Емоционална безчувственост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Емоционална безчувственост
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1668 пъти
Здравейте, писала съм много истории тук, но не и най-важната. На 18 години съм и всичко започна преди 7 години. Баба ми, която много обичах почина от рак, а дядо ми почина преди 5 години без да знаем от какво точно. В деня преди той да почине започнах да плача буквално без причина, просто ми беше тъжно и на следващия ден разбрах, че е починал. Тогава бях на 13 години, много срамежлива, чувствителна, и тогава родителите ми се разведоха. От както дядо почина нещо в мен се преобърна и от тогава до ден днешен аз се промених за точно един ден... Някак си от тогава започнах да бъда злобна към хората. Станах безчувствена, безразлична, не ми пука за мнението на хората, станах по-силна, борбена и вярвам в себе си. Но лошото от тези черти е, че нямам цел в живота, нямам желание да постигна нещо. Имам приятел от 3 години, много се обичаме, с него започнах поне да чувствам любов. Много обичам семейството си, разводът им не ме накара да спра да ги обичам и да ги ценя, обожавам животни, но честно наистина мразя другите хора. Много са ме наранявали. Има дни в, които не говоря с никой, защото решавам, че няма смисъл и не го правя. Но от друга страна аз се гордея със себе си с това, че наистина станах още от малка борбен човек, точно както биха искали баба и дядо... Исках просто да споделя, за да видя има ли други хора като мен и как да преодолея това, че нямам цел в живота. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7c886f903b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се чувствах така, но посетих психотерапевт (не психолог или психиатър) и нещата се оправиха с хипнотерапия. Просто дълбоко в подсъзнанието ти има болка, която трябва да се освободи и да ти олекне.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: aadb050dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обичаш гаджето, семейството и животните - мразиш другите хора. А къде е безчуствието? Или не знаеш какво значи думата?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7d52e88259
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Еми започни да правиш това, което обичаш. Да рисуваш, да снимаш, да пишеш, да пътуваш.
Целта в живота ти трябва да е една единствена - ДА СИ ЩАСТЛИВА!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6e813691c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво значи, че нямаш цел в живота? Учи, вземи професия, защото иначе какво ще работиш? По-нататък може да се задомиш и да се опиташ да не правиш грешките на родителите си... Изобщо животът си тече по някакъв ред и го следвай. Не е добре, че наведнъж и то в тийнейджърската възраст са ти се струпали толкова негативни събития, но животът продължава.... Ще си тръгнеш по своя път и ще си щастлива. Щастието ти не зависи от други хора, пък било и те твоите роднини. Щастието си си зависи от теб и това как ще изживееш живота си. Абстрахирай се от баба, дядо, мама и тате и тръгни напред. Вече си пълнолетна личност.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 001f962986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря за отговорите ви. Знам какво означава думата, да аз ги обичам, но изпитвам силна ненавист към другите хора, дори убийства да гледам нищо в мен не трепва... Просто апатия. Аз ще завърша 12 клас, но няма да следвам, защото виждам колко висшисти стоят безработни, а и нямаме пари за университет. Безчувственността е защитна реакция, когато ни се случи нещо травмиращо, просто станах такава без да го искам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker