Компютърни игри - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Компютърни игри
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1615 пъти
Здравейте готини хора. Аз нямам сълзлива история. Питането ми е просто. Та, аз не разбирам нищо от компютърни игри, но приятелят ми обожава да ги играе. пробвала съм става, но не мога да карам часовете, които той играе. та за Коледа реших да му взема някаква игра за подарък. въпросът е каква? Някви препоръки, идеи, предложения. Парите не са проблем.
И втори въпрос - ква е разликата от вериите дето се продават на диск и кракнатите версии?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5e3fe1a59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възрастта и стиловете на игрите имат голяма роля! Ако е на не повече от 15, най-вероятно играе League of Legends, Counter Strike: Go, GTA V и т. н. Без никаква информация за игрите, които играе и възрастта му, не може да се даде точен отговор..

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6b114008ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех, че си сладка. Разликата е, че с купена можеш да играеш с други хора чрез интернет (стига самата игра да има такава опция) Друга разлика няма, поне не от сериозно значение. В България малко хора си купуват игрите, защото една игра е 1/5 от минималната заплата, предполагам и твоя е така и може изобщо да не го интересува да играе с други хора. Най-важното, което ще кажа е да измислиш друга идея за подарък. Няма как да знаеш какъв е вкусът му, нито дали е играл играта, дали ще му тръгне на компютъра дори. Спести си главоболията и му купи нещо оригинално, като тоалетна вода например, хаха

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0738c2807e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами защо ще си даваш парите за глупости?
По - добре му вземи някакви готини кецове или отидете някъде на почивка сред природата.

Игрите ги качват в замунда и арена - там, който е зарибен си ги тегли безплатно, инсталира и играе.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4b7238da23
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има игри като wow и diablo, които нямат кракнати версии и стават да се играят само, ако си я купиш. Иначе и аз не съм запозната много, защото си играя на компютъра игри от преди десет години. Ако, приятелят ти има плейстейшън 3 не може да играе игри свалени от торент тракери, а само такива, които са легално купени. Вече каква игра да му вземеш, зависи от това какви игри играе по принцип и не мога да те насоча, защото аз примерно обичам шутъри, хоръри разни с кръв и черва, пък приятеля ми харесва mmorpg игри. Сложна работа-може да го питаш направо какво обича или какво иска, понеже има доста игри в интернет които да си играе, обмисли варианта да му вземеш геймърска мишка, слушалки, клавиатура или нещо такова. Мисля, че след като бюджета ти е по-висок е хубаво да му подариш нещо което ще използва повече. Колкото и да е хубава играта, все някога ще я превърти или ще му омръзне.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1be04d7a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Кракнатите версии могат да значат доста неща. Примерно играта да се сваля свободно от всеки, макар официално да струва пари.

Другото нещо, което може да получите като, , бонус'' от кракнатите игри е вирус :)

Затова най-добре му купи официалната версия на играта, която смяташ да му подариш.

Успех

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 83bfab2d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Deus Ex Mankind Divided
Dishonored 2

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c76e9e3a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ок ето моето предложение:
FIFA 17 е игра за футбол, но може да е и скучен подарък, ако е играл много футболни игри.
Gears of War 4, Battlefield 1, Dishonored 2 са хитовете за месеца! Която и да му вземеш, ще се зарадва.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 85c64b1bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Купи му купон за някой магазин. Пулсар или нещо такова. По-добре аам да си купи, щом ти не знаеш какво точно иска.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3dd363fea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Той най-вероятно вече си е изтеглил пиратски, през торент всяка игра която го интересува. Иначе да ти кажа от игри се психясва. Ама здраво. Аз доскоро ходих облечен като Serious Sam. Дрехите взех по поръчка. А като по малък се обличах като суб зеро и налитах на бой, а след това от интернет разпечатах шофьорската книжка на любимият ми пилот - Heinz Faust от Carmageddon 1 и в нея сложих моето име и снимка и тръгнах с колата да правя зулуми. Разбира се има и много по-тежки случаи. За справка Ерик и Дилън от Колубмай. Така, че внимавай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a662929fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За първото е трудно да се каже, всеки си има определен тип игри, които харесва. Освен това ако играе на компютър, ще трябва да се съобразиш с конфигурацията на машината му. Аз лично бих препоръчал The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition, Life is Strange, Metal Gear Solid V, Rise of the Tomb Raider, Mirror's Edge - Catalyst (последните две са май от края на миналата или началото на тази година, другите са по-стари). Много хора харесват Doom (от тази година, но не съм го играл и нямам мнение за него), Overwatch (според мен не нищо особено и омръзва страшно бързо, но повечето хората не споделят мнението ми), Assassin’s Creed: Syndicate (не съм я играл, но хората я харесват). За PS 4 според мен най - добри са
Uncharted 4: A Thief's End (както и останалите части от поредицата, които ги има като колекция за PS3 и май са по отделно за PS 3), Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection (не знам дали ги има по отделно за PS 4, за PS 3 пък не съм сигурен дали ги има като колекция), Until Dawn, іnFАМОUЅ (старите и части ги има за PS 3, останалото е за PS4), The Last of Us (има я и за PS3) God of War (мисля, че я има за почти всяка конзола на Sony, изключение май прави само PS 1), Batman Arkham Knight (не я препоръчах за компютър, защото вървеше ужасно на почти всяка конфигурация, но доколкото знам за PS 4 е сравнително добре). За Xbox не съм особено запознат (защото не харесвам тостера на M$), но знам, че повечето хора я купуват заради Halo (шутър от първо лице в жарн фантастика), Gears of War (също фантастика, шутър от трето лице), Forza (игра с коли).
Както и да е, съмнявам се нито една от въпросните игри да не хареса на приятелят ти, но не съм сигурен и колко точно от тях ще му харесат, затова може би е по-добре да измъкнеш тактично информацията от него или направо да го питаш коя игра иска.
Относно второто, кракнатите игри са игри върху които някой хакер (или група от хакери) се е потрудил да разбие защитите им и да ги направи възможни за игра, без самите игри да бъдат закупени. Това се води незаконно (макар и аз да не съм съвсем съгласен с този закон, но това е друга тема). При някои игри, кракнатите версии са орязани от към функции (ако например играта има възможност да се играе онлайн, най-често кракнатите версии са лишени от тази опция) и т. н. В други случаи пък, кракната версия се играе далеч по-удобно и върви много по-добре, което се дължи основно на премахването на защити и т. н. Основната причина за това е, че лакомията на някои разработчици и издатели, които тъпчат в игрите си излишни защити, уж за да спрат пиратите, създават излишни неудобство за клиентите си. В общи линии това е накратко за краковете.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d236911440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Купи му Overwatch ако я няма.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c76e9e3a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съвет - питай в магазина, дали това са онлайн арена игри (примерно Overwatch). Последното, което искаш е да играе игра, която няма превъртане ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0b064a3556
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мерси на всички! Супер сте яки!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9834ed551c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До номер 2: Много си изостанал. Това не ти е преди 10 години, когато наистина 90 процента от игрите бяха кракнати. В днешно време почти всички игри се разпространяват основно дигитално - под формата на ключ (cd key), който като го въведеш например във Steam и ти активира играта и можеш да си я изтеглиш оригинална. Особено в някои сайтове - можеш да намериш тези ключове изключително евтино. Ще ти дам пример: Когато преди време излезе играта Alien: Isolation - във стийм струваше повече от 70 евро (140лв), но аз купих дигиталния ключ от друг сайт за около 20 евро (40лв) и го активирах във стийм и до ден днешен си играя играта без проблеми. И си спестих 100лв.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0f44d17a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   ПЕС/ФИФА 2017 ако е футболен фен

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker