Гнусни и противни истории, написани неграмотно ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Гнусни и противни истории, написани неграмотно !
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 6029 пъти
Здравейте ! Аз съм момиче на 22 години и никога не съм била отличничката в клас, дори по български език и литература бях една от най-слабите. Не мога да се похваля и сега с кой знае каква грамотност, но малко от малко се старая. От скоро преглеждам такива подобни сайтове за анонимни споделени истории, но този специално, от абсолютно всички, е единствения, в който не се допускат извратени, педофилски и обидни истории или коментари.

Толкова бях възмутена, когато в един небезизвестен сайт прочетох такива истории, че просто се зачудих какви са тези хора, които го поддържат този сайт. Ставаше въпрос за някакъв педофил, който иска съвет от хората, какво да направи с момиченце от първи клас, за да и спечели доверието и да може да си легне с нея! Направо ми се разтрепера всичко! Тогава написах коментар, за това как може да се допускат такива истории да се побликуват, това е все едно някой обиец да направи самопризнания в такъв анонимен сайт, но понеже е анонимен да стоим със скръстени ръце! След един ден коментара ми беше изтрит,но историята си беше още там! Тогава отново писах, но вече не беше свързано толкова с противната история, а отправих въпроса директно към хората поддържащи сайта. Попитах ги дали имат деца, и нека поне за секунда си представят, че това дете в тази история е тяхното. След един час коментара ми отново беше изтрит. А да не говорим и колко неграмотно пишат абсолютно всички там, почти няма написано на кирилица. Искам да благодаря на spodeli.net, че всичко тук е изпипано до последно, и когато отварям да прочета някоя история знам, че няма да бъда разочарована.

И все пак, не може ли някой да ми обясни,как може "куцо,кьораво и съкато" да споделят гнусни и противни историйки и да им се дава право на анонимност !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 38d7ef631c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За написаното като съдържание съм съгласна с тебе. Но моля те когато говориш за грамотност, поне си преглеждай написаното за грешки. Не се казва "обиец" а се казва "убиец", и моля те не я оправдавай тази груба грешка като пропуск допуснат в бързината или като техническа грешка, защото ако си погледнеш клавиатурата на компа ще видиш, че там буквите "о" и "у" са на достатъчно отдалечени места за за може едната буква по невнимание да бъде натисната вместо другата.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: a91f9d643e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми така е...според мен обаче повечето истории от подобен тип са измислени...все пак никой не е чак толкова глупав или извратен че да "сподели" или поиска съвет за нещо от този род...какви ли съвети би очаквал да получи един педофил...хората който пишат подобни истории хич ги няма от към акъл обаче поне тези който пишат коментарите все още са с всичкият си...

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3cfe0b006e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Евала ти праим мацка :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 55be116335
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво моито момиче/казвам го защото синът ми е на 20/ Докато има хора като теб а те са болшинство повярваи такива като този или онзи които подържа сайта нямат шанс. Още повече че си само на 22. Аз да си призная на 22 маи не бих могъл толкова добре да се изразя. Браво и успех

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 44ff72fb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   /от автора/ хей, номер 1 , по-спокойничко с нападките ! Ако си прочел/а добре какво съм написала в началото, повтарям "никога не съм била отличничката в клас, дори по български език и литература бях една от най-слабите. Не мога да се похваля и сега с кой знае каква грамотност, но малко от малко се старая." Аз говоря за наистина, ама наистина "неповторим" и непоправим правопис !!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 1a10925e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Уаууу , браво номер 1 ! Открил/а си ми грешка ! Само че, ако беше прочел/а правилно какво съм написала в увода, повтарям : "никога не съм била отличничката в клас, дори по български език и литература бях една от най-слабите. Не мога да се похваля и сега с кой знае каква грамотност, но малко от малко се старая.", едва ли щеше да отправяш излишни коментари. Когато говоря за неграмотност имам предвид не едно "у" или "о" , а поредица от правописни грешки!!! Ти виждал/а ли си в изречение по десет, защото аз видях и сигурно от 1000 посетители в онзи сайт- петима да са писали вярно. И все пак ...да не говорим за това

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 335cf8dca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От случайна посетителка: номер едно ти си малоумна (малоумен) преди "като", "когато" и "а" се слага запетая, и не се пише "за за" ами "за да". Преди да критикуваш просто се виж първо ти с какъв правопис си. Дори децата във втори клас знаят къде се пише запетая.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e1f29b2113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Цялата изтръпнах... Добре, че има съвестни хора като теб! Понякога не става нищо - такова ни е обществото, но друг път оправяте нещата... Благодаря Ви, че Ви има...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ae32205512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да ви кажа, че почти няма човек в тоя сайт, който да не прави никакви, ама наистина никакви правописни грешки. Честно казано, хората пишат тук, за да получат помощ и подкрепа, а не за да им броят грешките...макар че ми става доста неприятно като чета някоя изповед, написана от човек на възрастта на родителите ми, който е допуснал такива глупави грешки.

Други такива сайтове не знам, но явно там е по - зле, а това, което прочетох по - горе беше просто уникално. Защо да не иска тоя човек помощ, явно и преди е влизал във въпросния сайт и знае, че там ще му помогнат.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2a98d25201
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към авторката: Добре дошла в България! Повечето неща тук се правят между другото(като например модерацията на някои сайтове). Използвам случая да поздравя екипа на сподели. нет за това, че си вършат работата наистина добре. Надявам се, че този сайт ще остане защитник на тезата, че анонимен сайт не значи непременно сборище на всякакви перверзници и зона за тийнейджърски фантазии, в каквото са се превърнали повечето такива сайтове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker