Не се разбирам с момчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не се разбирам с момчета
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1097 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17г.
Проблемът е, че изобщо не се разбирам с момчета или поне не толкова добре, колкото с момичета. Не мога да се отпусна, особено с онзи, когото харесвам. Той ми е от класа и непрестанно се излагам пред него. Например казва ми нещо, а аз само се усмихвам и нищо не казвам и сега се чувствам ужасно, защото ме закачаше и имах шанс да ме забележи, да си говорим и да се занимаваме, но може би вече харесва друго момиче от класа и на мен ми е адкси гадно, защото не се случва за първи път това да отблъсна някого.
Имала съм две връзки, но много кратки от сорта на три седмици. Явно изобщо не мога да се разбирам с момчетата и затова не мога да задържа и по-дълга връзка.
Иска ми се всичко да е лесно - да си говорим като приятели, да се разбираме и т. н. Имам и приятели момчета разбира се, но не мога да се доверявам по същия начин, нито да ги приема като приятелките ми. Иска ми се да се отпусна, дори пред този, когото харесвам, защото когато съм себе си съм един невероятен човек, прекрасна съм, но не ми достига кураж, нито знам как да го направя. Знам, че проблемът е в мен, но съм твърде притеснителна, както и оптимистична, което е една ужасна комбинация, защото очаквам нещо хубаво да ми се случи и като не се случи оставам разочарована. Опитвам се да се харесам на много хора, но не се получава, точно защото не съм себе си, а така не мога да завържа трайни отношения. Много съм чувствителна и лабилна, живея в собствени светове с този мой оптимизъм и не забелязвам реалността. Най-лошото е, че знам в каква ситуация се намирам, но не знам как да излезна, моля ви посъветвайте ме нещо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 62f579bb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кога на 17 успяха да имат по две връзки много ми е интересно

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6a80c18cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж ситуацията в бащиното си семейство - има ли интимна любов между твоите родители? Родителите ти имат ли някакви теми табу (напр. секс, връзки, интимност и тн. )? Чувстваш ли някакво по-специално отношение от някой от родителите си? Чувстваш ли се отдалечена от някой родител? Като малка имала ли си силна нужда от внимание от някой родител, но да не си го получила навреме или въобще(обикновено тези случки се запомнят и е лесно човек да си спомни). Общо-взето човек взема родителите си още от първите месеци след раждането и след това цял живот проектира тях върху околните. Просто те са ни фигурите за мъжкото и женското. Подобни проблеми на твоя се коренят на 99% в бащиното ти семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker