Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1313 пъти
Здравейте. Аз съм момиче и съм на 15 години. Винаги съм била много срамежлива и това е най-голямата ми недостатък. Трудно ми е да завързват нови запознанства, да се отпускам пред другите и ги заговарям. Миналата година влязох в гимназия и първите няколко месеца не говорех с никой, макар, че всички ме питаха защо не говоря и т. н.. 3 момичета от съучениците ми започнаха да идват при мен и с времето се отпуснах пред тях и в момента съм най-общителна и прекарвам времето си в училище с тях, но не и извън него. А останалите ми съученици са много готини и макар вече да съм втора година с тях още не мога да се отпусна и сякаш нямам теми с които да ги заговарям. Но по принцип ми е лесно да разговарям с непознат, ако има някой познат с мен.
До осми клас имах най-добра приятелка, с която бях в един клас, но сякаш когато влязох в гимназията всичко се развали и вече не общуваме и не се виждаме. Тя има много приятели и е нормално да забрави за мен. А аз в буквалния смисъл на думата нямам и един приятел, освен трите момичета с които обаче се виждаме само в училище (не мисля, че могат да се нарекат мои приятелки). Аабсолютно цяло лято не съм излизала с никой, освен с майка ми на пазар и на море пак само с нея. Ежедневието ми е такова:Ставам сутрин, отивам на училище и се прибирам и това е всеки ден. Просто ми е много трудно. Измъчвам се от вътре, страдам. Ужасно тежко ми е. Знам за проблемите си само аз. Лесно е да кажеш "Излез, запознай се с нови хора, общувай със съучениците си". Ако беше толкова лесно до сега са съм го направила, повярвайте ми. Вече не издържам на тази самота. И аз искам да ходя на кафенета, на партита с преспиване и къде ли още не. А дори не съм ходила и до днес на кафене с някой. И гажде съм нямала, но повече се нуждая от приятел на когото да разчитам и да имам доверие.
Обяснявам си този проблем с това, че не съм общителна. Но ако някой ме заговори и аз говоря с него.
Смятам се за забавна, луда, хубава, мила, добра, бил дала много обич, ако я получавам разбира си. И въобще който ме опознае, сигурна съм няма да съжалява. Човек се учи от самотата, но за мен тя е вече ми е в повече.
Дайте ми съвет.
Надявам се да качите разказа ми и благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: f8692773cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Общувай си по Интернет. И си помисли каква е причината да си срамежлива и да не общуваш с другите. Когато откриеш причината, може да я отстраниш и да се промениш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9eb54d5663
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само едно ще ти кажа, не се променяй, за да се харесаш на другите, не прави неща, които не искаш и не смяташ за правилни, заради причина! Може да се запишеш на някакъв спорт или друг вид извънкласна дейност. Старай се в училище, защото това е най - важно, докато си ученичка. Не се притеснявай много какво ще кажеш пред другите, приемай критиката не много сериозно. Разменете си номерата с момичета, за да излизате навън, ходете по магазините заедно и това малко или много ще ви сближи, а така ще се запознаеш и с техни приятели :) Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker