Чувствам се сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се сама
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1109 пъти
Здравейте, вместо на лист хартия, реших днес да пиша тук. Чувствам се сама от доста време. Сама... във всеки смисъл на думата. На 22 години съм, за момента не уча, за съжаление и не работя. Скоро ще си подновя студентските права и се надявам поне малко да се разнообразявам с университета. Преди година всичко си беше супер - имах си приятел, имах и доста приятели и познати около себе си. С течение на обстоятелствата, с гаджето ми се разделихме, най-добрите ми приятели живеят на час път от мен, другият ми добър приятел е вече в чужбина. Единственият човек, с когото споделям, е съквартирантката ми, с която, логично, прекарваме почти 24/7 от времето си заедно. Не работя, понеже никой не иска да наеме човек за 2-3 месеца работа, понеже след като започна университет, ще мога да работя най-много на 4 часа. Нямаше интервю, на което да съм отишла и да не са ми предложили работа, но като спомена тази малка подробност и предложението им отпада. В момента по цял ден си стоя в стаята и... не правя нищо. Имам чувството, че скоро ще полудея. Когато искам да се видя с приятелите си, те са или изморени, или не им се пътува... половин час в градския транспорт? !? Ако се случи да се съгласят, все аз ходя при тях. Проблемът отчасти е и с бившия ми приятел - бяхме от една компания, а сега тази компания са ми като непознати - нито веднъж някой от тях не се е поинтересувал от мен, камо ли да се видим на по кафе, примерно. Това много ми тежи, чувствам се изолирана. Дори сега за предстоящия празник на студентите, са се уговорили да празнуват на вила... 20 човека, от които познавам всички... и нито един не ме покани. Знам, че бившият ми е казал, че не иска да е с мен тогава, а те дали се съобразяват с него или просто не им пука, не зная... Нямам идея как да се разнообразявам, в момента финансовото ми състояние не е добро, за да си позволявам излизания и запознанства. Мъжете ме харесват, търсят ме и пр., само че никой от тях не ми грабва вниманието и нямам никакво желание да се срещам с тях. Много ми е объркано - хем искам да съм сред хора, хем единствените, които искат да излизаме, са мъже, които не искат само приятелство от мен. Не мога да се позная... не знам какво не ми е наред... общителна съм, много лесно завързвам контакти и въпреки това пак оставам последната дупка на кавала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: fd14f7e02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да си намериш някой по-заможен приятел за сериозна връзка. за да можеш да стъпиш на краката си за известно време и да покажеш на онези така наречени твои приятели. че си много над нещата. Не стой в черупката си. Знам че нямаш възможност да излизаш. но ако мъжът е заможен смятам. че няма да те остави да плащаш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1dc340c49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто изчакай няколко месеца и като започнеш университета ще си намериш нова компания. И си имай свои приятели, не компанията на гаджето. Бившето ти гадже ще заведе друга на 8 декември, затова и несмеят да те поканят. Приемай покани на ухажори да излизате, все някой може да ти хареса...
Започни да учиш език по Интернет или се хвани като доброволка да правиш нещо щом имаш време, оползотвори го . Не е нужно непрекъснато да си с гадже. Времето, в което си сама ти дава много възможности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker