Не мога да общувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не мога да общувам
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1813 пъти
Здравейте! Аз съм момиче, 12-ти клас. Според мен имам проблем с общуването. Хората от класа ми вече отдавна се сприятелиха, аз също уж съм една от тях и си говорим, но отдавна не се чувствам като желана компания. Имам предвид, че те са си по-близки и се чувствам излишна. Може би е така, защото е нормално на тази възраст да се събираме по дискотеки и т. н. но аз така и не го правя, защото не обичам чалга, слушам най-вече метъл и това сигурно е причина за отчуждението ни. Те не ходят на други места ако няма чалга. Следователно аз не ходя с тях по купони, нямаме толкова много общи интереси, трудно е да намериш някого, с когото да поговориш откровено и да си допаднете.. Те най-вече се интересуват от мен когато имаме контролни и т. н. С две думи винаги е било така, но искам това да се промени по някакъв начин, не искам да скучая докато те си говорят техни неща и да съм като аутсайдер.. Моля ви за всякакви съвети, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2c472050b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях малко метал и не съм присъствал на много купони, но имам хора от стария клас които са ми като братя. Ти сега си мислиш, че трябва да ходиш на партиите с гадна чалга и те не искат защото си много метал, ама не е така. Измисляш си бариери вместо да си живееш живота, а няма време за това.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 648ada9fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке, бъди спокойна. Може да са разбрали, че си по-умна от тях или поне не си за тяхното "стадо". Няма проблем, защото в училище сте някакви си 6-7 часа заедно и никой няма да те задължава да си намираш приятелите в класа. Нали завършваш тази година, какво ти пука. Живота ще те събере с подходящи хора за теб, ще си намериш работа и колеги, пожелавам ти го, дано са с твоите възгледи и да намериш общ език. Няма нищо лошо в това, че ти слушаш метъл, а те чалга. Това ви различава, но и това си е твоя избор. Важно е да си добър човек. Не си прави труда да ги "износваш" на гърба си с домашни и помощ само за училищни неща. Състезавай се с тях. Живота си е състезание. Гледай да си над тях и ще успееш в целите си. Просто не търси проблема, там където го няма. Продължавай да си учиш уроците и да си търсиш приятели другаде. Смятай колко са повърхностни щом искат да си като тях, за да си с тях.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 65600304e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това съм го преживял. Просто може би си по-интелигентна. Резултатът беше, че спрях да си общувам с почти целия клас, а с другите 4 човека не бях близък.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2505d39961
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля, че проблема не е в общуването, а в обкръжението..

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 99cf2bbbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм същата като теб момиче на 15 съм, и още от детската градина съм си чужда със съучениците си аз съм да кажем преди бях свръх муствителна и има едно момче което се опитва да се лсъучениците, но нещо не му се получава ;д а приятелят му казва "недей брат не е хубаво така.. "Та мисълта ми е мразя да ме съжаляват искам друго училище друг живот..
Но няма как да стане.. Моля ви дайте ми съвет ;'(

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d0c2be899e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо усещат слабостта ти, винаги когато човек усети слабостта в друг се държи така както казваш. Просто се опитай да бъдеш хард, налагай мнение, покажи им че си силна. Второ извинявай ама това да слушаш метал и да се забавляваш просто е оксиморон. Иди на дискотека там не ядат хора ще видиш как след една биричка какво и да ти пуснат пак ще се забавляваш. Абе отпуснисе бе не мисли бъди жива.
Пожелавам ти ама най-яката вечер и след това ще видиш как тая студенина е изчезнала. Айде със здраве.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4a54557b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се оправдавай с метъла. В моя клас имаше двама души, които слушаме метъл-едната бях аз, другия едно момче, което също така и беше най-социалния и дружелюбен човек. Буквално душата на компанията! И, ако аз го раздавах, , неразбрания артист и аутсайдер", то на мен си ми харесваше да е така. Никога не съм искала да бъда приятелка със всички. Но, пък дори с това момче се разбирахме, даже покрай него почнах да се мъкна с класа по разни заведения и се оказа, че не бяха толкова лоши хора. Даже приучих един от, , чалгарите" да слуша класически рок.
Идеята ми е, че не трябва да съдиш прибързано хората. Все ще има нещо с което да си пасвате. Може би харесвате еднакви филми или книги или да спортувате. Не се срамувай от себе си-говори за нещата които са ти интересни, споделяй възгледите си... не се бой да бъдеш личност! Хората уважават това!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8cf5b6fb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също бях горе долу така в даскало, сега даже е още по-зле в университета. И аз като теб съм метълист и бих се радвал да се свържеш с мен по някакъв начин, има доста да си приказваме!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker