дефект по рождение.Ако някой не знае как изглежда-ето ви снимка

http://drpaskova.bg/wp-content/uploads/2014/06/keratosis-pilaris.jpg

За да омекотя кожата и поне малко да се отърва от текстурата по нея ежедневно я ексфолирам с доста груби и много излющващи продукти,защото тези "пъпчици" са предимно кератинови натрупвания и мъртва кожа,която трябва да се излющи,за да остане отдолу гладка и мека кожа.Първо си мисля,че татуировката ще стои грозно върху грапавата ми кожа,второ се опасявам,че бързо ще избледнява и често ще трябва да ходя да я освежавам,защото както казах почти ежедневно прилагам най-различни продукти,за да смекча проблема,защото е нелечим и няма как изцяло да се отърва от него,мога единствено да го туширам с малко повече грижи. Изпращам темата си,само за да ме посъветвате дали опасенията ми са основателни.Спестете си лекциите за това как е грозно младо момиче с някакво цветно петно на ръката и как ще ме мислят за проститутка и т.н. Завършила съм курс по кино и театрален грим и с не много усилия бил могла да я покрия ако поискам,така че да не ми пречи при търсенето на работа. Освен това както казах аз нямам здравословен проблем,а просто по-различен тип кожа в тази зона и се опасявам как ще се държи татуировката от чисто естетична гледна точка,защото съм се консултирала с дерматолог,който ме е уверил,че тя по никакъв начин не застрашава живота и здравето ми.Този тип кожа е доста често срещан и се надявам,че може да получа съвет от читател,който има същия козметичен дефект и опит с татуировките.Благодаря,че прочетохте :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9ad3f18324
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако кожата ти е такава в тази зона (поне така ми се стори, че прочетох), тогава бих те посъветвала да си избереш друго място, където хем да стои добре, хем кожата е нормална, за да нямаш притеснения и проблеми.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 646c98469c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е добра идея. Първо, ако агресивно третираш кожата с груби ексфолианти, крайно бързо ще си такова мамата татуировката и второ - има шанс да ти увеличи проблема с гнойни пъпчици, подувания, зачервявания и прочее, които да са общо взето периодично появяващи се, а не еднократни при татуирането.

Обаче търкането е сериозната грижа. Първо, ще трябва периодично да даваш едни пари, второ - не знам дали си наясно с усещането при татуиране, а при ВСЯКО следващо татуиране отгоре, операцията става все по-болезнена и неприятна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker