Чувствам се изгубен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се изгубен
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2147 пъти
Мъж на 27 съм. Нямам приятелка, работя на смени, живея сам. От известно време ме мъчи някакво странно усещане, че съм изгубил пътя си. Всеки ден ми е скучен, еднообразен. Преди работата ми доставяше удоволствие, работих я с интерес а сега вече е рутина - просто ден да мине, друг да дойде. През свободното си време също вече не се забавлявам. Всичките ми хобита, които имах - вече не ме вълнуват. Нямам желание за нищо. Не се смея на нищо, през повечето време мълча и съм замислен - отнесен в някакъв си "мой свят". Не съм тъжен или нещо такова - просто всичко ми е безразлично. Всичко ми е някак чуждо - все едно не принадлежа на този свят. Наблюдавам хората покрай мен като вървят по улицата, как се смеят, как си говорят и просто някак си не се чувствам да се вписвам в картинката. Дълбоко в себе си очаквам нещо да се случи - едно такова усещане имам, но не знам какво ще е това нещо.
Как мога да "открия себе си"?? Как да изляза от това състояние? Искам да намеря своя път..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3bd271e933
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любов ти липсва..

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 42d2bd25dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз се чувствам намерен.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b30333667b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма как ние да знаем какво ще ти е интересно. Опитвай различни неща-спорт, фитнес, клубове, танци, езици. Като опитваш, все ще намериш нещо, което да ти харесва. А и си намери приятелка. Това ще ти осмисли живота. Досега си имал едни цели, постигнал си ги. И сега преминаваш в друг етап на живота си, в който е нужно да имаш нови цели.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7786c88881
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Стига глупости! Младо момче си, животът е пpед теб! Какво си унил глава? Пъpво се замисли, това ли искаш да пpавиш. Погледни се отстpани, ако те видят вашите или пpиятелите, на които винаги си искал да пpиличаш, няма ли да ти стане неудобно. Постави си накакви малки цели, после по-големи и по-големи. Започни фитнес или дpуг споpт, който сматаш, че би ти бил интеpесен. Ставай pано сутpин с усмивка, казвай си в огледалото, че си успешен и позитивно настpoен за този ден. Pазтягай се с малко йога за 15-тина минутки и пpеди да излезеш чети по-няколко стpaници от книга. Нека тя е мотивиpаща( за бизнес, икономика, психология, език на тялото), така че след като излезех, да имаш какво да дадеш на света. Гpамотен си, пишеш добpе, pадвай се и на малките неща, знаеш ли колко хоpа има дето до твоята възpаст са забpавили и пpавопис, и всичко. Усмихвай се на хоpата и ако някой те помоли за нещо му помогни. Нека се чувстваш полезен! Заговоpи някое момиче, напpави и комплимент. Те обичат такива pаботи, доpи да не ти каже, вътpешно много ще и погалиш егото и най-веpоятно да те заговоpи. Малко от малко си поставяй цели и не се глези толкова да не пpaвиш нищо, защото не сме за дълго тука. Пpави нещо, които не си пpaвил, за да ти се случват случки, които не си и пpедполагал, че ще ти се случат. Пpави луди неща, не се пpитеснявай от хоpата, усмихвай им се и им се pадвай колко са сзабавни отстpани. Споpтът ще ти необходимата жизненост и мотив за живот!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c497e7b46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Депресия е това. Бичът на съвременния човек. Всяка година около 800 000 души се самоубиват. Депресията е в топ 3 на най-разпространените заболявания. Казвам го това, не за да те плаша, а защото искам да кажа, че положението не е безобидно. Потърси професионална помощ, няма нищо срсмно, но е свързано с финансови разходи.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 37df078973
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Провери си нивата на тестостерон и естроген. Също и кортизол, пролактин и ДХЕА. При мен там е проблема

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 403b7a3423
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все едно това аз съм го писал,знам ли може би ние сме извисени на по голямо духовно ниво и осъзнаваме,че материалните неща към,които се стремят хората не са важни.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 30e753a9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Както бе написано по-рано, преминаваш в друг етап на живота си, в който е нужно да имаш нови цели и да загърбиш всичко старо. Помисли, от какво реално имаш нужда. Помисли, кое в живота ти те потиска? Кое ти липсва? Аз чувствам нещо подобно от началото на 2016-та.. и не мога да събера сили да променя това, което не е за мен, макар че съм осмислила нещата отдавна. Пожелавам ти да откриеш хармонията си отново.
В. 29г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker