Ще се сбъдне ли мечтата ми..?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще се сбъдне ли мечтата ми..?!
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1364 пъти
Здравейте!
Аз съм жена на 26 г. От малка си имам една мечта и по точно, да имам дете и мъж който да ме обича истински като принцовете от приказките. Живота ме сблъсъка с много несполуки. Загубата на баща ми като дете, грижите за болната ми майка, загубата на мечтаната кариера и много други за които сега не ми се говори. Единственото което не спираше да ме крепи, беше идеята за сплотено семейство което ще създам. Преди 4 години срещнах съпруга си, или по точно "моят мечтан принц". Връзката ни е много силна и истинска, всеки който ни познава казва, че ние сме едно цяло и любовта ни е истинска. Реших да не го насилвам за дете, а да почакам да си стъпим здраво на краката, за да сме готови напълно с грижите за тази радост. Преди 2 години решихме, че е време и започнахме дългоочакваните опити за първата ни рожба. Не след дълго се оказа и че съм бременна. Щастието ни беше голямо, не спирахме да се усмихваме дори когато се храним и работим и заспиваме и се събуждаме.. беше просто уникално. Малко след това обаче загубих бебето. Само една майка, загубила неродената си рожба може да разбере болката и огорчението ми. Дълго време се възтановявах психически, докато лекарите не потвърдиха, че съм добре и е време ако желаем да опитаме отново. Минаха 6 мъчителни месеца, от началото на опитите и все още нищо. Започвам да си мисля, че детската ми мечта ще си остане просто мечта. Може би не съм орисана да усетя това щастие. Пия различни билки и разни треви за зачеване, правя упражнения и съм в пълно спокойствие, но така и не забременявам. С всеки изминал неуспешен месец ставам все по-отчаяна и нещастна, все по-напрегната и някак си смазана от случващото се. Тук в този сайт, пишат много и различни хора. Хора с различни познания и истории. Моля, тези хора.. Моля от все сърце, ако някой може да ми помогне, по какъвто и да е начин, ще му бъда искренно благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3b4f3acc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дa не е проблемa в кръвнa групa? Aко си отрицaтелен резус, a бaщaтa положителен, то тялото ти ще се бори срещу плодa.
Инaче психическото спокойствие е изключително вaжно. Просто дa се успокоиш и дa прaвиш секс с мъжът си от любов, a не зa зaчевaне специaлно.
И не мисля, че още си преодолялa aбортa...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 557518f926
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, на някой хора не им е в картите да имат дете.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7e740e867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До номер 1:Благодаря ти за коментара, изследвали сме кръвните си групи и двамата сме положителен резус фактор. Вече пробвахме какво ли не, просто някак си не се получава...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ed49a65962
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти имаш мечта и питаш дали ще се сбъдне?
Моят съвет е бъди реалист, ти си на 26, какви са тия съмнения у теб, естествено, че ще се сбъдне. Не се отчайвай не знаеш ли, че няма невъзможни неща. Щом лекара е казал, че всичко е наред, значи няма проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b2b8c20bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е, хайде сега. Има ин витро, има специализирани клиники. Отиди там и ще ти кажат какъв е проблемът. С билки най-много да се объркаш сама.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 53c3cbe9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Може да пробваш следното. Даже има филм за този, да го наречем метод, че не се сещам как да го кажа, филмът се казва "Тайната" има и няколко книги. Ако желаеш го изпробвай. Идеята е да си представяш това, което искаш от сърце. Значи, че звучи тъпо и смешно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1ea5955ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само ще ти кажа, че ти в сравнение с много други хора имаш супер голям шанс да ти се сбъдне детската мечта - искала си бебенце и мъж, което не е толкова трудно постижимо.

Други хора сме искали/искаме други неща. И може би на повечето няма да ни се сбъднат. Моята мечта е да пътувам в космоса. Както се сещаш за много хора това звучи някак нереално и дори може би маловажно. И естествено никой не ме подкрепя. И на никой не го интересува. А съм сигурна, че теб супер много хора те подкрепят и ти съчувстват и само заради това има супер голям шанс да ти се сбъдне, защото ти пращат позитивизъм и положителна енергия.

Най - важното е да избягваш стреса и напрежението и да не го мислиш толкова. Като правиш секс с твоя приятел, ако можеш не си мисли 'оле ша стане ли ша стане ли', ами се наслаждавай на тялото му и на усещанията, които ти създава той. Намери си хобита - някакви занимания, които да те зарибяват достатъчно, че да не си мислиш кога най - после ще забременееш. Просто подизирам, че при теб е на психична основа.
Или можеш да опиташ да изиграеш съдбата ли как да го наречем. Започни някакво начиние, за което ще е добре да отложиш бебето с 1-2 години - тогава нищо чудно да забременееш. Ама трика е начинанието да го поискаш наистина. Само спокойно - имаш време за раждане - на 26 си, а не на 36. Между другото майка ми ме е родила на 36, а преди това е загубила бебе преди мен.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d6f701e868
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Преди години и аз се опитвах да забременея и все не ставаше и не ставаше. И знаеш ли какво ми каза по този повод лекарката. Дете се прави с любов и спокойствие, а не с броене и календар. Явно така си си навила на пръста, че искаш дете, че само за това мислиш и естествено, това те стресира и не се получава. За това просто спри да го мислиш! Ще стане когато му дойде времето! Отпусни се и се наслаждавай на близостта с любимия и ще видиш, че ще стане. Щом си се изследвала и знаеш, че всичко ти е наред, значи проблемът е психически, за това не го мисли.
Моя близка приятелка беше като теб, направо се беше поболяла на тема дете. То не бяха изследвания, то не бяха пресмятания на подходящи дни, то не беше чудо. И накрая бяха я наплашили, че без инвитро няма шанс. И тя се примири и започна да събира пари за инвитро, ама докато събираха пари, естествено си спеше с мъжа си. И познай! Наскоро роди второто и то и двете са родени без инвитро и без никакви процедури. Така, че ключът в цялата работа е да не се побъркваш на тази тема!
Една друга приятелка пък прави 3 (!!! ) спонтанни аборта и после реши, че няма да стане майка и вече има две прекрасни дечица. Просто защото спря да се побърква на тази тема.
За това горе главата, наслаждавай се на връзката си с любимия и ще видиш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker