Мемоарите на една българска гейша?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мемоарите на една българска гейша?!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1888 пъти
Здравейте, мили читатели!
След половин година навършвам 26 години. Скоро си направих равносметка за последните 8 години от живота си. Реших да съпоставя своите мечти и планове с постигнатото до момента. Не съм очарована.. Живея сравнително самостоятелно, но ден за ден, на квартира, без нито един спестен лев. Скоро ще завърша университета. Нямам кола, деца, кариера, не съм сбъднала мечтите си. Искам да подчертая, че тук не става въпрос само за професионална реализация след завършване на академичното образование, а за моментите, които винаги съм искала да изживея, а ме е било страх.
Мечтаех да се занимавам с модерен балет, с мода, с фотосесии, да създам свой танцов състав. Знам, че звучи несериозно, но винаги това съм искала най-най.
На 18 години тренирах в местна балетна формация, когато реших да заработвам бързи пари като клубна танцьорка по дискотеките. Зарязах тренировките, за да обикалям баровете по градовете от сряда до събота. След време се записах в университет, заживях сама в столицата и започнах нормална работа, но само за пред обществото, родителите и приятелите.
Не ме питайте как съм съчетавала всичко това и как съм успята да създам този двойнствен живот. След известно време, прекарано в столицата, реших да се върна към танците заради тръпката и парите, които вечно не ми стигаха.
Дискотеките отдавна не плащат кой знае колко, затова започнах работа в онези барове "за възрастни". Да бъда танцьорка на пилон беше вълнуващо предизвикателство. Правех го рядко, няколко пъти в месеца, за да не ме хванат в крачка. След около година и половина в този бранш осъзнах, че не си струва риска. Работех на минимума, защото не предлагах друго освен стриптийз и компания за по питие. Да подчертая, НИКОГА не съм и не бих правила платен секс.
След плейбой изпълненията, с помощта на "правилните" хора си завъртях нещо като гейша-бизнес. Предлагахме компания на чужденци, за вечери, партита, гала вечери и подобни. Търгувах с флирт, компания, усмивка и разговор. Свързваха се с моите посредници, уточняваха се за подробности около срещата и цената. Гримът, прическата, роклята, питието за кураж и тръгвах без да ми мигне окото. Хората, които уговаряха срещите, винаги бяха на крачка зад мен, за да не се случва нищо непредвидено. Работните вечери минаваха динамично. Няма да забравя как веднъж един българин, току що върнал се от чужбина, ни плати стабилна сума, за да вечерям с роднините и близките му, като се представя за негова интимна приятелка, която е преуспяващ модел в чужбина.
Приключих с тази част окончателно преди година, заради няколко опасни ситуации, от които едвам се измъкнах невредима. Срещнах прекрасен мъж, с който до момента имам връзка и не желая да се занимавам с това зад гърба му.
Така минаха моите 8 години. Все още не съм осъществила мечтите си. Докоснах се до тях, но анонимно, скрита в сянката, зад перуката и фалшивото име от страх, че няма да получа одобрение и ще се проваля. Похарчих много глупаво всички изкарани пари - за външния си вид, магазини, почивки, морета, заведения, хазарт.
Вече пораснах и съм готова да осъществя мечтите си. Дали не е твърде късно? Модерният балет го зарязах преди доста време. Как да създам танцов състав без необходимата практика? За реклами и фото сесии се опасявам, че съм изпуснала възрастовата граница. Всички по - читави агенции в страната и чужбина търсят модели от 18 до 25. Кой ще инвестира в мен за макс още 3-4 години? Дори нямам практика по специалността в университета. Имам хубави оценки, но изпуснах всички възможности за стаж и допълнително обучение, които предлагаха в академията. Не знам какво да правя с живота си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: f827eaf3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти си готова за чичко-паричко по принцип, НО си пропиляла и тази си възможност с миналото си, защото ги разкавай на някой друг, че не си проституирала. Може да не е било редовно, но си се продавала. Лъжи себе си...
Това ти минало ти убива всяка възможност за брак с богат мъж, защото тези мъже имат реноме, което трябва да защитават и не могат да си позволяв връзката с проститутка... да, с проститутка, а ти с нормален мъж не можеш да си заради своите хобита, заради твоето занимаване със самата себе си. Нямаш трудови навици, а за сметка на това.... скъпа поддръжка и ден, зает с най-милото ти - себе си!
Не знам кои родители са те възпитавали и са ти плащали глезориите, но поне си се сетила горе-долу на време. Не си престаряла, търси преквалификация - не знам какво си учила, но май пак нещо с изкуство, с танци и глупости - все неща за богати хора, които имат източник на средства - богат тати или чичко-паричко.
Така че не знам какво да те посъветвам
Ти не си свикнала на труден живот, на 8 ч. трудов ден, но и с миналите си занимания нямаш вече и името, за да си жена на някой богаташ. Дори държанка не можеш да бъдеш, защото дори за държанките има изисквания, а номер 1 е да не са бивши проститутки или „гейши“ както го наричаш ти.
Бг. гейши няма. Няма гейши по принцип. Има жени, които се продават и това е бил твоят избор.
Манекенка в чужбина?
Ха-ха. Там само ще те натикат в някой долнопробен публичен дом за жени на твоята възраст (поупотребени).
Голяма жена си вече, а мислиш като дете. Наивна, глупава...
Дано имаш поне богат тати, защото за sugar daddy ти вече си damaged goods.
Събуди се.
Красотата е преходна.
Всеки иска да се фръцка, да прекарва ежедневието си в танци и СПА, но реалността е такава, че навън има вече младички момичета, НЕупотребени, които може би ще успеят да се закачат на хранилката. Ами ти? Ти си живееш в твои си свят, щяла танцувален състав да прави, пари нямала. Тези ги разказвай на вашите.
Който иска да има танцов състав може във всяко читалище да направи група с младежи, да си изживява хобито. Ти обаче не си го сторила дори като си имала лесни пари от „гейша работа“, камо ли сега. Поне име можеше да си направиш....на професионалист, не на...гейша
Търсиш спонсор?
Е, забрави! Да си мислила по-рано.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1e2db6c760
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е вярно, че си възрaстнa зa модел :)
Съвсем нaскоро в Испaния търсехa модели м/ у 35-45 г зa облекло, a нaд 55 г зa козметикa.
Не търсиш достaтъчно, БГ зaбрaви, търси нaвън.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dcb221e3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Какво общо има това с гейшите? Можеш ли да сервираш чай, да танцуваш с ветрило, да свириш на шамисен? Имаш ли кимоно? Що за гейша си ти?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d18b0acf14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, не одобрявам частта със стриптиз заниманията, но поне не си проституирала и си се опомнила на време. Виж за сбъдване на мечти и т. н. има една приказка, че живота е това което му се случва на човек докато си прави планове. Всичко е в Божиите ръце. Никога не е обаче късно за ново начало, виж какво ти харесва да правиш, какви възможности има и методично използвай възможностите които ти се откриват. Не се притеснявай за пропиляно време, несбъднати мечти, пропиляни шансове и т. н. много хора ги имаме тези неща, просто обществото е в процес на деградация и хората не могат да се осъзнаят какво се случва. Гледай напред а не назад. Всичко хубаво.

М>30

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c18c3b6d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   На хляба мекото и на живота лекото, това искаш ти. Твоите мечти имах в 8-ми клас и после пораснах. Защо никой не мечтае да работи на поточна линия в завод? Защото трябва да спазваш правила, а като си в балет можеш да правиш каквото си искаш. Никой не иска да порасне. Като пораснеш ще разбереш какво имам в предвид.
Научи какво значи двойствен живот. Когато използваш думи, чиито значение не знаеш олекваш. Аз също учих нон - стоп вечер до 11 и работих от пон - събота... Но двойствен живот нямах.
Като прочетох по - натам, е ясно каква си. Ти имаш професия, и то най - древната. Човек, който продава приятно изкарване за вечерта може да си отговори какъв е (не е аниматор! ).
Но виж, големите хранителни вериги търсят работници, както и заводите. Това ще ти е върха. Изпуснала си нещо много по - голямо през тези 8 години - времето да се развиваш за да имаш качествена работа и живот. Твърде късно е, вече си развалина, която е изкарала добре, но купона е свършил.
Време е за сметката.
Накрая винаги идва. Като свърши купона.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 60d0397d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига бе, стига сте нападали бе. Вие познавате ли авторката, за да знаете дали е спала наистина за пари. .....
Авторке, а ти защо си се занимавала с тези професии? Защо с изкараните пари си ходела по барове, хазартни места и си ги пиляла за глупости? За това сама си си виновна, за това, че си проспала стажовете в университета - също! Мой колежки още във 2 курс започнаха работа по банки, на по 300лв заплата, после ги наеха стартово на 400 - от най-ниската позиция и сега са кой на 1000лв. кой на управленска позиция на над 1500лв заплата по банки и какви ли не институции...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 34bb893ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Хайде, буйното отделение се развихри :)

Авторке, на 25 си, имаш цялото време пред себе си. Сбъдни си мечтите! Възможности има, не слушай злобарите, които винаги ще работят за някой "чорбаджия" :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker