Подаръци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подаръци
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 978 пъти
Здравейте!

Темата може да ви се стори странна, но имам нужда от помощ. С приятеля ми сме заедно от дълго време, всичко е наред, но когато дойде време за някакъв празник и мен ме обзема ужас вече, защото каквото и да му подарява или не го използва, или не реагира изобщо, или директно си казва, че не му харесва, но и без да каже си личи по реакцията му.

Вярвайте ми, подарявала съм му толкова много неща, но в повечето случаи удрям на камък и много се разстройвам.

Като знам, че наближава някой празник и започвам от рано да мисля какво да му взема, но накрая оставам с впечатлението, че не му допада.

Не знам вече какво да му подарявам. Вместо с удоволствие да пазарувам, аз получавам главоболие докато измисля какво ще му хареса и ще си го ползва и накрая никаква реакция отсреща. Малко е неприятно и вече наистина не знам какво да му подарявам. В един момент човек се изчерпва откъм идеи, а и като отсреща никога не виждаш радост, от подаръка, който си подарил с любов и ти става тъжно.

Не знам, вие какви подаръци бихте искали да получите? На какво бихте се зарадвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: eb4633f310
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично се радвам на всичко, което ми подарява, макар че от преди няколко месеца започна. Аз винаги съм му подарявала и с повод и без повод. Например започнах да му подарявам ключодържатели за двама, но ги изгубихме. За рождения му ден му подарих чаша с наша снимка, надпис Обичам те и нашата дата. Подарих му наскоро сувенирче малко порцеланово мече, стъклени лебеди, които са направили сърце, запалка, рамка с наша снимка като отстрани на рамката има метално колело и мъж и жена, които се целуват. От почивките ми му купувам сувенирчета, друга рамка му бях взела с две наши снимки, има със сигурност още неща, но не се сещам сега. И винаги много се е радвал дори на порцелановото мече което беше за по-малко от два лева. Само гривни и ланци не съм му подарявала защото не съм го виждала да носи. Това е от мен. Твоят явно е или човек, който не те заслужава, или не знам. Поне като сте дълго време заедно не си ли разбрала какво харесва -коли, мотори, футбол и т. н. Може да му вземеш ключодържател с марката и името му или макет на мотор/кола, която харесва. Или пък от онези "магически" чаши, които като налееш ракия примерно или бира, зависи от чашата, и една мацка се съблича. Може и да му напишеш нещо, аз веднъж му направих листчета със сто причини да го обичам, писма му пиша и като се видим му ги давам.. не знам, не познавам твоя и не мога да кажа какво ще му хареса, но ти дадох някои идеи. Също имам и албум, но чакам да посъбера пари да изкарам снимките.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 46ba1574f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най-ценното на всеки подарък е вниманието и времето, което е отделил човека, който ти го подарява. Фактът, че е мислил за теб и се е постарал да те зарадва.
Който не може да оцени това си е чист неблагодарник и човек с празна душа.
Този твоят не заслужава никакви подаръци. Не се хаби, каквото и да измислиш, няма да се впечатли. По-скоро пропусни някой повод, да видим дали това ще го "поразмърда", та да се сети, че се е държал като г*з.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0df7f49d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм в същото положение като теб! Какво ли не съм му подарила за 4 години, никога не ми е казвал направо че не му харесва, но си се усеща. Всеки път удрях на камък, докато не се случи ЧУДО :Д:Д. Малко преди рожденият му ден тази година и аз бях в същата паника. Един ден излязохме по магазините. Както се разхождахме той просто се залепи за една витрина и зяпаше един спортен екип. Така и не влязохме в магазина защото изглеждаше доста скъпичко. Тогава ми просветна, на другия ден отидох сама до магазина видях какви парички е и започнах да си отделям. Няма да ти казвам как му блеснаха очите когато отвори плика и видя екипа. Още ми топли сърцето :) Моят съвет е да излезнете уж на разходка и просто наблюдавай какво заглежда, пък ако се лепне за нещо още по-добре за теб. Когато му вземеш нещо което знаеш, че му харесва и го иска няма как да сбъркаш!
Успех и пиши да кажеш какво е станало :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8233cd8361
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря Ви за коментарите! Искрено се надявам да го зарадвам и за напред да виждам радост у него!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker