Поръчка от olx - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Поръчка от olx
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1813 пъти
Здравейте! Не знам дали темата е много подходяща за този сайт, но не знаех къде другаде да пиша. Искам да попитам хората, които са поръчвали от olx как плащат? Ако си си харесал нещо, което струва 10 лева (например) и доставка 4 с еконт (например) направо в офиса ли се плащат 14 лева или трябва да направя превод по пощата и само доставката? Моля, който е пазарувал в сайта да ми обясни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 707efdf50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш поне няколко възможности.
Наложен платеж - даваш парите в еконт и си вземаш партката. Може транспорта да е за твоя сметка, може и за сметка на продавача. Зависи как се договорите.
Можеш да платиш по банков път на продавача и той да ти изпрати стоката пак за твоя или негова сметка, ако е за твоя в еконт плащаш само транспорта, ако е за негова - не плащаш нищо.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5780d6c060
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В офиса ги плащаш. Даваш парите за стоката и доставката. Ако не ти хареса връщаш и пращаш даставката и пътя за обратно. Работата е лесна, най-досадното е ходенето до офиса. В някои офиси искат 18, в други 14 години, но ти вероятно си пълнолетен. Ако искаш да изпратиш отиваш, даваш парите и стоката и когато човека си вземе нещата пак отиваш и си прибираш мангизите. Проста работа. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3d5a280dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте! Когато решите да закупите някаква стока от olx, първо пишите съобщение на продавача, че проявявате интерес за дадения продукт. След това питате дали праща по кориерска фирма Еконт например и ако отговорът е положителен си пишите 2 имена, телефон за връзка и адрес до офис на Еконт. (погледнете за точното име на офиса Еконт до който искате да ви пратят поръчката) След 1, 2 дни, след като продавача е изпратил стоката ви, когато тя пристигне в офиса посочен от вас, ще получите смс, в който е известна общата сума, която трябва да платите в офиса (за доставка и поръчка). (в офиса се плаща) Когато отидите, казвате, че сте за получаване, казвате си имената, телефона и адреса, подписвате се на бележки, удостоверяващи завършената поръчка и се радвате на това, което сте си закупили. това е от мен, лека седмица :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3d5a280dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! Когато решите да закупите някаква стока от olx, първо пишите съобщение на продавача, че проявявате интерес за дадения продукт. След това питате дали праща по кориерска фирма Еконт например и ако отговорът е положителен си пишите 2 имена, телефон за връзка и адрес до офис на Еконт.(погледнете за точното име на офиса Еконт до който искате да ви пратят поръчката) След 1,2 дни, след като продавача е изпратил стоката ви,когато тя пристигне в офиса посочен от вас, ще получите смс, в който е известна общата сума, която трябва да платите в офиса (за доставка и поръчка). (в офиса се плаща) Когато отидите, казвате , че сте за получаване, казвате си имената , телефона и адреса , подписвате се на бележки, удостоверяващи завършената поръчка и се радвате на това, което сте си закупили. това е от мен, лека седмица :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 21dc44fff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами,отиваш в Еконт или където ти е пратено и когато го взимаш плащаш сумата за нещото и доставката-общо.Няма как да ти го дадат,ако не платиш.А,когато си заплатил,изпращача получва есемес,че стоката е взета и отива да си прибере парите.
Съвет от мен...по-добре плати за доставка с влючен преглед,защото може да ти изпратят нещо което не е каквото е и е по-добре да разбереш навреме.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 282444a718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Плащаш в офиса, преглеждаш и тестваш, ако има опция за преглед или тест, ако харесаш - взимаш, ако не харесаш - удържат ти транспортните разходи и ти връщат останалото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e737a19dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Плащаш всичко в еконт - наложен платеж.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7a5185a63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В OLX има опция "сигурна доставка", има си знак върху предлаганата стока за нея. Най-добре е да купуваш неща с такъв знак. Ако няма, задължително изискваш в кореспонденцията с продавача да ти включи преглед. Иначе в по-горните коментари са писали как се случват нещата с плащането.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker