На чисто... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На чисто...
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1173 пъти
Здравейте, искам да попитам хората, които влизат тук и четат постове случвало ли им се е да започват всичко отначало в някакъв период от живота. И като казвам да започнеш отначало имам в предвид да разрушиш всички мостове с миналото, защото ако продължиш да живееш с него просто то те разрушава.
Случвало ли ви се е да сбъднете ваша мечта и не само една а много и след време да осъзнаете, че човек плаче най-много не заради това което не е постигнал или получил, а заради осъществените си мечти. Защото научава повече, вижда повече и реалността му се разкрива в пълната и жестокост и несправедливост. Ако някой може да сподели своята история за това как е загърбил миналото и е започнал всичко на чисто, бих се радвала много. В момента правя тази крачка в живота си и неизвестността ми носи доза несигурност, но също така чувствам пълната свобода на душата си да създам света в който искам да живея... Не знам какво ме очаква за напред, но знам какво не искам. Мога с чисто сърце да кажа, кои хора обичам и ценя и кои ме отвращават. Все още нямам материална стабилност, но усещам че вътрешното ми развитие и характер със времето ме отдалечи от много хора, които избраха да тъпчат на едно място. Според мен, човек цял живот се учи и никога не бива да спира да търси и да се развива, както умствено така и духовно. Лошото обаче е, когато обичаш някого, но този човек не спира да те наранява, просто защото отдавна е спрял да мисли и да се развива и няма как да те разбере и няма как да се постави на твое място и колкото и да искаш да омаловажиш това, времето ти показва обратното... Ще се радвам да споделите нещо от вашият живот, за тези които са почвали на чисто.... какъв е бил резултатът след това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 61a839c037
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз смятам да започна на чисто.. като бях някъде 7 ми клас, майка ми прецени, че трябва да се преместим в друг град, много тежко го приех, нямах желание за нищо, не исках да излизам, да общувам с хората, беше ми МНОГОО гадно, имах чувството, че попаднах в друга вселена, сега съм на 19 завърших училище и съм решила да отида в Лондон при леля ми и да не се върна никога, нямам фейсбук, номера ми го имат много малко хора... абе с две думи смятам буквално да изчезна, омръзна ми от всичко и всички само лицемери и предатели... вече просто ми е все тая, отдавна ми се изгуби желанието за живот :с

ВЪПРОС:

А ми ти, какво те провокира да започнеш на чисто и как смяташ да го направиш?

Желая ти късмет :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fbbeb1c713
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На чисто аз започвам след всяка връзка. Е така от раз, махам всичко, трия всичко, даже си заповядвам да не мисля за това. Телефона не вдигам и не се засичам никъде, сменям изцяло местообитанието си и местата на, които се движа. Пълен игнор.
Същото направих и когато се осъзнах, че съм с много кофти хора около мен, живота ми е тръгнал в кофти посока и пропадам. Тогава просто не разбрах как осъзнах всичко, толкова от тези хора които познавах стигнаха дъното. Без да изпадам в подробности.. Е така от раз ми пресветна, че аз мога и трябва да се оправя. Бях на 16 и до 18 вече бях чисто нова. Сега съм на 20 . Извървях много дълъг път до пълното щастие. Минават години докато стане преломния момент и усетиш пълнотата. А после? Просто не мисли за после. Повече от ясно е, че ще си щастлива, защото като минеш през такива трудности и промени се чувстваш необикновенно силен човек. А когато човек е уверен нищо не може да го спре. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 506a4ae7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Преместихме се с майка ми и брат ми, защото се разделиха с баща ми, когато бях на 13. Всичко беше като гръм от ясно небе, оказа се, че има приятел и вместо у баба ни, живееща на 7 км разстояние, отидохме на повече от 200 км при новия й мъж.
Така... много е дълго за писане, но накратко нелеко детство, и заради тормоза от баща ми и т. н. Всичко се отразява върху човек.
Сещам се, отидох замалко при баща ми за някакви дни, той любовница имаше у дома, при това не знам дали е била и на 20. Не исках да вляза в къщата, стоях отвън и плачех.. и, не се оправдавам, но може би заради това почнах много да излизам с момчета, за да намеря това, което не съм получила. По едно и също време съм излизала с 4 - ма. И така за 2 год. и нещо с около 25 бях спала. И.. точно, когато се почувствах изхабена, се запознах с приятеля ми, с който се от близо. 2 год заедно и нямам намерение да хойкам. Това е само пример, че съм променена генерално - преди се тъпчех, беше много важно за мен, сега съм слаба и ям бавно и др.

Ж21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker