Мъжът Козирог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъжът Козирог
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 29668 пъти
Здравейте,

Какво бихте казали за мъжете от зодия Козирог. Вярно е, че имат много положителни качества - много целеустремени, земни, верни приятели, винаги готови да ти помогнат със съвет или по друг начин, с тях можеш да споделиш всичко. Обаче не знам защо така се получава, че някак не успявам да се разбера с тях. На пръв поглед са чаровни, приказливи и сладкодумни, склонни на диалог и обсъждане, но като ги опознаеш малко излиза че са и много твърдоглави и упорити - наумят ли си нещо, отговор "Не" за тях не съществува. Непременно трябва да стане така както те искат и при това веднага. Ако не пожелаеш, просто биваш игнориран, абе направо ставаш невидим за тях. Не мога да разбера това отношение, прилича ми на огромен егоизъм. Аз съм зодия везни, разбирам се принципно с всички, но с тези рогати излизане на глава няма. Другото което прави впечатление, е начинът по който се затварят когато се почувстват обидени, което може въобще да не е така, а да е само в главите им. Ако един човек се харесва и цени, може ли така лесно да се обижда? Тук изводът се налага от само себе си. Според мен те често се чувстват недооценени, трябва непрекъснато да ги ласкаеш за да им се вдига самочувствието. Така... какво още, много мислят за пари и сякаш обръщат всякакви отношения на чисто търгашество - на си ти куклите, дай си ми парцалите, ама така че аз да спечеля от цялата работа. Говорят за чувства, а действията им противоречат на думите. В крайна сметка важно е как действаш, а не какво говориш. Най-странното за мен лично може би е, че безспорно умеят да дават топлина и да се грижат за теб, предани са, но в следващия момент се затварят в себе си и отказват всякакъв контакт, опитваш се да разговаряш с тях, но по погледа им личи че там нещата вече са решени и то не в полза на истината, а както те искат или смятат за правилно. Непременно да отбележа, че този пост няма за цел да се хулят козлите, а за да се разбере кои са причините да се държат така. Обяснение със сигурност има!
Ще се радвам на мнения и от страна на двата пола:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6afdc06b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Моят е козирог, а аз лъв. Не виждам затвореност толкова много в тази зодия, може би ти конкретизираш определен човек, а не винаги човека е лика прилика със зодията му. Аз лично разбирам козирога и знам кога нещо не е наред. Когато си науми нещо е вярно че го постига, но аз като инатлива и властна лъвица мога да го разубедя за нещо, такаче все има начин да бъде спрян. Наистина са малко алчни и мислят много за пари, както думите и действията им се разминават понякога. Важното е да ги опитомиш и да им отрежеш рогцата :д.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 772890893d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Мъжът Козирог е егоист (както ти спомена), гледа пъво себе си и след това другите. Не обича да му се противоречи и не умее да показва чувствата си - казвам всичко това от личен опит. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ef228fc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Приятелят ми е козирог. Доста от това, което си написала, важи и за него. Това за егоизма не е вярно... може би за секса важи това, но в отношенията ни никога не е направил нещо заради себе си. Винаги гледа да ми угоди и аз да се почувствам добре, а не да стане на неговото.
Ужасно ревнив! ! ! Едно от нещата, които ме дразнят е, че винаги можеш да разбереш кога нещо не е наред, нещо го тревожи или се чувства засегнат, но никога няма да ми каже директно... за мен остава само да се съмнявам и да гадая.. Винаги повтаря "не, нищо няма, нищо не е станало... ", ама аз не съм вчерашна, то си му личи..
Лесно се ядосва.. мълчи си, но до време.. Иначе, като цяло, козирогът е обичлив... може да изпитва силни чувства и не изневерява... Все пак съм Телец.. това е перфектната зодия за мен

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4da04368cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Моят баща е зодия козирог и мога да кажа, че един от най-собрите хора, които познавам. Лично аз много харесвам тази зодия.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1ee5ce9015
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Моят приятел е Козирог. Много е добър, мил и грижовен. На моменти много му се дразня. Както се смеем, след няколко часа можеш да го видиш в размисли. Не говори, кара ме да се чудя какво му е, и АЗ се мисля за виновна, дори да не съм направила нищо. След още малко време светва и сякаш нищо не е станало.
Никак не ревнува, дори някой път чак съм му се чудела как постига това. Говори за чувства. Понякога си мисля, че ги казва просто да отбие номера, но понякога ги казва от сърце.
Общо взето Козирога е странен тип зодия.. ! ! !

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e35ddffd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Имах гадже козирог. Доста страдах от него. Егоизмът - това е тяхното мото.
"какво още, много мислят за пари и сякаш обръщат всякакви отношения на чисто търгашество - на си ти куклите, дай си ми парцалите, ама така че аз да спечеля от цялата работа. " - с неговите приятели само говореха за "кинти" и кой колко печели. Според мен ме обичаше, но не можа да се пречупи и да се ожени за мен, защото не му носех никаква материална изгода. В крайна сметка се ожени за парите.
"Говорят за чувства, а действията им противоречат на думите. " - Много те обичам, ама първо да стана милионер и тогава ще ти обърна внимание. Е това е. Пък ако е за купуване на подарък или да почерпи - стиска се всяка стотинка. Всичко се смята много точно и се харчи пестеливо.
Не знам дали е до зодията това. Аз съм имала 2-ма козирози - и двамата бяха егоисти и стиснати. Включително и на чувства. Не бих се обвързала повече с тази зодия.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 481fe104e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Всеки човек си е индивидуален, мисля че зодиите не са чак толкова определящи. В момента съм с козирог и мога да кажа че за сега в характера му всичко ми харесва. Само малко приказва повече, но не е стиснат, егоист и пестелив на чувства.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d03bed2a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Напълно съм съгласна с авторката и повечето коментари. Разбира се, по отношение на това, което Козирозите позволяват на другите да видят, т. е. поведението и представянето им пред други хора, дори и много близки - по-голямо влияние оказва асцендента им, но като същност и светоусещане има някои общи закономерности. Имах гадже Козирог, 2 други приятелки също, а и доста случайни познати срещах през годините. Големи материалисти, да. Може да не го показват прекалено очебийно, но си е така. Дори само подаръците, които биха оценили като стойностни или без стойност са показателни в това отношение. Лицемерни и склонни към лека измамност, търсещи някаква облага в отношенията си с хората. Приказливи и контактни. Не рядко обаче говорят едно, а мислят коренно различно нещо. Както някой по-горе е отбелязал - на думи дълбоко влюбени, но на дела - много далече от това. Не на последно място - женкари. Или поне сменят няколко любови, създавайки сериозни връзки, които често са паралелни, докато накрая се кротнат дотолкова, че да се оженят за една от тях, рядко първата. Това е в кратце. Има разбира се и изключения, но като цяло още не съм срещнала Козирог, който да опровергае напълно написаното по-горе.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: eb6b792237
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Никога не съм отдавала кой знае какво значение на зодиите на хората. Мъчила съм се да открия някакви сходни черти между мои познати от една и съща зодия и честно казано не винаги успявам. Не знам до колко характерът на човек зависи от зодията му, но като чета това което сте писали /явно запознати добре с особеностите на зодиите/ се убеждавам, че всеки човек си е различен - има определени особености, които нямат общо с неговата зодия. Аз и моят съпруг сме козирози. Аз никога не съм се определяла като типичен козирог. А за моя съпруг мога да ви кажа, че това е най-обичливият и откровен човек, когото познавам. Преди да го срещна аз бях по- затворена. Не обичах много да споделям какво ми тежи и какво ме притеснява. Но откакто съм с него всичко се промени. Ако има човек на когото безрезервно да вярвам- това е той. А относно егоизма, към мен никога не го проявява. Аз и близките му сме на първо място. Не знам дали ние двамата сме изключение или просто, когато срещнеш ПОДХОДЯЩИЯ нищо друго няма значение. Но според мен зодията не е най-важното, което да определи характера на човек, неговото мислене, държание и чувства.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ef228fc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За моя козирог пък не се отнася това за егоизма и материализма.. Никога не е мислел за пари толкова и не основава нищо на тях... Никога не му се свиди и дава на всеки, ако има...

Мег*

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2a085bf9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   До №2, аз съм Козирог и ти казваш, че Козирозите са егоисти, а ако можеш да ми кажеш в днешно време кой не е те признавам, а колкото до парите не ми е проблем да почерпя приятелите ми, това, че парите не са най-важното е много грешно, точно това са! Без пари семейство не се изхранва и благодарение на тия пари ти си писал/а тоя коментар така, че тия работи за любов и чувства ги оставете за след време!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0e65caaa6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ауууу, Тази Мег била Телец. Гадна зодия са, с малки изключения. И те са от "рогатите" като Овена и Козирога. Далеч не са "перфектни". А тя - на всяка манджа-мерудия.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1c68986a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   и аз съм телец ...такъв инат съм ..от инат постигам всичко в живота си ..на инат обичам ..на инат и плача ..много съм принципна на моменти и проклета ...силно обичам но и силно мразя ..но с мъже и жени козирог така и не мога да се разбера ..

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ef228fc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ти пък кой/коя беше, не си давай много зор...аз съм слагала на всяка манджа мерудия, а на теб каква ти беше работата да коментираш? Нищо ми няма на зодията и да, не съм казала, че съм перфектна... Гледай си твоя живот и давай оценка на хора, които познаваш

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b53edefe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   + това аз не мога да си го обясня. Постоянния сваляч. Обича ме а през това време "зарибява" някоя друга. Като казвам зарибява, казвам го малко пресилено. Пред мен или после ми обяснява еди кво си. Коя ударил по задника или от коя му станало... Ххах типичен МЪЖ ( нека да не се обиждат мъжката част ) :))

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0e65caaa6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Мег, на кого се звериш така?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5ef228fc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Коментара е бил изтрит...

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8395e887c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   От автора:
Козирог
Неговите очи са като два лева - по един за всяко - изразяват само номинал, яътре в който има метал. Духовен може да наречете погледа на Козирога, само ако сте мазохист, на който му харесва да се занимава с вериги.

Очите му ще започнат да горят само когато му кажете, че баща Ви е оставил такова наследство, че на един път да не можеш да го изнесеш. Любовта към Вас в очите на Козирога ще започне да струи и няма да престане до момента, в който ще го бъде пренесал в своето хранилище...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c5f5c6c395
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Моята тръпка е мъж козирог, и след всичко прочетено за зодията аз мисля че мога да опитомя един такъв мъж. Така де според мен трябва да имаш нужното търпение, а аз съм риби и го имам в излишък.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d201dded6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Интересно мнение имаш, авторе. Аз съм Козирог, но не се чувствам така както ме описа. Аз съм си добър, не съм егоист, мисля за приятелите си и хората около мен, за по добро бъдеще, вярвам в любовта, само че в днешно време я няма, но това не може да ме определи като егоист. Аз смятам, че съм реалист и рядко проявявам злоба, може би само когато много я проявят към мен.
Не защитавам зодията си, просто искам да кажа, че тия неща за знаците са малко нереални. От всяка зодия си има добри и лоши хора. Аз преди съм си мислил лоши работи за жените Риби, за жените Рак и за мъжете Лъв и Дева. Накрая разбрах, че има добри и лоши хора от тези зодий, и че всичко си е до човека.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 653f49856d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   грижовен, амбициозен е козирога. Много са потайни, по скоро въздържани . До колкото дали изневеряват ли не мога да разбера. Пресметливи са и прагматични , не говорят за чувствата си, ревниви да! Слагат изкуствена маска на строгост, защото са добряци и ги е страх да не бъдат манипулирани.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 268c0c9b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Студени хора са Козирозите, пестеливи на емоции

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d82f5e8820
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Ооо съпруга ми е козирог.
Не знам дали има общо със зодията, но определено има сходства и с други коментари тук :)
Пестелив, мнооого. Винаги се пести вкъщи, 2 лв. да има, единият ще е прибран. Често се дразня на това. Принципно не е лошо, ама неговото е прекалено.
Егоист е, но в същото време ме обожава. Понякога се чудя заради мен ли ме обича толкова много или заради себе си?
Когато каже край, няма връщане на зад. Скара ли се с някой, повече няма да го потърси, чудо да стане.
Мълчи си, не се ядосва, не вика и не крещи но и не понася скандалите :( И аз като Мег, много се дразня, като знам че има нещо а не си казва :( Но пък реши ли, че ще те изнерви ще го направи. Да не говорим, че мърмори по- зле и от свекърва.
Аз съм везни. Нищо общо м/у двете зодии, но пък се обичаме. Децата ни са овен и риби. Рибката още ни е малка а и е момиченце(неговата слабост) но с овенчето много се дракат :) Все за нещо спорят.
~Рамона~

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ba27808cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   24, О Боже Господи. :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ac91fbe7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Да, козирозите са големи егоисти и все на тяхната да става, не те разбират почти на 100% какво искаш и какъв си, възможно най-отвратителната зодия, много странни са, да! Има и изключения, но те са рядкост, ето например моят баща е козел, но е най-прекрасния човек, не че ми е баща(:, а наскоро за малко да се гаджосам с един пак козирог, който се оказа възможно най-голямата гадинка сред тая зодия, има много верни неща за зодиите, но и много си зависи от конкретният човек, това ми е мнението.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 20930e1c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Имах връзка се една козирог ееее нематакова същество докарваше ме до опити за доброволно харакири. Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cab1cdb584
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Баща ми е козирог. И за него личо мога да кажа че е спокоен, оправя се лесно, общителен е, справедлив, и т. н

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9eeeb3d1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Aз съм козирог и определено не съм егоист много мисля, включително и за другите. Ако мислите, че козирог се отнася с вас егуистично, той, със сигурност е имал причина за това. Питайте го! Питайте за причините. Козирозите определено са потайни. Те са много емоционални, имат силен характер. Те са големи защитници на честността. Веднага се разбунтуват когато "не е честно". Не изневеряват, и ако наистина ви обичат са верни до смърт. Когато имате чуството, че се сърдят, или са разочаровани, (тъй като могат да бъдат взискателни), или мислят, или пък наистина са сърдити и се учаква от вас да ги успокоите и утешите (което горещо се препоръчва). Козирозите разбират другите когато искат да ги разберат.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0eb6c1914d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Зодия Козирог съм и от коментарите, които прочетох за тази зодия има доста истина... Затваряме се в себе си, когато някой или нещо се опитва да ни наруши мирогледа. Можем с дни да не обелим и дума, ако някой ни е обидил незаслужено. Мразя лъжата и лицемерието.. Не обичаме хората, които се туткат и не могат да решат какво ще правят следващите 2 часа, до като ние правим планове за месеци напред.. Вярно, някои неща могат да претърпят промяна и в движение Козирогът може да предложи по-добрият вариант, защото той предварително го е предвидил.. В повечето случаи е така.. Не сме егоисти, ... не харесваме пари да се харчат за "глупости"...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cab1cdb584
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   само трябва да ви кажа, че баща ми е козирог и нищо от това, което сте писали не въжи за него не си измисляйте като не познавате поне 10 човека с тази зодия

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c04f910993
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Аз съм зодия Козирог и предишната ми жена беше Везни.... Мога да кажа чистосърдечно, че беше много точна и красива... След раждането на детето ни, не знам защо се занемари и при моите опити, да и подскажа да се вземе в ръце... , до никъде не стигнаха... С времето нещата поеха в друга посока... Сещате се в каква...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8d9733e77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Ааа.. бих искала да попитам някой от зодията, когато сте влюбени, как го разкривате и там ли сте потайни? И примерно, ако държите на дадена жена и наистина сте влюбени в нея, но сте се разделили или по-скоро сте се скарали, бихте ли се върнали и простили? Много е важно.. плийййс, отговорете ми...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4cdf537855
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   По-скоро затворени в себе си и сериозни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 75713e1016
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   35 козирога прощава всичко, когато обича истински. Аз например колкото и да обичам изневяра и предателство не прощавам. Не съм козирог, но живея с такъв вече 12 години. Иначе наистина мислят само за успехи в кариерата, не са романтични и грам не са страстни.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: da112dc35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Така ли е, наистина ли не са романтични и страстни.. защото съм с друго впечатление.. може би все пак зависи от самият козирог номер 37, а ти коя зодия си, ако не е тайна?

от номер 35

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 77ffe2c852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ето и моите впечатления за мъжете козирози. Първо-на пръв поглед може да изглеждат студени и резервирани, но не е така, допускат те чак когато го заслужиш, тогава показват истинската си същност и страст. Не е вярно това нещо, дето казва номер 37, че грам не били романтични. Добряци са и точно за това не се разкриват. За хората, на които държат и обичат са готови на всичко, раздават се до последно. Да, кариерата за тях е важна, защото им осигурява добро бъдеще, сигурност и т. н., за тях е недопустимо семейството им да мизерува, да страда или да е гладно. Друго, какво да кажа.. мога още мн да изброявам, но общо взето козирозите са най-стабилната от зодиите за сериозна връзка, опитайте, няма да съжалявате. В секса някой беше казал, че са егоисти, и това не е така, искат но и дават. И още веднъж-има изключения, при всяка зодия е така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b59d9ace39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Ти се везни, а той козирог. Има астрологична несъвместимост, двата представителя хич ама хич не се разбират, от личен опит говоря(не съм козирог или везни, но имам познати). Нормално е. Голямо значение все пак да не забравяме има и асцидента в тази работа. Като цяло двете зодии ми допадат много, познавам такива хора и ми е приятно с тях да разговарям.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75713e1016
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Към 42 : Къде съм писала, че грам не са романтични??? Писах за страст. Ако някой ми каже, че е бил със страстен козирог има 2 варианта : и той да е козирог или да няма опит със страстни мъже/жени, за да направи разликата. Просто няма такова животно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: acb6ee5d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   44, само едно ще ти кажа-щом не е страстен, значи не го привличаш (; И не съди за всички мъже козирози, само защото твоят мъж козирог не е страстен. Може би не знаеш как да отключиш страстта му-но различни хора, различни идеали. И не, не съм козирог..

От номер 42

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0eb6c1914d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   номер 33... , не си козирог и колкото и да си мислиш. че познаваш тази зодия, грешиш... Аз съм козирог и много истина има в коментарите... До колко сме страстни... , това си зависи и от човека.. Обичаме много дълбоко и искренно, не показваме, може би, достатъчно на партньора чувствата си и оттам има и различия в коментарите....

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75713e1016
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   45, със сигурност не си стрелец или скорпион. Щом не си козирог, значи си втория вариант. Не позна за привличането. Откакто ми пораснаха гърдите не е имало мъж, който да не привличам. Не съм срещала такова същество, което да не го привличам сексуално. Дори и приятелките ми правят сексуални намеци. Имам доста опит в общуването и преценката ми за козирозите е реална и не е базирана само на 1 случай. Има доста жени, които не могат да оценят и осъзнаят истинския смисъл на страстта. Затова ти влизам в положение ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9302dc7958
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Ехх 47, кажи ми тайната.. как ти пораснаха така гърдите? Значи привличаш всичко живо(: брей, супер! Ми не знам, моят козирог явно е изключение измежду другите рогати, страстен е, гарантирам ти, ама не го деля с друга.. щях да ти го дам да опиташ, за да се увериш(; шегата настрана.. извинявай ако съм те засегнала.

#45

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75713e1016
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   48, гърдите на момичетата растат в пубертета!!! Няма шанс твоя козирог да е страстен - просто няма... Не можеш да ме убедиш. Ако ми беше приятелка щях да се басирам с теб. Ти каква зодия си, ама честно?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dc75a5cfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Е, 49 ама ти на колко си, още пубер ли си? , хахах, извини ме. Като ти казвам, че е страстен, страстен е. Не съди само по зодията, много си зависи от конкретния човек. За да събудиш страстта на един мъж трябва първо наистина да го привличаш, второ да знаеш как да го накараш да даде най-доброто от себе си, повярвай козирозите са експлозия, която само чака как да бъде отключена, но какво ли ти обяснявам, ти тепърва навлизаш в секса, а и секс без любов.. не е тръпка, коя зодия съм ли? Ок, ще ти кажа, ама честно, зодия рак съм и двамата си пасваме много добре сексуално, въобще не сме консервативни както описват зодиите ни, пак ти казвам, строго индивидуално си е и умната! (;(;

#48

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75713e1016
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   50, зодия рак ми е любимата, въпреки, че съм скорпион. Това, че съм минала пубертета не означава, че съм около него. На 32 съм и имам доста опит. Доста напред съм с материала така да се каже ;)... Не бъркай перверзията и секса със страстта... Няма как да ме убедиш, че има страстен козирог. Те може да притежават много изключителни качества, на които човек може да завижда, но не знаят дори значението на думата "страст". Не зная ти колко опит имаш и на колко си, но не мисля, че разбираш за какво ти говоря.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fd32949175
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Много интересно как по една зодия може да се твърди, че някой не е страстен :Д Е, моят козирог пък е страстен, а аз съм Водолей. Според хороскопа сексът за мен е на едно от последните места, но и тук се бъркат. Понякога има странни съвпадения, но винаги си остава една група хора, които не отговарят просто. Дали страстните са изключение, или пък тези, които не знаят какво е страст, можете да кажете само ако сте преспали с всички козирози на тая Земя.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 978f1cd7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Лелееее, като четох текста все едно, че аз съм го писала за моя приятел, само това с парите не се вписва. Аз съм везни, а той козирог и искам да ви кажа, че наистина са супер големи инати. Сега ми е доста сърдит за нещо, което той ме подтикна да направя и колкото и да се опитвам да се оправим той не и не, само мълчание от негова страна, а аз се опитвам наистина много... Досега не съм се борила така за някого и дано има файда! Не знам вече какво да предприема, мисля да оставя нещата на времето, то си знае работата. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 74e8787a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Те, че са инат, инат са.. спор няма, ама на мен един такъв козирог, защо ми прощава някои неща и после пак ми се сърди.. странни са бе. Какво означава това? .. Уж край, приключихме.. няма повече, не ме интересуваш.. и след известен период от време се връща.. сам, без да съм го молела.. някой козирог може ли да ми обясни подобно поведение как се тълкува? Влюбен ли е или.. Кажете ми, този човек ме кара да откачам вече.. разбирате ли, не му сече бравата на едно място.

Отчаяно влюбена в козирог..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3c82892b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Приятеля ми е Козирог а аз представете си съм зодия Близнаци.... Обичам разнообразието и страстта в секса.... абе със една дума дивотия :D и да си призная моя козел уникално добре се представя в леглото.... Толкова е страстен че просто грам немога да повярвам че Козирозите са скучни!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3f89209e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Номер 54,
много се смях на коментара. В подобна позиция съм... за пръв път се занимавам с Козирог, голям Козел. Верно не им сече брадвата на едно място, толкова неадекватно поведение. 5 пъти му трия номера, ама пак като феникс възкръства и ми звъни и ми се обяснява в любов и после дни пак тишина. Поне да ме остави на мира, побърква ме и то много успешно. За пръв път ми се случва да не знам как да реагирам и да се държа с мъж! МИслих си че след години 4 поредни връзки с водолеи съм претръпнала от към неуравновесено поведение, явно Козирога е по- висока летва!

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker