Жена съм и всички жени около мен ми завиждат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жена съм и всички жени около мен ми завиждат
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2517 пъти
Здравейте, аз съм жена, или по-скоро момиче, което има проблем и се надява да получи съвети от вас за решаването му. Вече съм студентка, но това се случва още от гимназията. Бях в клас с 20 момичета и 5-6 момчета. 2 от тях ме харесваха, въпреки че никога не съм намирала себе си за много красива. Харесвам се, но чак за завиждане не съм. Тогава от 20 момичета само с десетина можех да си говоря нормално и дори ми бяха приятелки. Личеше си, че са искрени и не лицемерничат, но с останалите беше по-различно. Винаги когато стъпех накриво, те гледаха да ме натопят, ако захвана нещо да ме спънат и просто се опитваха да ме смачкат. Освен това, с риск да прозвуча надменно, ги превъзхождах интелектуално. Веднъж в междучасието, докато аз съм била някъде, едната отишла при моята приятелка, с която стоя на чин, и започнала да и говори каква съм нетърпима и неприятна и да я пита как ме понасяла. После приятелката ми ми разказа естествено, но много се ядосах на случилото се. Говореха против мен на останалите съученици, дори на учителите. И сега се случва същото и в работата, защото пак има много жени около мен. От всички шефа уважава най-много мен. Не защото спя с него, не защото се мазня или съм с връзки. Просто се старая да съм коректен служител и да си изпълнявам задълженията винаги в срок и както трябва. Не тичам през работно време за цигара, не си тръгвам по-рано, не шмекерувам като останалите и това той го вижда. Но веднъж да закъснея сутрин поради някаква причина, непременно ще бъда изпортена. От няколко седмици един млад колега все ме закача и онези направо позеленяха от яд, защото с тях разговаря само по служебни въпроси. Старая се да се сприятелявам с тях, да се държа учтиво, не искам да си ставаме приятелки, но поне да не сме с лоши чувства. Какво толкова съм им направила, за Бога? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7c95f7e78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо лошо не си нaпрaвилa, освен, че толковa много ти се ще някой зa нещо дa ти зaвиди, че обръщaш и нaй- мaлкото в товa. Просто тaкa ти хaресвa и тaкa ти изнaся зa дa зaдоволиш някaквa твоя вътрешнa нуждa.
Може просто дa си неприятнa зa някои.
Нaпомняш ми мaлко зa едно момиче, което избягвaх просто зaщото ми беше стрaшно неприятнa, излъчвaше много силнa негaтивнa енергия. И един ден се изцепвa нa всеослушaние, че съм и билa зaвиждaлa. Зaсмях се и кaзaх в прaв текст, че просто ми е неприятнa и товa. Обaче, продължи дa нaстоявa, че съм и зaвиждaлa и вече с леко истеричен тон.
Тогaвa и посочих всичко, което имaм и могa, зa което знaм, че тя сaмо мечтaеше и я попитaх зaщо според нея дa и зaвиждaм.
Рaзплaкa се и избягa.
Постaви се сaмa пред истинaтa преди някой друг дa то нaпрaви, че ще те боли повече. Щaстливият човек не зaвиждa, но и не виждa зaвист нa всякa крaчкa, той/ тя е нaд тези нещa.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e4681a0966
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей ако ти си по-хубава или с нещо превъзхождаш колежките си ти предизвикваш тяхната завист, ревност и злоба. Особено ако имаш интереса на мъж когото те харесват, тогава за тях ставаш истински враг когото мразят със страст. Това е защото те искат това внимание за себе си а ти като по-хубава им го отнемаш. Затова има и една приказка: "всяка злоба може да се понесе, само не и женска злоба". Затова и истинските женски приятелства са такава рядкост.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 06b7eb2938
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Пф, фантазираш си май. Хората просто така се държат едни с други. Поне в България.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f3ee5fd245
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е нормална женска злоба и не се мисли, че си много специална, щом я усещаш. Всяка жена има други жени, които да й завиждат.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 43969d8a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   я с то ти едипов комплекс а не... не... нарцис комплекс отиди на лекар

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0591631ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нищо не си направила, така е устроен света. На последната му работа една колежка (от тези дето през 5 мин. пушат) ми държа сметка, че много дълго съм била в тоалетната. Под лупа ме следяха без изобщо да съм някоя красавица. Накрая не издържах и се махнах от там. Може би нещо в изражението ми ги е подразнило, не знам и аз. Или, че бях 10 години по-млада, на много хора малко и трябва да си покажат лошотията. Ти се опитай да се напаснеш, не ги дразни и междувременно си търси по-добре работа с по-нормални колежки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 46911c9a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо, просто света е лош, а кривите джанти ти завиждат. Гордей се със себе си и по - наперенко върви, има защо.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4d0b624fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Скъпа авторке изобщо не се притеснявай ти нямаш вина. Лошото при женския пол е именно завистта - тя се поражда без ти да си направила нещо на другите просто те те намират за тяхна заплаха. И при мен се случва така много често. В гимназията нашия клас беше 20 момчета и 10 момичета. Аз бях приятелка с 4 от тях, а останалите 5 ни изолираха. В началото си мислех, че проблемът е в мен, че сигурно им изглеждам надута или задръстена. Промених си поведението, станах по-разговорлива предлагах им да излизаме и да се събираме класа. И всеки път пълно лицемерие - пред мен са съгласни, а после не ни викат, за да не им вземем вниманието на момчетата. И мен ме харесваха няколко момчета от класа, но аз каква вина имам. И така не стана с тях въпреки, че докрай се опитвах. Така че щом се държат грубо без причина не се занимавай с тях. Общувай с колегите си. Аз от личен опит ти казвам, че приятелството с момчета е освен че възможно, а и много по-истинско. Там няма завист и интриги. Освен това момчетата са много по-грижовни. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c4ecf91f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм по същия начин, само че в училище.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ed50e50c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О,женската завист никак не ме учудва,това си е част от тяхната същност,поне на по-голямата част от тях. Женския характер си остава женски,каквото и да правиш промяна няма.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 84762e07ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Определено бих те посъветвал да имаш приятели мъже. На тях все още може да се разчита. Стига да не са огейчени някакви. НАпример няколкото мои приятелки могат да разчитат на мен повече дори отколкото жена ми дето се казва. Както и приятелите ми мъже. Но не съм чул те да хвалят техните си приятелки жени, дори напротив - казват ми - абе добра приятелка ми е, ама..
Попитали Радио Ереван
"Може ли да съществува приятелство между жени - ами може, ако сечението на множеството мъже, от които се интересува едната и множеството мъже, от които се интересува другата е празното множество. "

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: acdf82d741
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм от 2

Приятелство между мъж и жена също не върви, защото рано или късно се появява привличането и нещата се усложняват. За жената е най-добре е да е приятел със съпруга си и семейството си, също ако тя е женена и има също женена приятелка и излизат само двете от време на време на кафе.

М

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ecdef5ec0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ако с нещо се различаваш от другите - хората не го понасят. Поне у нас. Особено ако си съвестна, работлива, примерна, това дразни тези, които се скатават и шмекеруват. Не им обръщай внимание или пък започни да разказваш на всички колко си зле, как, примерно гаджето те е оставило и т. н. Съчини си някакви лоши неща и им ги разказвай. Те ще се успокоят, хранят се с чуждото нещастие.
Да не ти пука, живей си живота, просто не им давай информажия за себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker