За теб...... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За теб......
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3284 пъти
За теб, моя изгубена и погубена любов...за теб - от моето мъртво и изтерзано сърце и душа. Честит празник на теб, който предпочете да се превърне в непознат и странник, да е далеч от мен..Който ме ненавижда повече от всичко, въпреки безкрайната обич която дадох. За теб - чиито живот спасих, за да отнемеш моят... За теб - който предпочете да ме намрази и унижи - вместо да ме обича и подкрепя. За теб - който не съумя да прости няколко мои думи и да осъзнае навреме какво е любов и колко много те обичах.. За теб - който разби и потъпка нещастното ми сърце на хиляди парченца.. на теб - който ми даде живот и смисъл за съществуване и след това ми отне всичко.. За теб, момче, което обичах повече от всичко и в чиито очи виждах своя - нашия живот.. За теб..моя ангел и дявол...затова, че избра да ме оставиш сама и да не те интересува дали изобщо съм жива или не, дали съм здрава или умирам ден след ден..дали слънцето още огрява душата и дните ми, или единствено мракът обгръща живота ми.. За теб - Ах, ти мое наказание и проклятие - затова, че те обичах повече от самата мен и давах не живота, а дори душата си за теб. Затова, че когато в момента пиша това - ти си близо, но си далеч. за това, че вероятно никога няма да те видя отново - и ти си доволен от този факт....За теб, който се отказа от мен, отказа да видиш отново лицето ми, да чуеш отново гласът ми, да целунеш дори за последно устните ми.....За теб, момче, което вече ме забрави сякаш никога не ме е имало, и е толкова щастливо, че не преча на пътя му, с любовта която давах. Казах ти и преди - щом не искаш да си с мен - аз те пускам..аз те пуснах да си отидеш - свободен си от мене вече..животът е твой..и моят живот взе със себе си. Но аз винаги ще съм в мислите и сърцето ти - колкото и да ме мразиш. Аз винаги ще остана първата.. За теб, момче, което уби всичката любов у мен..За теб, непознати, за това което ми причини. Честит празник...празнувай свободата си, аз продължавам да умирам бавно.. Да, дишам, събуждам се ден след ден и същевременно съм празна и студена, очите ми са сухи като есенни листа...душата ми е пуста...За теб, мое наказание, за всички мои грешки и неволи..мой несподелен и неосъществен рай. Твоето наказание, ще е да знаеш, че аз бях човекът, който те обичаше най-много от целия свят, единствената, която я беше грижа за теб, единствената, спасила твоят живот и дала ти шанс..и ти - който не даде шанс на мен, за теб - който не беше в състояние да обича истински и завинаги.. За теб, чиито сълзи съм бърсала толкова пъти с устните си, за теб - който на моите сълзи отвърна с подигравка и насмешка... Обичах те...помни го, когато някога осъзнаеш, какво бях готова да дам за теб и какво загуби....Свободен си!!!
"Atb - My Saving Grace "

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: aac71ec5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, от цялото ти писмо личи, че много страдаш и много си наранена. Но явно щом това момче е постъпило така с теб, той просто не те заслужава!!! Колкото и да ти е трудно трябва да продължиш. Живота е пред теб и повярвай ми колкото и безсмислен да ти изглежда сега, всъщност той е твърде хубав! А за теб хубавото тепърва ще предстои. И може би след време точно тома момче ще съжалява, но ти ще си момичето с гордо вдигната глава, знаещо какво иска, можещо да обича и да бъде истинско обичано! Пожелавам ти от все сърце да срещнеш твоята единственна и споделена истинска любов!!! Продължи напред и помни, че никой мъж не заслужава такава жертва! Успех!!!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1adee275c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А аз си мислех че съм единствена която преживява изгубена любов,предателство, измяна, и ....... после забрава. Ето това което си написала е и моя живот, за съжаление.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 39c64e6b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Със сигурност много хора са го преживели това, което си описала ти - включително аз, но само отчасти. Трябва да гледаме напред, без да се обръщаме назад. Наясно си, че връщането безброй пъти назад, както вероятно правиш, няма да те доведе до никъде. Всъщност причинява само болка. Затова спри да измъчваш себе си за нещо, което така или иначе не можеш да промениш. Както е написал номер 1, хубавото тепърва предстои. :)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b6a8874167
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно момиче, всичко се връща. И аз в живота си съм имала много такива "келеши" и използвачи, какъвто явно и ти си срещнала. И той ще страда за това, което ти е причинил някой ден и със сигурност ще съжалява, защото са малко момичетата като теб - които умеят да обичат до крайност!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6192c9e063
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има любов, която просто не може да има бъдеще, знаеш това..
Още повече, когато се разкъсва между два свята...оставя само страдание и самотни дни и нощи

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9d682a321a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Каквото и да напишем всеки сам по свой си начин изживява това което по един или друг начин го тормози. Гадно е да обичаш някой да му дадеш всичко дори живота си и той да не те разбере... Но незнаеш на него от друга страна какво му е. Аз също нямаше как да бъда с човек който обичах, нямаше как всичко беше толкова трудно. Той ми помогна много, с всички сили се опитваше да ме спаси от лайната ( с извинение), в които бях затънал!След това поредни мой грешки, недоразбрани доши и просто раздяла... Тогава вече една част от теб изчезва завинаги, остава само болка и самота... Сега стоя в тъмната стая с кървасали от безсънните нощо очи с огромна болка и поредната доза виждайки как си отиваш, а нямаш сили да спреш! Прости ми че паднах.......

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker