Да продавам картините си, за да печеля пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да продавам картините си, за да печеля пари
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1585 пъти
Здравейте :) Тази година много искам да се запиша на частни уроци по немски, но нашите не могат да си го позволят и се зачудих как мога сама да си изкарам парите. Получавам стипендия за отличие, но тя за нищо не стига, защото е 20 лева. Замислих се, че мога да продавам картините си, защото принципно съм добра художничка и умея да правя доста реалистични портрети с черни или пък цветни моливи. Преди около 6 месеца си направих фейсбук страница, където да качвам снимки на творбите си, но не с цел търговия, а просто така. Но за половин година имам едва 30 харесвания, които са единствено на съученици и приятели. Не знам защо е така, принципно когато покажа на някого рисунките си той не вярва, че това аз съм го правила, били страшно добри, трябвало да започна да ги продавам, много добри пари съм можела да изкарвам и т. н., дори направиха публикация за мен в училищния вестник и качиха всичките ми рисунки там, но пак не се получава. Прозвуча сякаш се хваля, но не това е целта на темата ми, просто исках да ви попитам за някакви съвети как мога да започна да правя портрети по поръчка или да продавам тези, които вече имам, за да печеля пари? Искам да отбележа, че живея в малък град, където повечето хора ми знаят физиономията и варианта да изляза на центъра и да започна да рисувам минаващите не е особено подходящ, пък и ще ме е срам, така че ми трябва друго. Благодаря, че прочетохте! (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: e07a090107
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Девойко, дай я тая страница де! Ако модераторите не биха публикували линк, кажи ѝ името. 30 лайка са много малко... Трябва да се рекламираш!
Виждала съм на морето да продават картини, рисувани със спрейове... Предполагам знаеш за какво говоря! Това също е много красиво и атрактивно.
Пожелавам ти успех! Само че, тъй като вероятно си непълнолетна, дано не те погне някой данъчен, че в нашата мила родина... Желая ти успех и дано запишеш уроци по немски!!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: eb18f4a2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки идиот си дава мнението, но това не значи нищо. Повечето хора, които те съветват да си продадеш картините, не биха си купили такава. Повечето хора, всъщност, никога са имали, нямат да имат произведение на изкуството в дома си.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 074d2483d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Опитай се да популизираш фейсбук страницата си. Има фейсбук реклама, която не струват много, а можеш да избереш да се показва на определени хора по интереси. Освен това сложила ли си цени на картините? Ясно ли е, че са за продан?
Измислила ли си начин за доставка и условията обяснени ли са в описанието на страницата?
Като цяло ми се струва нелека задача да продаваш картини, тук, в България. Но все пак, не пречи да опиташ.
Като идея, ако можеш да рисуваш карикатури, може би повече би вървяло. Например хората да ти изпрашат снимки и ти да ги рисуваш по тях. Но тези неща изискват доста време и усилия и не знам дали в твоя случай (събиране на пари за курс) това е най-добрият вариант.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c78b97721e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи си регистрация И в търговски сайтове!
Аз лично съм поръчвал да направят рисунка по изпратена от мен снимка. Нещо от рода на 30 - 40 лева беше. Също съм си купувал и "реплики" на известни картини нарисувани с маслени бои.
Хората търсят такива неща най вече за подарък. Ако си добра може да си докарваш по някой лев допълнително. Просто трябва да се рекламираш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ce71cec378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нямаш харесвания защото не я рекламираш не я развиваш страницата, това е лошото че освен да е художник човек трябва да разбира и от компютърни науки. Ако умееш да рисуваш добре портрети по снимка напиши обяви във всички сайтове за обяви, на всяка обява остави и линк със страницата си. Прави видеа с рисунките си и как рисуваш, ако някой поиска да го рисуваш като го нарисуваш помоли го да постне на фейсбика си рисунката както и линк на страницата ти, така неговите приятели ще видят и някой друг може да поиска портрет. Можеш да пробваш така пробно с твои приятели.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c36d275b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Историята ти много прилича на историята на едно момиче от моя град, което не познавам лично, но знам, че има отличен успех и е немска паралелка, освен това може да рисува. Едва ли ще искаш да споделиш от къде си, затова ще те питам дали езикова в която учиш се казва ПЕГ? Просто ми стана любопитно и за това попитах, не си длъжна да отговаряш, а сега по темата, можеш да продаваш картините си в някой сайт или пък да си намериш почасова работа, но след като си от малък град едва ли ще намериш такава...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9d919d026e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може ли да споделиш линк към страницата? Според мен човек със талант не трябва да се крие :)

Пробвай на улицата. Ако минувачите имат достатъчно средства и са ценители на изкуството ще купят картините :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f23746d94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Защо не пуснеш обява, че рисуваш в сайтовете bazar.bg и olx.bg
Там толкова хора пускат обяви за какви ли не неща.
Ще сложиш снимки на твои картини и така.
В най - лошия случай нищо няма да ти струва и нищо няма да изгубиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker