До кога така? Вече взима да ми писва... Ебаси живота. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

До кога така? Вече взима да ми писва... Ебаси живота.
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 11228 пъти
Грозен съм, не се харесвам изобщо и това ми е вече комплекс. Нямам приятелка, никога не съм имал, никога не съм се целувал, самотен съм. Искам да си споделям живота с някого, да имам човек до себе си. Сега ще кажете излизай повече, на няколко пъти хлътвах по момичета, опитвах се, а те ме режеха е няма по-гадно от това да те одрежат, да те забият още повече...

И така в живота определено няма справедливост, никому нищо лошо не съм сторил, държа се добре с приятели, непознати няма значение, ама някак си живота ме забива все по-дълбоко. Ненавиждам този свят в който визията е първа(Визията или джоба), а чак след това сърцето и душата, а джоба като е празен, и като няма визия явно си прецакан. На моменти се пооправям и си мисля, че не съм чак толкова грозен, и има къде, къде по-грозни от мен (И ги съжалявам), а в следващия момент съм пак в дълбоката яма и се чувствам като най-грозния на света и нямам желание за нищо. Какво да ви занимавам повече, на всички който имат човек до себе си им пожелавам всичко хубаво, а на такива като мене някога приятели, някога в някои друг живот може би.... (Ако съществува такова нещо като друг живот) :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: a992803089
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   не си прав ще си намериш и ти приятелка така е устроен живота има някъде едно момиче с което ще си паснете всеки си има своя половинка ще я намериш и ти рано или късно ;)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c90d779ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Незнам доколко ще ти бъда полезна с това което ще напиша. Наистина донякаде живота е несправедлив но той има и хубави моменти.Много често сам била на твоето място наистина много е гадно но осазнах едно външния вид не е от значение важно е сарцето ти да е хубаво . Външния вид е само заблуда. Не се отчайвай за всеки пътник си има влак. Тези които наблягат на вида те немогат да обичат истински . Успех и се надявам да срещнеш щастието.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 85a8844525
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Я се стегни, да не мислиш, че си единственя, както се наричаш 'грозен' ? Сигурна съм, че има нещо красиво в теб. Едно не ми е ясно , кога ще се научите да цените себе си ? Защо, когат застанеш пред огледалото не си казваш неща от сорта, аз имам хубави очи , това и това си харесвам и тн. , а само мрънкате какво не си харесвате? Така когато вие не се харесвате, никой няма да ви хареса, когато ти самия не уважаваш себе си , как очакваш другите да го направят? Ти порсти с си набил в тъпата глава, че нещо ти има и край , едва ли не ще мреш вече.
Научи се да цениш това, което имаш , за да могат да го видят и останалите.Тогава ще се запознаеш с нови хора, а защо не и с човека , който ще те обича заради самия теб.
Поздрави!
Scream`

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b1414cb6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   има къде, къде по-грозни от мен (И ги съжалявам)
А защо го правиш? Ти за съжаление ли си след като сам се възприемаш като грозен. Ти би ли искал да те съжеляват? Не всички могат да бъдат красиви. Затова светът е красив, защото е разнообразен. Ако всички бяха красиви, нямаше да ни прави впечетнение, нямаше да има съревнование в това отношение и много неща щяха да са различни. Загледай се в сериалите и в реалния живот, най-яките мацки ходят с големи пухкави мъже, които им вдъхват сигурност. Противоположностите се привличат. А и в крайна сметка, сърцето е най-важно, не ти трябват повърхностни хора, които ще те използват само за да се изфукат с теб пред приятелите си или да изпразнят сметката ти. Ако очакваш това, замисли се самия ти какъв си..
:РрР

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5c533f1481
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Грозен ли? ГЛУПОСТИ !!! Я се погледни пак в огледалото, сигурна съм, че не си никак грозен !!!!
Ако пък все пак нещо не харесваш във вида си заложи на спорта, малко повече фитнес , плуване или каквото и да билото там. Освен, че ще подобриш начина по който изглеждаш, ще повиша самочувствието си , освен това при спортуване се отделят ендорфини.

Жените не се впечатляват толкова от хубостта на мъжа, а само празниглавките си падат по паричките....
Най-важното е да излъчваш самоувереност, интелект и колкото може повече радост ....опитай..сигурна съм, че ще имаш голям успех сред жените !!!! :-))))))))))

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 04e3b42c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако се чувстваш грозен, значи се и държиш като грозен, очакваш хората да те виждат грозен, а това е грешка. Синът ми има един приятел, който аз намирам за грозен, но какви мадами се въртят около него, просто не е истина. Лепят му се като мухи. Защото момчето си има самочувствие, държи се готино и е много точно като човек.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5c2eb2d054
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа, аз не се възприемам като грозна, напротив, винаги съм била харесвана жена. Но пак не мога да попадна на свестен човек. Не е до външния вид, а до късмет, това е истината. Опитай се по-малко да се концентрираш върху визията си, а да създаваш повече предпоставки късметът ти да проработи - излизай, ходи на места, където смяташ, че ще срещнеш хора със сходни интереси, забрави за известно време, че така отчаяно искаш някого до себе си и той сам ще се появи в живота ти. Късмет и на двама ни, защото самата аз, колкото и хубаво да те съветвам, сама не изпълнявам препоръките си и затова съм на това дередже. Явно по-малко съжаление и повече инициатива му е майката. Още веднъж, късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c6938a3819
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Всеки може да пише каквото реши, но наистина външният вид е най-важен. Аз също съм грозен и знам как стоят нещата. Броят на тези, които не обръщат внимание на визията и/или парите, е незначителен. Знам, че звучи неприятно, но поне не съм лицемерен. Успех все пак.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5c2eb2d054
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Аз като жена ще кажа, че визията е важна най-вече за самите мъже - да се чувстват те добре от нея и съответно да я търсят в жените. Ние жените от друга страна рядко си падаме по наистина красиви мъже, освен ако не са от някой латино сериал, че да въздишаме по тях на кафе с приятелки. В реалния живот много рядко се спираме на плиткоумни манекени.

Комплексиран от външността си мъж обаче, има такова поведение, което наистина отблъсква противоположния пол. Не външността му ни прави впечатление, а поведението и комуникацията, която винаги е повлияна негативно, ако са замесени комплекси. Така че, избийте си комплексите, дръждете се нормално, т.е. ведро, приятно, без злобни забележки било за присъстващи или случайни хора, дайте възможност да видят доброто във вас и ще ви се лепят като на мед.

Проблемът на комплексираният от външността си мъж обаче е, че винаги се хвърля на най-парадиращата с външността си празноглава женичка и после като не се получи с нея по разбираеми причини, започва да обвинява всички останали жени в меркантилност и плиткоумие. Огледайте се за истинки красива отвътре жена и оставете външността на тези, които нямат нищо друго, с което да се похвалят.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 14d75704fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен авторът трябва да си търси половинката в нета, но преди това да отиде и професионален фотограф да му направи няколко РЕАЛНИ, но готини снимки.
В нета може да достигнеш до хиляди момичета и там джобът не се вижда. Направи си добър профил в някой сайт за запознанства, отраквай се, имай самочувствие, пиши си без да чакаш нещо, не ставай досаден, бъди добър слушател...тя Истинската ще те намери.
Но недей да чакаш (ако си найстина грозен, в което се съмнявам) Тя да е Клаудия Шифър!!!
Знаеш ли колко жени и момичета се чувстват грозни и мило и драго биха направили за малко внимание, но момчетата не ги забелязват.
Бъди такова момче - търси и ти красивото у хората, за да искаш и те да го намерят в теб
Успех
Хера

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b919041ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   http://vbox7.com/play:562db385 Поздрави. Надъхвай се !!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7c30014e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   търси си момичета от твоята класа, а не такива дето те превъзхождат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f607b5147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Какво стана авторе, намери ли се накрая някоя, дето ти оцени сърцето и душата, нали жените горе това писаха. Само дето се обзалагам, че ако опиташ да ги заговориш същите тия жени в реалния живот и нямаш ефектна външност резултата ще бъде пълен игнор! Женските ги гледай какво правят, никога не слушай какво ти говорят, те много често говорят и дават мнение без да мислят, после постъпват точно обратното!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b14d6a1369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хеу, искам да ти дам съвет относно връзките, има и много по зле от теб съвета ми към теб е да не се отказваш, гледай напред да не ти пука като те режат има много риба в морето!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ad133bdab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Братле, много е кофти и те разбирам и си е таковало таковата ама няма начин. Не знам и аз какво да кажа доста е тежко и гадно така...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2efb6c2e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Варианти:
1. Проститутки.
2. Грозни жени.
3. Дебели жени.
4. Грозни, дебели жени.

ПС: Никога не смесвай вариант 1 с останалите :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7dc0d13c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Жена съм, но подкрепям номер 17.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3d82684829
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Проблемът на грозните мъже е, че искат красиви жени...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 13b58504db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не си прав 19. Че кой не би оценил красотата и не би я пожелал? Проблемът им (всъщност и мой) е, че са грозни. Но според мен, като гледам другите, най-много 5-10 процента от хората да са красиви, останалите са грозни или нещо средно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d3da35e378
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Точен съвет ти е дал 13. Не виждам големи красавци до жените, затова и не бих слушал съветите на номер 17. Всеки има право да си заглежда който си иска! Излез на улицата, виж ги! Колко от мъжете са достойни да седят до красиви момичета? Не всеки се вписва в такава картинка, а ти с нищо не им отстъпваш. Малко от тях го заслужават, но в тях не се гони красота, а характер и финансова стабилност. Запиши се на спорт(какъвто ти харесва), тогава има шанс да се запознаеш с някоя. В залите по бойни изкуства ще имаш повече възможности.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dce71c36ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Честно да призная винаги съм смятала, че съм грозна. Всички около мен казват, че не е така. Явно наистина е до излъчване. А и мъжете с които съм била като се замисля са наистина грозновати
, но нитоедин не задържах. Последния беше си определено грозноват, но просто незнам какво правеше но ме омайваше. и то не само мен. Беше си коце с голям стаж. Жените му се репеха. Имаше излъчване и характер които убожавах. Караше ме да се чувствам сигурна, ценена, желана, уважавана и имаше естествено и страстно излъчване. Влюбих се, но нетрябвяше. Още от самото начало знаех, че е обречена кауза.
Всичко е изключително относително. Тона че си грозен прави нещата по трудни но не невъзможни. От опит ти го казвам. Намери правилния подход.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ae3b8a316a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   То и аз съм грозен и то мноого грозен! Сигурен съм, че щ умра сам никоя не ме харесва а и сигурно няма да ме хареса! Не искам да падна от високо... падах хиляди пъти...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8dc07829a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Като за начало моляте спри с това, , грозен съм, , . Пред хората си един, но пред бога всички сме равни, запомни го! Някой ден живота ще ти се усмихне, но и ти продължавай да му се усмихваш. И не спирай да вярваш в това, че значението е какъв си отвътре а не отвън. Някой ден ще намериш хора като теб и те ще са с теб заради самия теб, това което си, недей да се правиш на нещо друго, а ако се наложи, запомни, не си заслужава. Казвам ти го защото и аз не съм от първа хубост, но и не трябва. Когато свикнеш с мисълта ще ти е много по-лесно да вървиш на пред, защото не винаки другите виждат това което виждаш ти. Аз те съветвам да вървиш с високо вдигната глава и да покажеш на хората, че си горд със себе си, защото всеки си има някакви недостатъци!!! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 935f24cebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Стига, хора. Красотата не е най важна. Пък и на света няма идеални. Не се занимавайте с повърхностни момиченца а с такива, които осъзнават какви сте всъщност. Не се отчайвайте, за всеки влак си има пътници. Убедена съм че и вие ще намерите любовта, която желаете. Just stay strong n don't give up :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 36e9a02cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Грозен, не грозен след 50-60 години всички сме 2 метра под земята ;) Живей си живота, и да не ти пука ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c4f8997a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Знаеш ли,приятелю-парите са всичко днес в България-когато ти липсват си нищо,когато са ти в повече миришеш,а когато си достоен човек и се харесваш - те просто нямат значение

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6f535cbd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Аз съм на 17 и същия живот и аз го живея колкото и да се опитвам Не мога да преживея ужасната визия която притежавам че всеки ден от живота си си казвам визията е на първо място защото си е така... Какво ли не не правех опитвах но без ефект гадното е че на нас грозните винаги притежаваме истински сърца но щял файда за да достигне някой до сърцето то трябва да те хареса като визия....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6781b424cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ас съм опитвал да се самообия 2 пъти и за жалост не успях 3тият опит ще ми е последния ас съм най грозното момче на този загубен свят изпитвам ужас от себе си когато се погледна в огледало ужасната ми физиономия е с билет за самотен живот приятелката ми почина на 23 годинки 7 дена след неоспешно раждане преживях 2 погребения на най скъпите ми същества непрогледналата Габриела и нейната майка Михаела моята миша ако някои прочете това моля ви най чисто сърдечно ми пожелай те да посрещна 2024 в ковчег

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8c3dc9f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Стига си хленчил. Хубавите български мъже са изключителна рядкост. Симпатичните също. Повечето ни мъже са грозни или отблъскващо сиви.
Гледал ли си филми с Жан-Пол Белмондо? Грозен е, но е има неввроятен чар. Аз лично предпочитам грозен чаровник като него, а никак не харесвам лигави типиве като Бен Афлек, Брат Пит, Леонардо ди Каприо, Райън Рейнолдс.
Не е причината нито в парите, нито във физическите данни толкова, колкото в общото ти излъчване и в това, че се хвърлял на жени, които не биха те харесали. Може да имаш неподходяща прическа - пригладен като стар ерген, обръсната глава, брадат или да се обличаш като по-възрастен, неподходящо за твоето тяло- например дънки по краката на повечето им стоят зле или да излъчваш сдуханост. Може и тялото ти да е неподдържано - затлъстял или твърде отпуснат, нетренирал, да ходиш с мазна коса, неизбръснат, да не се къпеш редовно, да не си миеш зъбите, да не ползваш конец и вода за зъби. Лошият дъх също отблъсква.
Ако те познавах, поне що се касае до външен вид, набързо щях да те вкарам в релси, така че да извлека максимума от това, което физиката ти позволява, за да изглеждаш възможно най-добре.
Но звучиш отчаяно и сдухано и това отблъсква.
Жените обичат уверените мъже, ако ще и да е само поза.
Всеки влак си има пътници. С определени мерки пътниците значително могат да се увеличат.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8c3dc9f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   33, необходим си на други на този свят. Ще имаш друго семейство. Твоите Михаела и Габриела ще дойдат при теб като твои деца Не си ли чувал за прераждане?
Не си единственият, който е стигал до ръба. Познавам немалко хора, които са си посягали. Оцелели са. Беше им трудно, но сега имст семейство, щастливи са и са обичани.
Най-вероятно Михаела е починала, защото е имала тромбофилия. За това трябва да се прави изследване на всяка жена в началото на бременността и ако го има се приема хепарин. Може да се направи и преди да рели да забременява, защото е генетично заложено.
Не унивай, трябва да продължиш напред, зашото си от малкото мъже, които всеотдайно могат да обичат. Дари любов, не посявай смърт.
Пожелавам ти да прогледнеш, да си стъпиш на краката, да бъдеш обичан и да обичаш.
Пожелавам ти щастие

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f34bdeafd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Външният вид Е от значение и всеки гледа как изглеждаш, дори на интервюто за работа те гледат как изглеждаш, а не само какво умееш. Ужасно е повърхностно и скапващо, защото трябва да се харесваш на хората.... майната им на хората, не ги понасям, но за жалост трябва да се работи, обаче всякакви други контакти съм свела до минимум, точно, заради оценки... било то на външен вид, било то на поведение... дали ги устройваш, дали си им удобен (дали имате разбирателство)... хората са егоисти и им пука само за собственото спокойствие, и ще те търсят само ако имат полза от теб. Това е.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9366c87e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   За Бога номер 33 сигурно ти е е ужасно трудно, но дори и самата мисъл за самоубийство не е решение на проблема. Самоубийството е голям грях и самоубийците не ги искат никъде. Животът ужасен, или хубав е даден за да се живее. Не бива сам да слагаш край.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker