Не спирам да пия.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не спирам да пия..
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1447 пъти
Ох, не знам от къде да започна дори.. значи от година съм с това момче и се старах да съм идеалната приятелка тази, която той искаше спрях всички контакти с познатите и приятелите си, защото сред тях имаше и момчета, а той не одобряваше това. Както и да е затворих се в себе си и тъй като той не е от моя град, а от друг, когато той се прибереше аз си стоях в къщи, а той излизаше постоянно с приятелите си там в неговия град.. и така започна да се заяжда с мен от рода на "ти не си в къщи лъжиш ме" и сякъш вярваше в думите си, а аз упорито го обеждавах, че съм в къщи и няма да ходя никъде и му пращах и снимки дори за по сигурно. Да не забравя да добавя, че се отдръпнах от социалната мрежа фейсбук, инстаграм, снапчат всичко. И така след известно време започнаха истинските проблеми двамата започнахме да пием заживяхме заедно и започнаха скандалите почти винаги те включваха обиди аз съм стояла на колене да му се моля да не си тръгва, защото той имаше навик да ме изоставя и да излиза по цели вечери. Обиди към мен, обиди към семейството ми просто крайно неуважение и всички приятелки с които тайно говорих и майка ми в това число започнаха да ми говорят как трябва да го оставя, защото затъвам надолу без да го осъзнавам дори. Занемарих ученето си аз съм студентка той също е, учим заедно, но сме различни специалности.. и сега сме разделени и той ми се извинява и казва колко съжалява и как осъзнава всичко, но тази серия вече и изиграна и съм я виждала знам, че трябва да се разделя с него, но страшно много го обичам и не знам как да си помогна да спра. Знам какво е добре и какво не е добре за мен и въпреки това оставам до този човек и продължавам да прощавам.. но това не е най-лошото всеки път щом се скараме започвам да пия и ако трябва да бъда съвсем честна пияна почти постоянно, защото той почти постоянно гледа да ми развали настроението и да ме разплаче и унизи и така от 3-4 дни имам гадене постоянно и в първия момент помислих да не съм бременна, но нямаше как тествах се за по сигурно след това много четох за влиянието на алкохол върху организма и сега знам, че не трябва да пия, но постоянно съм тъжна и постоянно ми се пие. И лошото е, че не пия в малки дози, а изпивам по 1 бутилка 700мл вечер и сега като се опитвам да се дистанцирам максимално от него жаждата ми за алкохол е още по силна.. опитах да не пия 2 вечери и двете не можах да мигна, постоянно се въртях не знам какво да правя, моля за съвети относно проблема ми. Извинявам се за допуснатите грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: c7414d2dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лоша работа, момиче. Вървиш с пълна сила към алкохолизъм.
1. Мислиш позитивно;
2. Когато ти се допие си намираш някакво занимание;
3. Алкохолизмът води до пълен крах в социалния живот и кариерата;
4. Алкохолизмът е почти нелечимо заболяване;
5. Алкохоликът остава такъв доживот;
6. От алкохолика бягат всички;
7. Алкохолът съсипва психиката и здравето повече от наркотиците;
8. Алкохоликът е неспособен да създаде семейство;
9. Алкохолът води до депресивни състояния;
10. Алкохоликът е склонен да продаде и себе си за алкохол.

От там насетне ти си направи сметка как ще процедираш по-нататък.
Вината не е в него, а само и единствено в теб за съжаление.
Всичко това ти го пиша от личен опит.
Пожелавам ти всичко най-хубаво и успех в откачането от това нещо!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 535f71d67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей т'ва жените какви хора сте бе? Бий ма, вика, щот ма обича :D
Какви свестни момчета тънат в самота, а вие сте хлътнали по такива боклуци, които ви нямат за живи. А, осъзнай се малко и го разкарай тоя каун. Извинявай за тона, ама много се дразня на подобни неща. Как може да имаш чувства към някой, който се държи с тебе като с робиня, като с парцал. Чудни хора сте... И ти не си изключение, познавам много девойки като теб със същия проблем, който сами си създавате.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 75438ebfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абе момиче, ти обичай себе си първо! Обичай се и се уважавай. И не допускай никой да тетормози. А този човек те тормози, при това нарочно и съзнателно, защото му доставя удоволствие да те разбие като личност. И почти си му позволила да го направи! Този човек е лош и ти мисли злото. Бягай от него с пълна сила и се радвай, че си се отървала. А пиенето е безсмислено, то цели да замаже проблема. Прави го за няколко часа, но в реалността проблемът остава нерешен и пак се сблъскваш с него. А проблемът е, че това момче не те обича, а те мачка, тормози и се опитва да те унищожи. Не му позволявай! Бягай и се спасявай от него! И се обичай, обичай себе си на първо място.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker