Чувствам се излишна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се излишна
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2214 пъти
Винаги съм си мислила, че ако ме нямаше всички щяха да са по-добре... защото аз постоянно се карам с всеки постояно искам нещо, а не правя нищо.. Родителите ми са разведени не живея при никого от двамата, живея си при баба, а това за някой хора е смешно.. Почти всеки ден се карам с баба за нещо и после съжалявам.. тя дава всичко за мен, а аз постоянно й викам :/ Нямам много приятели имам само 2-3 добри приятелки, които и тях не заслужавам, защото щом не ми изнася нещо, което направят и аз ги овиквам или когато най-нобрата ми приятелка излезе с някоя друга нейна фр и на мен ми става гадно, защото си мисля, че ще я изгубя
Също така от доста време искам нов телефон iphone 6s plus, но нямаме такава финансова възможност и това ме кара не знам какво да правя простоо.. всеки има як телефон, яки дрехи и всичко което искат, а аз не.. знам, че това не е най-важното но в същото време си казвам и, че искам тоя телефон толкова много.. моят е samsumg s4 вярно не е най-лошият тел но няма екстрите на айфона..
И да.. Съжалявам, ако съм написала всичко малко неразбираемо, но просто точно сега ми е супер адски гадното имам чувснвото че ми е заседнала буца в гърлото и от доста време се каня да пиша тук, но всеки път си казвам, че няма смисъл просто.. искам да кажа на някой, който ще ме разбере, но няма на кой.. понякога си казвам, че искам да умра, а преди си го казвах всеки ден.. рязах се няколко пъти, но нямах смелост да направя друго.. в един момент си казвам, че ще е мъчно на баба за мен а в друг че ще и е по-добре..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3ee421c5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Парите и телефони те, яките дрехи идват с времето ако правилно съм разбрал ти не си пълнолетна.
Сега е времето за учене искарай си образованието.
И след време ще ги имаш тези неща.

Колкото до държанието нормално е защото си по малка.
Но внимавай какво говориш и така.
А приятели се намират само в трудни моменти.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2a67b6b0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щях да те разбера, обаче не виждам да си имаш нещо излишно. Каква е тая простотия. Сигурно си на 13-14, а сегашния ти телефон е по-хубав от моя. А съм на 20 години. За какво ти е тоя айфон? Самсунга ти има по-хубава камера. И за друго каков ще ти трябва айфона? Няма нищо толкова в повече, а още повече като си някое лапе, дето не му трябва дори компютър.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 76757595d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще ти кажа няколко неща:

1. Не всички имат по-яки телефони и дрехи от теб.
2. Телефоните и дрехите са на повърхността и не те определят като човек
3. По-важно е какъв човек си и какво правиш, отколкото какъв телефон имаш и какви дрехи носиш.
4. Ако някой е тъпо парче, яките телефони и дрехи не могат да компенсират.
5. Същото важи ако някой е добър и свестен човек, може да има и як телефон и дрехи, но може и да няма як телефон и дрехи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ed21862140
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тъжно ти е, че не живееш с родителите си, че са разделени. Но.. Такъ в е животът, всеки си има своите проблеми. Радвай се, че имаш баба, която те обича и се грижи за теб. Като викаш на хората, ги отблъскваш от себе си. А и те не са виновни за раздялата на родителите ти.
Колкото до телефона, започни работа през лятото, когато си във ваканция, събери пари и си го купи. Защо баба ти трябва да ти купува телефон?
Успокой се и се радвай ан живота. Всеки си има проблеми, но ти си малка, бъдещето е пред теб. Учи и си следвай своя път в живота.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3a36e63e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искаш пари, телефон, готини неща... ами нали се сещаш, че за да ги постигнеш има 2 начина. Единият вашите да са богати и да ги получиш ей така без труд, обаче гаранция, че тогава пак няма да си щастлива, защото някой твой познат пък ще има нова кола или нещо друго, което ти нямаш. Другият е, да учиш сериозно, да си намериш после готина работа и сама да си ги купиш. И тогава ще знаеш, че ги заслужаваш!
Така, че вместо да хленчиш, че нямаш това и нямаш онова, седни си на... буквието и положи усилия за да ги имаш един ден! Не, изобщо не е лесно, обаче с хленчене и каране с баба ти (горката жена, вместо да си и благодарна, че прави всичко за теб! ) телефонът няма да се появи сам, така че...

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 963b635b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   По принцип родители като твоите ме отвращават - сори за думата, но е точно тази.
Отвращават ме, не защото са се развели, а защото нито един от двамата не е до теб!
И от това ти идват проблемите... според мен поне.

Значи за приятелите - като някой не иска да е с теб няма какво да му/й се сърдиш и/или викаш/овикваш: тъпо е, не е нормално, а и хората не са приятели един на друг насила. Чрез викане или/и емоционални манипулации някакви (може би това поведение си попила от родителите си, но трябва да се опиташ да се промениш) остави, че се излагаш, ами и СИ ХАБИШ НЕРВИТЕ И ПСИХИКАТА!
Ако сегашните ти приятели не искат вече да са ти приятели просто не си залужава да си губиш времето с тях (както родителите ти сигурно са загубили доста време преди да осъзнаят, че не са един за друг).

Измисли начин да си доставяш положителни емоции с малко пари или без никакви пари. (четене на книги, разходки сред природата, снимане - макар и с по - обикновен телефон)
Номер1 е много прав, че яките вещи идват с времето!
Много по - готино е да си ги купиш сама с твои си пари, а не с пари на родители или други роднини! Така ще се издигнеш в очите на качествени хора и ще си вдигнеш нивото като цяло!!!
Обичай себе си и развивай положителните си качества - сигурна съм, че имаш такива!!!
Не търси одобрение от връстниците си, а само от себе си!!!
Просто повярвай в себе си и в своята стойност!!!
А на 16 можеш да почнеш работа за ваканциите с разрешението на родителите ти (сигурно ще ти разрешат)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3402057598
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами да, трудно ще разберем човек, който все иска от другите и то все материални неща. Стегни се малко. Изкарай си ти пари за дрехите и джаджите, които искаш. Ако сега не можеш, изчакай, докато си ги позволиш. По изказа и разсъжденията ти съдя, че си доста глупаво момиче. Не излишно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 30abf6e589
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Зодия Риби ли си?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 827ebadf9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че имаш нужда от време, да останеш сама със себе си и да помислиш малко над това що за човек си. Първо, материалните неща, колкото и да са готини и яки, не те определят какъв човек си. Мисли повече над нещата с душата си. И аз съм била като теб ( т. е. винаги другите имат по-яки неща ), но като порастнах, разбрах, че хората са започнали да гледат на мен не като на предмет за забавление, а като на човек с душа. Второ : Оценявай това, което имаш днес, защото не знаеш какво ти е подготвил утрешния ден. Обръщай повече внимание на приятелите си и близките си. Прощавай им недостатъците, не всеки е перфектен, а и съм сигурна, че и ти не си. Прощавай им, както те на теб прощават недостатъците. Трето : започни да приемаш нещата със спокойствие. Няма смисъл да се тормозиш, да се нервираш и да викаш по другите, само защото имаш душевни проблеми или кофти ден. Вместо да им крещиш постоянно, защо пък не започнеш да си споделяш с тях, сподели им какво те мъчи, пък ако толкова те обичат ще ти помогнат да минеш през несполуките.
Бъди по-спокойна и се пусни по течението. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c25634ae76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абсолютно съм съгласна с номер 6. Родители, като твоите имам и аз. Могат да нанесат огромна травма. В целта си, да не загубя хората в последствие, аз също ги отблъсквах. Дразнеше ме приятелката ми, когато се забавлява с други, и я отблъснах, но късно го осъзнах. Нормално е да лелееш за нещо, когато си била лишавана. Но важното е, че си го признаваш и осъзнаваш. Ще дойде ден, когато ще имаш работа, и ще си купуваш всичко което желаеш, без да се налага да го изискваш от някого, и ще ти е много по-сладко, повярвай. Сега се радвай на младостта си, забавлявай се, прави любов, учи.... Отиди и откъсни едно цвете за баба, бъди благодарна, аз имах същата баба, и сега ми липсва повече от всичко! Имах айфон и падна в тоалетната-това са вятър работи... с хора се живее, не с айфони! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker