Или има , или няма съдба. Сигурно ви се е случвало... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Или има , или няма съдба. Сигурно ви се е случвало...
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1497 пъти
Здравейте... момиче на 17 съм.
Вярвате ли, че имате предопределена съдба... или че обстоятелствата се нареждат във ваша полза, щом изберете своя цел? Не знам за вас, но аз щом си пожелая нещо, обстоятелствата се нареждат така че това желание или тази цел да се сбъднат... много е странно. Сигурно някои от вас ще кажат - това го прави подсъзнанието ти, но ти не го усещаш - да и аз съм на това мнение, но някои неща се случват без да съм се месила... например : Тази зима ми беше много скучно, много исках да си намеря нови приятели, да си раздвижа живота малко, защото ми беше тъжно, че по цял ден съм вкъщи и изведнъж лятото няколко човека(които не познавах до тогава) проявиха желание да се срещаме.. с някои от тях сега съм добра приятелка, с други не се получи... но мисълта ми е, че се появиха от "нищото" - видели са ме и са решили да се свържат с мен.. един вид желанието ми се сбъдна.. + в класа ни миналата година дойде момиче с което станахме много близки (ето още един приятел), сега тя се премести, но продължаваме да се чуваме.... Ето и друг "съдбовен" пример - много исках да се запиша на академия, но да си призная, както всеки човек съм малко мързелива и не проявявах инициатива да потърся нещо подобно... и един ден спонтанно реших да мина през една арт книжарница с едни приятелки - там едното от момичетата (когато излизахме) видя брошури на академия набираща ученици, които имат желание да се развиват в различни културни свери... Как така? Аз спонтанно реших да влезем в книжарницата, тя спонтанно взе брошурката и спонтанно решихме да се запишем и накрая се оказва, че едно мое желание се сбъдва по случаен или не случаен начин.... Ето и друг пример - наскоро проявих голямо желание да се запиша на бойно изкуство, като най-много ми хареса Кикбокс. С приятелка бяхме излезли да тренираме в двора на едно у-ще, но един странен господин започна да ни притеснява с перверзии и решихме да се оплачем на охраната, той съответно го изгони... а след това остана малко да си поговори с нас и в следствие на разговора, охраната сподели, че в сградата на у-щето се тренира Кикбокс и ако имаме желание може да ходим... вижте само как се нареждат обстоятелствата - Денят в който решихме с приятелката ми да потренираме навън (а мислехме да не го правим), изведнъж се появява някакъв господин, благодарение на който аз получих врата към спорт на който искам да се запиша - отново обстоятелствата се нареждат в моя полза... Тези неща, които се случват са много странни... как така се нареждат в полза на желанията ми? Възможно ли е да има сила, която да помага на мен.... ала и на другите хора? Възможно ли е, трудностите, щастието, моментите, хората с които човек се сблъсква в живота да са предназначени за неговото израстване до човека, който ТРЯБВА да бъде в бъдеще.? Принципно съм чела, че енергията, която излъчваме се връща в съответен енергиен отговор, дали би това би могъл да бъде моя отговор?

П. П имам и още една "съдбоносна история" но ще стане твърде дълго ако я споделя и нея. Ако някой в коментарите ме пита, тогава ще кажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: c12ccf4a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е добре, че наблюдаваш за подобни закономерности. Все още обаче не можем да говорим за някакви много дълбоки синхроничности при теб, но съм сигурен, че и те ще дойдат. Реалността не е това, на което ни учат в училище и на което ни учи обществото. Ще ти предложа още един въпрос, който да си задаваш: "защо съм искала точно това? ", например защо си искала точно кикбокс? Защо много си искала да се запишеш в някаква академия? Въобще, как така в теб се появява някакво желание за нещо? Кое обуславя това желание?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5f8b6a4c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-важният въпрос е-има ли значение?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6b5d07b27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих искала да я чуя.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b129ee18bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей. Исках само да ти кажа, че си страхотен човек. Само човек със чисто сърце и без капка зло може да притежава тази "дарба". Незнам дали ще ти се струва много детинско, но магията съществува. Това че не я виждаме, не означава че я няма. И любовта не я виждаме, но я усещаме със сърцето си. Пожелавам ти винаги да обичаш и да бъдеш обичана.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8f96123151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не. Съдбата не съществува. Това е. :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c92e7ccf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не забравяй, че всичко за което си мислиш го каниш в живота си. При някой идва по рано, при други по късно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker