Писането като страст, а защо не и като нещо повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Писането като страст, а защо не и като нещо повече?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1062 пъти
Здравейте! От скоро ми се върти една идея в главата, която съм решила да реализирам, но не знам как точно да действам. Виждам, че има доста компетентни хора в сайта и реших, че все някой би сe отзовал. Както се подразбира в заглавието, обичам да пиша, страст ми е. Обичам да разсъждавам и следователно да го напиша черно на бяло. Мога да пиша на много теми.. стига да съм се информирала достатъчно. Получавам и коментари от околните, че се справям доста добре, но различни хора и различни познания. :) Аз вярвам в себе си и искам да се усъвършенствам, а също така и да споделям с хората написаното от мен. Искам да напредна в тази област.. както се казва: "Правете това, което ви доставя наслада и удоволствие". Защо не и да печеля от това? Въпросът е как? Мисля да си създам нещо като блог и там да споделям, но ми се вижда трудно. Как да процедирам? Доста дълго време търсех нещото, което обичам да правя, но все не можех, защото е било нещото, което съм правила, без да го осъзнавам. Искам да пиша за за нещата от живота, за всичко, което ме влече, .. т. е да пиша статии. Идеята наистина много ми допада и искам да започна отнякъде. Помогнете ми, дайте ми съвет. Поразрових се доста в нета и има доста теми и се обърках още повече. В крайна сметка стигнах до решението за блог или сайт. Има ли хора тук, които се занимават с писане, не е от значение какво пишат. Как ви кара това да се чувствате и какво ви вдъхновява да пишете? За протокола съм на 17 години. Не е прищявка, наистина го искам. Наясно съм със себе си, дори и да съм звучи смешно от устата на тинейджърка. :) Ще се радвам на отзивите. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 13aac02c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като цяло можеш да се хванеш като копирайтър, което е доста популярно заниятие напоследък, но това няма значения, ако си наистина добра. За творческото писане нещата стоят различно.. понавам доста писатели и поети и като цяло трудно се издържат с изкуство, въпреки че са добри и поне мен техните песни(конкретно авторските им текстове на песни) са ме карали да плача... познавам един, , известен" български писател и за него също не мога да кажа добри думи. Съжелявам, но не мисля, че всеки който се напива и пише а това как се е напил е Буковски...
За мен, решението е да започнеш с блог посветен на нещо което харесваш-независимо дали са авторски текстове или книги, филми, муика, коли или каквото там ти допада и да видиш как вървят нещата. Не забравяй да го рекламираш този блог! Една поната има фейсбук страница където качва стиховете си, така че и това е вариант... Дори нищо да не се получи от този блог, поне можеш да го покаваш, ако решиш да се занимаваш с копирайтинг. Като цяло за мен е по-добре да учиш нещо друго, а писането да ти е хоби, което, ако се развие може да се превърне в основна работа.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 407e35e447
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   хей :) аз се занимавам с писане и се радвам, че има и други като мен. Пиша от петнадесет годишна или пък да беше, когато бях на четиринадесет.. наистина не помня, но винаги съм обичала да го правя. Мога да пиша по всякакви теми и винаги стават някакви романи. Казват ми, че имам талант, но засега е просто като хоби, защото знам, че никъде няма да се реализира с това. Пиша за забавление и отскоро почнах да правя и преводи просто защото ми харесва да пиша без значение какво. Иначе засега ми е страст, но мечтата ми е да се занимавам с това в бъдеще. Пиша в нещо като приложение, което е онлайн и там могат разни хора да ми четат глупостите, защото на практика наистина е така, но поне има такива, които харесват това, което пиша, защото имаме сходни интереси. Някакви насоки за развитие не мога да ти дам, защото самата аз не знам как да се реализирам с писане, но се радвам, че има такива хора с такова мислене като мен.
- Infinity

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 29c3df72f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кандидатствай журналистика или стани журналист. На Запад се печели от блогове, защото слагат там реклами. Как е в БГ-незнам. Но си направи блог и си слагай там статиите си. Ще спечелиш последователи, приятели, може би и хейтъри, но тъй или инак ще станеш популярна. Успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 510a79953a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можеш да участваш в конкурси, има доста такива, повечето са до 35 г. дори, пробвай се, така ще имаш оценка от някой как се справяш. Личи си, че си грамотна. Виж тук, ако пишеш разкази, също можеш да напишеш нещо, а така ще си свериш часовника и другите как пишат
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/iz-edna

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 44d63f5e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз някога пишех (разкази, стихотворения). Изживявах историите, които пишех. Вълнувах се с героите и сама не знаех накъде ще се развие историята. Беше много вълнуващо :)
Днес се занимавам с уеб дизайн и мисля, че мога да те насоча. Блог (блогът е сайт) се прави много лесно, особено с безплатни платформи като wordpress или blogspot.
Ще дам премер с wordpress:
1. Влизаш в wordpress. com и си създаваш домейн/име на блога, като можеш да използваш възможността да направиш това безплатно (тоест да не плащаш за име на сайта), като избереш името да завършва на wordpress. com. Пример: tvoqtblog. wordpess. com
2. След като имаш блог, разрови се в админ панела. Можеш да променяш темата (как изглежда сайта), да публикуваш нови постове и т. н.
Ами това е. По-трудната задача е блога ти да стане известен. :) Ако се занимаш сериозно, в един момент е добре да смениш името с платено, така че да завършва на. com, . net, . bg...
Пожелавам ти успех в начинанието :) и да продължиш да пишеш.
Ж28

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0d975e859c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сега има много блогове и всеки си мисли, че има какво да каже, ама повечето хора само дъвчат едно и също.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b4b58ec707
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря много на всички, които се отзоваха. Да поясня.. не мисля да ставам писател или да работя това само.. поне не и сега. Правя го от кеф, но съм решила да уча друго. Мисълта ми беше, че искам да направя нещо по въпроса, нещо повече от това да си чета нещата само аз. Просто искам да ги споделям. Евентуално ако се развият нещата наистина добре, тогава и нещо повече. Знам, че има много блогъри и хора, които пишат, така че не съм се засилила към върха. Просто да си имам някакво пространство, в което да мога да пиша и да знам, че споделям с някого. Много се радвам, че има хора, с които споделяме нещо общо. :)

До номер 2 - Продължавай! Много бих искала да се запознаем и да си споделяме идеи. Бих се радвала да се запозная с някой, който споделя същите интереси. :)

До номер 5 - Благодаря Ви за насоките! :) Ще си направя блог, това реших. Изглежда лесно правенето, да се надяваме така да е. Успех и на Вас! :)
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker