Животът ми е река от лаи%на - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Животът ми е река от лаи%на
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2782 пъти
Добър ден, пиша тук защото усещам че вече не издържам, а това което ме дразни най-много е да занимавам хората с неща които и без тва ще са им през %%%%.

Та по същество - живота ми е река от лаи%на, уж работя а заплатата ми не стига да си обърша задника, уж излизам с хора по дискотеки и така нататака, но се чувствам... все едно съм излишен, уж израстнах в добро семеиство, а всъщност израснах в семеиство на алкохолик които все още не може да осъзнае че маика му няма цял живот да му бърше задника ! Толкова съм гневен на точ човек, стои сега в 15 часа на фотиола в кухнята пиян като кирка, като минавам оттам едва издържам да не го шибна ! Бях отгледан от майка си, нещата за които момчетата говорят с бащите си ги научих сам, е за това може би на 21 съм все още детствен !

Опитвам се да съм винаги усмихнат въпреки всичко, нали уж трябва да се усмихнеш че да получиш усмивка, ама на аз виждам гръб в повечето случаи. Не ме ценят в работа, никои не ме цени и в живота, почвам вече сам да не се ценя. Толкова съм гневен на всички лицемери и ку%ки. Опитвам се да съм добър, свалял съм ризата от гърба си както се казва и нищо. знам знам... когато даваш не очакваи обратното бла бла, бъди добър, бъди нам си кво, защоо ! каде е шибаната логика и кои здравомислещ човек е измислил тея глупости... искам да се върна преди 10 години и някои да ми каже какъв е живота всъщност. че добрите не побеждават, че достоинството е недостатък и наи - важното нещо е да успееш да се рекламираш добре.. независимо кои си и какъв. Ето че направих това което ацки много ме дразни, маината му и без тва не ми остава много, ако някои иска да напише коментар и да се направи че му пука, мерси но няма нужда, думи на един смотаняк не са нещо за което някои тряа му пука ! Аиде за сега.. отивам да помогна на най - добрия си приятел да реши проблема си с 3 те момичета с които се занимава, и в краина сметка да измисля как точно да се самоубия. защото съвсем сериозно ми писна от тоя кирлив живот.. моля без "живота е толкова хубаав ", или от сорта " я се стегни " не ми трябват тея глупости, живота е гаден аз съм толкова стегнат че може да се скъсам... сбогом

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 96704e85d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я стига!Стегни се и прави каквото трябва,пък да става каквото ще!Съжалението е по-силно оръжие от омразата!Не допускай да те съжаляват!Ти си мъж,по дяволите!Работи,развивай се и ще дойдат по-добри времена!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5beccb2e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "искам да се върна преди 10 години и някои да ми каже какъв е живота всъщност. че добрите не побеждават, че достоинството е недостатък и наи - важното нещо е да успееш да се рекламираш добре.. независимо кои си и какъв." Дам... понякога и аз си мисля същото, но винаги стигам до извода, че аз съм победител в моя собствен живот, защото на пук на всички останали дребни душици, аз СЪМ ДОБРА, аз ДЪРЖА НА СВОЕТО ДОСТОЙНСТВО и отказвам категорично да лицемернича, да позволявам някой друг да ми определя как да се чувствам и как да си живея живота. Аз съм си аз и няма да им се дам, ще запазя човешкото в себе си, колкото и силно да се опитват да ми го отнемат и да ме превърнат в поредната дребна душица. Аз ще бъда това, което искам да бъда - ИСТИНСКИ ЧОВЕК.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5d109d6751
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Само баща ти ти е виновен за това, че си девствен, шъ знайш! Сигурно той трябва да ти намери приятелка - да ти я избере, отвори, разработи, да те научи как, и да ти я "връчи";
2. На 21 год. майка ми е родила второто си дете, и заедно с баща ми са ни гледали, учели са и са работили едновременно;
3. Достойнството е недостатък само за тези, които не са достатъчно силни за да го притежават. Наистина - за тях е непосилно бреме да са добри, честни, благородни и да живеят в услуга на другите.
4. Човек не се усмихва ЗА ДА ПОЛУЧИ усмивка, а за да изрази своето вътрешно състояние. Тези които се усмихват насила са същите като тези, за които достойнството е недостатък - лузъри, на които все някой друг им е виновен за всичко!

№1 и №2 са абсолютно прави - губиш си времето, момче!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7813433397
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има много начини да се самоубиеш,но ако не направиш нещо за себе си, в най-скоро време ще бъдеш душевно мъртъв,а това е по-страшно и от физическа смърт.Момичетата не обичат страхливците!Обичай се такъв какъвто си,в това е достойнството ти!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a868f6b8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еййй момче, я се поспри, къде се засили и разпени. Имам син около твоята възраст и ми стана толкова болно като чета колко страда душата ти. Недей така апатично! Как може да говориш за самоубийство?! Колкото и лошо и черно да изглежда всичко, знай, че човек докато е жив винаги има надежда!!! Ти да не мислиш, че другите хора нямат проблеми, че нямат алкохолици в къщи или нещо друго?! Всеки с проблемите си... това е живота. Мисли позитивно и се бори! Не се предавай, това е най-лесно и присъщо на слабите. Все ще има и хубави мигове в живота ти! Вярвай в това! Ще срещнеш и твоята половинка, всеки с късмета си! Убедена съм, че има хора които те ценят и обичат, дори и ти да смяташ, че няма такива. Жалко, че времената станаха лоши и тежки както за възрастните, така и за младите хора.И все пак бъди оптимист, дори само заради безценната ти младост. Една майка която обича младите хора, включително и теб! Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ebc164193d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я се стегни и не се самосъжалявай! Имаш ли представа какво е кирлив и лайнян живот? Явно - не. Това е животът на безнадежно болен млад човек - повярвай има не един такъв или на инвалид, който е в много тежко положение. Или на напълно самотен човек - примерно сирак, който дори не знае кои са родителите му. Бе ти си бил много смотан - ще се самоубива. Ми то много тъпо звучи. Защо не опиташ да си по-самостоятелен. Защо на пробваш да си намериш момиче - занаеш ли колко самотни и свестни момичета има. Търси нещо по-платено, ако трябва и работ и учи. Няма лесни неща в живота. Благодари се, че имаш майка, която те е отгледала и обичала. Да не й е било лесно с мъж пияница. Какъв е бил смисълът на живота й, ако ти се самоубиеш? Че то е освен тъпо и егоистично. Така, че ако искаш да се харесаш самия ти и след това и другите /в работата, момичетата/ да те харесат се стегни и се бори!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker