Cartoon Network - мнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Cartoon Network - мнения
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 3707 пъти
Здравейте. Какво мислите за канала Cartoon Network. Гледате ли го. Аз лично вече не го гледам от 7 години защото го осраха с тоя български превод. Липсва ми стария Cartoon Network(английския). За пръв път почнах да гледам Cartoon Network още на 4-5 годинки, т. е от детската градина. Нищо че беше на английски език и не го разбирах, пак ми беше забавно и се смях на детските там. Оттогава ми беше любим канал и не съм се отделял от телевизора. Почнах да уча английски език от 2-ри клас и реших и от канала да го науча и успях. Добре го владея английския сега. Ама спрях да го гледам от 2009 година насам. Откакто го преведоха махнаха старите детски, които най много съм гледал и харесвал и ми останаха в сърцето - Tom and Jerry, Looney Tunes, The Flintstones, Scooby-doo, The Addams family, Dexter`s laboratory, Johnny Bravo, The Powerpuff girls, Ed, Edd n Eddy, Courage the cowardly dog, Samurai Jack, Codename Kids Next Door, The Grim adventures of Billy and Mandy, Foster`s home for imaginary friends. Май са това. Това за мен бяха най-яките детски. Сега дава тъпотии. Вие какво мислите. Гледали ли сте някога канала. Имахте ли си любимо детско от там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6c6989e260
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здрасти! Вярно е твърдението, че качеството на филмите там е по-ниско от преди. Но примерно park show и adventure time са добри, поне според мен. По едно време не ги изпусках, а съм на 23 :D

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 169ed2d0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   да,парк шоу,изгледал съм всички епизоди и вече взе да ми става скучен сериала

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c109ebc150
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм на 14 години и аз преди много гледах канала. Много се радвах като видях, че са го превели. Говориш глупости. Като искаш английски-САЩ, Канада, Австралия, РЮА, Нова Зеландия, Великобритания, там има английски колкото щеш. Ама пораснах и го спрях. Много ми промиваше мозъка и ставах олигофрен. Но си беше яко. Обаче сега хич не харесвам анимациите Кларънс, Малки титани в готовност, Онази с ония деца, дето имат някви камъни и са бият с чудовища, забравих и името и такива простотии. Не успях да науча английски език обаче. Сега съм в английска паралелка, но никой не е добър по английски. В детската градина страшно са мъчех като Cartoon Network беше на английски. Това според мен е най-доброто нещо, което канадците са правели и ще направят някога. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8076fb0072
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хубави са, смешни са детските анимационни, но мисля че зависи и от възрастта на която се гледат. Например "Смърфовете" съм ги гледала за пръв път с превод на арабски и след това не ми харесваха дори на оригиналния английски, защото изразите които те употребяваха някак си по-ми допадаха. Така че, зависи от някои фактори.
Например руските мултфилмчета си бяха идеални на руски език с превод на български. От друга страна "Семейство Мейзга" беше изцяло дублиран на български език(чуваха се отделни думи на унгарски), но превода беше страхотен и на български. Мисля, че трябва да се преценява за всеки поотделно. Когато е само за малки дечица, те ще са по-добре с разбирането на родния си език, но ако са предназначени за ученици и по-големи деца изучаващи някакъв език, да съгласна съм, че е по-добре да е на оригиналния език с превод на български. Може да се помисли по този въпрос.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b1bc34b585
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Да, всички детски, които си избройл ми бяха любими

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 000c74ad23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Одъртял си просто, батко. Родителите ти същото са казвали за тези детски - тъпи. Както ти сега казваш за сегашните. Носталгия му се вика.

Да, принципно стария CN имаше добри попадения - Swat Kats, Toonami, Batman, Batman of the Future. Но и те са вече на повече от десетилетие, а програмата трябва да се развива. Някак си, щеше и на теб да ти писне да гледаш същото, най-малкото защото тези анимации, които помниш, отдавна са спрени от продукция (а и доста от създателите им вече не са сред живите).

Дублажът е досаден, но нямаше да ти се струва такъв ако беше ти дете без английски познания. А и вече ни е минало времето за детски, като минеш 20 стажовете и завършването са по-важни.

Но не е само CN - телевизията вече става ненужна. Най-малкото, защото имаме интернет и всичко, което ни интересува, можем да намерим там. Това си е то.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3d52cefc82
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Обожавах всички изброени, особено Tom&Jerry и Courage the cowardly dog (това пък беше толкова мистично, чак сега тръпки ме побиват :D) Имаше много послания, провокиращи мислене, грабваха интереса и истински забавляваха. Съгласна съм с теб изцяло! Сега не мога да понасям физиономиите на героите, толкова отблъскващи са някои. За гласовете да не говорим. Жалко за децата, които свикват с тези изродчета. Адски много ми липсва старата визия :((( Тъжно ми е, че ако някой ден имам деца, те няма да израснат с онези герои. На теб поне наученото по английски ти остава.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 810fab4758
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най- любимите ми бяха "Кураж страхливото куче" и "Скуби Ду". Всеки ден ги гледах :) Сега много рядко си го пускам и новите изобщо не ми харесват. Обаче те и поколенията се сменят, смисъл на децата сега сигурно им харесват и те надали биха оценили старите детски така както ние.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9d8df3ca7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ето моето мнение за някои от сегашните филмчета по канала
Гъмбол - изключителна простотия, от която децата няма да се научат на нищо полезно. Героите не могат да сътавят едно смислено изрчение и я имат я нямат 100 думи в речника си, когато се опитват да кажат как се чувстват не могат да намерят подпохядаща дума и започват с мимики и жестове. Също така, могат да се научат " много интересни факти " например, че Европа не е континент а кралство, а Шотладния е английски колеж. Да не говорим за абсурдното семейство от котки, зайци и златна рибка, както и за ходещите живи саксии, банани касетофони, ии тн. И тази глупости ми е получила филмови награди!
Кларънс - на пръв поглед хубава идея, че децата трябва да се научат да прекарват повече време играейки навън отколкото пред къмпютъра, но героите там са меко казано отблъскващи най - вече главния - момченце мазящо повече на прасе ядящо огризки от масата, от земята, от кофите, и чудещо се каква поредна простотия да направи.
Чичо Дядко - Същата идиотия, като Гъмбол идиотска комбинация от главния герой, динозавър, ходища пица и тигър.
Остров пълна драма - нещо подобно на анимационен сървайвър, в който героите правят интриги помежду си принуждавани са да ядат гадости, като например буболечки и храна с изтекъл преди 10 години срок на годност, и биват пускани в тоалетната след това
Кларънс - на пръв поглед хубава идея за това, че децата в днешно децата трябва да излизат повече навън и да се забавляват, а не се зомбират в устройствата, но главният герой е нарисуван изключително отблъскващо. Той е момченце на 9 години, което на външен вид повече мяза на прасе или морж и яде остатъци от храна по масите в заведенията в заведенията например или пък на посещение при доктора гледа да докопа буркана с бонбони а. Приятелчетата му едното нарисувано с квадратна глава, а другото приличащо на мутра. Не виждам какво градивно биха научили децата от този канал, хайде едно време английския, макар че и тогава филмчатата бяха доста грозно нарисувани, но сега положението е още по - зле ходещи пици, саксии, балони, мечки живеещи в корем на дракон, които ще се превърнат на ако ако останат, момченце, ядящо каквото му падне от чужди чинии, коте с нулев интелект, няма нищо градивно в тези филмчета! Единствените нормални са чат пат Шантавите рисунки, Томи Джери, Елиът Хлапето и донякъде Робот бой.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 06ab44d774
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   Най-любимите са ми Парк Шоу и Ние мечоците.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0270fa7d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 11 знаех си, че ще те засека в тази тема. Разбери, че не можеш да налагаш мнението си по този начин. Гъмбол е забавно детско, което те кара да се смееш. Гледай си Нешанъл географик с детето, което още не можа да брои, а ти вече мислиш, че били казали, че Европа е кралство.
Сега по темата. Самурай Джак и Кураж са моите топ. Дори в момента ми се догледаха, а съм на 25. В момента това, което ми допада от канала е, Ние мечоците и Гъмбол, както и някои серии на Парк шоу. Дъщеря ми гледа Маша и Мечока и Пепа Пиг и то си е на английски, дори и тя предпочита на английски. Разбира се заедно се хилим и на Гъмбол.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9d8df3ca7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Пас е номер 11 има едно филмче, което горе долу става Анджело е върхът. Забавно е как децата правят и невъзможното да постигнат целта си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 39c55c5c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (90 гласа)

15.   И аз повече харесвах онези детски, които даваха преди. Сред тези, които си споменал, са едни от най-любимите ми. Сегашните детски са прекалено уродливи. Интересни са, да, но определено не са онези, едновремешните. Между другото се радвам, че има и други, които са големи и гледат детски. Аз съм на 19 и ако гледам телевизия (това се случва рядко) или върви някой музикален канал, или Cartoon Network. :D

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4acadcc8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Този канал е баннат в дома ми. Децата ми поне вкъщи няма да гледат уродлива анимация. Не е никак трудно да се нарисуват красиви симпатични герои, но само на този канал героите до един са някакви зъбати, космати и криви уроди!!!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a2f79c46cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

17.   Този канал вече не е детски. Опитват се да се харесат на разни лобита и пускат филмчета, където се говори за всичко, но не и за неща, които са нормални за децата. Отказвам да им помагам да промиват мозъците на следващите поколения - дори мисля да го изтрия от списъка с канали, за да не го види случайно бъдещото ми дете. От настоящите бълвочи нищо добро няма да научи - не е просто разлика в поколенията. Това вече не е детски канал - затова го харесват 23-годишни. Те да си го гледат, но децата нямат нужда от тези вулгарности.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 06ab44d774
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Доколкото знам, някои предавания от канала ще се махнат до около 2 години. (Парк Шоу , Невероятният свят на Гъмбол и други подобни.) Дано ги заменят с качествени анимации.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9e58ead766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До автора: Ако не се лъжа Декстър и Реактивните момичета ги дават и сега. А Том и Джери понякога можеш да ги гледаш по Boomerang.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0ff04bb0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Гъмбол е булшит. Малки титани в готовност е крийндж. Върнете кларънс самурай Джак ние мечоците и нинджаго

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 73e0f8c6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не съм доволен само за едно. Снощи видях, че са заменили на всички места "Принц Айвъндоу" с тъпия "Нинджаго" Поне да го бяха заменили с
"Невероятният свят на Гъмбол" или "Малките титани в готовност". Само да кажа, че това е за пореден път.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 5e37831086
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   В най-новите серии на Спонджбоб вече можеш да чуеш, как героите казват възрастни думи като "секси", "гей", "фетиш" и т. н. Без коментар...

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 34a86ccb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Класика е този канал.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: d49c95793d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До номер 25:не знаех, че има и такива епизоди.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: ec32bf3113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   И аз израстнах гледайки Картун Нетуърк и даже така научих английски... знаех всички епизоди на изуст на предаванията... Беше ми любим канал. Даже исках да стана художник на анимационни филми, заради този канал...
Но аз съм възрастна вече и не го гледам от много години. На 31 съм. Когато се появиха лаптопите, замених телевизора с тях... Даже мисля, че след 2005 не го гледах този канал вече... а само в детството си, от 90те до 2005.
Сега си пускам само МТВ напоследък... Новите детски предавания, които дават на български дори не ги знам какви са.. и ми липсва това, че бяха на ръка нарисувани, а не на компютър както сега ги правят вече...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker