Безопасност за котка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Безопасност за котка
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1440 пъти
Здравейте. Аз съм голям фен на котките, а също и на кучетата, и искам да спасявам колкото се може повече от бездомните и да ги подарявам на хора, които ще ги обичат. Но освен ми се иска и аз да си осиновя някоя котка от тях. Опасенията ми са, дали когато е в апартамента ми, или по - скоро на прозореца или балкона няма опасност някой злобни съседи, които се дразнят от животните, да хвърлят някаква отровна храна, за да я убият? Вярно, че ще поставя мрежа, за да не падне, но все пак, дали храна, хвърлена особено от съседния прозорец или балкон, може да мине през дупките? Благодаря предварително за отговорите и моля редакторите да одобрят въпроса ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 71bb58cb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не допускайте котката да излиза на балкона или на перваза на прозореца и няма да имаш проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 249416bc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи от размера на дупките на мрежата ви гоподине.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ea2a2282f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не мисля че е добра идея. Разбирам, че искаш да помогнеш, но животното се нуждае от свобода, а ти ще го затвориш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3cab3e69bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да я напръскат със сълзотворен спрей. Вдигни една ограда между вашия и съседния апартамент. Нещо от поцинкована ламарина ще е фективно, защото е плътно, и в същото време евтино. Ако сте по-заможна може да измислите нещо от стъкло, с някакви горини мотиви. Така няма да ограничавате толкова светлината, която влиза в помещението.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c81e8d8a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мисля, че има такава опасност. Моите котки никога не са се натравяли, въпреки че ги пускам да вилнея в коридора на блока и там има много цветя, много от тях отровни за котките. Те си играят там, но никога не са дъвкали от тях, ядат само ядливите треви-не знам как го правят! Умират за тревата, която им садя, но не ядат перата на зеления лук, примерно, защото винаги имам в кухнята и те въртят около него. Не знам как го правят, но си подбират храната... Иначе, едва ли някой ще тръгне да ти трови котката!
Преди да сложим мрежа, защото сме във апартамента на тъста, имахме само един котарак и той се моташе по терасата и дори скачаше на перваза и ходеше до терасата на съседите, а те го хранеха и ми го връщаха в коридора. Но, пък нашия блок е така направен, че от нас до тях, мога дори аз да мина, има достатъчно широко място.
Като цяло, това което можеш да направиш е да приучиш котарака от малък да яде само котешка храна, така шанса да лапне някаква гадост е по-малък.
Моите са толкова глезени, че освен абсолютно чисто месо и няколко вида сирена нищо друго, , човешко" не признават за манджа-със салами и кремвирши не можеш ги прилъга.
Моя съвет, като препатила, е, ако кастрираш котето да инвестираш във висок клас гранули. Първо, че свикнат ли на тях, евтините изобщо не ги поглеждат, второ има специални храни които предотвратяват запушването на уринарния тракт и така ще го предпазиш от запушване, което може да е опасно и неприятно. Ако, следиш емаг, там понякога пускат намеления на големите чували и примерно Роял Канин може да ти излезе на цена, колкото среден клас от зоомагазина. Вариант е да си я делиш с някой, ако ти е много или просто да си запасен за месеци напред.
Та, така де! Моя пост излзе километричен, но се надявам да съм ти помогнала да се грижиш добре за котачето си и да сте заедно дълги години!

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7078b8a654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм имал 4 котки. 1-та и 3-та скочиха през терасата, късмет, че съм само на 3-тия етаж иначе щяха да се размажат. 2-та излезе през вратата, щота баще ми забрави да затвори. Сега 4-та е много мързелива и не излиза никъде. Тя е персийска, но ако искаш да ги галиш не ти препаръчвам тази порода, защото са много лоши. Гледай да си вземеш такава, която да е добричка и да не е лоша. И по-голяма простотия от тва някой комшия да хвърли храна и да я отрови не бях чувал. Хората може да са всякакви, ама чак такива не са. И не викай на котето, не го бий е не се каряй, щото кучетата и котките се стресират от това и се разболяват от тумори. И внимавай с индивида, защото някой се издрискват под дивана.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker